Back to Question Center
0

Top 10 συμβουλές μάρκετινγκ για ηλεκτρικούς εργολάβους

1 answers:
.
.
.
- forest computer solutions. Top 10 Tips Electrical Contractors

Πολλές κατοικίες χτίστηκαν πριν από την εμφάνιση της οθόνης τηλεόρασης πλάσματος 75 ιντσών.

.

Κατασκευάστηκαν επίσης πριν από τους ανθρώπους που είχαν πέντε υπολογιστές, τέσσερα τηλέφωνα, δύο εκτυπωτές λέιζερ και ένα DVD player που χρησιμοποιεί το MAYBE δύο φορές το χρόνο. Και τώρα, ο κόσμος παράγει περίπου τριπλάσια ενέργεια από ό, τι έκανε το 1980. Τι σημαίνει αυτό για σας;. Σημαίνει ότι καθώς η ζήτηση για ηλεκτρική ενέργεια μεγαλώνει, έτσι θα απαιτηθεί για ηλεκτρολόγους. Και πρέπει να εξαργυρώσετε μέρος αυτής της ζήτησης.

.

Πώς λοιπόν μεγαλώνετε την επιχείρηση ηλεκτρικών αναδόχων , διατηρώντας παράλληλα το χρονοδιάγραμμά σας;. Ακολουθούν δέκα συμβουλές που σας βοηθούν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

.

Επισκεφθείτε τους πελάτες σας

.

Η λέξη â € œfacefaceâ €;. το 2016 φαίνεται να αναφέρεται συχνότερα στην εφαρμογή βίντεο, FaceTime, από ό, τι πληρώνει πραγματικές επισκέψεις. Και αυτό είναι μια ντροπή, γιατί το πραγματικό πρόσωπο με τους καλύτερους πελάτες σας μπορεί να είναι το πιο πολύτιμο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Κατ 'αρχάς, σας βάζει στο μυαλό για οποιαδήποτε εργασία που θα μπορούσαν ενδεχομένως να έχουν. Δεύτερον, σας επιτρέπει να μιλήσετε μαζί τους σε ένα μέρος όπου είναι και τα δύο άνετα και χωρίς συντριβή. Και τελικά κάνει τους πελάτες σας να αισθάνονται εκτιμημένοι, και χρησιμεύει για να τσιμέντου ότι η σχέση πολύ καλύτερα από ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

.

Πάντα μεταφέρουν επαγγελματικές κάρτες

.

Επειδή όταν τρέχετε μια μικρή επιχείρηση, κάθε αλληλεπίδραση είναι μια ευκαιρία δικτύωσης. Όχι ότι σας ενθαρρύνουμε να μιλήσετε με τον κάθισμά σας την επόμενη φορά που πετάτε, αλλά ποτέ δεν ξέρετε πότε ο ξένος στο αεροπλάνο καταλήγει να είναι γενικός εργολάβος που χρειάζεται νέο ηλεκτρολόγο. Ή ο τύπος δίπλα σας στη γραμμή για πρωινό καφέ είναι ο επικεφαλής της επιτροπής συντήρησης ενός γιγαντιαίου HOA. Και ενώ κάποιοι υποστηρίζουν ότι η τεχνολογία έχει καταστήσει τις επαγγελματικές κάρτες απαρχαιωμένες, μια απτή κάρτα χρησιμεύει ως μια πιο επιφανειακή υπενθύμιση από μια επαφή που θαφτεί σε ένα τηλέφωνο.

.

Ενώστε Εμπορικές Ενώσεις

.

Είστε εξοικειωμένοι με τον όρο â € œfrenemies? Â €;. Αν όχι, ρωτήστε οποιαδήποτε Millennial και θα εξηγήσουν ευτυχώς αυτά είναι άνθρωποι με τους οποίους είστε φίλοι, αλλά με τους οποίους είστε επίσης έντονα ανταγωνιστικοί. Κοιτάξτε το τοπικό σας Electric League ως το νεώτερο συγκρότημά σας. Η συμμετοχή στο πρωτάθλημα θα σας επιτρέψει να γνωρίζετε καλύτερα τον ανταγωνισμό σας. αλλά δεν το βλέπετε απλά ως έναν τρόπο να κρατήσετε τους εχθρούς σας πιο κοντά. Η ένταξη σε μια επαγγελματική ένωση και η φιλικότητα με άλλους ηλεκτρολόγους μπορεί να οδηγήσει σε παραπομπές από άτομα που δεν μπορούν να χειριστούν νέες επιχειρήσεις. Ή προσκλήσεις για συνεργασία σε μεγάλες προσφορές. Μπορεί να μην είναι δικτύωση με την παραδοσιακή έννοια, αλλά δεν είναι λιγότερο πολύτιμη.

