Back to Question Center
0

Πώς να αυξηθεί η επιχείρησή σας Υδραυλικών Αντισταθμιστών

1 answers:
.
.
.
. gestion heures de travail.51084337349397591,0.53833333333333333&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575733180000000" alt="How Grow Plumbing Contractor Business">

Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις δεν είναι εύκολα εμπορεύσιμες. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Instagram για μια εξαιρετικά φιλική εικόνα ενός απορριμματοποιημένου υπονόμου και να περιμένετε τον κόσμο να κτυπήσει την πόρτα σας. Οι διασημότητες πιθανότατα δεν είναι πρόθυμες να μιλήσουν για τις υποστηριζόμενες σηπτικές δεξαμενές και πόσο γρήγορα ήρθες στη διάσωση τους. Ο καθαρισμός των σωληνώσεων δεν είναι λαμπερός, γι 'αυτό είναι δύσκολο να πουλήσετε με sizzle.

.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την τεχνολογία για να φέρετε νέους πελάτες. Ή ακόμα και να χρησιμοποιήσετε μερικές μη τεχνολογικές μεθόδους για την εμπορία της επιχείρησής σας. Με τον ίδιο ανταγωνισμό με τον παγκόσμιο εργολάβο υδραυλικών εγκαταστάσεων , πρέπει να προωθήσετε τον εαυτό σας και μπορεί να είναι ευκολότερο από ό, τι νομίζετε. Από τη συγγραφή ενός blog (ναι, οι υδραυλικοί χρειάζονται επίσης blogs) για να συνεργαστούν με τους δικηγόρους, εδώ είναι δέκα τρόποι για την εμπορία μιας υδραυλικής επιχείρησης.

.

Δημιουργήστε ένα αξιοσημείωτο λογότυπο και το βάζετε παντού

.

Ίσως να νομίζετε ότι οι υδραυλικές εγκαταστάσεις δεν είναι ακριβώς η βιομηχανία όπου χρησιμοποιείτε ένα λατρευτό μιλώντας gecko για να εμπορευτείτε την επιχείρησή σας. Αλλά αυτό το είδος μάρκετινγκ ΕΡΓΑ. Πάρτε το χρόνο ή / και τα χρήματα για να δημιουργήσετε ένα λογότυπο που δεν μοιάζει με καμία άλλη εταιρία υδραυλικών, το καθιστά εντυπωσιακό και στη συνέχεια το βάζετε παντού. Βάλτε το στο αυτοκίνητό σας. Βάλτε το σε φυλλάδια. Βάλτε το σε όλα τα κοινωνικά μέσα. Έτσι, όταν οι άνθρωποι σκέφτονται για το οποίο υδραυλικός να καλέσετε, όλα θα θυμάστε είναι αστείο σας αναζητούν αρουραίος αποχέτευσης.

.

Θέστε επαγγελματικές κάρτες στρατηγικά

.

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων που είναι νέοι στην περιοχή αποτελούν σοβαρή πηγή νέων επιχειρήσεων. Έτσι, σκεφτείτε τι άλλες υπηρεσίες θα χρειαστούν οι άνθρωποι που αγοράζουν ένα σπίτι σε ένα νέο μέρος. Ένας κτηματομεσίτης για έναν, αλλά και ασφάλιση τίτλου, δικηγόρους ακινήτων, πωλήσεις επίπλων, εξωραϊσμό και άλλα πράγματα που σχετίζονται με την αγορά και την προετοιμασία ενός σπιτιού. Δείτε εάν μπορείτε να τοποθετήσετε επαγγελματικές κάρτες σε οποιαδήποτε από αυτές τις επιχειρήσεις ή να αναπτύξετε σχέσεις μαζί τους, ώστε να μπορείτε να ωφεληθείτε ο ένας τον άλλον.

.

Συνεργάτες με τους σωστούς ανθρώπους

.

