Back to Question Center
0

Κρατώντας δροσερό στο χώρο εργασίας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού

1 answers:
.
.
- web dvs.
. Keeping Cool Jobsite During Summer

Η υπερθέρμανση του πλανήτη δεν είναι δύσκολη στα πολικά icecaps. Μπορεί να προκαλέσει όλεθρο στο σώμα σας - και ακόμη και την επιχείρησή σας - επίσης.

.

Σε ορισμένους κλάδους, όπως η κατασκευή και ο εξωραϊσμός, οι εργαζόμενοι συνήθως εκτίθενται στα στοιχεία όταν εργάζονται έξω. Για όσους εργάζονται σε εξωτερικούς χώρους, η βίαιη θερμότητα του καλοκαιριού δεν είναι μόνο άβολα, μπορεί να είναι εντελώς επικίνδυνη. Σύμφωνα με την Υπηρεσία Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία (OSHA), ένας μέσος όρος 30 εργαζομένων πεθαίνει κάθε χρόνο από θερμό εγκεφαλικό επεισόδιο . Και για να σας βοηθήσει να φέρετε τον αριθμό αυτό στο μηδέν, έχουν ξεκινήσει ένα νέο â € œWater. Υπόλοιπο. Απόχρωση. â € ??. εκστρατεία για την προώθηση της θερμικής ασφάλειας.

.

Αλλά πέρα ​​από αυτά τα τρία λόγια, υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που μπορεί να κάνει η επιχείρησή σας για να νικήσει τη θερμότητα ενώ εργάζεστε έξω. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να παραμείνετε δροσεροί στο εργοτάξιο αυτό το καλοκαίρι.

.

Μείνετε ενυδατωμένοι

.

Το να σας πει να πίνετε νερό ενώ είστε έξω έξω κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι περίπου τόσο προφανές όσο σας λέει να φορέσετε ένα σακάκι όταν είναι κρύο κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Και δεδομένου ότι δεν είστε η μητέρα σας, δεν θα χάσουμε το χρόνο σας να κατοικήσετε και στα δύο. Αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα για την ενυδάτωση για να εξετάσετε το παρελθόν εξασφαλίζοντας ότι η ομάδα σας πίνει αρκετό νερό.

.

Για παράδειγμα, η OSHA προτείνει να πίνετε περίπου ένα φλιτζάνι νερό κάθε 15 λεπτά ή περίπου ένα τέταρτο ανά ώρα. Φαίνεται αρκετά απλό, αλλά όταν εργάζεστε σκληρά, ο χρόνος αισθάνεται διαφορετικός και συχνά οι εργάτες κοιτούν και συνειδητοποιούν ότι δεν έλαβαν ένα ποτό σε μια ώρα. Σε υπερβολική θερμότητα, ρυθμίστε ένα χρονόμετρο κάθε 15 λεπτά για να παραμείνετε ενυδατωμένοι.

.

Επίσης, τα αθλητικά ποτά μπορεί να φαίνονται σαν μια καλή ιδέα, δεδομένου ότι είστε εφίδρωση όπως Cam Newton (απλά δεν είναι φωτεινό πράσινο). Το πράγμα είναι: δεν είστε Cam Newton. Τουλάχιστον όχι στη δουλειά. Η αντικατάσταση του ηλεκτρολύτη είναι μεγάλη, αλλά οι τεράστιες ποσότητες σακχάρων στα ποτά αυτά θα σας συντρίψουν μέχρι το τέλος της ημέρας. Πάρτε τους ηλεκτρολύτες από τα φρούτα, τα καρύδια, ή ένα smoothie αντ 'αυτού, και να χρησιμοποιούν το νερό για να ενυδατωθούν. Κατά μήκος των ίδιων γραμμών, αποφύγετε την καφεΐνη, τις σόδες και άλλα ποτά που θα σας αφυδατώσουν.

.

Τέλος, πολλοί πιστεύουν ότι οι καρτέλες με άλατα θα σας βοηθήσουν να μείνετε ενυδατωμένοι σε μια τοποθεσία θερμής εργασίας. Αλλά και πάλι, η δουλειά δεν είναι αθλητική και πάρα πολύ αλάτι μπορεί να προκαλέσει ναυτία και έμετο, σας αφυδατώνοντας περαιτέρω. Υπάρχει αρκετό αλάτι στα περισσότερα γεύματα για να σας κρατήσει μια επίπονη εργάσιμη ημέρα έτσι, εκτός και αν κατευθύνεται από γιατρό, μείνετε μακριά από το αλάτι.