.

Κρατήστε την κορυφή της παρουσίας σας στο διαδίκτυο

.

Η απόσπαση εικόνων από ηλεκτρικά καλώδια πιθανότατα δεν πρόκειται να σας καθαρίσει δέκα εκατομμύρια οπαδοί του Instagram και προσκλήσεις για «παρασιτικές εκδρομές»;. στο Μπαλί. Αν και ποτέ δεν το ξέρετε. Εφόσον αυτό δεν είναι ο στόχος σας, ωστόσο, η ανάρτηση εικόνων από τελικά έργα και άλλα πράγματα που είστε υπερήφανοι για - τουλάχιστον μία φορά την ημέρα - θα βοηθήσουν τη μηχανή αναζήτησής σας να καταταγεί ανυπολόγιστα. Αν δεν έχετε χρόνο, προσλάβετε εταιρεία κοινωνικών μέσων ή σύμβουλο. Θα μπορούσε να φαίνεται ανόητο να επενδύσετε τόσο πολύ στα κοινωνικά μέσα, όταν το ηλεκτρικό είναι ένα εξειδικευμένο πεδίο, αλλά το πιο ενεργό είστε online , τόσο υψηλότερη θα είναι η επιχείρησή σας στις μηχανές αναζήτησης, πράγμα που τελικά σημαίνει ότι θα εμφανιστεί. στα κορυφαία αποτελέσματα όταν οι κάτοικοι αναζητούν έναν ηλεκτρολόγο στην περιοχή εξυπηρέτησης.

.

Κρατήστε την ιστοσελίδα σας μέχρι σήμερα

.

Φυσικά μπορείτε να νοικιάσετε μια επιχείρηση ή έναν εργολάβο για να δουλέψει το ζωντανό κόλπο από τον ιστότοπό σας και τα κανάλια κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, αλλά αν οι πληροφορίες στον ιστότοπό σας μοιάζουν με δεν έχουν ενημερωθεί από το 2008, δεν είστε. πρόκειται να πάρει πολλές νέες επιχειρήσεις. Έχοντας μια πόλη-φάντασμα μιας ιστοσελίδας θα σας κάνει να φανείτε σαν μια μικρή επιχείρηση και, στη χειρότερη περίπτωση, οι άνθρωποι σκέφτονται ότι έχετε βγει από την επιχείρηση.

.

Ζητήστε από τους υπαλλήλους σας να φέρουν σε μόλυβδο

.

Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, διαθέτετε σίγουρα ένα σταθερό δίκτυο επαφών για τη μόχλευση νέων θέσεων εργασίας και παραπομπών. Αλλά πιθανότατα έχετε επίσης έναν αριθμό εργαζομένων οι οποίοι είναι ήδη στη βιομηχανία για κάποιο χρονικό διάστημα και έχουν ένα αρκετά μεγάλο ρολόδεξ. Ως πρωτοβουλία σε επίπεδο εταιρείας, ζητήστε από τους υπαλλήλους σας να έρθουν σε επαφή με μερικούς ανθρώπους στον κύκλο τους, οι οποίοι πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να φέρουν νέα δουλειά και να προσφέρουν ένα μπόνους παραπομπής, εάν πρόκειται για καρποφορία. Εάν έχετε 45 υπαλλήλους και ο καθένας φέρνει ένα νέο πελάτη ένα τέταρτο, αυτό είναι ένα αρκετά μεγάλο κέρδος.

.

Κάνε τους φίλους με τον οποιον έχει την ευθύνη συντήρησης

.

