Back to Question Center
0

Κορυφαίες τάσεις για ανθοπωλεία

1 answers:
.
.
- intensidad de la luz fotografia.
. Top Trends Florists

Τα λουλούδια είναι πραγματικά μόδα.

.

Φυσικά, είναι πάρα πολύ καιρός από τότε που οι άνθρωποι θα μπορούσαν να φορούν λουλούδια ως πραγματικό ρουχισμό, αλλά τα λουλούδια που βλέπει κανείς γύρω από τα σπίτια, τους γάμους και σχεδόν οπουδήποτε βρίσκονται σε συνεχή ροή. Και αντίθετα με τα είδη ένδυσης, οι ανθοπωλείς δεν έχουν σχεδιαστές διασημοτήτων που οδηγούν το δρόμο, ή ετήσιες επιδείξεις μόδας για να καθορίσουν τι είναι trending.

.

Κατά τη λειτουργία του δικού σας ανθοπωλείο , floral τάσεις είναι πάντα κάτι που έχετε χρόνο για να μείνετε πάνω από όλο το χρόνο. Έτσι, όπως η περίοδος σχεδιασμού του γάμου χτυπά το βήμα της, εδώ είναι ένα γρήγορο αστάρι στις κορυφαίες τάσεις οι ανθοπωλείς μπορούν να περιμένουν για το υπόλοιπο του 2016 και για το επόμενο έτος.

.

Χρώματα Μετακίνηση προς χαλάρωση

.

Η Εταιρεία Αμερικανών Ανθρακωρύχων δημοσίευσε πέρυσι τις προβλέψεις της για τις ανθοκομικές βιομηχανίες για την ανθοκομική βιομηχανία - Lavish, Φεστιβάλ, Σορμπέ και Λούτρινο - και θα απελευθερώσει τις επιλογές της για το 2017. 1η Οκτωβρίου στο Maui. Και ενώ δεν χρειαζόμαστε να αναθεωρήσουμε τις προβλέψεις του περασμένου έτους για εσάς, αυτό θα μπορούσε να είναι μια καλή ημερομηνία στο κύκλο για να πάρετε ένα άλμα το 2017.

.

Όσο για το τρέχον έτος, το ινστιτούτο χρωμάτων PANTONE επέλεξε δύο χρώματα - γαλήνη και αυξήθηκε χαλαζία - ως τα χρώματα του έτους. Αυτοί οι συνδυασμοί έχουν επιλεγεί κυρίως ως χρώματα διακόσμησης στο σπίτι, δίνοντας μια χαλαρωτική αίσθηση ενώ αποπνέουν κομψότητα. Καθώς οι πελάτες μπορεί να έρχονται για να αναζητήσουν αυτά τα χρώματα, σκεφτείτε άλλα, δωρεάν λουλούδια και χρώματα μπορεί να είστε σε θέση να εργαστείτε σε μια εφευρετική ρύθμιση. Για παράδειγμα, τα χρώματα για τα blush κάνουν μια αρκετά συμπαγή επιστροφή. Η μπλε ορτανσία και τα τριαντάφυλλα κήπων μπορεί επίσης να είναι μια καλή αρχή.

.

Λουλούδια παλιάς σχολής επιστρέφουν

.

Αλλά όπως ακριβώς και η Μόσχα της Μόσχας και τα σφιχτά τζιν είναι πίσω στη μόδα, υπάρχουν και λουλούδια παλιάς σχολής που δεν είχαμε δει κάποια στιγμή. Τα γαρύφαλλα των κειμηλίων δημιουργούν εμφανίσεις σε έναν μεγάλο αριθμό πινάκων Pinterest. Όπως είναι τα μακρόστενα αγγλικά γλυκά μπιζέλια, τα χρυσάνθεμα παστέλ και τα διπλά zinderella zinnias.

.

Η Blogger και η ανθοπωλείο Kayla Lopez επέλεξαν την αφρικανική βιολετί, την καλανχό, την κρίση της ειρήνης και την ορχιδέα Phalaeonopsis ως την κορυφαία επιλογή της για το ντεκόρ στο σπίτι. Αλλά όταν πρόκειται για συγκεκριμένα λουλούδια, πολλά από αυτά θα εξαρτηθούν από την ατομική γεύση. Χρησιμοποιήστε λοιπόν όλα αυτά ως προτάσεις για τους πελάτες σας και πηγαίνετε από εκεί.