.

Προγραμματίστε την ημέρα σας ανάλογα

.

Από τις 3 μ.μ. έως τις 6 μ.μ., μπορείτε να παρκάρετε τον εαυτό σας κάτω από ένα δέντρο και να πετάξετε στο ζεστό μίγμα του δίσκου, επειδή είναι πολύ ζεστό για να δουλέψει. Το πρόβλημα, φυσικά, ότι κανείς δεν σας δίνει ένα τριών ωρών διάλειμμα κατά τη διάρκεια των πιο ζεστών ωρών της ημέρας. Λοιπόν, πώς αποφεύγετε να νικήσετε τον εαυτό σας;

.

Εύκολη: Έναρξη νωρίς. Και αν δεν μπορείτε να ξεκινήσετε αρκετά νωρίς για να πάρετε μια ολόκληρη μέρα πριν από τις 3 μ.μ., τότε κοιτάξτε τι είναι στο πρόγραμμα για εκείνη την ημέρα και κάντε τις πιο επίπονες δουλειές πρώτα.

.

Φορέστε κατάλληλη - ή ειδική - ενδυμασία

.

Και πάλι, είναι αρκετά περιττό να εξηγηθεί η σημασία της φθοράς χαλαρά τοποθετημένων, ελαφρώς χρωματισμένων ενδυμάτων στο χώρο εργασίας. Και ύφασμα ύφανσης ύδατος, όπως το τρυπάνι, είναι δημοφιλές στην κατασκευή για λίγο.

.

Αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορείτε να φορέσετε για να διατηρήσετε τη θερμοκρασία του πυρήνα σας κάτω που μπορεί να μην είναι τόσο προφανής. Τα γιλέκα ψύξης - γιλέκα γεμάτα με υγρό σχεδιασμένα για να παραμένουν δροσερά και αποθηκευμένα σε καταψύκτη - μπορούν να κάνουν τεράστια διαφορά. Υπάρχουν επίσης σκληρά καπέλα στην αγορά με ενσωματωμένα συστήματα ψύξης, ουσιαστικά ανεμιστήρες που φυσούν δροσερό αέρα στο καπέλο σε επιλεγμένα διαστήματα. Οι ανεμιστήρες κολιέ εκτελούν παρόμοια λειτουργία.

.

Εάν δεν θέλετε να πάτε εκείνη την υψηλή τεχνολογία, μπορείτε να κρατήσετε δροσερά βάζοντας υγρά μανταλάκια στην κατάψυξη και έπειτα στο κεφάλι ή στο λαιμό σας. Θα χρειαζόταν περίπου μια εβδομάδα για να το κάνουμε στο A / C. Και αν αυτό είναι το σχέδιό σας, η εργασία στη ζέστη δεν θα σας απασχολεί για πολύ καιρό. Έτσι εάν υπάρχει ένα κλιματιζόμενο ρυμουλκούμενο, van, ή 7-11 που πωλεί εμφιαλωμένο νερό, πάρτε τα διαλείμματα σας εκεί. Η ανακούφιση από τη ζέστη θα αναζωογονήσει το σώμα σας.

.

Επίσης, φέρετε μερικούς φορητούς ανεμιστήρες, απορροφητήρες και μονάδες κλιματισμού στις θέσεις εργασίας που είναι ιδιαίτερα επίπονες ή όπου οι επιφάνειες θα μπορούσαν να γίνουν επικίνδυνα ζεστούς.

.

Τέλος, τα σημεία παλμού ψύξης είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να μειώσετε τη θερμοκρασία του πυρήνα σας. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με την έννοια, απλά εφαρμόζετε κάτι κρύο σε περιοχές όπου το αίμα σας τρέχει πιο κοντά στην επιφάνεια του δέρματός σας. Κάνοντας πάγο στους καρπούς, τους ναούς και το πρόσωπό σας θα σας δροσιστείτε αξιοσημείωτα γρήγορα. Χωρίς αυτό, ακόμη και κρύο νερό στα σημεία παλμού σας θα κάνει το τέχνασμα.

.

Ράμπα μέχρι τη θερμότητα, και πάρτε τα διαλείμματα όπως απαιτείται

.

