Back to Question Center
0

Ανάπτυξη της ομάδας μικρών επιχειρήσεων: Ανακεφαλαίωση Μαρτίου 2014

1 answers:
.
.
.
. contemporary outdoor bar stools.png?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575728670000000" alt="March 2014 Recap">

Το πιστεύετε ή όχι, η Άνοιξη έχει τελικά ξεπεράσει, ακόμα κι αν για ένα μεγάλο μέρος της χώρας κάποιος ξεχάσει να πει στη Μητέρα Φύση!. Η σεζόν συνδέεται συχνά με τη νέα ανάπτυξη, και πολλές από τις αναρτήσεις του ιστοτόπου μας αυτό το μήνα επικεντρώθηκαν ακριβώς στο γεγονός ότι - αναπτύσσονταν οι μικρές επιχειρήσεις σας. Καλύψαμε ένα πλήθος θεμάτων που ενδιαφέρουν τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που αναζητούν να προσλάβουν και να αναπτύξουν τις ομάδες τους.

Και από το Μάρτιο είναι ο Εθνικός μήνας της Γυναίκας και ο Μάρτιος 8 ήταν η Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών, περάσαμε επίσης κάποιο χρονικό διάστημα επευφημίες στις γυναίκες που αλλάζουν το πρόσωπο. των επιχειρήσεων, προς το καλύτερο, και που εμπνέουν τους γύρω τους να κάνουν το ίδιο.

Σε περίπτωση που το χάσατε, δείτε μερικές από τις κορυφαίες αναρτήσεις ιστολογίου μας από τον Μάρτιο: ..
  • Η αγορά εργασίας, όπως και η οικονομία, βρίσκεται στο επίκεντρο και φαίνεται πως όλοι βρίσκονται σε τάφρους που αγωνίζονται για τα κορυφαία ταλέντα. Μια πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι το 75 τοις εκατό των επιχειρήσεων αποτυγχάνουν να δημιουργήσουν μια «θετική υποψήφια εμπειρία»;. η οποία θα μπορούσε τελικά να κοστίσει την επιχείρησή σας που ξεκινάει υποψήφιος που έχετε πάρει συνέντευξη. Φοβίζεις το κορυφαίο ταλέντο;. Και αν είστε, πώς μπορείτε να διορθώσετε αυτό;. Μάθετε περισσότερα στο αυτή τη θέση .
  • .

.
  • Η μακρόχρονη και ελκυστική διαδικασία πρόσληψης μπορεί επίσης να αποθαρρύνει τους κορυφαίους υποψηφίους. Πολλοί αναρωτιούνται αν είναι δυνατό να εδραιωθεί μια διαδικασία που έχει τόσες πολλές σημαντικές και απαραίτητες ενέργειες χωρίς να το μετανιώσουμε αργότερα. Σε τελική ανάλυση, δεν θα καταλήξει να κοστίσει περισσότερο την εταιρεία εάν μισθώσετε τον λάθος στρατολογητή για τη δουλειά;. Αλλά οι ειδικοί λένε ότι με το εργατικό δυναμικό του σήμερα, είναι σημαντικό να είναι ευκίνητος κατά την πρόσληψη. Ελέγξτε μερικούς τρόπους για να επιταχύνετε τη διαδικασία πρόσληψης στην αυτή τη θέση .
  • .

.
  • Έτσι, ίσως δεν έχετε τον προϋπολογισμό για να πάρετε επιπλέον προσωπικό. Μήπως αυτό σημαίνει ότι τα όνειρά σας για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων πρέπει να έρθουν σε μια κραυγή σκασίματα;. Με τίποτα!. Διαβάστε για το πώς η εξωτερική ανάθεση ορισμένων επιχειρηματικών λειτουργιών μπορεί να σας επιτρέψει να εστιάσετε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας, ενώ παραμείνετε σε ένα σφιχτό προϋπολογισμό στην θέση αυτή .
  • .

.
  • Η πρόσληψη του σωστού υποψηφίου για τη δουλειά έρχεται κάτω για να έχει αυτά τα τρία πράγματα σε τάξη:
   Διεξαγωγή του σωστού είδους των συνεντεύξεων.
   Ζητώντας τις σωστές ερωτήσεις. και
   Έχοντας τον σωστό συνδυασμό προσωπικού που εμπλέκεται στη διαδικασία. Νύχια αυτά τα τρία πράγματα μαζί με αυτές τις συμβουλές, και youâ € ™ ll γεμίσει εκείνη την ανοικτή θέση σε χρόνο μηδέν. Ελέγξτε τις συμβουλές στην αυτή τη θέση .
  • ...
  • Πολλοί κάνουν το επιχείρημα ότι το επιχειρηματικό πνεύμα είναι το κίνημα των νέων γυναικών. Και όπως ο Forbes. com contribtior, η Natalie MacNeil το θέτει, υπάρχει μια ήσυχη επανάσταση που διαμορφώνεται, καθώς ολοένα και περισσότερες γυναίκες εγκαταλείπουν το εργατικό δυναμικό για να γίνουν επιχειρηματίες που δημιουργούν θέσεις εργασίας. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το γυναικείο επιχειρηματικό κίνημα, φροντίστε να διαβάσετε αυτή τη θέση .
  • .

.
  • Είτε είναι η δική τους προσωπική αφήγηση που συλλαμβάνει τη φαντασία μας, είτε τα εμπόδια που έχουν ξεπεραστεί για να γίνουν οι επιτυχίες που είναι σήμερα, ή η καθοδήγηση και η αποφασιστικότητά τους,. οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων γυναικών αποτελούν έμπνευση!. Ελέγξτε τι είναι αυτό που κάνει τις γυναίκες αυτές πραγματικά εμπνευσμένες και ποιοι από τους αγαπημένους μας είναι σε αυτή τη θέση .
  • .

.

.
.
. Christina Memorio
.
.

Η Christina Memorio είναι ο στρατηγικός μάρκετινγκ περιεχομένου της BFS Capital. Στον ελεύθερο χρόνο της, η Χριστίνα αγαπά να μαγειρεύει και είναι ένας σκληρός ανεμιστήρας των Florida Gators. Συνδεθείτε με την Christina στο Google+ ! .

.
.
April 25, 2018