Back to Question Center
0

Γιατί η μίσθωση ενός βετεράνου θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιχειρηματική σας απόφαση ποτέ

1 answers:
.
.
.
. dress with long sweater.42713567839195982,0.96666666666666667&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575729160000000" alt="Hiring Veteran">

Ενώ μερικές φορές μπορεί να αισθάνεται ότι ο επιχειρηματικός κόσμος είναι πόλεμος, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι, στην πραγματικότητα, η έλλειψη διακοπτόμενων εκρήξεων και αέναων πυροβολισμών καθιστά πολύ ΔΕΝ πόλεμο. Αλλά όπως μπορεί να βεβαιώσει ο καθένας που έχει υπηρετήσει στις ένοπλες δυνάμεις, τίποτα δεν σας προετοιμάζει καλύτερα για τον βάρβαρο κόσμο των επιχειρήσεων από τον ακόμη πιο βίαιο κόσμο του στρατού. Όχι μόνο αυτό δείχνει γιατί η πρόσληψη βετεράνων είναι γενικά καλή ιδέα για την επιχείρησή σας, αλλά πώς τα μαθήματα που μαθαίνετε στον στρατό σας προετοιμάζουν τόσο πολύ για την επιχειρηματικότητα.

Αν η επιχείρησή σας δεν αποτελείται αποκλειστικά από υπαλλήλους του πλανήτη Krypton, πιθανότατα θα χρειαστείτε ανθρώπους να συνεργαστούν για να κάνουν τα πράγματα. Και ενώ ο μέσος σας μη βετεράνος συχνά δεν έπρεπε να νοιάζεται για την ομαδική εργασία εκτός του μικρού πρωταθλήματος ή του μπάσκετ JV, στον στρατό η ευημερία της ομάδας είναι η πρώτη και η ευημερία του ατόμου είναι πολύ κάτω από τη λίστα - κάπου κάτω. την ευημερία των κινητήρων φορτηγών. Οι βετεράνοι συνηθίζουν να εργάζονται μέσα σε μια ομάδα προς ένα στόχο που ωφελεί την μεγαλύτερη οργάνωση και να συνεργαστεί με ανθρώπους που δεν τους αρέσει. Αυτό σημαίνει στην επιχείρησή σας ότι μπορείτε να βγάλετε τον εαυτό σας κατά μέρος έτσι ώστε να μπορεί να ευδοκιμεί ο οργανισμός.

Σκεφτείτε τα τελευταία 20 χρόνια που έχετε μισθώσει. Έχετε πιθανώς κάποιες σοβαρές επιφυλάξεις θέτοντας εκείνο το πρόσωπο που είναι υπεύθυνο για έναν σωλήνα κήπου. Αλλά εάν εισέλθετε στο στρατό στα 18, από την ηλικία των 20 ετών θα έχετε κάποια μορφή επίσημης εμπειρίας ηγεσίας. Δεν μπορείτε μόνο να μάθετε τι σημαίνει να έχετε ένα καθήκον και να το επικοινωνείτε αποτελεσματικά, αλλά πώς να παρακινήσετε και να εξασφαλίσετε την ευημερία των άλλων πολύ νωρίς. Έτσι, όταν εισέρχεστε στον επιχειρηματικό κόσμο και είστε επιφορτισμένοι με, για παράδειγμα, υψηλού επιπέδου ενημερώσεις πελατών, φαίνεται πολύ λιγότερο τρομακτικό, αφού έχετε οδηγήσει μια πυροσβεστική ομάδα σε μια επιδρομή στο καράβι.

Γνωρίζετε εκείνο τον τύπο που βγάζει την οργή του πάνω από μια αργή σύνδεση στο Internet για την κακή, ατυχή καφετιέρα που ήταν ατυχής που καθόταν στο γραφείο του;. Ποτέ δεν υπηρέτησε ποτέ στο στρατό. Στον στρατό θα πρέπει να διατηρήσετε ένα πρόσωπο πόκερ, ακόμα και όταν τα πράγματα είναι ξεκαρδιστικά, φρικτά, ναυτία, καταθλιπτικά ή απλά εντελώς ακατάστατα. Έτσι, αν έχετε ένα εστιατόριο και δύο διακομιστές (οι οποίοι πιθανότατα δεν υπηρέτησαν ποτέ στο στρατό) δεν εμφανίστηκαν και ένα πάρτι των 20 έρχεται, μπορείτε να οδηγήσετε με παράδειγμα κρατώντας το δροσερό σας. Ακόμα κι αν μέσα σε σας επιθυμείτε κρυφά μια πυρκαγιά κουζίνας. Ομοίως, όταν πρόκειται για σημαντικές παρουσιάσεις, οι δύσκολες ερωτήσεις δεν θα σας κουράσουν, επειδή ο εκπαιδευτής τρυπάνι που φτύσει στο πρόσωπό σας, ενώ απαιτούσε να μάθει την ημερομηνία της μάχης του Iwo Jima, ποτέ δεν σας επέτρεψε να γλιστρήσετε.

Ναι, οι επιχειρηματικές επαφές δεν θέλουν να χάσουν το χρόνο τους. Αλλά ξέρετε ποιος ΠΟΛΛΗ δεν θέλει να χάσει το χρόνο του;. Εκπαιδευτές γυμναστικής. Η εμφάνιση αργά στον στρατό κυριολεκτικά τιμωρείται από το νόμο, οπότε η έννοια της καθυστέρησης δεν υπάρχει. Στον επιχειρηματικό κόσμο, όπου "το χρόνο είναι χρήμα,". έχοντας μια εκτίμηση για την αξία του χρόνου σας έχει πάει πολύ περισσότερο. Και αν είστε αξιόπιστοι - παίρνετε πάντα τα προϊόντα που παραδίδονται όταν λέτε ότι θα συναντήσετε και τους ανθρώπους όταν υποσχεθήκατε - οι πελάτες θα σας αγαπήσουν.

