Back to Question Center
0

Top 5 συμβουλές υπηρεσίας για τους ιδιοκτήτες επιχείρησης αυτοκινήτων επιδιόρθωσης αυτοκινήτων

1 answers:
.
.
- cheap ssd vps hosting.
. Auto Repair Shop Business Owner

Ως ιδιοκτήτης αυτοκινήτων , μπορεί μερικές φορές να αισθάνεται ότι δεν έχει σημασία τι λέτε, κανείς δεν σας πιστεύει.

.

Itâ € ™ s ένα δύσκολο πεδίο?. γνωρίζετε πολλά περισσότερα για το τι κάνει λάθος με ένα αυτοκίνητο από τον ιδιοκτήτη. Αλλά επειδή κάποιοι στην αυτοκινητοβιομηχανία κακοποιούν αυτή τη γνώση, οι πελάτες έχουν γίνει προετοιμασμένοι να σκέφτονται ότι προσπαθείτε να τους αποκόψετε.

.

Ενώ πολλά συνεργεία επισκευής αυτοκινήτων (τα δικά σας, για να είμαστε σίγουροι) είναι δεοντολογικά, οι λίγοι κακοί έχουν καταστρέψει για τα υπόλοιπα. Και τώρα να πάρει επιπλέον επιχείρηση έχει γίνει τόσο πολύ ένα παιχνίδι της υπεράσπισης τον εαυτό σας, όπως εξηγεί τις προτάσεις σας. Για να σας βοηθήσουμε να μεταφέρετε το μήνυμα στους πελάτες σας και να δημιουργήσετε μια φήμη για ειλικρίνεια, ακολουθούν ορισμένες στρατηγικές για την επικοινωνία με πρόσθετες αυτόματες επισκευές.

.

Προσφορά μιας γνήσιας εγγύησης στο κατάστημα επιδιόρθωσης αυτοκινήτων

.

Δεν πρόκειται να είναι αρκετό για να εγγυηθεί αυτόματες επισκευές . Ναι, αυτό είναι ένα απαραίτητο βήμα για να σταθεί πίσω από ό, τι κάνετε, αλλά οι πελάτες χρειάζονται περισσότερο από μια βεβαιότητα ότι το αυτοκίνητό τους δεν πρόκειται να εκραγεί εξαιτίας ενός λάθους που κάνατε.

.

Πηγαίνετε ένα βήμα παραπέρα και δημοσιεύστε έναν κώδικα δεοντολογίας. Αυτό μπορεί να φανεί σαν υπερβολική συσσώρευση, και ίσως απλώς και μόνο η εξυπηρέτηση των χειλιών, αλλά υποσυνείδητα οι πελάτες θα δουν ότι κάνετε τίμια ένα θέμα πρώτης γραμμής και θα ενισχύσει τη φήμη σας. Δηλώστε ότι ποτέ δεν θα προτείνετε περιττές αυτόματες επισκευές και θα εγγυηθείτε αξιόπιστη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση. Δημοσιεύστε το εμφανώς, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι όλοι στην εταιρεία σας καταλαβαίνει ότι είναι το πώς λειτουργείτε.

.

Ακούστε τους πελάτες σας

.

Θα έχετε πάντα πελάτες που πήραν ένα εξάμηνο του μαγαζιού αυτοκινήτων στο γυμνάσιο και πιστεύουν ότι μπορούν να εξηγήσουν τις περιπλοκές ενός ενσωματωμένου υπολογιστή. Και παρόλο που ίσως να γνωρίζετε καλύτερα, πρέπει να ακούσετε. Πρώτον, μπορεί να σας δώσει μια καλύτερη ιδέα για το ποια είναι τα υποκείμενα αίτια. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι δίνει στους πελάτες την αίσθηση ότι είχαν λόγο στις επισκευές που έγιναν. Εάν το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σας επιτρέπει, ακόμη και να προχωρήσετε τόσο πολύ ώστε να διερευνήσετε τι πιστεύει ο πελάτης ότι είναι λάθος ακριβώς μπροστά τους. Με αυτόν τον τρόπο, αν η διάγνωσή τους είναι λανθασμένη, θα είναι πιο ικανή να αγοράσει σε δική σας. Και όταν πραγματικά αποδειχθεί ότι χρειάζονται τους A / C αναδιοργανωμένο και όχι μόνο μια φόρτιση freon, theyâ € ™ ll ξέρουν ότι δεν είστε προσπαθείτε να αυξήσουν.

