Back to Question Center
0

Το Flextime αποφέρει οφέλη, αλλά δεν μπορεί να είναι για κάθε επιχείρηση

1 answers:
.
.
- мебель для террасы купить.
. Flextime and Small Business

Όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι είναι διατεθειμένοι να αποποιηθούν οικονομικά την καλύτερη προσφορά έναντι ορισμένων διαφορετικών τύπων παροχών στο χώρο εργασίας. Ο μισθός εξακολουθεί να είναι σημαντικός, αλλά οι ευέλικτες συνθήκες εργασίας εξακολουθούν να αυξάνονται όσον αφορά τους καταλόγους επιθυμιών απασχόλησης. Και δεν είναι μόνο οι Millennials, αν και μπορεί να είναι πιο εκ των προτέρων για το πώς, πού και πότε θέλουν να εργαστούν. Αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι υπάλληλοι όλων των ηλικιακών ομάδων θέλουν θέσεις εργασίας που προσφέρουν κάποια ευελιξία.

νωρίτερα, â € œflextimeâ €;. ορίστηκε κάποτε στενά ως μεταβλητός, καθημερινός χρόνος έναρξης και λήξης ή διαφορετικός τρόπος με τον οποίο εργάστηκαν οι ώρες σε μια εβδομάδα ή μήνα, εφόσον το σύνολο κάλυπτε τα κριτήρια των εργοδοτών. Αλλά η τεχνολογία έχει ανοίξει τον ορισμό της ευελιξίας για να συμπεριλάβει και το πού λειτουργεί. Έτσι, εναλλακτικές ρυθμίσεις, όπως η ανταλλαγή εργασίας και η τηλεργασία, εμπίπτουν επίσης στην ευρεία "ευελιξία";. πανό.

Η ευελιξία δίνει στους εργαζομένους την αίσθηση της αυτονομίας να είναι σε θέση να διαχειρίζονται τον φόρτο εργασίας τους σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες, χρονοδιαγράμματα και ρυθμούς. Οι εργοδότες που προσφέρουν ευελιξία συχνά έχουν ένα μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που μεταφράζεται σε χαμηλότερο κύκλο εργασιών και υψηλότερη διατήρηση. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η ευελιξία και η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής είναι ευθυγραμμισμένες.

Αλλά αν είστε υπάλληλος ή εργοδότης, το flextime ίσως ή δεν μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για εσάς. Ως υπάλληλος, πρέπει να είστε αρκετά πειθαρχημένοι και πρόθυμοι να ολοκληρώσετε τη δουλειά, ακόμα και όταν αυτό σημαίνει ότι εργάζεστε τα βράδια ή τα σαββατοκύριακα. Ως εργοδότης, η προσέγγισή σας διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία ενός προγράμματος flextime. Επιχειρηματίας. com προσφέρει μερικές μεγάλες συμβουλές:

.
  • Οι στόχοι σας πρέπει να είναι σαφείς, συγκεκριμένοι και προσανατολισμένοι προς τη δράση.
  • .

.
  • Βεβαιωθείτε ότι κάθε εργαζόμενος είναι σαφής σχετικά με τον ρόλο, τις ευθύνες και τις προσδοκίες του.
  • .

.
  • Καθιέρωση ειδικών κατευθυντήριων γραμμών επικοινωνίας.
  • .

.
  • Εντός κάθε ευέλικτης ρύθμισης θα πρέπει να είναι ένας πυρήνας τακτικής διαθεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένου και ενός επιτόπου χρόνου.
  • .Οι στάσεις των εργοδοτών απέναντι στο flextime έχουν διακυβευτεί, και πρόσφατα υπήρξε μάλιστα μια αντίδραση μεταξύ ορισμένων μεγάλων εταιρειών όπως το Yahoo !. Αλλά δεν είναι τόσο γρήγορο για να απορρίψετε την ευελιξία ως αναποτελεσματική, δαπανηρή και απλά πάρα πολύ κόπο, λέει η Susan Sobbott , η οποία γράφει για τις δικές της διευθυντικές περιπέτειες με ευελιξία. Η Sobbott λέει ότι η ευελιξία αξίζει την προσπάθεια επειδή μπορεί να βελτιώσει τη διατήρηση, να συγκρατήσει το κόστος και να ενισχύσει το ηθικό και την πίστη στην εταιρεία. Απηχεί επιχειρηματίας. , ότι η επιτυχία στην ευελιξία είναι όλος ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται: Οι σαφείς προσδοκίες, η ολική διαφάνεια, οι συγκεκριμένοι όροι και προσδοκίες, η τακτική και συνεχής επικοινωνία και η συχνή ανατροφοδότηση πρέπει να αποτελούν μέρος ενός προγράμματος flextime.

NFIB. com λέει ότι πρέπει να κάνετε flextime μια πολιτική της εταιρείας. Ακόμη και η έννοια της "εύκαμπτης";. θα πρέπει να οριστεί λεπτομερώς και να μην αφεθεί σε μεμονωμένη ερμηνεία. Και επειδή κανείς δεν εργάζεται εξ ολοκλήρου ως νησί, με όλα τα μέσα έχουν τακτικούς ομαδικούς check-in για να ενημερώσουν όλοι όσοι εργάζονται για το τι και πώς επηρεάζει τα άλλα μέλη. Και τέλος, χρησιμοποιήστε πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας, όπως το τηλέφωνο, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το Skype, οι εσωτερικές συζητήσεις - ό, τι χρειάζεται για να γίνει η δουλειά.

Πολλοί θεωρούν ότι οι μικρές επιχειρήσεις βρίσκονται στην καλύτερη θέση να προσφέρουν ευέλικτες ρυθμίσεις εργασίας. Με τις ανταγωνιστικές απαιτήσεις της εργασίας και της οικογενειακής ζωής, οι εργαζόμενοι είναι τεντωμένοι - και τονίζουν - και αναζητούν τρόπους διαχείρισης. CBSNews. com συνοψίζει ορισμένους από τους άλλους τρόπους με τους οποίους οι εργοδότες μπορούν να επωφεληθούν από την ευελιξία:

.
  • Οι εργαζόμενοι είναι πιθανότερο να παραμείνουν έτοιμοι, ακόμη και να περάσουν άλλες προσφορές.
  • .

.
  • Η καλύτερη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής καθιστά πιο παραγωγικούς υπαλλήλους.
  • .

.
  • Η ικανοποίηση από την εργασία και η ευτυχία στην εργασία.
  • .

.
  • Τα ιατρικά έξοδα τείνουν να μειώνονται.
  • .Η εικόνα προσφέρθηκε από Stuart Miles / FreeDigitalPhotos. καθαρό .

.
.
.

Η BFS Capital είναι μια πηγή άμεσης χρηματοδότησης και ένας κορυφαίος πάροχος λύσεων χρηματοδότησης επιχειρήσεων. Ιδρύθηκε το 2002, η BFS Capital παρέχει κεφάλαια κίνησης σε ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και στις 50 πολιτείες. Εκτός από τη χρηματοδότηση, η BFS Capital προσπαθεί να συνεργαστεί με τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων παρέχοντας συμβουλές και πόρους για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις τους να πετύχουν. Στην BFS Capital, είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μια διαπιστευμένη εταιρεία BBB με βαθμολογία Α +. Ακολουθήστε μας στο Google+ , Facebook και Twitter ! .

.
.
April 26, 2018