Back to Question Center
0

Ανανέωση της επιχείρησής σας: Ιανουάριος 2014 Ανακεφαλαίωση

1 answers:
.
.
.
- replica oculos illesteva. January 2014 Recap

Δεν ξέρω για σας, αλλά οι μήνες φαίνεται να πετούν!. Πιστεύω ακράδαντα ότι είμαστε ήδη ένα μήνα μέχρι το 2014. Και όμως, εδώ είμαστε!

Ο Ιανουάριος έχει φήμη για ανανέωση. Ποιος είναι ο καλύτερος χρόνος για να ξεκινήσετε φρέσκο ​​από το νέο έτος;. Το περιεχόμενο αυτού του μηνός σίγουρα ταιριάζει σε αυτό το θέμα, από την πρόβλεψη των τάσεων των επιχειρήσεων μέχρι τον καθορισμό των στόχων και των τακτικών για την κατάκτηση του 2014, υπάρχει κάτι για κάθε ιδιοκτήτη μικρής επιχείρησης που θέλει να εντείνει το παιχνίδι τους τους επόμενους μήνες,. είστε στο business-growth continuum.

Σε περίπτωση που το χάσατε, εδώ είναι μερικές από τις κορυφαίες αναρτήσεις ιστολογίου μας από τον Ιανουάριο:

.

Επιχειρηματικές τάσεις

..
  • Στην αρχή κάθε έτους, δεν υπάρχει έλλειψη προβλέψεων για το τι θα φέρει το ερχόμενο έτος. Και ενώ αυτές οι προβλέψεις μπορεί μερικές φορές να χάσουν το σήμα, είναι μια καλή στρατηγική για να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ιδέες για να τονωθεί η δική σας σκέψη σχετικά με το τι μπορεί να έχει το 2014 στο κατάστημα για τη δική σας επιχείρηση. Κάντε κλικ στο εδώ για να διαβάσετε μερικές από τις ιδέες που πιστεύουμε ότι θα μπορούσαν να επηρεάσουν περισσότερο τις μικρές επιχειρήσεις κατά το επόμενο έτος.
  • .

. , εστιατόριο , μεταποίηση φορτηγά , μεταφορές . ) και στους τομείς των κατασκευών. Επιμελήσαμε ό, τι πιστεύαμε ότι είναι οι σημαντικότερες και συναφείς προβλέψεις στην αυτή τη θέση . ..

Small Business Marketing

..
  • Ρωτήστε οποιονδήποτε εμπειρογνώμονα μάρκετινγκ και είστε σίγουροι ότι θα σας πω - εάν η καμπάνια μάρκετινγκ μικρών επιχειρήσεων σας στερείται κινητής συνιστώσας, χάνετε την τεράστια ευκαιρία να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο σας. Mobile έχει γίνει τόσο σημαντικό, στην πραγματικότητα, ότι απαντήσαμε στην ερώτηση "Είναι το 2014 το έτος του μάρκετινγκ για κινητά;". με ένα ηχηρό ΝΑΙ!. Διαβάστε τις σκέψεις μας για το θέμα εδώ .
  • .

.
  • Επεκτείνοντας την ιδέα αυτή, είναι σημαντικό να βελτιστοποιηθεί το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για κινητά. Με τις κινητές συσκευές όλο και περισσότερο να γίνει η δημοφιλής επιλογή για την πρόσβαση σε λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η αποτυχία να βελτιστοποιήσετε τις καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα μπορούσε, πάλι, να αποξενώσει ένα τεράστιο μέρος του στόχου σας. Μάθετε πώς να κάνετε τα μηνύματά σας πιο φιλικά προς το κινητό εδώ .
  • .

.
  • Αν το 2014 είναι η χρονιά του κινητού μάρκετινγκ, το 2013 ήταν, μακράν και μακριά, έτος των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Δεν είναι πλέον θέμα εάν η επιχείρησή σας χρειάζεται ή όχι να έχει λογαριασμό κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. αυτό είναι ένα μη διαπραγματεύσιμο. Δείτε τις συμβουλές μας για την ενίσχυση του παιχνιδιού κοινωνικών μέσων σας το 2014 εδώ .
  • ..

Διοίκηση Επιχειρήσεων

..
  • Υπάρχει ένας λόγος που τους αποκαλούν "Νέες αποφάσεις του έτους!";. Υπάρχει, όμως, σαφής διάκριση μεταξύ της εκπόνησης ενός ψηφίσματος και του καθορισμού ενός στόχου. Ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου, και οι δύο έχουν τη θέση τους. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο και οι δύο εργάζονται στη μακροπρόθεσμη επιχειρηματική σας στρατηγική εδώ .
  • .

.
  • Ανεξάρτητα από το πόσο χαρούμενοι εργαζόμενοι μπορεί να φανούν, έρχονται τον Ιανουάριο, πολλοί ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων είναι συγκλονισμένοι να βρουν κάποιο από το προσωπικό τους που θέτει την προειδοποίησή τους δύο εβδομάδων. Ο κύκλος εργασιών των εργαζομένων τον Ιανουάριο έχει γίνει τόσο διαδεδομένος που πολλοί αναφέρουν την πρώτη Δευτέρα του Ιανουαρίου ως «Ημέρα Εθνικής Κυνήγι Εργασίας». â € ??. Αν και ο κύκλος εργασιών είναι αναπόφευκτος, υπάρχουν ορισμένα βήματα που μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε τη μαζική έξοδο του προσωπικού. Επιμελήσαμε μερικές από τις κορυφαίες συμβουλές των εμπειρογνωμόνων για τη διατήρηση των εργαζομένων σε αυτή τη θέση . Για να διαβάσετε περισσότερα για το δρόμο μας προς τη νίκη, δείτε αυτή τη θέση .
  • .

.

.
.
. Christina Memorio
.
.

Η Christina Memorio είναι ο στρατηγικός μάρκετινγκ περιεχομένου στο BFS Capital. Το περιεχόμενό της καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που σχετίζονται με τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, από τις οικονομικές συμβουλές και τις εναλλακτικές λύσεις χρηματοδότησης στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και τις πρακτικές μάρκετινγκ περιεχομένου για τις ΜΜΕ. Στον ελεύθερο χρόνο της, η Χριστίνα αγαπά να μαγειρεύει και είναι ένας σκληρός ανεμιστήρας των Florida Gators. Συνδεθείτε με την Christina στο Google+ ! .

.
.
April 25, 2018