Back to Question Center
0

Πώς να αγοράσετε το Spa σας στους άνδρες

1 answers:
.
.
.
. velvetdresses.jpg?center=0.572,0.544&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575732880000000" alt="How To Market Spa To Men">

Αν μάθαμε κάτι φέτος, είναι συμβατική η σοφία συμβατική.

.

Για παράδειγμα, θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι τα ιαματικά λουτρά είναι περισσότερο ή λιγότερο ένας κόσμος της γυναίκας - τι με όλη τη μαλακή μουσική και το νερό αγγουριού - αλλά θα ήταν εντελώς λάθος.

.

Σύμφωνα με την International Spa Association , σχεδόν το 47% των spa πελατών είναι τώρα άνδρες, από μόλις 31% πριν από μερικά χρόνια. Έτσι, εάν το σπα σας δεν μάρκετινγκ στους άνδρες, youâ € ™ λείπουν τώρα στη μισή αγορά σας.

.

Πώς λοιπόν λαμβάνετε ένα επιχειρησιακό μοντέλο που παραδοσιακά προσανατολίζεται προς μία ομάδα και το εμπορεύεται σε άλλο;. Εδώ είναι δέκα χρήσιμες συμβουλές για την εμπορία του spa σας στους άνδρες.

.

Εκπαιδεύστε τους άνδρες για τις υπηρεσίες Spa

.

â € œDonâ € ™ t λάβει ως δεδομένο παιδιά κατανοήσουν αυτή την έννοια, â €;. λέει ο Al Maulini, ιδρυτής της μάρκας του Ο καλοσχηματισμένος κύριος στο Coral Gables, Florida . "Είναι μια εκπαιδευτική διαδικασία, πολλοί τύποι δεν είχαν ποτέ ένα πρόσωπο ή ένα μανικιούρ, ακόμα κι αν συμφωνούν να το κάνουν προσθέτουν κάτι σαν" αλλά δεν παίρνουν την εικόνα μου. ¶Αλλά μόλις το δοκιμάσουν, επανέρχονται ξανά και ξανά. â € ??. Καταπολέμηση των παρερμηνειών του τι spa είναι το μεγαλύτερο κλειδί σας στο μάρκετινγκ. Έτσι, εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που μπορείτε για να εξηγήσετε τι κάνει το σπα σας και γιατί δεν είναι τίποτα που ποτέ να σας ενοχλήσει.

.

Τοποθετήστε το σπα σας όπου τα παιδιά είναι

.

Όχι, μην πάτε αδέξια να στέκεστε έξω από ένα δωμάτιο των ανδρών με έκπτωση μαχητικά μασάζ για το σπα σας. Όχι μόνο θα είναι χάσιμο χρόνου, αλλά μπορεί να σας συλληφθεί. Αντίθετα ρίξτε μια ματιά σε ένα ημερολόγιο τοπικών εκδηλώσεων όπως οι μαραθώνιοι, 3 σε 3 τουρνουά καλαθοσφαίρισης, τα τουρνουά αλιείας, τα φεστιβάλ μπύρας και άλλα μέρη διαφορετικά τα αρσενικά θα συγκεντρωθούν. Στη συνέχεια, επενδύστε σε κάποιο επιτραπέζιο χώρο, φέρετε μερικούς μασέρ για δωρεάν μασάζ ώμων και μετατρέψτε αυτούς τους ανθρώπους σε ραντεβού.

.

Lure άνδρες στο Spa σας με μασάζ

.

â € œGetting a massageâ €;. doesnâ € ™ t έχουν την ίδια σημασία όπως â € œμετά να πάρει τα νύχια μου γίνει, â €;. έτσι οι περισσότεροι τύποι δεν θα έχουν καμία απογοήτευση να πηγαίνουν στο σπα σας για μια μικρή αποκατάσταση μυών. Μόλις κλείσετε, προσφέρετε εισαγωγικά μανικιούρ ή περιποιήσεις προσώπου με το μασάζ, ώστε να μπορούν να δουν τι χάνουν. "Υπάρχει μια αμηχανία που σχετίζεται με την απόκτηση μανικιούρ και πεντικιούρ, â €;. λέει ο Maulini. ¶Αλλά μόλις το δοκιμάσουν, theyâ € ™ re γαντζώθηκε.

.

Αγοράστε το σπα σας σε αρσενικούς χώρους εργασίας

.

Όπως και με τις αθλητικές εκδηλώσεις, δοκιμάστε να συνεργαστείτε με εργασιακούς χώρους που συνήθως κυριαρχούν στους άνδρες, όπως τα καταστήματα αυτόματης επισκευής και προσφέρουν δωρεάν μασάζ στο γραφείο. Φέρτε μαζί σας υλικά σχετικά με το σπα και δώστε εισαγωγικές προσφορές σε οποιονδήποτε (και γυναίκες!) Που έρχονται από το γραφείο.

.

Γράψτε ένα άρθρο για μια δημοσίευση Men's

.

Πολλοί άνδρες γνωρίζουν τόσο πολύ για τις υπηρεσίες σπα καθώς κάνουν και για τα καταστήματα εσωρούχων, έτσι για πολλούς itâ € ™ s πραγματικά ακριβώς το θέμα του να έχει ο σωστός εμπειρογνώμονας να εξηγήσει τις υπηρεσίες σε αυτά. Να είναι αυτός ο εμπειρογνώμονας. Προσφέρετε να γράψετε ένα κομμάτι για έναν τοπικό (ή εθνικό) ιστότοπο ζωής του blog ή το blog που εξηγεί τη διαδικασία. Ίσως ακόμη και να προσφέρει μια έκπτωση για όποιον έρχεται και λέει ότι διαβάζουν το άρθρο.

