Back to Question Center
0

Δημιουργία μιας εφαρμογής για κινητά για την επιχείρησή σας

1 answers:
.
.
.
. dimensioni tv 50 pollici.png?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575731930000000" alt="Building Mobile App Business">

Περισσότερο από το 80% των πελατών προτιμούν τις κινητές εφαρμογές σε παραδοσιακούς ιστότοπους για κινητά, σύμφωνα με μελέτη της εταιρείας λογισμικού Compuware .

Αυτό είναι μεγάλη είδηση ​​για τις επιχειρήσεις μόλις συνηθίσει να έχει ένα κινητό-φιλικό site. (Εάν δεν διαθέτετε ήδη μια ιστοσελίδα έτοιμη για κινητά, διαβάστε περισσότερα για το γιατί ίσως θέλετε να είναι το πρώτο σας βήμα εδώ). Αλλά σε έναν κόσμο συνεχούς επαφής και άμεσης ικανοποίησης, αυτό δεν είναι αρκετό πια.

Οι πελάτες επιθυμούν άμεση και απρόσκοπτη πρόσβαση σε προϊόντα ή υπηρεσίες της εταιρείας. Οι εφαρμογές για κινητά παρέχουν έναν τρόπο για τις επιχειρήσεις να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τον πελάτη τους και να τους δώσουν ό, τι θέλουν όταν το θέλουν. Όταν γίνει σωστά, οι εφαρμογές για κινητά μπορούν να αναπτυχθούν και να διατηρήσουν μια σταθερή πελατειακή βάση. Έτσι, με αυτό κατά νου, εδώ είναι τρεις συμβουλές για το πώς να οικοδομήσουμε μια μεγάλη εφαρμογή για κινητά για την επιχείρησή σας.

Μια εφαρμογή για κινητά μπορεί να μην λειτουργεί για όλους. Μην δημιουργείτε μια εφαρμογή για να έχετε μόνο μία. Θα πρέπει να υπάρχει μια καλή συλλογιστική και διορατικότητα για να υποστηρίξετε την ιδέα. Πριν προχωρήσετε βαθιά στη διαδικασία δημιουργίας μιας εφαρμογής για την επιχείρησή σας, προσδιορίστε αν είναι κάτι που πραγματικά λειτουργεί για εσάς και το κοινό-στόχο σας.

Τι θέλουν ή χρειάζονται οι πελάτες σας;. Τι πρόβλημα πρέπει να λυθεί;. Πώς θα είναι η λύση σας businessâ € ™ mobile app ;. Σκεφτείτε γιατί οι καταναλωτές θα ήθελαν να κατεβάσουν την εφαρμογή σας - ίσως θέλουν περισσότερες προσφορές και προσφορές, θέλουν να μείνουν ακόμα πιο συνδεδεμένοι ή θέλουν μια εξατομικευμένη, απρόσκοπτη εμπειρία αγορών. Αν δεν μπορείτε να δικαιολογήσετε την επένδυση που απαιτείται για τη δημιουργία μιας εφαρμογής για κινητά, τότε η επιχείρησή σας ενδέχεται να μην είναι έτοιμη για μία.

Κατά τη διαδικασία κατανόησης των αναγκών των πελατών σας, πιθανότατα θα βρεθείτε να τραβάτε δεδομένα σχετικά με το πώς κάνουν τα ψώνια τους, πού το κάνουν και ποιες πλατφόρμες χρησιμοποιούν περισσότερο (δηλαδή, Android ή iOS). Το Android και το iOS είναι ουσιαστικά οι πρωταγωνιστές της reining όταν πρόκειται για κινητές εφαρμογές. Πιθανότατα, δεν θα ξεκινήσετε μια εφαρμογή για κάθε πλατφόρμα στην αρχή. Έτσι, σκεφτείτε προσεκτικά τις προτιμήσεις των πελατών σας και τι λειτουργεί καλύτερα για το επιχειρηματικό ύφος και το σχέδιό σας.

Όταν κυκλοφορούν νέες εφαρμογές για κινητά, οι πωλητές και οι διαφημιζόμενοι πάντα ισχυρίζονται ότι η εφαρμογή είναι μια one-stop-shop. Όλοι θέλουν να τραβήξουν επιχειρήσεις από άλλες εταιρείες και να πούμε ότι η εφαρμογή τους μπορεί να τα κάνει όλα. Μερικές φορές η εφαρμογή μπορεί να τα κάνει όλα. Αλλά μόνο επειδή μια εφαρμογή έχει 101 δυνατότητες, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αποτελεσματικό ή καλύτερο από τον ανταγωνισμό. Όταν οι χρήστες διαπιστώσουν ότι η νέα εφαρμογή είναι απλώς μια προσθήκη στο σωρό και όχι αντικατάσταση για κάτι άλλο, μπορεί είτε να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή είτε να την σταματήσετε να τη χρησιμοποιείτε συνολικά.

Όταν σχεδιάζετε την εφαρμογή σας, σκεφτείτε τη χρηστικότητα, την αποτελεσματικότητα και την εμφάνιση. Μην προσπαθήσετε να κάνετε πάρα πολλά στην αρχή επειδή οι πελάτες μπορεί να αισθάνονται συγκλονισμένοι κάθε φορά που ανοίγουν την εφαρμογή. Ξεκινήστε με τα βασικά. Κάντε το απόθεμά σας διαθέσιμο, διευκολύνετε την αναζήτηση και απλοποίηση της διαδικασίας πληρωμής. Οι χρήστες θα πρέπει επίσης να είναι σε θέση να προσαρμόσουν την εφαρμογή ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. Θα πρέπει να είναι εύκολο να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε ειδοποιήσεις και επίσης απλή επεξεργασία και ενημέρωση προφίλ χρηστών. Η εφαρμογή σας θα πρέπει να είναι εύκολη στη χρήση για ακόμη και το λιγότερο τεχνολογικά καταλαβαίνω άτομο.

Οι εφαρμογές για κινητά, εάν γίνουν σωστά, μπορούν να δώσουν μεγάλη ώθηση στη σωστή επιχείρηση. Με τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των πελατών και την ενσωμάτωση τάσεων μάρκετινγκ για κινητά , οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιούν κινητές εφαρμογές για να προσεγγίσουν τους πελάτες τους και να επωφεληθούν από την αυξημένη εξάρτηση από τις αγορές κινητών τηλεφώνων. Είναι γνωστή για την κάλυψη προσωπικών και επιχειρηματικών κεφαλαίων και λύσεων χρέους. Συνδεθείτε με το Cecillia στο Twitter .

.
.
April 25, 2018