.

Σπάστε τις αυτόματες επισκευές σε όρους Laymanâ € ™ s

.

Μια γυναίκα που γνωρίζω είχε πει κάποτε από έναν αυτοκινητιστή ότι χρειαζόταν έναν νέο πυκνωτή ροής για το αυτοκίνητό της. Φυσικά πήρε αμέσως το αυτοκίνητό της χωρίς να πάρει επισκευές και είπε σε όλους ότι ήξερε για την τρομερή εμπειρία της. Και ενώ δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όρους από το "Είσοδος στο μέλλον";. για να προσπαθήσετε και να εξαπατήσετε τους πελάτες σας, οι αρχάριοι αυτοκινήτων μπορεί να είναι εξίσου συγκεχυμένοι με â € œrear differentialâ € ??. όπως είναι από τον πυκνωτή ροής.

.

Μπορεί να μην θέλετε να διδάξετε την αυτόματη επισκευή 101 , αλλά εξηγώντας τι είναι το πίσω διαφορικό, πώς λειτουργεί και γιατί πρέπει να επιδιορθωθεί θα πάει πολύ μακριά για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των πελατών σας. Η εμφάνισή τους οπτικά είναι ακόμα πιο επίκαιρη. Εάν μπορείτε να απεικονίσετε τι είναι λάθος με το αυτοκίνητο, κάντε το. Ή να τραβήξετε φωτογραφίες ή ακόμα και να τις τραβήξετε στο πάτωμα και να τις δείξετε. Αν ο πελάτης δεν είναι στο κατάστημα, τραβήξτε φωτογραφίες με την κινητή συσκευή σας και στείλτε τις σε αυτούς.

.

Πολλοί καλοί μηχανικοί αυτοκινήτων δίνουν επίσης τα ελαττωματικά ή φθαρμένα εξαρτήματα στους πελάτες μετά τις επισκευές για να δείξουν ότι η δουλειά έγινε πραγματικά. Αυτό μπορεί επίσης να είναι ένα τεράστιο βήμα στην οικοδόμηση αυτής της σχέσης.

.

Υπηρεσία χωριστής επισκευής αυτοκινήτων από την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών

.

Ακριβώς επειδή κάποιος είναι ένα whiz ως σταθεροποίηση μετάδοσης doesn ™ t σημαίνει ότι μπορεί να εξηγήσει οποιοδήποτε από αυτό σε έναν πελάτη. Αλλά αν μπορείτε, έχοντας μια ομάδα αφιερωμένη στην εκπαίδευση και την αλληλεπίδραση με τους πελάτες, και μια άλλη για να κάνετε επισκευές, θα βάλει τους πελάτες στην ευχάριστη θέση όταν εξηγήσετε τι πρέπει να καθοριστεί.

.

