Back to Question Center
0

4 παρανοήσεις της βραχυπρόθεσμης επιχειρηματικής χρηματοδότησης

1 answers:
.
.
.
. 4 Misconceptions Short Term Business Financing

Υπάρχει ένα νέο είδος επιχειρηματικού δανείου στη σκηνή βραχυπρόθεσμο επιχειρηματικό δάνειο - termostato analogico bticino. Θα μπορούσε αυτό να είναι η σωστή πηγή κεφαλαίου για την επιχείρησή σας;. Οι πιθανότητες είναι, ναι!. Αλλά πριν μπορέσετε να απαντήσετε στην ερώτηση, πρέπει να καταλάβετε μερικές παρανοήσεις και να ρίξετε μια ματιά στα γεγονότα.

Τα βραχυπρόθεσμα επιχειρηματικά δάνεια είναι ακριβώς όπως τα τραπεζικά δάνεια.
Όχι!. Οι τράπεζες βάζουν συνήθως χρήματα για όρους τριών έως δέκα ετών. Τα βραχυπρόθεσμα δάνεια, από την άλλη πλευρά, είναι δάνεια ταχείας ανάκαμψης, τα οποία χρησιμοποιούνται γενικά για να αντιμετωπίσουν μια συγκεκριμένη ευκαιρία ή πρόκληση που απαιτεί κεφάλαια. Στο κεφάλαιο BFS Capital , τα χρήματα που δανείζουμε είναι βασικά για οκτώ έως 18 μήνες, οπότε είμαστε πολύ περισσότερο ενδιαφερόμενοι για τον τρόπο με τον οποίο η επιχείρησή σας κάνει τώρα . τάσεις πωλήσεων;. Πώς είναι η ταμειακή σας ροή;. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες επιχειρήσεις κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Τα βραχυπρόθεσμα δάνεια έχουν σχεδιαστεί ειδικά για επιχειρήσεις που είναι σταθερές και των οποίων οι προοπτικές για συνεχή ανάπτυξη είναι καλές.

Τα βραχυπρόθεσμα επιχειρηματικά δάνεια παρέχουν τα τελευταία χρήματα για επιχειρήσεις που αγωνίζονται να επιβιώσουν.
Στην πραγματικότητα, το ακριβώς αντίθετο ισχύει. Στην BFS Capital, δεσμευόμαστε να παρέχουμε κεφάλαια κίνησης στις επιχειρήσεις εάν και μόνο εάν είναι προς το συμφέρον της επιχείρησης. Το βασικό ερώτημα: Θα είναι καλύτερη η επιχείρησή σας μετά από μια έγχυση κεφαλαίου (όπως σε υψηλότερες πωλήσεις ή σε μια δεύτερη θέση) από ό, τι ήταν πριν;. Αντίθετα, αν η επιχείρησή σας αγωνίζεται και πέφτει πίσω, προσπαθώντας να την υποστηρίξετε με ένα δάνειο μπορεί να παρατείνει τα προβλήματα και ακόμη και να προκαλέσει περισσότερες ζημιές. Αν, μετά από την ανάλυσή μας, πιστεύουμε ότι ένα δάνειο δεν είναι μια καλή κίνηση για σας, θα σας το πούμε.

Τα βραχυπρόθεσμα επιχειρηματικά δάνεια απαιτούν μακρά και περίπλοκη διαδικασία εφαρμογής και έγκρισης, η οποία μπορεί να διαρκέσει εβδομάδες ή και μήνες.
Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι πέρα ​​από την αλήθεια!. Ενώ οι υποψήφιοι τραπεζικών δανείων συχνά συναθροίζονται σε σωρούς απαιτούμενων γραφειοκρατικών πράξεων και σε μακρά διαδικασία αναθεώρησης, όσοι υποβάλλουν αίτηση για βραχυπρόθεσμη χρηματοδότηση έχουν πολύ διαφορετική εμπειρία. Στο BFS Capital, απαιτούμε αρχικά μια συγκριτικά απλή εφαρμογή και προσπαθούμε να διατηρήσουμε τη διαδικασία αναδοχής όσο το δυνατόν πιο εξορθολογισμένη. Φυσικά, εξετάζουμε βασικά επιχειρησιακά έγγραφα, όπως τη δήλωση P & L. Αλλά θα σας μιλήσουμε επίσης άμεσα. Είναι δουλειά μας να κατανοήσουμε ό, τι μπορούμε για το επιχειρηματικό σας μοντέλο και τα μελλοντικά σας σχέδια ανάπτυξης. Και μόλις εγκρίνουμε το δάνειό σας, μπορείτε να έχετε τα πραγματικά κεφάλαια σε μόλις πέντε εργάσιμες ημέρες! .

Τα βραχυπρόθεσμα επιχειρηματικά δάνεια είναι εξωφρενικά δαπανηρά.
Δεν είναι μυστικό ότι τα βραχυπρόθεσμα δάνεια είναι πιο ακριβά από το να πάρεις ένα πιο μακροπρόθεσμο δάνειο ή μια πιστωτική γραμμή από μια παραδοσιακή πηγή, όπως μια τράπεζα. Αλλά πιο συχνά, οι τράπεζες χρειάζονται πράγματα όπως ένα πεντακάθαρο επιχειρησιακό ρεκόρ και αυθεντική προσωπική πίστωση. Στο BFS Capital, είμαστε περισσότερο επικεντρωμένοι στην υγεία της επιχείρησής σας τώρα και την πιθανότητα θετικών αναπτυξιακών αποτελεσμάτων (π.χ., περισσότερων εσόδων) που θα προκύψουν από το δάνειο. Είμαστε αναλάβει τον κίνδυνο, σίγουρα, αλλά itâ € ™ s riskâ € ™ είναι πιθανό να πληρώσει μακριά για την επιχείρηση. Το παλιό ρητό, Πρέπει να ξοδέψετε χρήματα για να κερδίσετε χρήματα , είναι αλήθεια. Και αυτό είναι το πώς οι ιδιοκτήτες έξυπνων επιχειρήσεων εξετάζουν το κόστος της βραχυπρόθεσμης χρηματοδότησης. Εάν η χρηματοδότηση έχει ως αποτέλεσμα τα έσοδα που είναι διπλάσιο του κόστους του δανείου, τα χρήματα που δαπανώνται καλά. Ή αν το δάνειο σας επιτρέπει να ανοίξετε μια δεύτερη θέση που θα διπλασιάσει τις πωλήσεις σας τα επόμενα δύο χρόνια, αυτό είναι μια επιχειρηματική επένδυση.

.

Η εικόνα προσφέρθηκε από Vichaya Kiatying-Angsulee / FreeDigitalPhotos. καθαρό .

.
.
.

Η BFS Capital είναι μια άμεση πηγή χρηματοδότησης και ένας κορυφαίος πάροχος λύσεων χρηματοδότησης επιχειρήσεων. Ιδρύθηκε το 2002, η BFS Capital παρέχει κεφάλαια κίνησης σε ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και στις 50 πολιτείες. Εκτός από τη χρηματοδότηση, η BFS Capital προσπαθεί να συνεργαστεί με τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων παρέχοντας συμβουλές και πόρους για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις τους να πετύχουν. Στην BFS Capital, είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μια διαπιστευμένη εταιρεία BBB με βαθμολογία Α +. Ακολουθήστε μας στο Google+ , Facebook και Twitter ! .

.
.
April 25, 2018