.

Πίνακας αγρόκτημα-νυφικό είναι όλη η οργή

.

Ο καθένας είναι πάντα για την τοπική. Δεν είστε μόνο βλέποντας αυτό σε μενού εστιατορίων, αλλά itâ € ™ s επίσης γίνει η μεγαλύτερη τάση στα λουλούδια γάμου κατά το παρελθόν έτος ή έτσι. Τα ζευγάρια επιλέγουν τα λουλούδια που προέρχονται από όπου και αν παντρεύονται, και αποθέτουν σε ό, τι είναι σε εποχή. Αυτό σημαίνει ρυθμίσεις φρέσκων λουλουδιών με μικρές διαφορές στο χρώμα. Κρατώντας με το βλέμμα αγρόκτημα-τραπέζι, οι ρυθμίσεις θα έχουν πιο πράσινο, με φτέρες, θάμνους και ακόμη και βότανα.

.

Στη σημείωση των βοτάνων, καθώς η βιοτεχνική τροφή έχει γίνει μια τάση, έχει και τα τρόφιμα ως μέρος των γαμήλιων συμφωνιών. Αυτό δεν σημαίνει να ρίχνετε ένα γιγαντιαίο ράφι δίπλα στα γεράνια σας, αναγκαστικά, αλλά θα δείτε τα κεντρικά κομμάτια φέτος με τα φρούτα, τα λαχανικά, τα καρύδια και άλλα πράγματα που οι φιλοξενούμενοι μπορούν να κάνουν όταν το τρίτο μάθημα παίρνει. μακρύς.

.

Τα μπουκέτα γίνονται μεγαλύτερα και πιο ελεύθερα το 2016. Η ογκώδης, παρατεινόμενη ανθοδέσμη είναι μέσα, αντικαθιστώντας οτιδήποτε μπορεί να έχει περιγραφεί ως «φούσκα». â € ??. Οι νύφες επιλέγουν δωρεάν μπουκέτα (πάλι, υπαγόρευαν περισσότερο τοπικά λουλούδια μου από το συγκεκριμένο σχέδιο) και τα μεγαλύτερα σχεδόν πάντα φαίνεται να είναι καλύτερα. Καλά νέα για εσάς, καθώς μεγαλύτερες ανθοδέσμες σημαίνουν περισσότερα χρήματα. Αλλά η συμβατική σοφία πιθανότατα δεν έχει μύτη, γιατί, πραγματικά, ποιος δεν απολαμβάνει ένα ωραίο μπουκέτο από φρέσκα λουλούδια;. Σύμφωνα με τα λουλούδια. com, το 86% όλων των λουλουδιών αγοράστηκαν για μη ημερολογιακές περιπτώσεις και σχεδόν τα δύο τρίτα των ανθρώπων αγοράζουν λουλούδια για τον εαυτό τους.

.

Έτσι, πριν πάρετε πάρα πολύ παγιδευτεί στις τάσεις για την ανθοκομία σας επιχείρηση, θυμηθείτε theyâ € ™ re ακριβώς αυτό: τάσεις. Η προσωπική προτίμηση θα είναι πάντα καυτή, οπότε η εξυπηρέτηση θα είναι πάντα πιο σημαντική από ό, τι η αποθήκευση του τι είναι ζεστό. Τούτου λεχθέντος, μέρος της υπηρεσίας είναι σε θέση να καθοδηγήσει τους πελάτες προς τη σωστή κατεύθυνση. Και ελπίζουμε, για τώρα, σας δώσαμε μια μικρή επιπλέον εικόνα για τις κορυφαίες τάσεις για τους ανθοκόμους.

.
.
.

Ο Matt Meltzer είναι καθηγητής επιχειρηματικής επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι. Είναι παλαίμαχος του Σώματος θαλάσσιων σωμάτων των Ηνωμένων Πολιτειών και έχει πτυχίο πανεπιστημίου στην διοίκηση επιχειρήσεων από το UM, καθώς και μεταπτυχιακό δίπλωμα μαζικής επικοινωνίας από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα.

.
.
April 26, 2018