Back to Question Center
0

Πώς να οδηγήσετε και να εμπνεύσετε το προσωπικό σας

1 answers:
.
.
.
. telemedicine technology.jpg?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575728280000000" alt="Lead Inspire Staff">

Σκεφτείτε τους προηγούμενους ρόλους σας, όταν εργαστήκατε για άλλους ανθρώπους. Όπως θυμάστε, υπάρχουν διευθυντές .. και στη συνέχεια υπάρχουν διαχειριστές που με κάποιο τρόπο είχαν την ικανότητα να παράγουν καλές επιδόσεις, μεγάλες ιδέες και ασταμάτητη πίστη. Πώς το έκαναν και το πιο σημαντικό πώς μπορείτε να το κάνετε τώρα με τους δικούς σας εργαζόμενους;

Το αν οι ηγέτες γεννιούνται ή γίνονται είναι άσχετοι. Ορισμένοι γεννιούνται με τα φυσικά ένστικτα που οδηγούν. Αλλά υπάρχουν και πολλά να μάθουν από την άποψη της γνώσης πώς να πάρει το καλύτερο από τους υπαλλήλους σας, βοηθώντας τους να είναι καλύτεροι. Μια ενδιαφέρουσα πηγή έμπνευσης: Συνεργάτης του Glenn Llopis με 10 τρόπους να εμπνεύσει την ομάδα σας σε forbes. com .

Τα στοίχημα είναι υψηλότερα από ποτέ, οπότε οι ηγέτες πρέπει να σκέπτονται διαφορετικά και να είναι πιο διαισθητικοί, λέει ο Llopis και να μην βασίζονται στην ίδια παλιά γκάμα. Αλλά πάρα πολλοί â € œleadersâ €;. είναι δυστυχώς εκτός επαφής με τους υπαλλήλους τους, υπερβολικά επικεντρωμένοι στις δικές τους προσωπικές ατζέντες.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό δεν είναι κάποιος που γνωρίζετε!. Ακόμα κι έτσι, μπορούμε όλοι να είμαστε ανίδεοι, να επιστρέψουμε σε ένα μέγεθος-ταιριάζει-όλες τις προσεγγίσεις σας. Η οικοδόμηση εμπιστοσύνης και πίστης, ενθαρρύνοντας παράλληλα εξαιρετικές επιδόσεις, απαιτεί διαφωτισμό και διορατικότητα. Είναι η διαφορά μεταξύ ενός διαχειριστή (ή ιδιοκτήτη επιχείρησης) να κάνει το ίδιο παλιό κουρασμένο υλικό και να αναδείξει τη σκέψη και την προσπάθεια να συνδέσει πραγματικά τους υπαλλήλους του / της με την επιχείρηση και να τους φέρει, για να τους παρακινήσει να δώσουν το καλύτερο από. δίνοντάς τους τα καλύτερα σας.

Και είναι πολύ λιγότερο περίπλοκο, όπως φαίνεται. Για παράδειγμα:

.
  • Εστίαση στο σκοπό, όχι μόνο στο κέρδος. Ο καθένας θέλει να γνωρίζει ότι η σκληρή δουλειά του κάνει μια πραγματική διαφορά στον κόσμο!
  • .

.
  • Εκμάθηση άγχους κατά τη διδασκαλία. Χάνετε την επιθυμία να πείτε στους υπαλλήλους τι πρέπει να κάνουν και πώς να το κάνουν. Οι υπάλληλοί σας είναι πρόθυμοι να μάθουν νέα πράγματα και να είναι συναφείς.
  • .

.
  • Σεβασμός, όχι μόνο αναγνώριση. Ο σεβασμός πρέπει να κερδηθεί, αλλά είναι πολύ πιο πολύτιμος και ουσιαστικός για τους εργαζόμενους.
  • .Κάντε κλικ εδώ για τις άλλες ιδέες που εμπνέουν και οδηγούν.

