Back to Question Center
0

Πώς να δημιουργήσετε έναν επιχειρησιακό προϋπολογισμό

1 answers:
.
.
.
. clases fotografia.04250000000000001,0.0000000000000001136868377216,0.29343749999999985,0&cropmode=percentage&width=250&height=250&rnd=131575733130000000" alt="How Create Business Budget">

Το Cliché είναι γύρω για κάποιο λόγο. Επειδή είναι συνήθως αλήθεια.

.

Ποτέ δεν είναι πιο προφανές από το παλιό έθιμο ότι η αποτυχία να σχεδιάσει σκοπεύει να αποτύχει. Και ακριβώς γι 'αυτό η μικρή επιχείρησή σας χρειάζεται έναν προϋπολογισμό.

.

Ένας προϋπολογισμός επιχειρήσεων είναι απλώς ένα σχέδιο για το πώς η επιχείρησή σας θα λειτουργήσει οικονομικά. Χωρίς αυτό μπορείτε να χαθείτε εντελώς, χωρίς να αισθάνεστε πόσα χρήματα εισέρχονται και πόσα μπορείτε να περάσετε. Χωρίς έναν προϋπολογισμό, είστε πρόθυμοι να αποτύχετε, έτσι το επιχείρημα για τη δημιουργία ενός είναι αυτονόητο.

.

Αλλά χρειάζεστε έναν προϋπολογισμό για άλλους λόγους εκτός από την απλή παραμονή στην επιχείρηση. Οποιοσδήποτε θα δανειστεί χρήματα από, όπως μια τράπεζα ή μια επιχείρηση χρηματοδότησης επιχειρήσεων , θα θέλει να δει ότι έχετε σχέδια να κερδίσετε χρήματα. Οι εργαζόμενοι μπορεί να θεωρούν χρήσιμο να δουν έναν προϋπολογισμό, έτσι ώστε να γνωρίζουν την κατεύθυνση της επιχείρησης και τι είδους αιτήματα μπορούν να κάνουν. Και ένας προϋπολογισμός θα σας δώσει μια ιδέα για την ικανότητά σας να επεκτείνετε, δείχνοντας πόσα χρήματα θα έχετε στη διάθεσή σας για πράγματα όπως μάρκετινγκ και νέο εξοπλισμό .

.

Συμβουλές για τη δημιουργία επιχειρηματικού προϋπολογισμού

.

Στην ιδανική περίπτωση, έχετε αναπτύξει έναν προϋπολογισμό όταν κάνατε το επιχειρηματικό σας σχέδιο. Αλλά αν για κάποιον λόγο που έπεσε από το δρόμο, ή το σκυλί σας το έφαγε, εδώ είναι ένα απλό αστάρι:

.

Πρώτον, ξεκινήστε υπολογίζοντας τα συνολικά σας έξοδα, σταθερά και μεταβλητά. Τα πάγια έξοδα είναι σταθερά, αμετάβλητα, όπως ενοίκια, μισθοί, προμήθειες γραφείου, ασφάλειες, αποσβέσεις, πληρωμές αυτοκινήτων, τηλέφωνο / διαδίκτυο και υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Το μεταβλητό κόστος θα είναι πράγματα που ποικίλλουν ανάλογα με την παραγωγή, όπως το κόστος των πωληθέντων αγαθών, τα ταξίδια, οι προμήθειες, η ενέργεια, το μάρκετινγκ και τα άλλα λειτουργικά έξοδα. Πάντα να σκεφτείτε τα ακριβά εδώ, γιατί πιθανότατα θα υπερβείτε αυτό.

.

Στη συνέχεια υπολογίστε τα αναμενόμενα έσοδά σας για το έτος. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να εξετάσετε τα έσοδα από το προηγούμενο έτος, αλλά αν είστε μόλις ξεκινάτε youâ € ™ ll πρέπει να κάνετε κάποια εργασία. Μελετήστε τις ανταγωνιστικές επιχειρήσεις του κλάδου σας για να δείτε τι είδους έσοδα φέρνουν. Βλέπετε στοιχεία σε ολόκληρο τον κλάδο και υπολογίστε τι μπορεί να περιμένει η εταιρεία σας. Και σκεφτείτε πόσο θα χρειαστεί να χρεώσετε για το προϊόν ή την υπηρεσία σας για να καλύψετε τα έξοδά σας, καθώς και πόσες μονάδες μπορείτε να περιμένετε να πουλήσουν.

.

Μόλις αποκτήσετε αυτούς τους αριθμούς, αφαιρέστε τα έξοδα από τα έσοδα και κερδίζετε περιθώρια κέρδους!. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είστε σε επιχείρηση, έτσι;. Και όταν youà ¢ â, ¬ â "¢ ψάχνετε για τους επενδυτές, ή ακόμα και τους ανθρώπους για να σας δανείσει χρήματα, αυτό είναι το κυριολεκτικό â € œbottom lineâ €;. που πρόκειται να θέλουν να δουν.

.

Αξιολογήστε και Ρυθμίστε

.

Για να είναι αποτελεσματικός ο προϋπολογισμός σας, θα χρειαστεί να το ενημερώσετε καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Σε ελάχιστο επίπεδο, θα χρειαστεί να το ενημερώσετε ανά τρίμηνο, αλλά οι μηνιαίες ενημερώσεις θα αποδειχθούν οι πιο αποτελεσματικές.

