Back to Question Center
0

Το Σαββατοκύριακο Εορτασμών για το Διακοπές του 2014 δείχνει τις τάσεις στις καταναλωτικές δαπάνες

1 answers:
.
.
- composer laravel.
. 2014 Holiday Shopping Weekend

Τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία και οι προωθήσεις της μαύρης Παρασκευής αποστέλλονται μήνες πριν, επιτρέποντας στους καταναλωτές να γνωρίζουν ότι οι προσφορές έρχονται. Μαζί με το Σάββατο μικρών επιχειρήσεων και τη Δευτέρα του Κυπέλλου, η μαύρη Παρασκευή είναι η εκκίνηση για την περίοδο των αγορών διακοπών. Το 2014, κατά τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο, οι πωλήσεις των διακοπών προβλέπεται να αυξηθούν κατά 4,1% στα 616 δολάρια. 9 δισεκατομμύρια, από αύξηση κατά 3,1 τοις εκατό το 2013. Δυστυχώς, για ό, τι υποτίθεται ότι είναι οι μεγαλύτερες ημέρες ψαρέματος του έτους, ορισμένοι αριθμοί δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες.

Οι πωλήσεις της μαύρης Παρασκευής ξεκινούν νωρίτερα κάθε χρόνο. Πολύ σύντομα δεν θα ονομαστεί Μαύρη Παρασκευή. Αντ 'αυτού, â € œBlack Novemberâ €;. μπορεί να είναι η νέα τάση.
Σύμφωνα με το Rakuten Marketing, οι πωλήσεις της Black Friday μειώθηκαν κατά 8% από το 2013. Περισσότεροι αγοραστές εκμεταλλεύτηκαν την πρόωρη έναρξη της ημέρας των Ευχαριστιών, αυξάνοντας τις πωλήσεις κατά 19% από το 2013. Ακόμη και με τους αγοραστές των Ευχαριστιών,. οι πωλήσεις για τις δύο ημέρες μαζί μειώθηκαν ακόμη κατά 3 τοις εκατό.

Παρά την άτυχη τοποθέτησή της στο κατώφλι της Μαύρης Παρασκευής και της Κυριακής, το Σάββατο της Small Business ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Γιορτάζοντας το â € œShop Smallâ €;. πρωτοβουλία για το πέμπτο της έτος, υπήρξε μια συντριπτική υποστήριξη για τις μικρές επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με μια έκθεση της Εθνικής Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Επιχειρήσεων (NFIB) και American Express , 88 εκατομμύρια καταναλωτές συμμετείχαν στο Small Business το Σάββατο. Ο αριθμός αυτός ανέρχεται σε 14,9% από πέρυσι. Από τους ερωτηθέντες, πάνω από το 67% του πληθυσμού των Ηνωμένων Πολιτειών γνώριζε το Σάββατο για μικρές επιχειρήσεις και σχεδόν 14 δολάρια. 3 δισεκατομμύρια δαπανήθηκαν από αυτούς σε ανεξάρτητους λιανοπωλητές και εστιατόρια. Πρόκειται για ένα ελαφρύ άλμα από τα 14 δισεκατομμύρια δολάρια που δαπανήθηκαν το 2013.

Οι ηλεκτρονικές αγορές και οι αγορές κινητής τηλεφωνίας εκτοξεύονται και η Κυριακή Δευτέρα του 2014 δεν έδειξε καμία εξαίρεση από την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Custora , οι πωλήσεις της Cyber ​​Monday σημείωσαν άνοδο 15,4% από το 2013, καθιστώντας τη μεγαλύτερη ημέρα στο ηλεκτρονικό ιστορικό αγορών του Ηνωμένου Βασιλείου, ξεπερνώντας εύκολα το ρεκόρ που είχε οριστεί μόλις τρεις ημέρες πριν από την Black Friday.

Τα έσοδα από το ηλεκτρονικό εμπόριο για τη Μαύρη Παρασκευή είχαν το μεγαλύτερο έτος αύξησης κατά το έτος 20,6%. Οι ηλεκτρονικές πωλήσεις της ημέρας των ευχαριστιών σημείωσαν αύξηση 17,7% και η Κυριακή Δευτέρα αυξήθηκε κατά 15,4%. Αυτό το έτος, το 21,9% των παραγγελιών προήλθε μόνο από κινητές συσκευές - από 15,9% στο Cyber ​​Δευτέρα 2013.

Όλοι γνωρίζουμε ότι το ηλεκτρονικό εμπόριο βρίσκεται σε άνοδο. Το online και το κινητό μάρκετινγκ αναλαμβάνουν και περισσότεροι καταναλωτές χρησιμοποιούν τις έξυπνες συσκευές τους για να κάνουν αγορές. Αλλά όπου ο ενθουσιασμός θα πρέπει να πέσει μετά το τριήμερο διακοπών είναι για την επιτυχία του Small Business το Σάββατο.

Περισσότεροι Αμερικανοί αναγνωρίζουν την άμεση σχέση μεταξύ αγορών τοπικά και ισχυρότερων κοινοτήτων και αυτό είναι ένα εξαιρετικά θετικό αποτέλεσμα, â €;. δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της NFIB και ο Πρόεδρος Dan Danner. Είμαστε ευχαριστημένοι από την επιτυχία του Small Business το Σάββατο, αλλά είμαστε ακόμα πιο ενθουσιασμένοι από την αυξανόμενη δέσμευση των Αμερικανών να δώσουν στις μικρές επιχειρήσεις την ευκαιρία να ανταγωνίζονται όλο το χρόνο.

Σχεδόν 3.000 γείτονες πρωταθλητές - οργανώσεις, κοινότητες και ομάδες - συναντήθηκαν για να βοηθήσουν στην υποστήριξη και την προώθηση της ευαισθητοποίησης των μικρών τοπικών επιχειρήσεων. Μαζί με το â € œShop Smallâ €;. κορυφαίοι εταίροι - FedEx, Eventbrite, Microsoft και Yelp - 446 επιπλέον εταιρείες συμμετείχαν στη χορηγία Small Business Saturday, 386 οργανώσεις υπεράσπισης που υπεγράφησαν για να υποστηρίξουν την πρωτοβουλία και πάνω από 610.000 δωρεάν ηλεκτρονικά εργαλεία διατέθηκαν και είχαν πρόσβαση σε ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων. στο ShopSmall. com. Το online μάρκετινγκ έπαιξε επίσης σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του Small Business Saturday. 3 εκατομμύρια χρήστες Facebook â € œlikedâ €;. το Σάββατο Μικρών Επιχειρήσεων â € œShop Smallâ € ??. Επίσημη Σελίδα.

Το Σαββατοκύριακο αγορών διακοπών 2014 θα πρέπει να θέσει σε εφαρμογή ορισμένες αυξανόμενες αλλαγές και να δώσει μια αισιόδοξη προοπτική για τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και τις μεγάλες επιχειρήσεις.

.
.
. Cecillia Barr
.
.

Η Cecillia Barr έχει πτυχίο επιστήμης στο τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων στο μάρκετινγκ από το Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Φλόριντα. Είναι γνωστή για την κάλυψη προσωπικών και επιχειρηματικών κεφαλαίων και λύσεων χρέους. Συνδεθείτε με το Cecillia στο Twitter .

.
.
April 25, 2018