Back to Question Center
0

Βιομηχανικές τάσεις και προβλέψεις για το 2014

1 answers:
.
.
.
- ray ban erika tamanho g. Industry Trends Predictions 2014

Πού κατευθυνόμαστε το 2014;. Φυσικά, κανείς δεν ξέρει για απόλυτα βέβαιο, αλλά υπάρχουν καλές πηγές μορφωμένων προοπτικών. Κάποιος είναι ο Kiplinger.
Οι οικονομικές προοπτικές του Kiplinger περιλαμβάνουν πράγματα όπως ο αργός ρυθμός ανάπτυξης του ΑΕΠ. ποσοστό ανεργίας που εξακολουθεί να μειώνεται ·. τα βραχυπρόθεσμα επιτόκια που παραμένουν χαμηλά και ο πληθωρισμός που χτυπάει μόνο ελαφρώς το 2014. Επίσης, η Kiplinger προβλέπει αύξηση τόσο στις πωλήσεις λιανικής όσο και στις πωλήσεις κατοικιών, καθώς και στις επιχειρηματικές δαπάνες, αν και μετριάζεται από τη συνεχιζόμενη αβεβαιότητα.

Επίσης, είναι χρήσιμο να δούμε πώς ορισμένοι κάθετοι επιχειρηματικοί τομείς θα μπορούσαν να εκτελέσουν το 2014. Όπως και με τους ευρύτερους οικονομικούς δείκτες, κανείς, ακόμη και οι κορυφαίοι οικονομολόγοι, δεν έχει κρυστάλλινη σφαίρα. Υπάρχουν όμως παράγοντες και τάσεις που δείχνουν πώς μπορούν να εκδηλωθούν τα γεγονότα κατά τη διάρκεια του έτους.


Η Kiplinger αναφέρει ότι πρέπει να «επιδιώξουμε να επιταχύνουμε σταθερά τις πωλήσεις λιανικής το 2014», λόγω της ισχυρότερης οικονομίας και της συνεχιζόμενης δημιουργίας θέσεων εργασίας, αν και είναι ακόμα λιγότερο ισχυρή. Οι πωλήσεις παντοπωλείων, ηλεκτρονικών ειδών και υπηρεσιών διατροφής αυξάνονται όλο και οι πωλήσεις σε εστιατόρια και μπαρ μετά το καλοκαίρι θα μπορούσαν να σηματοδοτήσουν μικρότερη συρρίκνωση της ζώνης και μεγαλύτερη διακριτική δαπάνη στους καταναλωτές.

Οι πρώτες αναφορές γενικά φαίνεται να υποδηλώνουν σταθερές πωλήσεις διακοπών για το 2013, παρότι οι λιανοπωλητές εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν συνεχείς προκλήσεις, όπως η εξισορρόπηση των πωλήσεων τούβλων και ορυκτών έναντι των πωλήσεων στο διαδίκτυο και οι προσδοκίες των καταναλωτών για βαθιές εκπτώσεις.


Η πρόβλεψη της βιομηχανίας εγχώριων εστιατορίων , η οποία δεν δημοσιεύθηκε ακόμη για το 2014, αποτελεί ετήσιο βαρόμετρο της οικονομικής ισχύος της βιομηχανίας. Εκτός από τα δεδομένα για την απασχόληση στη βιομηχανία και τις τάσεις των καταναλωτών, καλύπτει την πλήρη εξυπηρέτηση, την περιορισμένη υπηρεσία, την κοινωνική εστίαση και την υπηρεσία τροφίμων σε νοσοκομεία, σχολεία και επιχειρήσεις.

Για το παρελθόν έτος, η ένωση προέβλεπε ένα ρεκόρ ύψους $ 660. 5 δισεκατομμύρια σε πωλήσεις εστιατορίων και υπηρεσιών εστίασης. Με άλλους δείκτες που αυξάνονται, ιδίως με την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και τις διακριτικές δαπάνες, φαίνεται ότι τα εστιατόρια και οι υπηρεσίες τροφίμων θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν αυξανόμενες πωλήσεις το 2014.

Η ένωση αναφέρει ότι τα εστιατόρια απασχολούν περισσότερα από 13 εκατομμύρια άτομα ή 10. τοις εκατό του αμερικανικού εργατικού δυναμικού. Ενώ αυτό είναι ένα τεράστιο θετικό, τα εστιατόρια είναι εξαιρετικά ευαίσθητα στην αγορά εργασίας: Στην πραγματικότητα, το κόστος εργασίας καταναλώνει περίπου το ένα τρίτο των συνολικών πωλήσεων ενός εστιατορίου, σύμφωνα με το Small Business Chron. Η κάλυψη της υγειονομικής περίθαλψης και η μεταρρύθμιση των ελάχιστων μισθών αποτελούν δύο μεγάλες και συνεχιζόμενες βιομηχανικές προκλήσεις που θα συνεχίσουν να συζητούνται το 2014.