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, όπως οι στρατιωτικοί, κάνουν περισσότερα με 24 ώρες από τους περισσότερους ανθρώπους με μια ολόκληρη εβδομάδα. Έτσι, όταν προσπαθείτε να καταλάβετε πώς να εκπαιδεύσετε τους υπαλλήλους σας, να συναντήσετε με τους πελάτες σας, να ολοκληρώσετε τη μισθοδοσία και στη συνέχεια να παραγγείλετε τις προμήθειες ενός μηνός - πριν από τις 17:00 - βοηθάει όταν πρέπει να κάνετε παρόμοιους υπολογισμούς χρόνου. κυριολεκτικές καταστάσεις ζωής και θανάτου.

Ο στρατός έχει δημιουργήσει μερικά μεγάλα μυαλά. Έχει επίσης δημιουργήσει μερικούς ανθρώπους που κάνουν τον Gomer Pyle να μοιάζει με ένα 10-Time Threat!. πρωταθλητής. Αλλά αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να ξέρουν πώς να κάνουν τη δουλειά τους ή ολόκληρη η μονάδα τίθεται σε κίνδυνο (βλ. # 1). Αυτό που οι εργαζόμενοι δεν γνωρίζουν θα βλάψουν την αποδοτικότητα της εταιρείας και έχοντας την ικανότητα και την υπομονή να διδάξει το περίπλοκο σύστημα POS σε έναν υπάλληλο αργής εκμάθησης μέχρι να το καταλάβει αυτό σημαίνει ότι δεν θα χάσετε ποτέ τις επιχειρήσεις επειδή κάποιος ήταν αργός στην. κανω ΕΓΓΡΑΦΗ.

Η παράκαμψη μιας μικρής λεπτομέρειας όταν πηδάτε από ένα αεροπλάνο που είναι προσδεδεμένο με ένα αλεξίπτωτο Τ-10 Τσάρλι μπορεί να οδηγήσει πιθανώς σε κάποιες μάλλον μεγάλες επιπλοκές αφού έχετε αφήσει το εν λόγω αεροπλάνο. Έτσι, όταν μπαίνουμε στην επιχείρηση, όσοι εξυπηρετούνται καταλαβαίνουν ότι ακόμη και μικρά πράγματα όπως να βεβαιώνουν ότι τα σωστά μπουλόνια επιστρέφουν στα σωστά σημεία κατά τον καθορισμό ενός αυτοκινήτου ή να βεβαιώνουν ότι τα τρόφιμα φέρουν την κατάλληλη ετικέτα σε μια βόλτα μπορεί να κοστίσει η εταιρεία σας. μεγάλα χρήματα αν δεν γίνει σωστά.

Είστε πάντα σίγουροι ότι μια απόφαση που κάνετε σχετικά με την επιχείρησή σας είναι σωστή;. Φυσικά και όχι. Αλλά αν δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας, ούτε οι υπάλληλοί σας. Στον στρατό, οι αποφάσεις που παίρνετε επηρεάζουν άμεσα τις ζωές των ανθρώπων και πρέπει να τους κάνετε με αυτοπεποίθηση και βεβαιότητα ή ποτέ δεν θα σας ακολουθήσουν στη μάχη. Η εμπιστοσύνη λήψης αποφάσεων που ο στρατός ενσταλάζει σε εσάς κάνει τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης να φοβάται να λάβει σωστές αποφάσεις μέσα στην εταιρεία και ακόμη και όταν δεν είστε 100% σίγουροι, θα έχετε τουλάχιστον την εμπιστοσύνη ότι αυτό είναι το σωστό.

Όχι, το να σκουπίσετε και να απολυμαίνετε το πάτωμα του μπαρ σας μετά από ένα κλείσιμο 4πμ δεν είναι το πώς θα περάσετε το πρωινό της Κυριακής σας. Αλλά μάντεψε τι?. Στείλτε το μπάρμαν στο σπίτι και τώρα είναι είτε το κάνετε είτε οι άνθρωποι θα μυρίσουν το μπαρ σας από ένα τετράγωνο μακριά. Ο στρατός δεν σας δίνει την επιλογή αν θέλετε ή όχι να κάνετε μια δυσάρεστη δουλειά. αν ο ανώτερος σας λέει να το κάνει, γίνεται. Συνειδητοποιώντας ότι στην επιχείρηση, υπάρχουν πράγματα που απλά πρέπει να γίνουν, θα σας κρατήσουν από το να θέσετε τα πράγματα μακριά, ή να τα μεταβιβάσετε σε ανειδίκευτους ανθρώπους.

.


Χορηγία εικόνας από stockimages / FreeDigitalPhotos. καθαρό .

.
.
.

Ο Matt Meltzer είναι καθηγητής επιχειρηματικής επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι. Είναι παλαίμαχος του Σώματος θαλάσσιων σωμάτων των Ηνωμένων Πολιτειών και έχει πτυχίο πανεπιστημίου στην διοίκηση επιχειρήσεων από το UM, καθώς και μεταπτυχιακό δίπλωμα μαζικής επικοινωνίας από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα.

.
.
April 25, 2018