Back to Question Center
0

Είναι το 2014 το έτος κινητού μάρκετινγκ;

1 answers:
.
.
- walk in wardrobe for small bedroom.
. Mobile Marketing 2014

Τι κάναμε πριν από το κινητό;. Είναι μόνο μερικά σύντομα χρόνια, αλλά αναμένεται να είναι μεγαλύτερο από ποτέ το επόμενο έτος. Τι είναι λοιπόν στον κινητό ορίζοντα για το 2014;

Οι καθηγητές μάρκετινγκ ζήτησαν από τον Gregory Kennedy, αντιπρόσωπο της marketing στην κινητή λύση marketing TapSense. Ο Κένεντι περιγράφει έξι τάσεις για το 2014 στο μάρκετινγκ και στη διαφήμιση μέσω κινητού. (Παρεμπιπτόντως, αυτό βασίστηκε σε ένα απόσπασμα από Ένας πλήρης οδηγός για το Mobile Marketing για το 2014 .)

Ανεξάρτητα από το πού η επιχείρησή σας βρίσκεται στο mobile continuum. , Ακούστε. Ο Κένεντι επισημαίνει ότι το αναδυόμενο κανάλι δεν ισχύει πλέον για κινητά. Στην πραγματικότητα, η διαφήμιση μέσω κινητού τηλεφώνου αυξήθηκε κατά 75% μόνο το 2013 και μαζί με τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, αποτελεί πλέον ουσιαστικό μέρος κάθε στρατηγικής ψηφιακού μάρκετινγκ. Πολλοί ειδικοί καλούν το 2013 το έτος κινητής τηλεφωνίας - μια μακρά προβλεπόμενη μετατόπιση που τελικά συνέβη σε μεγάλο βαθμό.

Αλλά το 2014 διαμορφώνεται για να είναι μια άλλη μεγάλη, εξαιρετική χρονιά στο κινητό. Έτσι, είναι ώρα να φτάσετε ή να ενισχύσετε τις τρέχουσες προσπάθειες μάρκετινγκ για κινητά. Για να το κάνετε αυτό με τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους, όμως, είναι σημαντικό να προσπαθήσετε και να οραματιστείτε πώς τα γεγονότα θα μπορούσαν να ξεδιπλώσουν το επόμενο έτος στην συνεχώς μεταβαλλόμενη βιομηχανία μάρκετινγκ κινητών επικοινωνιών. Αυτό είναι όπου εισέρχεται ο Κένεντι, επισημαίνοντας σημαντικές τάσεις και καινοτομίες που είναι πιθανό να συμβούν το 2014. Θα θέλατε να διαβάσετε το άρθρο, αλλά εδώ υπάρχουν αρκετές βασικές γνώσεις που θα έχουν αντίκτυπο:

. )

.
  • Emailâ € ™ s να γίνει κινητό πρώτο κανάλι.
   Ενώ το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο έχει παραδοσιακά ένα κανάλι με βάση το γραφείο και το laptop, αυτό αλλάζει όλα. Το e-mail αναμένεται να γίνει το πρώτο κινητό κανάλι το 2014!. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βελτιστοποιείτε το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για κινητά NOW.
  • .

.
  • Θα εμφανιστούν νέες μορφές διαφημίσεων για κινητά, συμπεριλαμβανομένων σημείων βίντεο κινητής τηλεφωνίας πέντε δευτερολέπτων.
   Ετοιμαστείτε για νέες μορφές διαφημίσεων για κινητά. Η μορφή διαφήμισης εντός ροής του Facebook και η προώθηση Tweets από το Twitter είναι μόνο δύο παραδείγματα. Το Pinterest αναμένεται να ξεπεράσει το δικό του φέτος, και αναμένεται να είναι τεράστιο. Η πραγματική δράση είναι στο κινητό βίντεο, όχι στην επαναφορά ενός βίντεο 30 δευτερολέπτων, αλλά σε πέντε και 10 δευτερόλεπτα κινητά βίντεο. Και με το πανταχού παρόν λογισμικό, εφαρμογές και κάμερες HD, ο καθένας μπορεί να το κάνει.
  • .

.
  • Οι διαφημίσεις Twitter θα επεκταθούν σε τρίτους πελάτες Twitter.
   Οι περισσότερες εφαρμογές πελατών Twitter (Tweetlines, Tweetbot) δεν διαθέτουν διαφημίσεις ή έχουν πληρώσει εκδόσεις που καταργούν τις διαφημίσεις Twitter από την εμπειρία του χρήστη. Ωστόσο, το Twitter πρέπει να αυξήσει τα έσοδα, επεκτείνοντας τη διαφημιστική του πλατφόρμα. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι κρίσιμο για το Twitter. Μετά από όλα, εκτιμάται ότι σχεδόν το 90 τοις εκατό του χρόνου που δαπανήθηκε στο Twitter το 2013 ήταν σε μια κινητή συσκευή!. Η διαφημιστική προσέγγιση του Twitter έχει μέχρι στιγμής γίνει δεκτή από τους χρήστες επειδή έχει ενσωματώσει διαφημίσεις φυσικά στο περιεχόμενό του. Επομένως, αυτό δίνει μεγάλη σημασία στην ικανότητα του Twitter να δημιουργήσει νέες διαφημιστικές εταιρικές σχέσεις.
  • .