Ο πρόσφατος ιστοχώρος του δημοσιογράφου Justine Coyne για την Pittsburgh Business Times είχε τίτλο Manufacturing Outlook Up για το 2014 και βασίστηκε στη λογιστική εταιρία Schneider με έδρα το Πίτσμπουργκ. Downsâ € ™ τρίτη ετήσια ανάλυση του Manufacturersâ € ™ Οικονομική Έρευνα. Περίπου το 70% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι προσδοκούν ότι η ζήτηση των πελατών (πωλήσεις) θα αυξηθεί το 2014, ενώ το 39% αναμένεται να αυξήσει το εργατικό τους δυναμικό τον επόμενο χρόνο.

Ωστόσο, παρά την αισιοδοξία, οι κατασκευαστές προχωρούν με προσοχή ενόψει της αβεβαιότητας όσον αφορά την οικονομία του Η.Π. και τις τρέχουσες δημοσιονομικές πολιτικές. Τα ωφελήματα των εργαζομένων, οι πρώτες ύλες και τα θέματα συμμόρφωσης αναφέρονται ως βασικές ανησυχίες.

Ο ειδικός στις προμήθειες Procurian είναι επίσης bullish για την κατασκευή για το 2014, προβλέποντας μια συνεχιζόμενη "Αναγέννηση κατασκευής". â € ??. Με βάση τα σχόλια του Δρ. Chad Moutray, επικεφαλής οικονομολόγος της Εθνικής Ένωσης Κατασκευαστών (NAM), η Λευκή Βίβλος της εταιρείας, Η Πολιτεία της Βιομηχανίας: Θετική Οικονομική Προοπτική για το 2014 και μετά . μια σε βάθος ματιά στις τέσσερις τάσεις που παρακολουθούν οι ηγέτες της μεταποιητικής βιομηχανίας, συν εννέα πράγματα που θα παρακολουθήσουν το 2014. Κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο για να μάθετε γιατί τα πράγματα αναζητούν τη βιομηχανία. Η οικονομία, η βιομηχανία μεταφορών κατευθύνεται απευθείας από τους κλάδους λιανικής και μεταποίησης. Συμπεριλαμβανομένου του αέρα, των σιδηροδρόμων, του νερού και των μεταφορών, είναι πιο περίπλοκο από αυτό, αλλά ελπίζουμε ότι αυτό σημαίνει ότι το 2014 φαίνεται καλό για μεταφορές.

Η μεταφορά επιβατών στις ΗΠΑ συνεχίζει να είναι ο κυριότερος τρόπος μεταφοράς εμπορευμάτων στις ΗΠΑ Παράγοντες όπως ο χαμηλός πληθωρισμός, η αυξανόμενη στεγαστική αγορά, η ραγδαία αναπτυσσόμενη χρηματιστηριακή αγορά και οι μετριοπαθείς τιμές του φυσικού αερίου αναμένεται να διατηρήσουν το φορτηγό το 2014. Οι τρεις αναλυτές της βιομηχανίας ανέφεραν επίσης σταθερή, αν και αργή, βελτίωση το 2014 τόσο για την οικονομία όσο και για το φορτηγό.


Σύμφωνα με την Καλιφόρνια Ακαδημία Κατασκευών , πολλοί οικονομολόγοι θεωρούν την κατασκευαστική βιομηχανία ως καμπάνα για τη μεγαλύτερη οικονομία. Στην πραγματικότητα, η υγεία ολόκληρης της οικονομίας του Ηνωμένου Βασιλείου εξαρτάται από την κατασκευή!. Η κατασκευή είναι ένας τομέας αξίας 800 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο οποίος περιλαμβάνει περισσότερες από 729.000 εγκαταστάσεις, απασχολώντας 7. 2 εκατομμύρια εργαζόμενους και απασχολώντας 1.8 εκατομμύρια αυτοαπασχολούμενους. Η McGraw Hill Construction εκτιμά ότι η στέγαση θα οδηγήσει τον κλάδο των κατασκευών στη συγκράτηση της οικονομικής ανάπτυξης το 2014. Στην πραγματικότητα, η έκθεση McGraw Hill Construction Dodge Construction Outlook . λέει, οι συνολικές κατασκευές των ΗΠΑ αρχίζουν το 2014 θα αυξηθούν κατά 9% στα 555 δολάρια. 3 δισ. Ευρώ, σημαντικά υψηλότερο από την αύξηση κατά 5% (στα 508 δισ. Δολάρια) που εκτιμάται για το 2013. Διαβάστε ολόκληρη την έκθεση εδώ .
Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά ψηφιακών / FreeDigitalPhotos. καθαρό

.

Υπάρχουν ενδείξεις στο δικό σας τομέα ότι η οικονομία τελικά έστρεψε τη γωνία;

.
.
.
.

Η BFS Capital είναι μια πηγή άμεσης χρηματοδότησης και ένας κορυφαίος πάροχος λύσεων χρηματοδότησης επιχειρήσεων. Ιδρύθηκε το 2002, η BFS Capital παρέχει κεφάλαια κίνησης σε ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και στις 50 πολιτείες. Εκτός από τη χρηματοδότηση, η BFS Capital προσπαθεί να συνεργαστεί με τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων παρέχοντας συμβουλές και πόρους για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις τους να πετύχουν. Στην BFS Capital, είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μια διαπιστευμένη εταιρεία BBB με βαθμολογία Α +. Ακολουθήστε μας στο Google+ , Facebook και Twitter ! .

.
.
April 25, 2018