Back to Question Center
0

Να χρησιμοποιήσετε μια μη ανταγωνιστική συμφωνία ή όχι;

1 answers:
.
.
.
. Non Compete Agreements

Υπήρχαν για άλλη μια φορά ένα εργαλείο για τη διατήρηση υψηλού επιπέδου στελεχών από τη λεηλασία των εταιρειών - είτε σε πελάτες, ιδέες, ακόμη και σε εσωτερικά αντικείμενα αξίας, όπως εγχειρίδια - στο δρόμο για την επόμενη συναυλία τους - quick fix computer mountain view ca. Αλλά τώρα οι συμφωνίες μη ανταγωνισμού είναι κοινές και στις μικρότερες επιχειρήσεις. Αλλά με την αυξημένη χρήση έχει έρθει κάποια κατάχρηση, θέτοντας ζητήματα και προκλήσεις για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που σκέφτονται για τη χρήση τους.

Η παλαιότερη δημοτικότητα των συμφωνιών μη άσκησης ανταγωνισμού ήταν μια άμεση έξοδος από την ανάγκη προστασίας των ευαίσθητων πληροφοριών, από τον κώδικα λογισμικού σε μυστικούς τύπους σε μοναδικές διαδικασίες. Ωστόσο, η υπερβολική χρήση του φόρου έχει επιπτώσεις, και πολλοί τώρα διαπιστώνουν ότι οι μη ανταγωνιστές τους δεν μπορούν να εφαρμοστούν, ακόμη και στο δικαστήριο. Σύμφωνα με την Μικρές Επιχειρηματικές Τάσεις , η δημοτικότητα των μη ανταγωνιστών βρίσκεται σε πτωτική πορεία και θεωρείται ολοένα και περισσότερο κακή για τις επιχειρήσεις.

Το μήνυμα προς τις μικρές επιχειρήσεις: Χρήση περιοριστικών συμφωνιών μη ανταγωνισμού ή καθόλου. Η χρησιμοποίησή τους μόνο για το προσωπικό που έχει πρόσβαση σε πραγματικά ευαίσθητες πληροφορίες είναι απλώς κοινή λογική και είναι πιο πιθανό να επιβληθεί. Αυτό που οι περισσότερες επιχειρήσεις δεν κάνουν - αλλά θα έπρεπε να εφαρμόσουν μια διαδικασία για τη χρήση μη ανταγωνιστών:

.
  • Προσδιορίστε τις πραγματικά ευαίσθητες πληροφορίες της εταιρείας σας και καταγράψτε κάθε άτομο που έχει πρόσβαση.
  • .

.
  • Χρησιμοποιήστε μια μη-ανταγωνιστική μόνο με τα άτομα (Πολλές επιχειρήσεις δεν θα έχουν μια λίστα καθόλου).
  • .

.
  • Δεδομένων εκείνων που υπόκεινται σε μη ανταγωνισμό κάτι σε αντάλλαγμα, όπως τα χρήματα ή τα οφέλη.
  • .

.
  • Κάντε το μη ανταγωνισμό σας στενό και επικεντρωμένο μόνο στις ευαίσθητες και σχετικές, τίποτα ευρύ ή γενικό.
  • .

.
  • Γνωρίστε τους νόμους της πολιτείας σας (ποικίλλουν) και τι είδους συμφωνία ταιριάζει σε μια δεδομένη κατάσταση (για παράδειγμα, μια συμφωνία μη προσέλκυσης κρατά τους υπαλλήλους από τη λαθροθηρία πελατών ή συναδέλφων).
  • .