Το κλειδί είναι να εξασφαλίσετε ότι οι άνθρωποι της υπηρεσίας σας γνωρίζουν τα πάντα για την εργασία. Μερικοί μεγάλοι αντιπρόσωποι έχουν τμήματα υπηρεσιών επισκευής αυτοκινήτων , όπου οι σύμβουλοι υπηρεσιών δεν βλέπουν ποτέ το όχημα και δεν παίρνουν πολλά από τους μηχανικούς εκτός από μια λίστα με τι είναι λάθος. Έτσι, οι σύμβουλοι έχουν λίγες, αν υπάρχουν, γνώσεις για επισκευή αυτοκινήτων και μπορούν μόνο να περάσουν πληροφορίες όπως "Ο μηχανικός λέει ότι πρέπει να αντικαταστήσετε ολόκληρη τη μετάδοσή σας. â € ??. Ποια είναι η λέξη "αυτός ο γιατρός ξέρω ότι ο βήχας σας είναι μάλλον φυματίωση. â € ??. Δεν χρειάζεστε εξειδικευμένους τεχνικούς επισκευής αυτοκινήτων στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών σας, αλλά χρειάζεστε τουλάχιστον ανθρώπους που γνωρίζουν αρκετά για να εκπαιδεύσουν τους πελάτες σας.

.

Μην πιέζετε τους πελάτες σας

.

Οι επισκευές αυτοκινήτων είναι συχνά μια καταστροφική δαπάνη, και στις προσπάθειές σας να πάρετε περισσότερες επιχειρήσεις δεν θέλουν να θέσουν κανέναν σε οικονομικές δυσκολίες. Εάν έχετε πελάτες που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά κάθε προτεινόμενη αυτόματη επισκευή, ενημερώστε τους ειλικρινά για πόσο καιρό μπορεί να περιμένουν κάποια από αυτά μέχρι να γίνει σοβαρό πρόβλημα. Οι επισκευές δεν είναι όπως οι πωλήσεις: πρέπει να γίνουν τελικά, ανεξάρτητα από το τι. Και αν ο πελάτης σας έχει εμπιστοσύνη, αυτός ή αυτή θα είναι πίσω όταν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να το έχουν κάνει.

.

Επίσης, ποτέ, ποτέ, χρησιμοποιήστε τακτικές ταλαιπωρία για να εξαναγκάσετε έναν πελάτη σε μια επισκευή. Τίποτα δεν αποκρύπτει έναν καταλαβαίνω καταναλωτή γρηγορότερα από έναν μηχανικό που εξηγεί κάποιο σεντάν της κρίσης, όπου το φίλτρο του αέρα εκπέμπει στη μέση του αυτοκινητόδρομου και κατά κάποιον τρόπο οδηγεί σε το να τρέχει ένα σχολικό λεωφορείο γεμάτο ορφανά σε αγρόκτημα κουταβιών. Εάν μια επισκευή είναι στην πραγματικότητα επικίνδυνη, και θεωρεί το αυτοκίνητο ανασφαλές, πείτε τους. Διαφορετικά, μην χρησιμοποιείτε το φόβο ως εργαλείο πωλήσεων. Τελικά κάνει περισσότερο κακό παρά καλό.

.

Η οικοδόμηση εμπιστοσύνης ως μηχανικού αυτοκινήτου δεν είναι μόνο μια ανοδική άνοδος, είναι μια ανηφορική ανάβαση σε μαύρο πάγο σε δρόμο γεμάτο λακκούβες. Αλλά αν αφιερώσετε χρόνο για να ακούσετε τους πελάτες σας, να τους μιλήσετε μέσω της διαδικασίας, να το αποδείξετε με φωτογραφίες και να είστε ειλικρινείς για το τι πρέπει να κάνετε, μπορείτε να αναπτύξετε δια βίου σχέσεις. Και κάνετε τον εαυτό σας να ξεχωρίζει από τα καταστήματα που είναι ακριβώς έξω για τα μετρητά.

.
.
.

Ο Matt Meltzer είναι καθηγητής επιχειρηματικής επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι. Είναι παλαίμαχος του Σώματος θαλάσσιων σωμάτων των Ηνωμένων Πολιτειών και έχει πτυχίο πανεπιστημίου στην διοίκηση επιχειρήσεων από το UM, καθώς και μεταπτυχιακό δίπλωμα μαζικής επικοινωνίας από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα.

.
.
April 26, 2018