Back to Question Center
0

10 συμβουλές για τους μπαμπάδες να επιτύχουν ισορροπία εργασίας-ζωής

1 answers:
.
.
.
- froika hyaluronic aha. 10 Tips Dads Achieve Work Life Balance

Οι ημέρες του μπαμπά της κωπηλασίας έχουν φύγει.

.

Θυμηθείτε να παρακολουθείτε αυτές τις παλιές τηλεοπτικές εκπομπές όπου ο μπαμπάς μόλις επέστρεψε από την εργασία, ξεκίνησε τα παπούτσια του και λίγο πολύ απλά ψύχθηκε, ενώ η μαμά έκανε δείπνο και φρόντισε τα παιδιά;. Αυτές οι μέρες είναι νεκροί από τη ντίσκο. Το 2016, οι πατέρες αναμένεται να είναι ενεργοί και να συμβάλλουν στην οικιακή εργασία και στη ζωή των παιδιών τους, και πολλοί μπαμπάδες δεν νομίζουν ότι κάνουν αρκετά.

.

Σύμφωνα με μελέτη του Ινστιτούτου Οικογένειας και Εργασίας , το 60% των εργάσιμων πατέρων πιστεύει ότι είχαν σοβαρές διενέξεις εργασίας-οικογενειών , σε σύγκριση με το 47% των εργαζόμενων μητέρων. Μια καλά δημοσιευμένη μελέτη Pew 2013 δείχνει ότι το 46% των πατέρων πιστεύει ότι δεν έχουν αρκετό χρόνο με τα παιδιά τους , σε αντίθεση με το 23% των εργαζόμενων μητέρων.

.

Έτσι, οι γονείς είναι σαφώς σε κρίση στην ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής . Και, ναι, η κατοχή παιδιών καθιστά την εξεύρεση αυτής της ισορροπίας πολύ πιο δύσκολη για fatherpreneurs . Αλλά δεν είναι αδύνατο. Εδώ είναι δέκα συμβουλές για να βοηθήσουν τους μπαμπάδες να επιτύχουν την ισορροπία εργασίας-ζωής και να περάσουν περισσότερο χρόνο με την οικογένεια.

.

Κάνετε συναντήσεις με τα παιδιά σας

.

Βλέποντας την απογοήτευση στο πρόσωπο του παιδιού σας μπορεί να είναι το μόνο πράγμα που τραβάει περισσότερο την καρδιά από μια εμπορική Sarah McLachlan αργά τη νύχτα. Έτσι, αν πείτε στο παιδί σας ότι κάθε βράδυ της Τρίτης είναι ο Τάκης-κόρης Τάκο το βράδυ της Τρίτης, θα κάνεις αυτή την ημερομηνία. Κάντε συγκεκριμένα ραντεβού με τα παιδιά σας για να κάνετε πράγματα και θα είναι πολύ απίθανο να τα απομακρύνετε για τίποτα.

.

Αφήστε την εργασία στην εργασία για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ώρα σας στο σπίτι

.

Φέρνετε την εργασία στο σπίτι κάπως όπως τα παιδιά σας φέρνοντας στο σπίτι ένα αδέσποτο σκυλί. ίσως να μην δείτε τίποτα λάθος με αυτό, αλλά το άλλο εμπλεκόμενο μέρος δεν θα το καταλάβει καθόλου. Όταν βρίσκεστε σπίτι, η προσοχή σας πρέπει να είναι στα παιδιά σας, όχι στο τηλέφωνό σας ή στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ή σε τηλεδιάσκεψη στη Σιγκαπούρη. Εάν αυτό σημαίνει ότι πηγαίνετε στην εργασία νωρίς ή παραμένετε αργά για να βεβαιωθείτε ότι είστε ακόμη απασχολούμενοι, έτσι είναι. Αλλά μόλις περπατήσετε μέσα από την μπροστινή πόρτα στο σπίτι, το νέο σας αφεντικό είναι περίπου 4â € ™ 3â €;. και πολύ δυνατά.

.

Κόψτε το χρόνο που χάνεται από οπουδήποτε αλλού

.