Ενώ η συνεργασία με τις επιχειρήσεις είναι χρήσιμη, πρέπει επίσης να αναζητήσετε τη συνεργασία με οργανισμούς που μπορούν να αποτελέσουν πηγές νέων επιχειρήσεων. Συζητήστε με τις ΟΑΕ, εμπορικές ενώσεις ή εμπορικά επιμελητήρια και αφήστε φυλλάδια σε συγκροτήματα διαμερισμάτων ή γραφεία. Οι οικοδόμοι και οι κατασκευαστικές εταιρείες μπορούν επίσης να ρίξουν τα φορτία των επιχειρήσεων σας με τον τρόπο σας, και αν διατηρήσετε τις τιμές σας λογικές, μπορούν να σας βοηθήσουν να πάρετε και κάποια εργασία υπεργολαβίας.

.

Δημιουργία περιεχομένου, κατόπιν αγοράς

.

â € œContent marketingâ €;. δεν είναι ακριβώς μια λέξη που ρίχνεται γύρω από τον κόσμο υδραυλικών εγκαταστάσεων. Αλλά δεδομένου ότι όλοι οι άνθρωποι που έχουν αγγίξει ένα εμβολιασμό $ 5 σκέφτονται ότι είναι ερασιτέχνης υδραυλικός, οι άνθρωποι θα αναζητήσουν πώς να διορθώσουν τα πράγματα αυτά πριν σας καλέσουν ποτέ. Έτσι, ο ιστότοπός σας πρέπει να είναι ο τόπος που προσγειώνονται όταν πάνε να το αναζητήσουν. Ξεκινήστε ένα blog και δώστε συμβουλές για πράγματα όπως ξεθωριασμένα αποχετεύσεις με ένα φίδι, βυθίζοντας τις τουαλέτες και ποιοι διαλύτες στη χρήση. Ή δημιουργήστε βίντεο και δημιουργήστε ένα κανάλι YouTube γεμάτο συμβουλές για υδραυλικές εφαρμογές. Όταν οι άνθρωποι βρίσκουν τους χρήσιμους οδηγούς σας και ακόμα δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα μόνοι τους, ο εύχρηστος τηλεφωνικός αριθμός στο τέλος των οδηγιών τους μπορεί να τους οδηγήσει σε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία. Και αυτός ο επαγγελματίας πρέπει να είσαι εσύ.

.

Κάντε τον εαυτό σας σε έναν εμπειρογνώμονα σε απευθείας σύνδεση

.

Πάρτε το μάρκετινγκ περιεχομένου ένα βήμα παραπέρα, και να κάνετε τον εαυτό σας μια παρουσία στα DIY φόρουμ και να βοηθήσει τους οδηγούς. Οι γνώσεις σας θα αυξήσουν την εμπιστοσύνη μεταξύ των άλλων συμμετεχόντων, και όταν έχουν μεγάλη δουλειά, μίσθωση θα αισθανθείτε σχεδόν σαν να φέρετε έναν ειδικό διασημοτήτων. Επίσης, δημιουργήστε ένα ζευγάρι â € œwhite χαρτιά, â €;. ή εκτεταμένους οδηγούς σε συγκεκριμένα θέματα υδραυλικών εγκαταστάσεων. Πρόκειται για μια πολύ πιο εμπεριστατωμένη προσέγγιση στο μάρκετινγκ περιεχομένου, η οποία μπορεί να βοηθήσει στην οικοδόμηση του εμπορικού σας σήματος ανυπολόγιστα. â € ??. Και οι πιθανότητες είναι αν είστε στην πρώτη σελίδα αυτής της λίστας, θα πάρετε κάποια σοβαρή δουλειά. Όταν πρόκειται για συναλλαγές, η πληρωμή για διαφημίσεις αναζήτησης αξίζει σίγουρα την επένδυση. Η πρόσληψη ενός εμπειρογνώμονα SEO αξίζει επίσης τα χρήματα για τους υδραυλικούς. Βασικά, ανεξάρτητα από την επένδυση για να φτάσετε στην κορυφή της σελίδας, κάντε το. Επίσης, εγγραφείτε στο Google: Η επιχείρησή μου , ένας ιστότοπος που δημιουργήθηκε από την Google και θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την προβολή σας στο διαδίκτυο.

.

Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι έτοιμος

.