.

Δωρεά σε δημοπρασίες

.

Οι άνδρες παρευρίσκονται (και συχνά μετακινούνται σε) δημοπρασίες φιλανθρωπίας όλη την ώρα. Η δωρεά ορισμένων υπηρεσιών spa των ανδρών στη δημοπρασία όχι μόνο θα βοηθήσει το προφίλ σας στην κοινότητα, αλλά θα σας καθαρίσει έναν καινούργιο άνδρα πελάτη ο οποίος πιθανόν να έχει τα μέσα για να κάνει επισκέψεις επιστροφής.

.

Πουλήστε στις γυναίκες στη ζωή τους

.

Με την Ημέρα του Πατέρα στον ορίζοντα, είναι προφανής χρόνος για την εμπορία δώρων για τη γυναικεία πελατεία σας. Αλλά δεν χρειάζεται να σταματήσει εκεί. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό αν είναι συνδεδεμένο με μια ημέρα προώθησης του Αγίου Βαλεντίνου . Και όπως λέει ο Maulini, μόλις το δοκιμάσουν μία φορά, θα συνεχίσουν να επιστρέφουν.

.

Σχεδιάστε το Men's μενού με παιδιά στο μυαλό

.

Οι τύποι θα παραδεχτούν ότι δεν γνωρίζουν τις οδηγίες προτού να παραδεχτούν ποτέ να πάρουν κάτι που ονομάζεται «Mani / Pedi». â € ??. Ένα μασάζ χεριών και ποδιών, ωστόσο;. Αυτό είναι λίγο πιο ευχάριστο. Το ίδιο ισχύει και για τα είδη του προσώπου. Νομίζεις ότι ο Κλιντ Ίστγουντ πήρε πάντα κάτι που περιγράφηκε "Αντι-γήρανση";. Δεν υπάρχει περίπτωση. Αλλά μια «ενεργειακή φλούδα δέρματος»;. Αυτό το ακούγεται περισσότερο σαν αυτό. Έτσι, όταν βάζετε μαζί το εξειδικευμένο μενού των υπηρεσιών των ανδρών, βεβαιωθείτε ότι τα ονόματα ακούγονται όπως τα πράγματα που οι άνθρωποι θα παραδεχτούν δημοσίως.

.

Προωθήστε τις μέρες των ανδρών στο σπα

.

Πολλά μέρη, όπως ο Maulini's Well Groomed Gentleman, δημιούργησαν όλη την επιχείρησή τους για να εξυπηρετήσουν τους άνδρες: μεγάλες δερμάτινες καρέκλες, σπορ στην τηλεόραση και μπέρμπον πίσω από το μπαρ. Ωστόσο, το σπα μπορεί να είναι πιο ομοιόμορφο ή ακόμα και προσανατολισμένο προς τις γυναίκες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να γίνεις λέσχη αγόρια κάποτε. Μία φορά το μήνα έχει μια μέρα â € œMenâ € ™ Dayâ €;. όπου οι τηλεοράσεις σας δείχνουν αθλήματα και δωρεάν ουίσκι σερβίρεται αντί για αγγούρι νερό. Εάν είστε νόμιμα επιτρεπόμενος, δημιουργήστε έναν υπαίθριο χώρο καπνίσματος για πούρα και τρέξτε ειδικές προσφορές για όλες τις υπηρεσίες του άνδρα. Itâ € ™ ll να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να αλλάξετε τα πράγματα χωρίς να χάσετε κανέναν από τους κανονικούς πελάτες σας

.

Μίσθωση Μεγάλη Υπάλληλοι για Spa

.

Ο πειρασμός όταν μάρκετινγκ στους άνδρες μπορεί να είναι να βασιστείτε στην παλιά παροιμία του â € œsex sellsâ €;. και να χρησιμοποιούν επαγγελματίες που φαίνονται εξαιρετικά για τις υπηρεσίες των ανδρών. Αλλά αυτό το σχέδιο θα αντιστραφεί. "Μπορεί να λειτουργήσει καλά την πρώτη φορά, â €;. προειδοποιεί τον Maulini, "αλλά στην ουσία έχετε κακή υπηρεσία και ποτέ δεν επιστρέφετε. â € ??. Το κλειδί, λέει, είναι να είναι σαν ένα εστιατόριο με καλό φαγητό. Ξεκινήστε με το τελικό προϊόν και δημιουργήστε την εμπειρία γύρω από αυτό. Itâ € ™ ll κάνει πολλά περισσότερα για την επανάληψη των επιχειρήσεων από ένα όμορφο πρόσωπο.

.

Η εφαρμογή ορισμένων από αυτές τις ιδέες θα σας επιτρέψει να εμπορευτείτε το spa σας στους άνδρες και, με τη σειρά του, να επωφεληθείτε από μια αναξιοποίητη αγορά για να αυξήσετε την πελατεία σας.

.
.
.

Ο Matt Meltzer είναι καθηγητής επιχειρηματικής επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι. Είναι παλαίμαχος του Σώματος θαλάσσιων σωμάτων των Ηνωμένων Πολιτειών και έχει πτυχίο πανεπιστημίου στην διοίκηση επιχειρήσεων από το UM, καθώς και μεταπτυχιακό δίπλωμα μαζικής επικοινωνίας από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα.

.
.
April 26, 2018