Η απόδοση των εργαζομένων εξαρτάται από την δέσμευση - ένα δημοφιλές όρο στο χώρο εργασίας που δυστυχώς μπορεί να ακούγεται σαν ορολογία . Αλλά δεν είναι;. μάλλον, είναι το ιερό γκριλ στους κινητήριους κύκλους. Εδώ είναι: Η δέσμευση είναι "μια αυξημένη συναισθηματική σχέση που ένας εργαζόμενος αισθάνεται για την οργάνωση του που τον επηρεάζει να ασκεί μεγαλύτερη διακριτική προσπάθεια για το έργο του";. σύμφωνα με allthingsworkplace. com .

Ο ιστότοπος περιγράφει επίσης οκτώ βασικούς οδηγούς δέσμευσης, οι οποίοι θα βοηθήσουν να καθοδηγήσετε τις ενέργειές σας καθώς εσείς επιθυμείτε να εμπνεύσετε τους υπαλλήλους σας:
.

  • Η εμπιστοσύνη και η ακεραιότητα σε ότι οι διαχειριστές â € ~walk the talkâ € ™
  • .

.
  • Η φύση της εργασίας, θ. μι. νοητικά διεγερτικά
  • .

.
  • Μια πραγματική σχέση μεταξύ της απόδοσης των εργαζομένων και της επιχείρησης
  • .

.
  • Ευκαιρίες ανάπτυξης σταδιοδρομίας
  • .

.
  • Υπερηφάνεια στην εταιρεία
  • .

.
  • Οι συνάδελφοι και τα μέλη της ομάδας που είναι ενθουσιασμένοι και αφοσιωμένοι
  • .

.
  • Προφανείς προσπάθειες της εταιρείας για την ανάπτυξη δεξιοτήτων των εργαζομένων
  • .

.
  • Οι σχέσεις μεταξύ υπαλλήλων και διευθυντικών στελεχών
  • .Σε bizjournals. com άρθρο, καθηγητής της USC για την επαγγελματική επιστήμη και τη θεραπεία (και επαγγελματίας θεραπευτής) Samia Rafeedie λέει ότι οι εμπλεκόμενοι εργαζόμενοι είναι παρακινημένοι. Και, λέει η Rafeedie, να κινητοποιήσει τους υπαλλήλους , να τους εξουσιοδοτήσετε . Γιατί είναι ένας τέτοιος ακρογωνιαίος λίθος να οδηγεί και να εμπνέει άλλους ανθρώπους;

Οι εργαζόμενοι που είναι εξουσιοδοτημένοι θέλουν να έρχονται να εργάζονται καθημερινά επειδή συμμετέχουν στη λήψη αποφάσεων που μετράνε. Η Rafeedie προτείνει πράγματα όπως η εφαρμογή της κοινής διακυβέρνησης, όπου οι εργαζόμενοι αποτελούν μέρος σημαντικών διαδικασιών και αποφάσεων στο χώρο εργασίας.

Η διαφάνεια, η εμπιστοσύνη, τα οφέλη και η αναγνώριση, η διασκέδαση, η επαγγελματική εξέλιξη και ακόμη και η ανάπτυξη προσωπικών παθών στους υπαλλήλους πρέπει να αποτελούν μέρος κάθε ιδιοκτήτη επιχείρησης. του playbook. Όλα αυτά είναι καλά πράγματα που θα σας εμπνεύσουν να οδηγήσετε και να εμπνεύσετε τους γύρω σας. Κάντε κλικ εδώ Â για να μάθετε περισσότερα.
Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά της Feelart / FreeDigitalPhotos. καθαρό

.

Ποιες τεχνικές συμπεριλαμβάνουν το playbook σας για να οδηγήσετε και να εμπνεύσετε τους υπαλλήλους σας;

.
.
.
.

Η BFS Capital είναι μια πηγή άμεσης χρηματοδότησης και ένας κορυφαίος πάροχος λύσεων χρηματοδότησης επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Ιδρύθηκε το 2002, η BFS Capital παρέχει κεφάλαια κίνησης σε ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και στις 50 πολιτείες. Εκτός από τη χρηματοδότηση, η BFS Capital προσπαθεί να συνεργαστεί με τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων παρέχοντας συμβουλές και πόρους για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις τους να πετύχουν. Στην BFS Capital, είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μια διαπιστευμένη εταιρεία BBB με βαθμολογία Α +. Ακολουθήστε μας στο Google+ , Facebook και Twitter !.

.
.

April 25, 2018