Back to Question Center
0

Διαχείριση Μικρών Επιχειρήσεων Ανάπτυξης: Φεβρουάριος 2014 Ανακεφαλαίωση

1 answers:
.
.
.
. February 2014 Recap

Α

- compra de dominio y hosting.


Η οικονομία βρίσκεται σε κατάσταση επιδείνωσης και οι μικρές επιχειρήσεις για πρώτη φορά σε μεγάλο χρονικό διάστημα αισθάνονται σίγουροι και σιγά σιγά αλλά σίγουρα θέλουν να αναπτυχθούν.

Αυτό το μήνα κάλυψαμε διάφορα θέματα σχετικά με τις ΜΜΕ που επιθυμούν να επεκταθούν, να αναπτυχθούν και να διαχειριστούν την ομάδα σας, να χρησιμοποιήσουν τακτική για να κάνουν περισσότερες επιχειρήσεις, να αναγνωρίσουν και να προετοιμάσουν ότι είναι καιρός να αναπτυχθούν.

Σε περίπτωση που το χάσατε, εδώ είναι μερικά από τα κορυφαία μας blogs από τον Φεβρουάριο:

..
  • Η ανάπτυξη μιας επιχείρησης απαιτεί απλό και απλό κεφάλαιο . Ανεξάρτητα από το αν νομίζετε ότι θα χρειαστεί χρηματοδότηση το 2014 ή σε λίγα χρόνια από τώρα, είναι σημαντικό να είστε προετοιμασμένοι. Διαβάστε τις ερωτήσεις που πρέπει να ρωτήσετε όταν αναζητάτε επιχειρηματική χρηματοδότηση στο αυτή τη θέση .
  • .

.
  • Λαμβάνοντας αυτό το άλμα της πίστης για να επεκτείνετε την επιχείρησή σας μπορεί να είναι εκφοβιστικό. Υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι, αλλά διστάζουν να αναπτυχθούν μπορεί να είναι εξίσου επικίνδυνος. Ελέγξτε τις επτά ενδείξεις που σας λένε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναπτύξετε ή να επεκτείνετε τη μικρή επιχείρησή σας στην αυτή τη θέση .
  • ...
  • Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στην καθοδήγηση της ομάδας σας και απλά να τους πείτε τι να κάνουν. Παίρνει ένα ειδικό είδος ανθρώπου για να μπορεί να αποκομίσει μεγάλες ιδέες και κορυφαίες επιδόσεις από μια ομάδα ανθρώπων. Ή μήπως;. Διαβάστε τις συμβουλές μας για το πώς να οδηγήσετε και να εμπνεύσετε το προσωπικό σας στο αυτή τη θέση .
  • .

.
  • Όταν η επιχείρησή σας είναι μικρή, η εξεύρεση εργαζομένων τύπου jack-of-all-trade, των οποίων οι καθημερινές ευθύνες συχνά αλλάζουν στην πτώση του καπέλου είναι αρκετά συχνή (ή τουλάχιστον ιδανική). Όμως, καθώς η επιχείρησή σας αρχίζει να αναπτύσσεται, οι διαδικασίες και η δομή σας πρέπει να προσαρμοστούν. Απλά είπε, πώς οργανώνετε την επιχείρησή σας είναι μια μεγάλη υπόθεση. Για συμβουλές σχετικά με τον τρόπο δομής της επιχείρησής σας και για να διευκρινίσετε τους ρόλους των εργαζομένων όσο μεγαλώνετε, ανατρέξτε στο αυτό το μήνυμα .
  • .

.
  • Ας είμαστε ειλικρινείς, είναι σχεδόν αδύνατο να δουλέψουμε στο απόλυτο δυνατό σας δυναμικό 100 τοις εκατό του χρόνου ενώ το ρολόι. Και ενώ μπορεί να είναι μη ρεαλιστικό να περιμένετε ότι οι εργαζόμενοί σας, υπάρχουν τρόποι για την αύξηση της παραγωγικότητας στο χώρο εργασίας. Εξερευνήσαμε κάποιους απροσδόκητους, ακόμη και αντίθετους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσατε να αυξήσετε την εστίαση και την αποτελεσματικότητα του προσωπικού σας στην θέση αυτή .
  • ...
  • Ω, Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ημέρα της αγάπης. Ανεξάρτητα από τα προσωπικά σας συναισθήματα σχετικά με τις διακοπές, το γεγονός παραμένει ότι οι άνθρωποι, είτε είναι σημαντικοί άλλοι είτε οι πελάτες σας, επιθυμούν να αισθάνονται σαν να είναι ευπρόσδεκτοι. Λοιπόν, γιατί τους δείχνουν ακριβώς πώς αισθάνεστε σε μια μέρα από το χρόνο;. Κρατήστε την αγάπη ζωντανή και δείξτε στους πελάτες σας ότι τους εκτιμάτε όλο το χρόνο με τις ιδέες στην αυτή τη θέση .
  • .

.
  • Η έρευνα ανταγωνιστών είναι ίσως μία από τις λιγότερο αξιοποιημένες στρατηγικές μικρών επιχειρήσεων. Υπάρχει ένας τόνος πληροφοριών που μπορείτε και πρέπει να μάθετε από τους ανταγωνιστές σας και η εφαρμογή αυτού του τύπου στρατηγικής δεν πρέπει να είναι δύσκολη. Για να μην αναφέρουμε, είναι σχετικά φθηνό. Διαβάστε τις συμβουλές μας για να γνωρίσετε τους ανταγωνιστές σας στην αυτή τη θέση .
  • .

.
  • Έχουμε όλοι δει â € œLimited Time Προσφορές, â €;. μας δελεάζουν να αναλάβουμε δράση πριν χάσουμε για πάντα το προϊόν και τις υπηρεσίες!. Εντάξει, ίσως για πάντα είναι λίγο δραματικό, αλλά thatâ € ™ s το είδος της συγκίνησης που οι έμποροι προσπαθούν να προκαλούν για να πάρει τους καταναλωτές να αγοράσουν. Αυτή η στρατηγική ονομάζεται τεχνητή έλλειψη. Η τεχνητή σπανιότητα έχει τη θέση της σε μικρές επιχειρήσεις;. Αυτο εξαρταται.
  • .

.

.
.
. Christina Memorio
.
.

Η Christina Memorio είναι ο στρατηγικός μάρκετινγκ περιεχομένου στο BFS Capital. Το περιεχόμενό της καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που σχετίζονται με τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, από τις οικονομικές συμβουλές και τις εναλλακτικές λύσεις χρηματοδότησης στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και τις πρακτικές μάρκετινγκ περιεχομένου για τις ΜΜΕ. Στον ελεύθερο χρόνο της, η Χριστίνα αγαπά να μαγειρεύει και είναι ένας σκληρός ανεμιστήρας των Florida Gators. Συνδεθείτε με την Christina στο Google+ ! .

.
.
April 25, 2018