.

Ο αρχικός προϋπολογισμός σας είναι γεμάτος προβαλλόμενα στοιχεία. Στο τέλος κάθε μήνα προσθέστε μια στήλη δίπλα σε εκείνη των πραγματικών αριθμών και δείτε ποιες είναι οι διαφορές. Υπάρχουν περιοχές όπου οι δαπάνες έχουν υπερβεί κατά πολύ τις προσδοκίες;. Ελέγξτε τις περιοχές αυτές και δείτε γιατί συνέβη αυτό. Οι πωλήσεις δεν ανταποκρίνονταν στις προσδοκίες;. Γιατί;. Απαντήστε σε όλες αυτές τις ερωτήσεις και δείτε αν μπορείτε να βρείτε λύσεις για την αντιμετώπιση κάθε ανεπάρκειας.

.

Αλλά πέρα ​​από αυτό, θα χρειαστεί να προσαρμόσετε τον προϋπολογισμό για να υπολογίσετε τη διαφορά στα αριθμητικά στοιχεία. Εάν οι πωλήσεις δεν είναι αυτό που αναμένατε, κόψτε κάθε κόστος που μπορείτε. Εάν τα έξοδα είναι αστρονομικά, κόψτε αυτά και εστιάστε την ενέργειά σας στην αύξηση των πωλήσεων. Η πραγματοποίηση αυτών των αλλαγών κάθε μήνα δεν θα σας εξασφαλίσει ότι είστε κερδοφόροι, αλλά θα σας επιτρέψουν τουλάχιστον να αλλάξετε γρήγορα το μάθημα. Ένας πολύ καλός τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι η σύνδεση των κινήτρων με τις δημοσιονομικές επιδόσεις. Έτσι, αν η δύναμη πωλήσεών σας εκπληρώνει τους στόχους εσόδων, τα μπόνους τους μπαίνουν. Ή όταν το διοικητικό σας προσωπικό και το προσωπικό υποστήριξης διατηρούν το κόστος όπου πρέπει να είναι, ανταμείβονται επίσης. Φυσικά, youà ¢ â, ¬ â "¢ θα πρέπει να προϋπολογισμό για αυτά τα μπόνους επίσης.

.

Υπάρχει ένας άλλος προϋπολογισμός που θα χρειαστείτε

.

Αυτό που περιγράψαμε παραπάνω είναι γνωστό ως λειτουργικός προϋπολογισμός και είναι απολύτως απαραίτητο για τη λειτουργία μιας μικρής επιχείρησης. Αλλά για να βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετά χρήματα για να ενεργοποιήσετε τα φώτα, θα χρειαστείτε επίσης αυτό που είναι γνωστό ως προϋπολογισμός ταμειακών ροών. Λοιπόν, τι είναι η διαφορά;

.

Ένας επιχειρησιακός προϋπολογισμός δεν αναγκαστικά αντιπροσωπεύει καθυστερημένο χρόνο πληρωμής, οπότε ακόμα και αν είχατε έσοδα 10.000 δολαρίων για τον Ιανουάριο, ίσως να μην δείτε ότι 10.000 δολάρια μέχρι τον Απρίλιο. Και επειδή έχετε λογαριασμούς να πληρώσετε εν τω μεταξύ, θα χρειαστείτε προϋπολογισμό για να εξασφαλίσετε ότι υπάρχει πάντα μετρητά για να τα πληρώσετε.

.

Ένας προϋπολογισμός ταμειακών ροών εξετάζει τα πραγματικά δολάρια σε δολάρια και κάθε μήνα. Έτσι, κατά την ανάπτυξη αυτής της πρώτης ματιά στο πόσα πραγματικά χρήματα ξοδεύετε κάθε μήνα (τα πράγματα όπως η απόσβεση δεν θα ληφθούν υπόψη) τότε αφαιρέστε τα δολάρια που περιμένετε να λάβετε.

.

Εάν υπάρχει έλλειμμα εκεί που συχνά υπάρχει - η BFS Capital μπορεί πάντα να σας βοηθήσει. Ένα βραχυπρόθεσμο επιχειρηματικό δάνειο για τη βελτίωση της ταμειακής ροής είναι η πιο εύκολη λύση έως ότου οι εισπρακτέοι λογαριασμοί σας καλύψουν. Αυτός ο τύπος δανείου σας επιτρέπει επίσης να παραμείνετε εντός των προϋπολογισμών σας - τόσο λειτουργούν όσο και ταμειακή ροή - έτσι ώστε η επιχείρησή σας να μπορεί να ευδοκιμήσει για ένα ακόμη έτος.

.
.
.

Ο Matt Meltzer είναι καθηγητής επιχειρηματικής επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι. Είναι παλαίμαχος του Σώματος θαλάσσιων σωμάτων των Ηνωμένων Πολιτειών και έχει πτυχίο πανεπιστημίου στην διοίκηση επιχειρήσεων από το UM, καθώς και μεταπτυχιακό δίπλωμα μαζικής επικοινωνίας από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα.

.
.
April 25, 2018