SEO μπορεί μόνο να οδηγήσει τους ανθρώπους σε σας, δεν μπορεί να τους μετατρέψει σε πελάτες. Και αν ο ιστότοπός σας μοιάζει με ένα είδος 7 th βαθμού έργο υπολογιστών τάξη πάει τρομερά λάθος, καλά, youà ¢ â, ¬ â "¢ απλά σπαταλήσει όλα αυτά SEO επένδυση. Δεν χρειάζεστε έναν ιστότοπο με τρελά γραφικά και κινούμενα σχέδια , κάτι καθαρό και καθαρό , με τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τις ώρες λειτουργίας στην κορυφή της αρχικής οθόνης. Επίσης, περιλαμβάνει μια ενότητα FAQ, μερικές μαρτυρίες πελατών, την περιοχή κάλυψής σας και ακόμη και κάποιες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, αν το έχετε. Και δώστε μια ξεκάθαρη έκκληση για δράση στο κάτω μέρος, όπως "Καλέστε μας τώρα για μια δωρεάν εκτίμηση.

.

Απάντηση Ηλεκτρονικά από πελάτες

.

Αν και δεν υπάρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ επιστήμη για να το υποστηρίξετε, "πράγματι μαζεύοντας το τηλέφωνο για να καλέσετε κάποιον";. πιθανώς έκλεισε την δημόσια ομιλία και το θάνατο ως τον πιο κοινό ανθρώπινο φόβο. Έτσι, οι άνθρωποι μπορεί να σας στείλουν e-mail με αιτήματα παροχής υπηρεσιών, και αν δεν απαντήσετε, έχετε μόλις αφήσει χρήματα στο τραπέζι. Αν δεν έχετε χρόνο για να παρακολουθείτε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εξυπηρέτησης πελατών, βρείτε κάποιον που κάνει. Επειδή αν δεν απαντήσετε σε αυτά τα αρχικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτό το άτομο πρόκειται να προσλάβει όποιον γράφει πρώτα.

.

Το δικό σας online Κριτικές

.

Ακριβώς όπως με τα εστιατόρια, τα ξενοδοχεία ή τα μπαρ, οι κριτικές στο διαδίκτυο έχουν γίνει εξαιρετικά σημαντικές για την επιτυχία των επαγγελμάτων επισκευής στο σπίτι. Κοιτάξτε τον κατάλογο της Angie και άλλους ιστότοπους για να δείτε τι λένε οι άνθρωποι για εσάς και να απαντήσετε γρήγορα και δημοσίως σε οτιδήποτε αρνητικό. Θυμηθείτε, ακόμα κι αν 98% των ανθρώπων σας αγαπούν, αυτές οι δύο κακές κριτικές από τις 100 θα είναι οι πιο αναγνωσμένες σε κάθε τοποθεσία.

.

Προσκομίστε τον ανταγωνισμό - και χτυπήστε τον

.

Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις είναι ένα ενδιαφέρον πεδίο. Είναι μια πολύ κορεσμένη αγορά, αλλά έχει σχεδόν άπειρη ζήτηση. Αυτό σημαίνει ότι ο νέος ανταγωνισμός θα είναι πάντα αναζωογονητικός και εξαρτάται από εσάς για να δείτε τι κάνουν για να σας προωθήσουν. Εάν κάποιος προσφέρει έκπτωση, προσφέρετε μια μεγαλύτερη έκπτωση. Εάν κάποιος έχει ένα δροσερό λογότυπο, κάντε κάτι καλύτερο. Ακολουθήστε όλους τους ανταγωνιστές σας στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, εγγραφείτε στα ενημερωτικά δελτία τους και επισκεπτείτε τακτικά τους ιστοτόπους τους. Και μην φοβάστε να εκτελέσετε αναζητήσεις στο Διαδίκτυο για να δείτε ποιοι νέοι παίκτες έχουν εισέλθει στην αγορά.

.
.
.

Ο Matt Meltzer είναι καθηγητής επιχειρηματικής επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι. Είναι παλαίμαχος του Σώματος θαλάσσιων σωμάτων των Ηνωμένων Πολιτειών και έχει πτυχίο πανεπιστημίου στην διοίκηση επιχειρήσεων από το UM, καθώς και μεταπτυχιακό δίπλωμα μαζικής επικοινωνίας από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα.

.
.
April 25, 2018