Back to Question Center
0

8 Σημάδια για Προσοχή &

1 answers:
.
.
- viskosejersey online.
. 8 Signs Caution Optimism 2016 Small Business Landscape

Εάν είστε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης, επιχειρηματίας ή δανειστής που εξυπηρετεί την αγορά μικρών επιχειρήσεων με δημιουργικές λύσεις χρηματοδότησης μικρών επιχειρήσεων, τα χρόνια που οδηγούν μέχρι το 2016 ήταν ένα συναισθηματικό περιπέτεια. Πολλοί ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων έχουν δει μια επιστροφή των πωλήσεων και των εσόδων σε επίπεδα που δεν έχουν βιώσει πριν από τη Μεγάλη ύφεση του 2008 και οι νεοσύστατες επιχειρήσεις αυξάνονται μεταξύ των υπαλλήλων που εγκαταλείπουν τις υπάρχουσες θέσεις εργασίας ή εκτοξεύουν τις επιχειρήσεις για να αυξήσουν την κύρια απασχόληση.

.

Εν τω μεταξύ, οι δανειστές, ιδίως όσοι εξυπηρετούν τις αγορές αυτές με επιχειρηματικά δάνεια και προκαταβολές μετρητών που προσφέρουν κεφάλαια κίνησης και επιχειρηματική χρηματοδότηση, σημειώνουν ραγδαία αύξηση των νέων αιτήσεων δανειοδότησης και προέλευσης εκ μέρους επιχειρηματιών που επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους ή επιχειρηματιών που θέτουν σε λειτουργία νέες επιχειρήσεις.

.

Πολλές εταιρείες και βιομηχανίες έχουν αποκομίσει συνεπή, αν όχι ολοκληρωμένη, ανάκαμψη από το 2008, ενώ άλλες έχουν βιώσει μια οπισθοδρόμηση, ακόμη και ανύπαρκτη επιστροφή στην οικονομική ομαλότητα.

.

Παρακάτω παρατίθενται οκτώ σημάδια που υποδηλώνουν ένα συνδυασμό προσοχής και αισιοδοξίας για τις μικρές επιχειρήσεις το 2016 και εξής:

.
 1. Οι μικρές επιχειρήσεις οδηγούν την οικονομία. Η νοοτροπία, η υγεία και οι ενέργειες των αμερικανικών μικρών επιχειρήσεων οδηγούν πραγματικά στην οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου. Μόνο μία στις 10 επιχειρήσεις στις ΗΠΑ είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο, αναφέρει το Wall Street Journal, και πάνω από το 30% των Αμερικανών που εργάζονται σε εταιρείες με λιγότερους από 100 υπαλλήλους, σημειώνει . ) της Διοίκησης Μικρών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ . Ο αριθμός των εταιρειών με 499 ή λιγότερους υπαλλήλους αυξάνεται, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των S. Το 2015 Small Business Bulletin του SBA .
 2. .
 3. Οι θέσεις εργασίας αυξάνονται. Το 2014, οι μικρές επιχειρήσεις πρόσθεσαν 1,4 εκατομμύρια καθαρές νέες θέσεις εργασίας, υπερβαίνοντας τη μίσθωση από εκείνες τις επιχειρήσεις με 500 ή περισσότερους υπαλλήλους. Οι επιχειρήσεις με λιγότερους από 50 εργαζομένους συνέβαλαν στην αύξηση της απασχόλησης, ήτοι το 39% όλων των καθαρών νέων θέσεων απασχόλησης, σύμφωνα με την S. Γραφείο Στατιστικών Εργασίας .
 4. .
 5. Η επιχειρηματικότητα και η εκκίνηση αυξάνονται. Οι νεοσύστατες επιχειρήσεις το 2015 αντέστρεψαν μια πενταετή πτωτική τάση που χρονολογείται από το 2010, "δημιουργώντας ελπίδες για μια αναβίωση της επιχειρηματικότητας,". Ο δείκτης Kauffman: Startup Activity , ο οποίος παρακολουθεί τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων. Αντιστρέφοντας μια δεκαετία μακρά τάση, οι νεοσύστατες εταιρείες ξεπερνούν τα περιθώρια κλεισίματος, σημείωσε η SBA. Περίπου το 80% των νέων επιχειρηματιών απασχολούνται στο παρελθόν, σε σύγκριση με περίπου το 20% που ήταν άνεργοι. Οι νέοι επιχειρηματίες ηλικίας 55 έως 64 ετών έχουν αυξηθεί από σχεδόν 15% σε σχεδόν 26% την ίδια περίοδο, ανέφερε ο Kauffman. Αυτό φαίνεται να αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη και την προθυμία μεταξύ των επικερδώς απασχολουμένων ατόμων για να "κάνει το άλμα";. και να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση.
 6. .
 7. Η αισιοδοξία είναι επάνω. Η αισιοδοξία των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων αυξήθηκε κατά τους τελευταίους 12 μήνες, σύμφωνα με τον δείκτη Wells Fargo / Gallup Small Business του Φεβρουαρίου , που ανέρχεται σε 600 επιχειρήσεις με ετήσια έσοδα έως 20 εκατομμύρια δολάρια. Το συνολικό σκορ των 67 αυξήθηκε κατά 13 μονάδες από το Νοέμβριο του 2015. τα τρία προηγούμενα τρίμηνα είχαν αποκαλύψει μια πτώση (η υψηλότερη ανάγνωση του δείκτη ήταν ποτέ +114 το τέταρτο τρίμηνο του 2006, το χαμηλότερο ήταν -28 το τρίτο τρίμηνο του 2010).
 8. .
 9. Οι παραδοσιακοί δανειστές παραμένουν σφιχτοί. Η έλλειψη ευελιξίας και οι περιορισμοί που θέτουν τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα συχνά περιορίζουν την ικανότητα δανεισμού των ιδιοκτητών επιχειρήσεων, αφήνοντάς τους αδύνατον να εξασφαλίσουν το ήμισυ της ζητούμενης χρηματοδότησης. Αυτό έχει γίνει ένα κεντρικό ζήτημα για τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα καθώς και άλλοι δανειστές με αποστολή, οι οποίοι ενδέχεται να προσφέρουν πιο ευέλικτους συντελεστές και όρους από τους συμβατικούς δανειστές. Το κράτος των μικρών επιχειρήσεων στην Αμερική , μια μελέτη 1.800 ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων από το κολλέγιο Babson που ανέθεσε η Goldman Sachs «10.000 Μικρές Επιχειρήσεις»;. και πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2016.
 10. .
 11. Η δραστηριότητα δανείων είναι διογκωμένη. Επιπλέον, μεταξύ του 4ου τριμήνου του 2015 και του 2ου τριμήνου του 2016, η BFS Capital παρουσίασε σημαντικές αυξήσεις στις υποθέσεις από τρεις βιομηχανίες: εστιατόρια πλήρους εξυπηρέτησης (αύξηση 66%), ηλεκτρικά έργα (51%) και γενική επισκευή αυτοκινήτων (42%). Αυτές οι τάσεις σε συνδυασμό μπορούν να αποκαλύψουν ότι οι δανειολήπτες έχουν αποδεχθεί "εναλλακτική" ;;. χρηματοδότηση ως αποδεκτό μέσο χρηματοδότησης.
 12. .
 13. Όπως η Ουάσινγκτον πηγαίνει, έτσι πηγαίνει η οικονομία;. Οποιαδήποτε συζήτηση για την αισιοδοξία, την απαισιοδοξία και το μέλλον της οικονομίας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κεφάλαιο του έθνους. Πολλοί υποστηρίζουν ότι η μεγαλύτερη επίδραση της κυβέρνησης στις επιχειρήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου προέρχεται από τους ρυθμιστικούς φορείς της. Ο Babson διαπίστωσε ότι έξι στους δέκα από τους ερωτηθέντες της έρευνας ανέφεραν ότι υπάρχει "κάποιο επίπεδο δυσκολίας στην κατανόηση και τη διαχείριση κυβερνητικών κανονισμών και νόμων. â € ??. Η πρόσφατη ενέργεια από την Ουάσινγκτον σχετικά με την άδεια ασθενείας και γονικής άδειας, οι ρυθμιστικές αλλαγές από το υπουργείο Εργασίας του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με τις υπερωρίες και οι απαιτήσεις ελάχιστου μισθού, για παράδειγμα, έχουν εργοδότες - ειδικά μικρές επιχειρήσεις - εξετάζοντας τις επιπτώσεις.
 14. .
 15. Οι εκλογές του Νοεμβρίου. Καθώς το καλοκαίρι σβήνει και οι εκλογές του Νοεμβρίου προσεγγίζουν, η περαιτέρω αβεβαιότητα είναι σίγουρη. Από την τεχνολογία, τη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων και τα ζητήματα του εργατικού δυναμικού, την ανάπτυξη νέων επιχειρήσεων και τους κυβερνητικούς κανονισμούς, οι επιχειρήσεις παρακολουθούν τις προεδρικές εκλογές, καθώς περιηγούνται στα ύδατα τόσο οικεία όσο και άγνωστα.
 16. .

Βεβαίως, πολλοί κλάδοι της οικονομίας του Η.Β. απολάμβαναν μια ισχυρή ανάκαμψη τα χρόνια που ακολούθησαν τη Μεγάλη ύφεση. Ωστόσο, οι δημοσιονομικές, διοικητικές και ρυθμιστικές προκλήσεις έχουν δημιουργήσει μια συναισθηματική περιπέτεια με κυματοθραύστη για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και τους υπαλλήλους τους. Αυτό πιθανότατα θα συμβάλλει και θα προκαλέσει ακόμη και τη συνεχιζόμενη αβεβαιότητα στην αγορά - την οικοδόμηση ενός crescendo με την προσέγγιση των εκλογών του Νοεμβρίου και τον καθορισμό εάν η χώρα θα τελειώσει το 2016 ισχυρή και θα κινείται με εμπιστοσύνη στο 2017 - και πέρα.

.

Β

.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλήρη μελέτη, "Small Business Landscape 2016: Αιτία για προσεκτική αισιοδοξία".

.

Β .

.
.
. Alison Leon
.
.

Η Alison Leon είναι ο Αντιπρόεδρος του Marketing στο BFS Capital. Με περισσότερα από 13 χρόνια εμπειρίας σε μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, όπως η JP Morgan Chase, η Capital One και η Bank One, η Alison κατανοεί τις καθημερινές ανάγκες των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων και τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η χρηματοδότηση για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης. Το περιεχόμενό της επικεντρώνεται στις στρατηγικές μάρκετινγκ και στους πόρους για τις μικρές επιχειρήσεις καθώς και σε συμβουλές για τον τρόπο εξασφάλισης χρηματοδότησης για οποιαδήποτε επιχειρηματική δαπάνη. Συνδεθείτε με την Alison στο LinkedIn και Google+ .

.
.
April 25, 2018