Αν οι εργαζόμενοι είναι νέοι και ειδικά αν είναι νέοι στην περιοχή, δώστε τους κάποιο χρόνο για να συνηθίσουν στη ζέστη. Μπορεί να χρειαστούν 7-10 ημέρες για να εγκλιματιστούν και δεν θέλετε να τα φορέσετε πολύ γρήγορα. Αυτό δεν είναι να πω τους αφήστε να καθίσουν στο A / C όλη την ημέρα, αλλά τους δίνουν λιγότερες προσπάθειες για να αρχίσει με.

.

Αλλά όλοι οι εργαζόμενοι θα χρειαστούν περισσότερα διαλείμματα κατά τη διάρκεια θερμότερων καιρικών συνθηκών. Εάν κάποιος δεν δείχνει καλά ή δεν αισθάνεται καλά, συμβουλευτείτε τους να πάρουν κάποιο χρόνο μακριά, και κάντε το ίδιο και εσείς. Δέκα λεπτά απώλειας χρόνου είναι σχετικά ξεχασμένα, μπροστά σε έναν εργαζόμενο που υποφέρει από εξάντληση της θερμοκρασίας.

.

Τρώτε έξυπνα

.

Οι εργαζόμενοι στον τομέα των κατασκευών και τα τοπία είναι τόσο γνωστοί για την υγιεινή διατροφή τους όσο και για τις μοντέρνες επιλογές τους στα υποδήματα. Δηλαδή, καθόλου. Αλλά η κατανάλωση πρόχειρου φαγητού, πίτσας, τηγανισμένου κοτόπουλου ή οποιουδήποτε από τα άλλα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε άλατα, με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά που αγαπούν, δεν βοηθούν κανέναν να μείνει δροσερό. Η ενέργεια που απαιτείται για να χωνέψει τα μεγάλα γεύματα απομακρύνει από την ενέργεια που είναι διαθέσιμη για να ψύξει το σώμα. Όσο κανείς δεν θέλει να το ακούσει, η κατανάλωση ελαφρύτερων τροφών συχνότερα είναι καλύτερη για τη ρύθμιση της θερμότητας του σώματος.

.

Αλλά από τη στιγμή που προγραμματίζετε περισσότερα διαλείμματα ούτως ή άλλως, η λήψη αυτών των διακοπών για φαγητό μπορεί να είναι μια σοφή απόφαση.

.

Άσκηση

.

Δεν λέμε να σηκώσουμε τα δάχτυλα και να γκρεμίσουμε στο ικρίωμα. Εκτός από τα περίπλοκα βλέμματα που θα σας πάρει από τους περαστικούς, itâ € ™ s επίσης δεν είναι μια αποτελεσματική χρήση του χρόνου εργασίας. Και ενώ ξέρουμε ότι το πρώτο πράγμα που θέλετε να κάνετε αφού περάσετε δέκα ώρες εργασίας στον ήλιο δεν είναι το κεφάλι να γυρίσει τάξη, μακροπρόθεσμα θα αποδώσει.

.

Η μεταφορά επιπλέον σωματικού βάρους σημαίνει ότι το σώμα σας πρέπει να εργαστεί σκληρότερα για να κάνει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της διατήρησης δροσιάς. Η παραμονή σε φόρμα θα διατηρήσει τη θερμοκρασία του σώματος πιο δροσερή και θα δημιουργήσει μια πιο αποτελεσματική διαδικασία για τη ρύθμιση της θερμότητας.

.

Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας και την ομάδα σας

.

Η OSHA έχει στην πραγματικότητα μια εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε δείκτες θερμότητας και να δώσετε υπενθυμίσεις σχετικά με τα μέτρα προστασίας που πρέπει να ληφθούν. Επίσης, πάρτε το χρόνο ως ομάδα για να μιλήσετε για τα σημάδια της θερμοπληξίας και αφήστε όλους να μάθουν τι να κάνουν αν ξεκινήσουν να αισθάνονται συμπτώματα. Όσο περισσότερο ξέρετε, το πιο δροσερό θα παραμείνει, και τόσο καλύτερα θα εργαστείτε όλο το καλοκαίρι.

.
.
.

Ο Matt Meltzer είναι καθηγητής επιχειρηματικής επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι. Είναι παλαίμαχος του Σώματος θαλάσσιων σωμάτων των Ηνωμένων Πολιτειών και έχει πτυχίο πανεπιστημίου στην διοίκηση επιχειρήσεων από το UM, καθώς και μεταπτυχιακό δίπλωμα μαζικής επικοινωνίας από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα.

.
.
April 25, 2018