Πραγματικά χρειάζεστε για να πάτε σε εκείνο το καθιστό εστιατόριο για μεσημεριανό γεύμα κάθε μέρα;. Ή μπορείτε να περάσετε δύο ώρες στο γυμναστήριο. Ίσως να φέρει μερικές περισσότερες σαλάτες θα απαιτήσει λιγότερο χρόνο γυμναστικής, και ο χρόνος που θα σώσει από και τα δύο θα ελευθερώσει χρόνο για να περάσετε με τα παιδιά σας!. Η μετακίνηση είναι επίσης τρομακτικά αναποτελεσματική. Οι οικογένειες συχνά ζουν μακριά από την εργασία, ώστε να μπορούν να αντέξουν οικονομικά ένα μεγαλύτερο σπίτι .. που δεν βλέπουν ποτέ. Μην ξεπεράσετε την οικογενειακή ώρα που θα χάσετε τη μετακίνηση και δείτε αν μπορείτε να εργαστείτε λίγο νωρίτερα ή αργότερα για να αποφύγετε την κυκλοφορία.

.

Εργασία όταν τα παιδιά σας κοιμούνται

.

Οι "ώρες ώρες ύπνου";. το πλοίο έτρεξε το λεπτό που αποφασίσατε να έχετε παιδιά. Έτσι, έως ότου αυτοί οι έφηβοι και δεν θέλουν οποιαδήποτε προσοχή σας, θα χρειαστεί να σηκωθούν νωρίς ή να μείνουν αργά. Αυτό θα μπορούσε να είναι για να γίνει δουλειά που δεν κάνατε σπίτι (αλλά εν πάση περιπτώσει) ή για να φροντίσετε την προσωπική σας επιχείρηση ή για να περάσετε λίγο χρόνο με τον σύντροφό σας. Αλλά ο καθένας, καταλάβετε εάν είστε ένα άτομο το πρωί ή μια κουκουβάγια, και προσθέστε τις επιπλέον ώρες πίσω στην ημέρα σας τότε.

.

Προτεραιότητα οικογενειακές εκδηλώσεις

.

Ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου το βράδυ της Τετάρτης μπορεί να χαθεί. Μια αποφοίτηση νηπιαγωγείου δεν μπορεί. Τα παιδιά σας θα καταλάβουν τελικά ότι ίσως δεν μπορείτε να τα καταφέρετε σε όλα τα γεγονότα, αλλά επιλέξτε με σύνεση τι πάτε. Εάν είναι απαραίτητο, τα οικογενειακά γεγονότα που επαναλαμβάνονται είναι ίσως αυτά που παραλείπουν. τα πράγματα μιας ζωής δεν είναι. Αυτό σημαίνει προτεραιότητα σε ποια συμβάντα εργασίας παρακολουθείτε επίσης. Οι οικογενειακές ευθύνες - τόσο οικονομικές όσο και εγχώριες - συχνότερα μοιράζονται τώρα, έτσι ώστε να κάνετε περισσότερα οικιακά σκεύη ή να μαγειρεύετε ή να οδηγείτε τα παιδιά στην παιδική μέρα είναι μέρος της δουλειάς σας ως μπαμπάς. Δίνοντας στη γυναίκα σας αυτή την ισορροπία και το χρόνο να περάσετε με τα παιδιά και, ελπίζουμε, ότι θα επιστρέψει την εύνοια.

.

Πάρτε χρόνο παραμονής

.

Οι Αμερικανοί, κατά μέσο όρο, λαμβάνουν μόνο το ήμισυ των ημερών παραμονής τους κάθε χρόνο. Και όταν έχετε παιδιά, αυτό είναι απολύτως απαράδεκτο. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να πάρετε την οικογένειά σας στις διακοπές σας, χρησιμοποιήστε αυτές τις μέρες για να μείνετε μόνος στο σπίτι και να είστε μπαμπάς. Ή να τα χρησιμοποιήσετε για ημέρες έκτακτης ανάγκης για παιδιά. Ή απλώς δώστε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα. Οι ημέρες των διακοπών είναι εκεί για να σας δώσουν ισορροπία μεταξύ της εργασίας και της ζωής σας, γι 'αυτό εκμεταλλευτείτε πλήρως τις ευκαιρίες αυτές.

