Back to Question Center
0

2013: Μια γρήγορη ματιά Επιστροφή στα γεγονότα που επηρεάζουν τις μικρές επιχειρήσεις αυτό το έτος

1 answers:
.
.
.
. software advanced.png?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575727960000000" alt="2013 Small Business Year Recap">

Πιθανότατα δεν υπήρξε ένας χρόνος που, όταν έφτασε στο τέλος, όλοι κοιτάξαμε πίσω και είπαμε, Όπου!. Λοιπόν, ο χρόνος πετά, όπως λένε, μπερδεύει τη μνήμη και παρόλο που το έτος ήταν μόλις 12 μήνες, μπορεί να είναι δύσκολο να το θυμηθείς όλα.

Οι προβλέψεις εξακολουθούν να στίλβουν τις προβλέψεις τους για το 2014. Έτσι, ρίχνουμε μια γρήγορη ματιά σε μερικά από τα γεγονότα που ξεχωρίζουν και ειδικά εκείνα που είχαν αντίκτυπο στις μικρές επιχειρήσεις.

.


Η ανάκαμψη της οικονομίας, αν και που προκαλεί ζημιές, φαίνεται να έχει μικτές επιπτώσεις στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (και τους ιδιοκτήτες) κατά το παρελθόν έτος. Από τη μία πλευρά, το 2013 είδε την αυξανόμενη αισιοδοξία, την πεποίθηση ότι το χειρότερο είναι πίσω μας και ότι έχουμε βάλει σίγουρα μια εποχή καλύτερων χρόνων. Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, υπάρχει κάποια αβεβαιότητα σχετικά με τις ομοσπονδιακές πολιτικές και πιθανές μελλοντικές ενέργειες (ή αδράνεια, ανάλογα με την περίπτωση) που έχει διατηρήσει πολλούς ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στην προσεκτική πλευρά όσον αφορά την επέκταση ή την πρόσληψη. Ομοίως, η αισιοδοξία των καταναλωτών φάνηκε να αυξάνεται και να μειώνεται καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς η υποτονική ανάκαμψη απέδιδε πολλούς από το να μπορούν να δαπανήσουν για οτιδήποτε άλλο εκτός των αναγκών.

.


Ωστόσο, υπήρξαν κάποιες φωτεινές κηλίδες που πολλοί θεωρούν ότι έχουν καθοριστική σημασία για την ενίσχυση του οικονομικού τοπίου. Η στέγαση είναι μία, παρόλο που υπήρξαν κάποιες τραχίες κηλίδες. Η αναζωπύρωση της στεγαστικής αγοράς αποτέλεσε ώθηση για τις μικρές επιχειρήσεις, ιδίως επειδή ένας τόσο μεγάλος αριθμός από αυτούς συνδέονται με τη στέγαση.

Το 2013, η μεταποίηση φάνηκε να εμφανίζεται ως ένας άλλος οικονομικός φάρος. Παρόλο που η κατασκευή στο Σ.Α. είχε κηρυχθεί μάλιστα νεκρή όχι πριν από πολύ καιρό, έχει επανέλθει με εκδίκηση και συνέχισε να παραλαμβάνει ατμό σε μικρές μεταποιητικές επιχειρήσεις, καθώς και σε μερικές μεγαλύτερες.

.


Δεν πρέπει να σας πούμε ότι το νούμερο ένα ανησυχούν για την πολιτική κατά τη διάρκεια του 2013 ήταν το Affordable Care Act, με όλα τα είδη αναπάντητων ερωτήσεων σχετικά με τον τρόπο που θα έπαιζαν και τον αντίκτυπο που θα είχε στις επιχειρήσεις. Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων πέτυχαν τελικά μια αναστολή για το 2014, η οποία έβγαλε τη θερμότητα να χρειάζεται να καλύψει όλες τις απαιτήσεις του νόμου πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους. Αλλά πολλοί ακόμα έπρεπε να αγωνιστούν για να βάλουν ασφαλιστική κάλυψη για τη διακοπή της ασθένειας - για τώρα.

.


Ενώ πολλοί αναμένουν (ή ελπίζουν) να δουν τις αρχές της μεταρρύθμισης της μετανάστευσης ή της φορολογικής μεταρρύθμισης το 2013, μόλις δεν συνέβη και αυτά και άλλα θέματα παραμένουν στο τραπέζι. Δυστυχώς, φάνηκε ότι οι επιχειρήσεις θα χάσουν κάποιες σημαντικές φορολογικές ελαφρύνσεις στο τέλος του έτους, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που έχουν να κάνουν με μειώσεις για την αγορά εξοπλισμού κεφαλαίου ή την επέκταση και φορολογικές πιστώσεις για δαπάνες R & amp; D.

