Back to Question Center
0

Η βελτίωση της εικόνας της χρηματοδότησης μικρών επιχειρήσεων;

1 answers:
.
.
.
. Small Business Financing Improving

Αν δεν έχετε ακούσει ποτέ για το Γραφείο Υποστήριξης της SBA, δεν είστε μόνοι - first stop tallinn. Itâ € ™ s μια ανεξάρτητη φωνή για τις μικρές επιχειρήσεις με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, καθώς και την πηγή των στατιστικών για τις μικρές επιχειρήσεις. Ο κεντρικός ρόλος της Advocacy είναι να θέτει τις μικρές επιχειρηματικές απόψεις και ανησυχίες μπροστά από το Κογκρέσο, τον Λευκό Οίκο, τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες, τα ομοσπονδιακά δικαστήρια και τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής.

Ενδιαφέρον για τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων παντού είναι η επικαιροποιημένη έκθεση, Small Business Finance, Συχνές Ερωτήσεις , που μόλις δημοσιεύθηκε από την Υπηρεσία Υποστήριξης. Η έκδοση του 2014 αναφέρει ότι οι συνθήκες πίστωσης για τις μικρές επιχειρήσεις βελτιώνονται σταδιακά. Αυτό είναι καλά νέα για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και επίσης για μια οικονομία του ΣτΕ που εξακολουθεί να αγωνίζεται να επανέλθει στα πόδια της. Η έκθεση Small Business Finance καλύπτει μια ποικιλία θεμάτων και απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με το χρηματοδοτικό δανεισμό των μικρών επιχειρήσεων γενικά, τη χρηματοδότηση της κυβέρνησης και σχετικά θέματα πολιτικής. Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη έκθεση εδώ, αλλά εδώ είναι μερικά από τα σημαντικότερα σημεία:

.


Ενώ η έκθεση επισημαίνει ότι ακόμη και οι εμπορικές τράπεζες έχουν διευκολύνει τους όρους και τις προϋποθέσεις δανεισμού, τα πράγματα παραμένουν σφιχτά αν τα συγκρίνουμε πριν από την ύφεση. Ωστόσο, το ποσοστό των μικρών επιχειρήσεων που δυσκολεύονται να πάρουν πίστωση φαίνεται να μειώνεται. Εντούτοις, σύμφωνα με το πρακτορείο, ο δανεισμός μικρών επιχειρήσεων ανήλθε σε περίπου 1 τρισεκατομμύριο δολάρια το 2013:

.
  • $ 585 σε επιχειρηματικά δάνεια εκκρεμούν
  • .

.
  • Δάνεια ύψους 422 δισ. Δολ. Από εταιρείες χρηματοδότησης
  • .

.
  • Το υπόλοιπο από ένα μίγμα πηγών
  • ..


Οι μικρές επιχειρήσεις εδώ ορίζονται ως έχουσες 0 έως 499 υπαλλήλους και περιγράφονται ως πολύ διαφορετική ομάδα των οποίων οι χρηματοδοτικές ανάγκες ποικίλλουν σημαντικά. Οι νεοϊδρυόμενες επιχειρήσεις είναι σε μια κατηγορία δική τους, βέβαια, αλλά για τις καθιερωμένες επιχειρήσεις, â € œowner investmentâ €;. και â € œbank creditâ €;. είναι τα δύο πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα είδη χρηματοδότησης. Η έκθεση αναφέρει ότι ένας σημαντικός αριθμός εγκατεστημένων επιχειρήσεων δεν χρησιμοποιεί εξωτερική χρηματοδότηση.

Ανάλογα με την πηγή των δεδομένων, υπάρχουν διαφορετικά στατιστικά στοιχεία σχετικά με το ποσοστό των μικρών επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν τη χρηματοδότηση. Μια πηγή, η έρευνα της επιχείρησης Kauffman, δείχνει ότι τα μισά έως τα δύο τρίτα των νέων επιχειρήσεων παίρνουν εγχύσεις κεφαλαίου, κυρίως από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες ή από μη τραπεζικές πηγές κεφαλαίων. Αλλά στη συνέχεια υπάρχουν τα στοιχεία του Γραφείου απογραφής που λέει ότι λιγότερο από το ήμισυ των υφιστάμενων επιχειρήσεων χρησιμοποιούν τη χρηματοδότηση επέκτασης. Ανεξάρτητα από τους πραγματικούς αριθμούς, αναφέρει η έκθεση, το γεγονός είναι ότι η χρηματοδότηση είναι μια κρίσιμη ανάγκη για πολλές επιχειρήσεις - πολλές από τις οποίες είναι δημιουργοί υψηλής απασχόλησης.

.


Υπάρχουν τέσσερις κύριοι λόγοι και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων επιλέγουν διαφορετικές πηγές χρηματοδότησης, ανάλογα με το σκοπό:

.
  • Εκκίνηση
  • .

.
  • Απογραφή προμηθειών
  • .

.
  • Επέκταση
  • .

.
  • Ενίσχυση της επιχείρησης
  • .
Για όσους από εμάς στη βιομηχανία χρηματοδότησης επιχειρήσεων , μερικές από τις στατιστικές δεν προκαλούν έκπληξη. Αλλά υπάρχουν μερικές εκπλήξεις. Το ένα είναι πόση χρηματοδότηση μικρών επιχειρήσεων εξακολουθούν να προέρχονται από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες. Δεν είμαστε σίγουροι από πού προέρχονται αυτά τα κεφάλαια. Αποταμιεύσεις συνταξιοδότησης;. Η έκθεση λέει ότι πολλοί ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων εξακολουθούν να χρησιμοποιούν την πιστωτική κάρτα ως κεφάλαια πηγής, και αν είστε εκκίνηση, πιθανότατα θα πατήσετε φίλους και συγγενείς για κεφάλαια.

Κατά την άποψή μας και σε ορισμένους ειδικούς της βιομηχανίας, η εικόνα της χρηματοδότησης μικρών επιχειρήσεων βελτιώθηκε, εν μέρει, λόγω της λεγόμενης "εναλλακτικής". δανειστές, όπως και εμείς στο Business Financial Services. Εδώ είναι γιατί:

.
  • Εξετάζουμε σε βάθος και εξετάζουμε το επιχειρησιακό μοντέλο λειτουργίας και τις προβλέψεις ανάπτυξης,
  • .

.
  • Η διαδικασία εφαρμογής και έγκρισής μας είναι απλοποιημένη και συγκριτικά απλή. και,
  • .

.
  • Γυρίζουμε τις γρήγορες εγκρίσεις και παραδίδουμε χρηματοδότηση σε μόλις πέντε εργάσιμες ημέρες.
  • .Χορηγία εικόνας από nongpimmy / FreeDigitalPhotos. Καλέστε στο 866-905-4334 ή κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές χρηματοδότησης της επιχείρησής σας! [/ call_to_action] .

.
.
.

Η BFS Capital είναι μια πηγή άμεσης χρηματοδότησης και ένας κορυφαίος πάροχος λύσεων χρηματοδότησης επιχειρήσεων. Ιδρύθηκε το 2002, η BFS Capital παρέχει κεφάλαια κίνησης σε ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και στις 50 πολιτείες. Εκτός από τη χρηματοδότηση, η BFS Capital προσπαθεί να συνεργαστεί με τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων παρέχοντας συμβουλές και πόρους για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις τους να πετύχουν. Στην BFS Capital, είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μια διαπιστευμένη εταιρεία BBB με βαθμολογία Α +. Ακολουθήστε μας στο Google+ , Facebook και Twitter ! .

.
.
April 25, 2018