Back to Question Center
0

Η ανεξάρτητη οικονομία: μια επανάσταση στον κόσμο της εργασίας

1 answers:
.
.
.
- development software. Freelance Economy

Κανείς δεν χρειάζεται να σας πω ως ιδιοκτήτης επιχείρησης ότι είναι ένας εντελώς νέος κόσμος εκεί έξω. Αλλά αν δεν το έχετε βιώσει, ίσως να μην γνωρίζετε το βαθμό στον οποίο η ελεύθερη απασχόληση μετασχηματίζει τον εργασιακό χώρο. Καλέστε τους â € œindependentsâ €;. ή â € œcontractorsâ €;. ή â € œετούς εργάτες, â €;. οι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν είναι μόνιμοι υπάλληλοι και δεν είναι τεχνικά ούτε πλήρεις ούτε μερικής απασχόλησης. Η απασχόλησή τους εξελίσσεται και ρέει με το έργο, και οι επιχειρήσεις που τις μισθώνουν δεν πληρώνουν οφέλη. Αντ 'αυτού, οι ελεύθεροι επαγγελματίες αγοράζουν τη δική τους ασφάλιση, πληρώνουν υψηλότερους φόρους και συνεισφέρουν στους λογαριασμούς συνταξιοδότησης τους.

Παρόλο που υπήρχαν πάντα ελεύθεροι επαγγελματίες σε ορισμένους κλάδους δημιουργικών ή υπηρεσιών, ο τίτλος είναι τώρα ότι ένας στους τρεις, ή 42 εκατομμύρια Αμερικανοί, εργάζεται τώρα σε ελεύθερη βάση, σύμφωνα με τη Sarah Horowitz, Εκτελεστική Διευθύντρια της Ένωσης Freelancers. "Το μέλλον είναι τώρα, â €;. είπε σε μια συνέντευξη Bloomberg BusinessWeek
. «Οι άνθρωποι εργάζονται για τα σχέδια και τα έργα» και τώρα βρίσκονται σε κάθε τομέα, από τη χρηματοδότηση έως την ακίνητη περιουσία και τους φρουρούς ασφαλείας σε νταντάδες. Itâ € ™ s στο πλάι.

Στην επιφάνεια, η έκρηξη ανεξάρτητων μπορεί να μοιάζει με μια άλλη μετατόπιση σε μια οικονομία που γίνεται σχεδόν μη αναγνωρίσιμη σε όσους θυμούνται την παλιά. Αλλά κάτω από την τάση είναι αρκετά μεγάλα κοινωνικά ζητήματα και ζητήματα απασχόλησης. Και μάλλον σαν μια επανάσταση. Είναι καλός ο αυξανόμενος πληθυσμός ελεύθερων επαγγελματιών;. Έρχεται σε δύο βασικά ζητήματα: Επιλογή (εργαζόμενοι) και πρόθεση (επιχειρήσεις).

Πολλοί επιλέγουν να εργάζονται ελεύθερα, λέει ο Horowitz, για την αυτονομία και την ευελιξία, με ελεύθερο χρόνο να κάνουν ό, τι αγαπούν. Για τις επιχειρήσεις, ειδικά σε αβέβαιες περιόδους όταν υπάρχουν δραματικές κορυφές και κοιλάδες στις επιχειρήσεις, ένα εύκαμπτο εργατικό δυναμικό με περιστασιακά μέτρα απασχόλησης έχει νόημα. Για αυτές τις δύο ομάδες, έργα ελεύθερων επαγγελματιών.

Αλλά αυτό δεν είναι όλη η ιστορία. Εκατομμύρια που εργάζονται ελεύθερα ή προσωρινά θέλουν και πρέπει να είναι εργαζόμενοι πλήρους απασχόλησης. Για πολλά από αυτά, ο Χόροβιτς λέει, «όταν αναζητούσαν δουλειά, δεν υπήρχαν θέσεις εργασίας. Αν και οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν μερικές φορές να μετατραπούν σε μόνιμη απασχόληση πλήρους απασχόλησης, είναι πιο χαρακτηριστική η στρατηγική για την απόσυρση των εργαζομένων που χρειάζονται τουλάχιστον 40 ώρες εβδομαδιαίως και ωφελούνται.

Για ορισμένες επιχειρήσεις, όχι όλες, η πρόσληψη ελεύθερων επαγγελματιών είναι μια στρατηγική για τη διατήρηση των δαπανών που συνδέονται με τους υπαλλήλους. Μερικοί έχουν απροθυμία να προσθέσουν μόνιμο προσωπικό λόγω της αβεβαιότητας της οικονομίας και να χρησιμοποιήσουν τους ελεύθερους επαγγελματίες ως προσωρινή λύση. Αλλά άλλοι θεωρούνται ότι εκμεταλλεύονται ένα απεγνωσμένο εργατικό δυναμικό: Η ανάληψη των συμβασιούχων εργαζομένων, η στελέχωση μαζί τους σαν να ήταν πλήρους απασχόλησης, αλλά συγχρόνως η μη καταβολή ωφελημάτων - και το σημαντικότερο - η άρνηση. δέσμευση για μόνιμη απασχόληση.

Έτσι λοιπόν, η "οικονομική οικονομία";. συνεχίζει να αυξάνεται. Αλλά είναι καλή δουλειά; ζητά τον συνεισφέροντα Brian Patrick Eha σε επιχειρηματία. com . Αναφέρει ότι περισσότερο από το 60% των εταιρειών μεσαίου μεγέθους στο Ηνωμένο Βασίλειο αναμένουν να προσλάβουν περισσότερους ελεύθερους επαγγελματίες το επόμενο έτος, σύμφωνα με μελέτη που εκπόνησε η Elance, η μεγαλύτερη online πλατφόρμα ελεύθερων επαγγελματιών. Με όλο και περισσότερες εργασίες που μετακινούνται online, είναι εύκολο ακόμα και για τις μικρότερες επιχειρήσεις να προσλάβουν τις υπηρεσίες που χρειάζονται για σύντομες (ή μεγάλες) χρονικές περιόδους. Και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων λένε ότι ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη είναι να μπορέσει να τερματίσει τη σχέση αν δεν εξελίσσεται πολύ πιο εύκολα από ό, τι θα ήταν με έναν μόνιμο υπάλληλο.

Όπως και με τόσες άλλες τάσεις, η ετυμηγορία εξακολουθεί να είναι για το κατά πόσο αυτό είναι καλό.

.

Έχετε χρησιμοποιήσει ελεύθερους επαγγελματίες ή συμβασιούχους εργαζομένους στη μικρή επιχείρησή σας;

.
.
.
.

Η BFS Capital είναι μια πηγή άμεσης χρηματοδότησης και ένας κορυφαίος πάροχος λύσεων χρηματοδότησης επιχειρήσεων. Ιδρύθηκε το 2002, η BFS Capital παρέχει κεφάλαια κίνησης σε ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και στις 50 πολιτείες. Εκτός από τη χρηματοδότηση, η BFS Capital προσπαθεί να συνεργαστεί με τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων παρέχοντας συμβουλές και πόρους για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις τους να πετύχουν. Στην BFS Capital, είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μια διαπιστευμένη εταιρεία BBB με βαθμολογία Α +. Ακολουθήστε μας στο Google+ , Facebook και Twitter ! .

.
.
April 25, 2018