Όπως και η πλειοψηφία των κατοίκων του Σ.Σ., οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την αδυναμία του Κογκρέσου να πάρει σχεδόν τίποτα που έκανε χάρη στην αδράνεια. Στην πραγματικότητα, αυτή η έλλειψη εμπιστοσύνης στην αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης ενισχύει πολλά αισθήματα ανησυχίας των ιδιοκτητών των επιχειρήσεων σχετικά με το πώς θα ξεδιπλωθεί το επόμενο έτος "και το επόμενο".

.


Κατά τη διάρκεια του 2013, κυρίως επειδή η οικονομική ανάπτυξη του U. S. παρέμεινε τόσο αργή, το Federal Reserve κράτησε χαμηλά τα επιτόκια μέσω μιας αντισυμβατικής πολιτικής που ονομάζεται ποσοτική χαλάρωση. Αυτό είναι θετικό για τις επιχειρήσεις που δανείζουν χρήματα και αποσπούν επιχειρηματικά δάνεια . Από την άλλη πλευρά, τα χαμηλά επιτόκια δεν φαινόταν να ενθαρρύνουν τις καταναλωτικές δαπάνες στο βαθμό που ελπίζονταν ότι ο παράγοντας πρέπει να είναι οι επιχειρήσεις να αισθάνονται ότι είναι σε σταθερή βάση. Πολλοί πιστεύουν ότι αυτό θα αλλάξει το 2014. Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων πήραν το σύνθημα, φροντίζοντας να παρέχουν στους πελάτες μια απρόσκοπτη κινητή εμπειρία.

.


Οι επιχειρήσεις υιοθετούν όλα τα είδη εναλλακτικών λύσεων πληρωμών, επίσης - και πάλι, στο όνομα της ικανοποίησης των προσδοκιών των πελατών για μια βελτιωμένη εμπειρία.

.


Και μιλώντας για την εμπειρία των πελατών, όλο και περισσότερες μικρές επιχειρήσεις έχουν συνειδητοποιήσει ότι η εξεύρεση νέων τρόπων για να εκθαμβωθούν και να ευχαριστήσουν τους πελάτες με μοναδικές εμπειρίες τους δίνει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των μεγάλων αλυσίδων και των μεγάλων καταστημάτων.

.


Το 2013, οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις αγκάλιασαν τα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης με έναν μεγάλο τρόπο - έναν άλλο τομέα όπου μπορούν να διαφοροποιηθούν μεταξύ των ανταγωνιστών. Το Twitter και το Facebook οδήγησαν το δρόμο, με την υπηρεσία Instagram και τις υπηρεσίες με βάση την τοποθεσία, όπως το Yelp, να αυξάνεται επίσης εκθετικά. Τα χέρια κάτω, το κινητό έχει και θα συνεχίσει να είναι το μεγάλο παιχνίδι αλλαγής για τις μικρές επιχειρήσεις.

.


Δεδομένου ότι η οικονομία ανακάμπτει, οι επιχειρήσεις είναι έτοιμες για ανάπτυξη, οι οποίες, συχνότερα, θα συνεπάγονται τη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων . Ίσως πέρυσι απ 'ό, τι σε οποιαδήποτε άλλη, μικρή και μεσαία επιχείρηση διαπίστωσε ότι η πρόσβασή τους στο κεφάλαιο δεν ήταν με τις παραδοσιακές πηγές των προηγούμενων ετών (τράπεζες), αλλά με το λεγόμενο "εναλλακτικό". δανειστές.

Η BFS είναι μόνο ένας τέτοιος δανειστής. Βοηθώντας τις επιχειρήσεις με το κεφάλαιο που χρειάζονται για να επεκταθούν και να αναπτυχθούν, είδαμε ότι η επιχείρησή μας αναπτύσσεται εκθετικά το 2013 . Δεν βλέπουμε τις τράπεζες να επιστρέφουν σε αυτό το τμήμα σύντομα. Έτσι, ελπίζουμε να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε και να υποστηρίζουμε τις ανάγκες κεφαλαίου των επιχειρήσεων το 2014 και μετά! .

.
.
.

Η BFS Capital είναι μια πηγή άμεσης χρηματοδότησης και ένας κορυφαίος πάροχος λύσεων χρηματοδότησης επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Ιδρύθηκε το 2002, η BFS Capital παρέχει κεφάλαια κίνησης σε ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και στις 50 πολιτείες. Εκτός από τη χρηματοδότηση, η BFS Capital προσπαθεί να συνεργαστεί με τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων παρέχοντας συμβουλές και πόρους για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις τους να πετύχουν. Στην BFS Capital, είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μια διαπιστευμένη εταιρεία BBB με βαθμολογία Α +. Ακολουθήστε μας στο Google+ , Facebook και Twitter !.

.
.

April 25, 2018