.
  • Το FBX του Facebook θα κινηθεί και θα κυριαρχήσει.
   Το Facebook χρησιμοποιείται για να καλέσει το Facebook Exchange (FBX) ένα πολύ μικρό μέρος της επιχείρησής του. Αλλά αυτό έχει αλλάξει όλα, δεδομένου ότι οι αναλυτές προβλέπουν ότι η FBX θα αποτελέσει τελικά το 60% των συνολικών εσόδων του Facebook!. Για να γίνει αυτό, το FBX πρέπει να κινηθεί. Και αυτό πρέπει να είναι ένας παίκτης αλλαγής παιχνιδιών.
  • .Η κατώτατη γραμμή είναι αυτή. Το κινητό είναι όλο και περισσότερο όπου είναι και κάθε έμπορος πρέπει να αυξήσει την επένδυσή του / της στην κινητή τηλεφωνία το 2014. Ενώ ορισμένες μικρές επιχειρήσεις και οι έμποροι B2B μπορεί να μην έχουν αγκαλιάσει πλήρως το κινητό μάρκετινγκ μέχρι τώρα, δεν έχουν πλέον την οικονομική δυνατότητα να καθίσουν. έξω.

Ενίσχυση της ουσιαστικά απεριόριστης δυνατότητας κινητής τηλεφωνίας για μικρές επιχειρήσεις είναι ο καθηγητής καθηγητής Sashi Bellamkonda του Πανεπιστημίου της Georgetown σε μια θέση στο blog της IBM, asmarterplanet. com . Το βασικό ερώτημα είναι: Πώς μπορούν οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να παραμείνουν μπροστά από την κινητή καμπύλη;

Είναι απόλυτη ανάγκη, λέει η Bellamkonda, για τις επιχειρήσεις να έχουν ενημερωμένες και. ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες σε όλα τα διαδικτυακά κανάλια. Ιδιαίτερα το κλειδί, λέει, είναι η δυνατότητα να εξάγει αναλυτική γνώση σε όλη αυτή τη δραστηριότητα κινητής τηλεφωνίας και να καθορίζει το είδος του περιεχομένου, της ανατροφοδότησης και των θέσεων που οδηγούν την μεγαλύτερη δέσμευση.

Ένα άλλο κρίσιμο στοιχείο για τις μικρές επιχειρήσεις: τοποθεσία, τοποθεσία, τοποθεσία, επειδή οι άνθρωποι εν κινήσει κάνουν συνεχώς αναζητήσεις κινητής τηλεφωνίας για κάθε είδους επιχειρήσεις και εμπειρίες. Πιστεύετε ότι, για τα εστιατόρια ειδικότερα, 64 τοις εκατό αυτών των αναζητήσεων κινητών τηλεφώνων μετατρέπονται σε πραγματικές επιχειρήσεις εντός μιας ώρας ;. Απίστευτο!

Όπως και αν δεν ήταν αρκετό μια πινακίδα για κινητά, εξετάστε μια άλλη ταχέως αναπτυσσόμενη τάση: Επιτάχυνση της διαδικασίας αγοράς ακόμη περισσότερο με την τεχνολογία κινητών πορτοφολιών. Είναι αλήθεια ότι οι νεότεροι καταναλωτές βρίσκονται στην αιχμή του κόσμου, αλλά όλοι αναμένουμε ότι αργότερα και όχι αργότερα, οι κινητές συσκευές θα αντικαταστήσουν τελικά τα μετρητά και τις πιστωτικές κάρτες.

Ο καθηγητής Bellamkonda ενθαρρύνει τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων να βυθίζονται συνεχώς σε κινητά αν δεν έχετε ήδη. Όλες οι ενδείξεις είναι ότι ο επόμενος χρόνος θα εκραγεί με ακόμα πιο κινητική επιχειρηματική ευκαιρία!
Η εικόνα προσφέρθηκε από Feelart / FreeDigitalPhotos. καθαρό

.

Σκοπεύετε να επεκτείνετε την εμβέλεια και την ικανότητα του κινητού σας το 2014;

.
.
.
.

Η BFS Capital είναι μια πηγή άμεσης χρηματοδότησης και ένας κορυφαίος πάροχος λύσεων χρηματοδότησης επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Ιδρύθηκε το 2002, η BFS Capital παρέχει κεφάλαια κίνησης σε ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και στις 50 πολιτείες. Εκτός από τη χρηματοδότηση, η BFS Capital προσπαθεί να συνεργαστεί με τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων παρέχοντας συμβουλές και πόρους για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις τους να πετύχουν. Στην BFS Capital, είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μια διαπιστευμένη εταιρεία BBB με βαθμολογία Α +. Ακολουθήστε μας στο Google+ , Facebook και Twitter ! .

.
.
April 25, 2018