Back to Question Center
0

Drop The Jargon - Οι πελάτες σας δεν σας καταλαβαίνουν!

1 answers:
.
.
- where to buy vapes online.
. Drop Industry Jargon

Μπορείς να σκεφτείς για οποιαδήποτε μεγαλύτερη επιστροφή για τους πελάτες σου από το να τους πεις ότι έχεις ένα «εισόδημα-σε-Ιησού»;. τη στιγμή που σας έκανε να "αποφασίσετε να εφαρμόσετε ορισμένες βέλτιστες πρακτικές";. για τη βελτίωση της εταιρίαςâ € ™ s â € œcore competenciesâ €;. στο â € œPOSâ € ???.

Γελάτε, αν θέλετε, αλλά ποιος από εμάς δεν πέφτει μερικές φορές στο λάκκο του φραγμού στις επικοινωνίες των πελατών μας;. Οι περισσότεροι έχουν - και δυστυχώς, πολλοί είναι ακόμα εκεί. Αν αυτό ακούγεται σαν εσάς και οι συνάδελφοί σας, σταματήστε!. Κάντε αυτό το έτος που λέτε αντίο με την ορολογία και τα ακρωνύμια μια για πάντα. Αποφασίστε να επικοινωνείτε με τους πελάτες σας (και μεταξύ τους) μόνο σε γλώσσα που είναι σαφής και συνοπτική.

Είναι εύκολο να δούμε πώς φτάσαμε εδώ. Αποτέλεσμα. com επισημαίνει ότι σε κάθε βιομηχανία, είμαστε εξοικειωμένοι με την ορολογία και τα ακρωνύμια της. Γίνεται δεύτερη φύση να χρησιμοποιούν τους όρους αυτούς με τους πελάτες και μεταξύ τους. Το Jargon μπορεί να είναι ενοχλητικό, αλλά μπορεί επίσης να έχει αρνητικές επιπτώσεις στους πελάτες σας.

Το Jargon μπορεί να κάνει τους πελάτες να νιώθουν ανόητοι ή ηλίθιοι που δεν ξέρουν τι σημαίνει. Αλλά η ορολογία δημιουργεί επίσης ένα πραγματικό εμπόδιο μεταξύ της επιχείρησής σας και των πελατών και των προοπτικών σας, καθιστώντας έτσι πιο δύσκολο για αυτούς να συνεργάζονται μαζί σας. Και όταν τα πράγματα δυσκολεύονται, οι πελάτες πηγαίνουν.

Ξεκινήστε τώρα, τον Ιανουάριο, εξαλείφοντας την ορολογία από τη διαφήμισή σας, τις επικοινωνίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα κοινωνικά μέσα, αλλά και από τον ιστότοπό σας,. σημάνσεις και δηλώσεις τιμολόγησης. Μόλις αρχίσετε να το ψάχνετε, μπορεί να εκπλαγείτε πόσο συχνά εμφανίζεται. Και μην ξεχνάτε και τα εσωτερικά υλικά, συμπεριλαμβανομένων όλων των υλικών επικοινωνίας και εκπαίδευσης των εργαζομένων. Κάνετε ένα σημείο για την εξάλειψη της επιχείρησης-μιλάμε από συναντήσεις και παρουσιάσεις, επίσης.

Πώς να το κάνετε;. Ξεκινήστε σε μια περιοχή και επανεξετάστε προσεκτικά τη φρασεολογία ή τη βιομηχανία. Ρωτήστε (ή μίσθωση) κάποιον εκτός της βιομηχανίας σας για να ελέγξετε και να προτείνετε εναλλακτική (σαφέστερη) γλώσσα που θα αντικαταστήσει. Γυρίστε ολόκληρο το σπαθί του jargonâ €;. προσπάθεια σε ένα παιχνίδι για τους υπαλλήλους. Μόλις έχετε αναθεωρήσει / νέα υλικά στο χέρι, υπάρχουν δύο πρόσθετες δοκιμές ή διασφαλίσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βεβαιωθείτε ότι η γλώσσα που χρησιμοποιείτε αποδίδει τα μηνύματα και τον ήχο που θέλετε:

.

.
  • Διαβάστε το δυνατά.
  • .

.
  • Δοκιμάστε το με μια χούφτα αξιόπιστων πελατών που θα σας δώσουν ειλικρινή ανατροφοδότηση.
  • .Το Ινστιτούτο Μάρκετινγκ Περιεχομένου συμφωνεί και λέει ότι η ορολογία μπορεί να «τραβήξει τελείως το βύσμα» σε ισχυρό περιεχόμενο - σε οποιαδήποτε μορφή. Μπορεί να οδηγήσει σε έλλειψη εμπειρογνωμοσύνης, αβεβαιότητας, ότι δεν έχετε τίποτα να πείτε, ακόμα και ότι κρύβετε κάτι (όπως και εσείς κάνετε όλα). Ο συνθέτης Dennis McCafferty το συνοψίζει λίγο όταν γράφει ότι "ζούμε στην εποχή του Jargon-Geddon, που θάβεται κάτω από μια χιονοθύελλα τρελών λέξεων!"
. η συνήθεια της φρασεολογίας είναι τελείως εφικτή και η McCafferty προσφέρει προτάσεις που συγκεντρώθηκαν από άλλους επαγγελματίες μάρκετινγκ περιεχομένου:

.
  • Πάρτε μωρά βήματα.
  • .

.
  • Χρησιμοποιήστε ισχυρά παραδείγματα. Ο Steve Jobs και ο Warren Buffet είναι και οι δύο γνωστοί για τη χρήση απλών "αλλά αποτελεσματικών" αγγλικών.
  • .

.
  • Πηγαίνετε κρύα γαλοπούλα. Σταματήστε να το χρησιμοποιείτε σε συνομιλία και τα υπόλοιπα γίνονται ευκολότερα.
  • .

.
  • Επιλέξτε και επιλέξτε συμβιβασμούς, με φειδώ. Εάν υπάρχουν όροι της βιομηχανίας που θεωρείτε απόλυτα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε θετικά, δημοσιεύστε ένα γλωσσάριο με ορισμούς στον ιστότοπό σας.
  • .

.
  • Ψάξτε για διασκεδαστικές στιγμές.
  • .

.
  • Συνδεθείτε πίσω στην κάτω γραμμή. Η σαφής και συνοπτική γλώσσα παρέχει ισχυρότερες και πιό συναρπαστικές προσκλήσεις για δράση για να κάνετε κάτι σαν αγορά ή λήψη.
  • .Πολύ σύντομα θα είστε στη συνήθεια να ρωτήσετε, Τι προσπαθούμε πραγματικά να πούμε εδώ
. ευγένεια του Vlado / FreeDigitalPhotos. καθαρό .

.
.
.

Η BFS Capital είναι μια πηγή άμεσης χρηματοδότησης και ένας κορυφαίος πάροχος λύσεων χρηματοδότησης επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Ιδρύθηκε το 2002, η BFS Capital παρέχει κεφάλαια κίνησης σε ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και στις 50 πολιτείες. Εκτός από τη χρηματοδότηση, η BFS Capital προσπαθεί να συνεργαστεί με τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων παρέχοντας συμβουλές και πόρους για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις τους να πετύχουν. Στην BFS Capital, είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μια διαπιστευμένη εταιρεία BBB με βαθμολογία Α +. Ακολουθήστε μας στο Google+ , Facebook και Twitter ! .

.
.
April 25, 2018