.
  • Εργασία με δικηγορικό σύμβουλο σε σταθερή αμοιβή. Η δημιουργία μιας συμφωνίας στο διαδίκτυο είναι οικονομικό. Αλλά αυτοί οι ιστότοποι βασίζονται στις περιγραφές σας, οι οποίες ενδέχεται να είναι ανακριβείς, καθιστώντας τη συμφωνία σας μη εφαρμόσιμη.
  • .Εάν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι ένας μη ανταγωνισμός μπορεί να είναι απαραίτητος για την επιχείρησή σας, αξίζει τον έλεγχο sba. , όπου έχουν διευκρινιστεί ορισμένες κατευθυντήριες γραμμές για τη μη ανταγωνιστική χρήση. Μεταξύ αυτών: Τι πρέπει να λάβετε υπόψη αν σκέφτεστε να δημιουργήσετε έναν μη ανταγωνιστή που θα χρησιμοποιήσετε στην επιχείρησή σας. Κατ 'αρχάς, έχετε μια ισχυρή επιχειρησιακή αιτία πίσω από τη συμφωνία, και κάνετε το καλύτερό σας για να το ποσοτικοποιήσετε.

Για παράδειγμα: Έχετε μια μυστική συνταγή για ένα δημοφιλές είδος διατροφής. Αλλά εάν η συνταγή μοιράστηκε με τους ανταγωνιστές, θα έθετε σε κίνδυνο την αποκλειστικότητα σας, μαζί με τα έσοδα που φέρνει το στοιχείο αυτό στην επιχείρησή σας. Η επιχείρησή σας θα υποστεί βλάβη σε πραγματικούς οικονομικούς όρους, αλλά πόσο και για πόσο καιρό;. Εάν ένας δικαστής θεωρεί ότι το σκεπτικό σας είναι έγκυρο, η σύμβασή σας είναι πιθανόν να διατηρηθεί. Από την άλλη πλευρά, εάν ένας δικαστής θεωρεί τη συμφωνία σας ως τιμωρία ή μια προσπάθεια να εμποδίσει το προσωπικό σας από το να εργάζεται τελικά οπουδήποτε αλλού, η συμφωνία σας είναι πιθανή. Ένας άλλος κανόνας: Κάντε το μη ανταγωνισμό σας απλό, σύντομο και ξεκάθαρο.

Η Εθνική Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Επιχειρήσεων ζυγίζει επίσης σε ποιοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τους όταν δημιουργούν μια συμφωνία μη ανταγωνισμού για την επιχείρησή τους:
. ), .

  • Είναι όλα λογικά;. Ένα δικαστήριο μπορεί να καταργήσει ακόμη και μεμονωμένα τμήματα με τα οποία διαφωνούν.
  • .

.
  • Είναι γεωγραφικοί περιορισμοί ρεαλιστικοί;. Μπορεί να θέλετε να απαγορεύσετε στους εργαζομένους να εργάζονται στη Σρι Λάνκα, αλλά πραγματικά;. Λογική είναι και η δοκιμασία χτυπήματος εδώ.
  • .

.
  • Χρησιμοποιήσατε γλώσσα στρατηγικά;. Οι ειδικοί λένε ότι δεν είναι λανθασμένο ή παράνομο να χρησιμοποιούν πειστική γλώσσα που μπορεί να αναγκάσει τους υπαλλήλους να συμμορφωθούν, ανεξάρτητα από το νόμο.
  • .

.
  • Έχει το εξετάσει νομικός εμπειρογνώμονας;. Κάθε συμφωνία πρέπει να προσαρμοστεί. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός ενός μεγέθους για όλους.
  • .Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά του Frame Angel / FreeDigitalPhotos. καθαρό

.

Είχατε μια συμφωνία μη ανταγωνισμού που δημιουργήθηκε για να χρησιμοποιηθεί στην επιχείρησή σας;. Τι σας ώθησε να το κάνετε;. Είναι αποτελεσματικό;

.
.
.
.

Η BFS Capital είναι μια πηγή άμεσης χρηματοδότησης και ένας κορυφαίος πάροχος λύσεων χρηματοδότησης επιχειρήσεων. Ιδρύθηκε το 2002, η BFS Capital παρέχει κεφάλαια κίνησης σε ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και στις 50 πολιτείες. Εκτός από τη χρηματοδότηση, η BFS Capital προσπαθεί να συνεργαστεί με τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων παρέχοντας συμβουλές και πόρους για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις τους να πετύχουν. Στην BFS Capital, είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μια διαπιστευμένη εταιρεία BBB με βαθμολογία Α +. Ακολουθήστε μας στο Google+ , Facebook και Twitter ! .

.
.

April 25, 2018