.

Συζητήστε με τον εργοδότη σας Σχετικά με την οικογένειά σας

.

Δεν εργάζεστε για τον Darth Vader, οπότε δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε να ζητήσετε αυτό που θέλετε. Προβλήματα προκύπτουν όταν δεν γνωρίζετε επαρκώς τι χρειάζεστε όσον αφορά την ισορροπία εργασίας-προσωπικής ζωής. Εάν αφήσετε τον εργοδότη σας να σας κρατήσει από την οικογένειά σας, θα συνεχίσουν να το κάνουν. Εξηγήστε λοιπόν πόσο χρόνο χρειάζεται να περάσετε με την οικογένειά σας και ενώ δεν μπορείτε να πάρετε ό, τι θέλετε, ο πιο λογικός εργοδότης θα συνεργαστεί μαζί σας για να πάρει κάποια ισορροπία.

.

Σκεφτείτε πραγματικά για προωθήσεις

.

Ίσως ο σπουδαίος αστικός φιλόσοφος Biggie Smalls να το έλεγε καλύτερα όταν είπε "Πολλά χρήματα, προβλήματα. â € ??. Επειδή, ενώ μια προσφορά μπορεί να φανεί σαν ένας φανταστικός τρόπος για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα για την οικογένειά σας, δεν είναι σαν να μην παίρνετε αυτά τα χρήματα για τίποτα. Πιθανώς έρχεται με μεγαλύτερη ευθύνη, AKA περισσότερη δουλειά και λιγότερο χρόνο με την οικογένειά σας. Ίσως τα χρήματα να είναι απαραίτητα και θα ελαφρύνουν κάποιο άγχος. Αλλά αν το μόνο που παίρνετε εσείς είναι μια μεγαλύτερη τηλεόραση και το μοντέλο 2017 του SUV 2012 σας, πραγματικά εξετάστε αν αυτό αξίζει τον χρόνο που μπορείτε να χάσετε με τα παιδιά σας.

.

Πρόγραμμα, Πρόγραμμα, Πρόγραμμα

.

Οι μπαμπάδες πρέπει να είναι σπουδαίοι διαχειριστές του χρόνου. Και μην προγραμματίζετε τις μέρες, τις εβδομάδες και ακόμη και τους μήνες σας είναι ο καλύτερος τρόπος να διασφαλίσετε ότι δεν θα έχετε κοντά στην εργασιακή ισορροπία. Όπως και με τον προϋπολογισμό, καθίστε και σκεφτείτε όλα τα πράγματα που πρέπει να κάνετε, τόσο στην εργασία όσο και στο σπίτι, και να κάνετε ένα χρονοδιάγραμμα για όλα αυτά. Ίσως να μην κολλήσετε σε αυτό 100%, αλλά εάν έχετε ένα σχέδιο, youâ € ™ ll είναι πολύ πιο πιθανό να πετύχει.

.

Κανείς δεν δήλωσε ότι ήταν εύκολο να είναι ένας εργάτης και να διατηρήσει την ισορροπία εργασίας-ζωής. Με την επανάληψη προτεραιοτήτων και μετά από αυτές τις δέκα συμβουλές, μπορείτε να βελτιώσετε την οικογενειακή σας ζωή χωρίς να μειώσετε τα επαγγελματικά σας καθήκοντα. Δοκίμασε το. Μετά από όλα, δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την οικογένειά σας.

.
.
.

Ο Matt Meltzer είναι καθηγητής επιχειρηματικής επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι. Είναι παλαίμαχος του Σώματος θαλάσσιων σωμάτων των Ηνωμένων Πολιτειών και έχει πτυχίο πανεπιστημίου στην διοίκηση επιχειρήσεων από το UM, καθώς και μεταπτυχιακό δίπλωμα μαζικής επικοινωνίας από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα.

.
.
April 25, 2018