Back to Question Center
0

Παραβίαση της σύμβασης: Γιατί οι μη νομικές λύσεις μπορεί να είναι καλύτερες

1 answers:
.
.
.
. logiciel ressources humaines.jpg?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575728910000000" alt="Breach Contract">

Εάν είστε στην επιχείρηση αρκετά καιρό, μπορεί να βρεθείτε σε κάποια νομική διαφορά - με έναν πωλητή, έναν συνεργάτη, έναν ανταγωνιστή ή ακόμα και έναν υπάλληλο. Κάποια εκ των προτέρων κατανόηση μπορεί να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε σε ό, τι θα μπορούσε να γίνει ύπουλη νερά και ιδανικά, αποφύγετε να εισέλθετε σε αυτές τις γρατζουνιές στην πρώτη θέση.

Ο δικτυακός τόπος, Βλ. Νόμο , ασχολείται με διάφορα νομικά θέματα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αφορούν τις μικρές επιχειρήσεις. Δεν είναι ένας τέλειος κόσμος, λέει ο ιστότοπος, οπότε είναι αναπόφευκτο να υπάρξουν διαφωνίες, ιδίως όσον αφορά τις συμβάσεις. Ως εκ τούτου, ο νομικός όρος, παραβίαση της σύμβασης.

Οι επιχειρηματικές συμβάσεις περιλαμβάνουν υποχρεώσεις που πρέπει να εκπληρώνουν οι εταιρείες που συνάπτουν τη συμφωνία. Οι κοινές αφορούν την πληρωμή, την παράδοση αγαθών ή την παροχή συγκεκριμένων υπηρεσιών. Οι όροι της σύμβασης είναι οι λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο εκπλήρωσης των υποχρεώσεων. Όταν μία ή οι άλλες εταιρείες δεν πληρούν τους όρους της σύμβασης (ή δεν εκτελεί καθόλου), αυτό ονομάζεται "breakach";. του συμβολαίου.

Μόλις υπάρξει παραβίαση, ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης μπορεί να προσπαθήσει να επιβάλει τη σύμβαση ή να ανακτήσει οικονομικές απώλειες με νόμιμα μέσα. Εάν μιλάτε σχετικά μικρό ποσό χρημάτων (Συνήθως μερικές χιλιάδες δολάρια, αλλά αυτό ποικίλλει μεταξύ των κρατών), μπορείτε να πάτε στο δικαστήριο μικροδιαφορών για επίλυση.

Αλλά - τα δικαστήρια και οι αγωγές δεν είναι οι μόνοι τρόποι να πάνε. Για τις μικρές επιχειρήσεις, η διαμονή εκτός δικαστηρίου είναι συχνά το καλύτερο στοίχημά σας. Δύο κοινά "εναλλακτικά". προσεγγίσεις: Έχοντας έναν διαμεσολαβητή να εξετάσει μια διαφορά. και τη διαιτητική δέσμευση.

Find Law λέει ότι το μη-παραβιάζον κόμμα πιθανώς δικαιούται κάποιου είδους απαλλαγή, ή "remedy. â € ??. Οι κύριοι τύποι είναι ζημίες, συγκεκριμένες επιδόσεις ή ακύρωση και αποκατάσταση. Το φάρμακο που χρησιμοποιείται πιο συχνά είναι ζημιές , ή κάποια μορφή πληρωμής για την "τραυματισμένη";. το οποίο είναι συνήθως συγκεκριμένο για την παραβίαση που συνέβη. Οι τύποι αποζημιώσεων περιλαμβάνουν αντισταθμιστικό, ποινικό και ονομαστικό και εκκαθαριστικό. Μην ανησυχείτε για να το θυμηθείτε όλα - γι 'αυτό υπάρχουν νομικοί πόροι, συμπεριλαμβανομένων των δικηγόρων, για να στραφούν όταν τις χρειάζεστε.

NFIB. com ενισχύει την ιδέα ότι η λήψη νομικών μέτρων δεν πρέπει να είναι μεταξύ των καλύτερων πρώτων βημάτων σας, όταν υπάρχει παραβίαση της σύμβασης. Η περιοχή προτείνει τρία βήματα κοινής λογικής που μπορείτε να λάβετε υπόψη:

.
  • Λάβετε τα γεγονότα.
   Μήπως κάποιος δεν εκτέλεσε σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης;. Και αν ναι, πώς σας επηρέασε αυτό;. Αν έχετε χάσει χρήματα ή υπήρξε κάποιο άλλο οικονομικό αντίκτυπο στην επιχείρησή σας, πιθανόν να έχετε παραβιάσει σημαντικά. Αλλά όλα πρέπει να αποδειχθούν, συμπεριλαμβανομένου του ότι το άλλο μέρος ήταν υπεύθυνο για τη ζημιά.
  • .

.
  • Επέκταση.
   Ποια είναι η έννοια της "άμεσης επαφής και της συζήτησης" και μιας που πολλοί πιστεύουν ότι θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν πολύ περισσότερο σε κάθε είδους διαμάχη! Ζητώντας από την άλλη να εκπληρώσει τη σύμβαση θα μπορούσε να σας απομακρύνει από το νομικό σύστημα. Κάντε το γρήγορα, κάντε το μέσω τηλεφώνου και ακολουθήστε γραπτώς, αν είναι απαραίτητο. Εάν το χρειάζεστε, κλιμακώστε το στην άλλη εταιρεία. Έχετε τις καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας αν η προσέγγιση αυτή ολοκληρωθεί σε δύο εβδομάδες ή και λιγότερο.
  • .

.
  • Αποκτήστε έναν δικηγόρο. καθαρό .

.
.
.

Η BFS Capital είναι μια πηγή άμεσης χρηματοδότησης και ένας κορυφαίος πάροχος λύσεων χρηματοδότησης επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Ιδρύθηκε το 2002, η BFS Capital παρέχει κεφάλαια κίνησης σε ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και στις 50 πολιτείες. Εκτός από τη χρηματοδότηση, η BFS Capital προσπαθεί να συνεργαστεί με τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων παρέχοντας συμβουλές και πόρους για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις τους να πετύχουν. Στην BFS Capital, είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μια διαπιστευμένη εταιρεία BBB με βαθμολογία Α +. Ακολουθήστε μας στο Google+ , Facebook και Twitter ! .

.
.
April 26, 2018