Back to Question Center
0

Τοποθεσία, Τοποθεσία, Τοποθεσία: Πώς να επιλέξετε το σωστό για την επιχείρησή σας

1 answers:
.
.
.
. Pick Location For Business

Ποιος δεν έχει ακούσει το γνωστό ακίνητο που λέει, "Τοποθεσία, τοποθεσία, τοποθεσία, â €; - site oakley oculos. όταν ψάχνετε για ένα σπίτι;. Αλλά η τοποθεσία δεν είναι σημαντική μόνο για προσωπική ιδιοκτησία. itâ € ™ s ένας τεράστιος παράγοντας για τις μικρές επιχειρήσεις, πάρα πολύ. Οι ειδικοί λένε ότι η κατανόηση του τρόπου επιλογής μιας επιχειρηματικής θέσης είναι μέρος της τέχνης, μέρος της επιστήμης, και ότι η προφανής τοποθεσία μπορεί να μην είναι πάντα η καλύτερη. Ολα εξαρτώνται.

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων πρέπει πάντα να εξετάζουν ορισμένους παράγοντες, λέει nfib. com , όπως η οικονομική προμήθεια του ενοικίου, πόσο καλά εξυπηρετεί τα δημογραφικά στοιχεία σας, τα περιβάλλοντα κυκλοφορίας και τους ανταγωνιστές. Αλλά ακόμα κι αν νομίζετε ότι βρήκατε την απόλυτη ιδανική τοποθεσία, αφιερώστε χρόνο για να διερευνήσετε περαιτέρω. Το NFIB προτείνει πέντε συγκεκριμένα βήματα:

.
  • Πώς συνδυάζονται οι πολιτισμοί; Οι διαφορετικές γειτονιές έχουν διαφορετικές προσωπικότητες και πολιτισμούς, όπως και οι επιχειρήσεις. Θα έχετε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας εάν οι εσωτερικοί και εξωτερικοί πολιτισμοί σας είναι συμβατοί.
  • .

.
  • Donâ € ™ t σφραγίδα για σας πρέπει-έχει. Στην επιχείρηση, οι λεπτομέρειες αφορούν. Εάν πολλά πάρκινγκ και τεράστια παράθυρα είναι σημαντικά χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας, μην υποταθείτε για να τα πετάξετε για μικρότερη μίσθωση, για παράδειγμα. Μείνετε επικεντρωμένοι στο να αποκτήσετε όλα όσα έχουν σημασία, για να δώσετε στον εαυτό σας κάθε ευκαιρία για επιτυχία.
  • .

.
  • Πού είναι οι πελάτες; Αν έχετε ήδη μια επιχείρηση, γνωρίζετε ήδη πόσο μακριά ταξιδεύουν οι τυπικοί πελάτες σας. τους ταχυδρομικούς κώδικες, τις προτιμήσεις των αγορών τους. Εάν κάνετε online επιχειρήσεις, πρέπει επίσης να εξετάσετε τους πελάτες σε διαφορετικές ζώνες ώρας, για παράδειγμα, και πώς θα τους φιλοξενήσετε.
  • .

. Όπως και με την προσωπικότητα και τον πολιτισμό, διαφορετικές γειτονιές είναι διαφορετικές με διαφορετικούς περιορισμούς. Η σήμανση μπορεί να είναι μεγάλη. Αν η σηματοδότησή σας πρέπει να είναι ισχίο και νέον, θα έχετε πιθανότατα δυσκολία σε μια γειτονιά της πρώιμης αμερικανικής στυλ, όπου όλα πρέπει να συμμορφώνονται με ένα πιο αποικιακό ύφος. Όλα αυτά πρέπει να διευκρινιστούν στη μίσθωση σας. Να είστε βέβαιος να διαβάσετε και να καταλάβετε κάθε λέξη! .

.
  • Βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν βασικές αρχές. Ορισμένες γειτονιές ή προάστια, όπως οι πόλεις και τα κράτη, είναι πιο φιλικές προς τις επιχειρήσεις από άλλες και έχουν τεκμηριωμένο ιστορικό με τις μικρές επιχειρήσεις. Κάνετε την έρευνά σας με πληροφορίες από εμπορικά επιμελητήρια, μεσίτες ακινήτων και άλλους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων.
  • .Σε σύντομο χρονικό διάστημα, θέλετε μια τοποθεσία που θα σημαίνει κυκλοφορία, πελάτες και πωλήσεις από την πρώτη μέρα. Αλλά εμπειρογνώμονες ακινήτων επισημαίνουν ότι η επιλογή μιας θέσης για την επιχείρησή σας έχει μακροπρόθεσμες συνέπειες, επίσης. Σκεφτείτε λοιπόν τρία, πέντε, 10 χρόνια και ρωτήστε τον εαυτό σας κάποιες ερωτήσεις:

.
  • Θέλω να είμαι εδώ για τη διάρκεια .. ή θα ήθελα να θέλω να μετεγκατασταθώ τελικά;. Αυτό θα καθορίσει, εν μέρει, εάν πρέπει να νοικιάσετε ή να αγοράσετε εμπορική ιδιοκτησία. Δεν μπορείτε να ελέγξετε τα πάντα που θα μπορούσαν να συμβούν στο μέλλον, αλλά έχοντας το σωστό σύνολο μεταβλητών που εισέρχονται, θα ελαχιστοποιήσετε τους πονοκεφάλους σας και θα βελτιστοποιήσετε τις πιθανότητές σας για μελλοντική επιτυχία.
   Η εικόνα προσφέρθηκε από renjith krishnan / FreeDigitalPhotos. καθαρό

   .

   Πώς επιλέξατε την τοποθεσία της επιχείρησής σας;. Έχει συμβάλει στην επιτυχία της επιχείρησής σας;

   .
.
.
.

Η BFS Capital είναι μια πηγή άμεσης χρηματοδότησης και ένας κορυφαίος πάροχος λύσεων χρηματοδότησης επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Ιδρύθηκε το 2002, η BFS Capital παρέχει κεφάλαια κίνησης σε ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και στις 50 πολιτείες. Εκτός από τη χρηματοδότηση, η BFS Capital προσπαθεί να συνεργαστεί με τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων παρέχοντας συμβουλές και πόρους για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις τους να πετύχουν. Στην BFS Capital, είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μια διαπιστευμένη εταιρεία BBB με βαθμολογία Α +. Ακολουθήστε μας στο Google+ , Facebook και Twitter ! .

.
.
April 26, 2018