Κανείς στην ιστορία ποτέ δεν έβαλε φως στο φως στο ολοκαίνουργιο condo τους και σκέφτηκε "Αναρωτιέμαι ποιος ήταν ο ειδικευμένος τεχνίτης που έκανε αυτό να συμβεί;". Εκτός αν δεν λειτουργεί. Αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος για τους τελικούς χρήστες να γνωρίζουν μόνο ποιοι είστε όταν τα πράγματα πάνε στραβά. Όταν μια εργασία αναδιπλώνεται, εισάγετε τον εαυτό σας σε όποιον είναι υπεύθυνος για επισκευές ή νέες παραγγελίες εξυπηρέτησης και δώστε τις πληροφορίες επικοινωνίας σας "σε περίπτωση που χρειάζεστε κάτι. â € ??. Δεδομένου ότι είστε οι πιο εξοικειωμένοι με το πώς έγινε η ηλεκτρική εργασία, είστε αυτομάτως οι πλέον κατάλληλοι για να εργαστείτε ξανά σε αυτό.

.

Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας

.

Το κτίριο LEED είναι τεράστιο τώρα, και αν δεν έχετε ενοχλήσει για να μάθετε γι 'αυτό youâ € ™ κοστίζουν τον εαυτό σας επιχείρηση. Ίδια με την εκμάθηση της ηλιακής και αιολικής ενέργειας, της εκτύπωσης 3D και άλλων πρακτικών που αλλάζουν την κατασκευαστική βιομηχανία . Έτσι επενδύστε το χρόνο και τα χρήματα για να πάρετε μαθήματα για ό, τι μπορείτε. Η εκπαίδευση είναι το προφανές όφελος, αλλά θα βρεθείτε εκεί και με γενικούς αναδόχους, αρχιτέκτονες και προγραμματιστές που μπορούν να είναι πολύτιμες συνδέσεις κάτω από το δρόμο.

.

Κρατήστε το αυτοκίνητό σας καθαρό

.

Μπορείτε να σκεφτείτε το φορτηγό εργασίας σας ως επέκταση των ενδυμάτων εργασίας σας και γι 'αυτό αφήστε το να μοιάζει με κάτι που πρόκειται να καταλήξει σε λάθος πλευρά του Grave Digger . Αλλά, όπως πολλοί άνθρωποι σας κρίνουν με τα ρούχα σας, έτσι κρίνουν μια επιχείρηση από τα οχήματα εργασίας. Και αν έχετε ένα φορτηγό με ένα μεγάλο, γίγαντα â € œCall μας! Â €;. υπογράψτε ότι είναι περιτριγυρισμένο από τσιπ βαφής και λείπει φτερό, κανείς δεν πρόκειται να σας καλέσει. Δεν λέμε να χειρίζεστε τα φορτηγά σας στο τέλος κάθε εργάσιμης ημέρας, απλώς σκεφτείτε τους ως πρώτες εντυπώσεις.

.

Καλέστε τους παλιούς πελάτες σας

.

Μπορεί να μην έχετε χρόνο να επισκεφθείτε όλους τους παλιούς πελάτες σας, αλλά για όσους είχαν μια μικρή, εφάπαξ δουλειά, μια απλή επακόλουθη κλήση μπορεί ακόμα να είναι πολύτιμη χειρονομία. Η λήψη σχολίων από αυτά θα σας βοηθήσει να προσαρμόσετε τις πρακτικές σας ώστε να ταιριάζουν καλύτερα σε αυτό που θέλουν. Και προσφέροντας μια μικρή έκπτωση - ακόμη και αν δεν το χρησιμοποιούν - θα τους κάνουν ακόμα να αισθάνονται εκτιμημένοι.

.

Β

.

Ψάχνετε για περισσότερες συμβουλές μάρκετινγκ;. Ελέγξτε αυτή την ανάρτηση στο blog στις Top 10 Μάρκετινγκ για Επιχειρήσεις .

.
.
.

Ο Matt Meltzer είναι καθηγητής επιχειρηματικής επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι. Είναι παλαίμαχος του Σώματος θαλάσσιων σωμάτων των Ηνωμένων Πολιτειών και έχει πτυχίο πανεπιστημίου στην διοίκηση επιχειρήσεων από το UM, καθώς και μεταπτυχιακό δίπλωμα μαζικής επικοινωνίας από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα.

.
.
April 25, 2018