Back to Question Center
0

$ 82 εκατομμύρια γραμμή πίστωσης αποδεικνύει τη δέσμευση για τη χρηματοδότηση μικρών επιχειρήσεων

1 answers:
.
.
.
. 82 Million Credit Line Small Business Funding

Τα τελευταία δύο χρόνια, έγιναν πολλά για την αποτυχία των «παραδοσιακών»; - minky fleece sterne. χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, όπως οι τράπεζες, για την κάλυψη των κεφαλαιουχικών αναγκών των μικρών επιχειρήσεων, ιδίως ως μέσο για να τους βοηθήσει να διατηρήσουν τη ζωή τους στη διάρκεια της πιο σκληρής οικονομίας της ζωής μας. Υπήρξε επίσης το συμπέρασμα ότι η δανειοδότηση μικρών επιχειρήσεων θα επιστρέψει σε κάποιο σημείο σε αυτό που κάποτε ήταν. Αλλά, αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα, τουλάχιστον σε επίπεδα πριν από την ύφεση.

Είτε έτσι, υπάρχει μια μεγαλύτερη ιστορία εδώ. Υπήρξε μια αύξηση σε â € œnon-traditionalâ €;. πηγές που έχουν καταστήσει την επιχείρησή τους να βοηθήσει στην κάλυψη των ειδικών κεφαλαιακών αναγκών των μικρών επιχειρήσεων όλων των μορφών και μεγεθών. Χωρίς αυτούς, η ιστορία μικρών επιχειρήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο θα ήταν πιθανό να γραφτεί αρκετά διαφορετικά.

Πρέπει να ξέρουμε. Η εταιρεία μας, BFS Capital , είναι ένα από αυτά τα â € œnon-traditionalâ €;. δανειστές. Όμως, η δέσμευση της BFS προς τις μικρές επιχειρήσεις είναι τόσο δυνατή, δεν θεωρούμε τους εαυτούς μας ως μη παραδοσιακούς. Στην πραγματικότητα, κοιτάζοντας όλο το τοπίο δανεισμού μικρών επιχειρήσεων, οι γραμμές μεταξύ παραδοσιακών και μη παραδοσιακών πηγών είναι όλο και πιο θολές.

Αν και η BFS δεσμεύτηκε στις μικρές επιχειρήσεις πριν από μια δεκαετία, πρόσφατα ενισχύσαμε τη δέσμευση αυτή με μια νέα πίστωση 82 εκατομμυρίων δολαρίων από την Wells Fargo Capital Finance . Αυτό ενισχύει και διευρύνει την ικανότητά μας να παρέχουμε κεφάλαια σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και μέσω συνεργατών στον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο. Προσφέροντας βραχυπρόθεσμα επιχειρησιακά δάνεια και προκαταβολές μετρητών , μπορούμε να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις με σχεδόν οποιαδήποτε δαπάνη, από την επέκταση ή την αναδιαμόρφωση στην αγορά του αναγκαίου εξοπλισμού για τη διατήρηση μετρητών. ροής κατά τη διάρκεια των επιχειρηματικών διακυμάνσεων.

Γνωρίζουμε από τους μικρούς μας επιχειρηματίες ότι ξαναβρίσκουμε για αυτούς με γρήγορη χρηματοδότηση (μόλις πέντε εργάσιμες ημέρες μετά την έγκριση), όταν τις χρειάζονταν περισσότερο, είτε για να επωφεληθούν από. μια καταπληκτική ευκαιρία ή να αντιμετωπίσει μια πρόκληση ή ένα πρόβλημα που απαιτούσε άμεση δράση. Η BFS έχει την ικανότητα να παρέχει κεφάλαια σε ποσά που κυμαίνονται από 4.000 έως 1.000.000 δολάρια.

Έχουμε κάνει όλη τη διαδικασία χρηματοδότησης όσο το δυνατόν πιο εύκολη για τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων. Η επιστροφή γίνεται συνήθως μέσω ημερήσιων, αυτόματων πληρωμών. Για δάνεια μικρών επιχειρήσεων, είναι συνήθως ένα ημερήσιο ποσό, αν και αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι εβδομαδιαία. Για μια προκαταβολή μετρητών στο εμπόριο, η εξόφληση είναι πιθανό ένα σταθερό ποσοστό από τις παρτίδες πιστωτικών καρτών τους, που γίνεται αυτόματα. Και το μόνο που χρειάζεται για να ξεκινήσετε είναι μια απλή εφαρμογή.

Η μικρή επιχείρησή σας έχει πραγματικές ανάγκες . Προσφέρουμε πραγματικές οικονομικές λύσεις .

.

Δώστε μας μια κλήση στο 866-905-4334 ή κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας - το δρόμο σας! .

.
.
. Alison Leon
.
.

Η Alison Leon είναι ο Αντιπρόεδρος του Marketing στο BFS Capital. Με περισσότερα από 13 χρόνια εμπειρίας σε μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, όπως η JP Morgan Chase, η Capital One και η Bank One, η Alison κατανοεί τις καθημερινές ανάγκες των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων και τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η χρηματοδότηση για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης. Το περιεχόμενό της επικεντρώνεται στις στρατηγικές μάρκετινγκ και στους πόρους για τις μικρές επιχειρήσεις καθώς και σε συμβουλές για τον τρόπο εξασφάλισης χρηματοδότησης για οποιαδήποτε επιχειρηματική δαπάνη. Συνδεθείτε με την Alison στο LinkedIn και Google+ .

.
.
April 26, 2018