Back to Question Center
0

Το μυστικό για την επιτυχία της BFS Capital

1 answers:
.
.
.
- data center support services in Portland. Secret Business Financial Services Success

Εντάξει, ίσως είμαστε έξυπνοι και καλά διαχειριζόμενοι ως εταιρεία. Θα θέλαμε να το σκεφτούμε!. Αλλά υπάρχει ακόμα ένας μόνο λόγος που είμαστε ακόμα εδώ και αυξάνουμε: Η δέσμευσή μας να εξυπηρετούμε πελάτες όπως εσείς και η προθυμία να προσαρμοστούν για να ικανοποιήσουν τις εξελισσόμενες ανάγκες σας.

Όχι ότι πριν από πολλά χρόνια, ήμασταν «εναλλακτικός»;. πηγή χρηματοδότησης για πολλές μικρές επιχειρήσεις. Αλλά όχι πια. Όλο και περισσότερο, είμαστε η πηγή πηγής για κεφάλαιο για επιχειρήσεις όλων των μορφών και μεγεθών, σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο Γιατί;. Δέσμευση , εξυπηρέτηση και ανταπόκριση στις ανάγκες χρηματοδότησης των επιχειρήσεων παντού.

Εδώ είναι μερικοί από τους τρόπους που έχουμε καλλιεργηθεί για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας:

.

Όταν η οικονομία συνετρίβη το 2007, "παραδοσιακό". η χρηματοδότηση (δηλαδή οι τράπεζες) λίγο πολύ συνέπεσε. Πολλές μικρές επιχειρήσεις, θεωρούμενες ως «υπερβολικά επικίνδυνες»,. έμειναν ψηλά και στεγνά. Αλλά αυτό ήταν πάντα η δουλειά μας: Παροχή χρηματοδότησης για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις . Και κατά τα χρόνια της ύφεσης, διασφαλίσαμε ότι ανταποκρινόμαστε στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των επαγγελματικών μας πελατών. Κατά συνέπεια, οι πελάτες μας, τα προϊόντα μας και ολόκληρη την αγορά â € œspaceâ €;. που καταλαμβάνουμε έχουν αλλάξει όλα.

.

Συνηθίζαμε να προσφέρουμε προκαταβολές μετρητών μόνο αποκλειστικά, κυρίως για επιχειρήσεις που βασίζονται σε πιστωτικές κάρτες όπως εστιατόρια ή λιανοπωλητές . Αλλά αναγνωρίσαμε την ανάγκη για επιχειρηματικά δάνεια, ειδικά για εκείνες τις επιχειρήσεις που δεν λαμβάνουν πιστωτικές κάρτες (π.χ., εκείνες που είναι B2B). Τώρα προσφέρουμε δάνεια σε επιχειρήσεις σε όλους σχεδόν τους τομείς. Και, σήμερα, δίνουμε δάνεια μέχρι και 2 εκατομμύρια δολάρια!. Φυσικά, εξακολουθούμε να προσφέρουμε προκαταβολές σε μετρητά εμπόρων, αν αυτό είναι η καλύτερη λύση για μια επιχείρηση.

Κάντε κλικ εδώ ή δείτε το παρακάτω βίντεο για μια γρήγορη και απλή εξήγηση των προϊόντων μας:
. ),.

Όταν ξεκίνησε αρχικά η BFS Capital, προσφέραμε σε κάποιες πολιτείες μόνο τις προκαταβολές των εμπορικών μετρητών σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Καθώς συνεχίζαμε να μεγαλώνουμε, σταδιακά διευρύνουμε την εμβέλειά μας. Μόνο πριν από δύο χρόνια, προσφέραμε χρηματοδότηση σε λίγες μόνο χώρες του Ηνωμένου Βασιλείου. Αλλά μαζί με την έναρξη του βραχυπρόθεσμου δανειακού μας προϊόντος είμαστε πλέον σε θέση να παρέχουμε δάνεια σε επιχειρήσεις σε εθνικό επίπεδο. Αυτό είναι ένα τεράστιο όφελος για την πελατειακή βάση μας, που βρίσκεται από την ακτή μέχρι την ακτή και παντού ενδιάμεσα.

.

Πουθενά, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων δεν θα βρουν μια πιο απλοποιημένη και φιλική προς τον πελάτη εφαρμογή και διαδικασία έγκρισης για χρηματοδότηση παρά με την BFS Capital. Ενώ οι τράπεζες χρειάζονται στοίβες οικονομικών καταστάσεων και φορολογικών αρχείων, επικεντρωνόμαστε σε μερικά σημαντικά έγγραφα και στην υγεία της επιχείρησής σας. Κατανοούμε ότι όταν οι επιχειρήσεις υποβάλλουν αίτηση για χρηματοδότηση, χρειάζονται το κεφάλαιο νωρίτερα και όχι αργότερα. Συνεπώς, έχουμε δεσμευτεί για μια διαδικασία γρήγορης επανεξέτασης και έγκρισης, πρώτα και εγγυώνται ότι, μόλις εγκριθεί, μπορείτε να έχετε χρηματοδότηση σε λίγες έως δύο εργάσιμες ημέρες !
(6. ) .

Υπάρχουν σοβαροί λόγοι για να πάρετε χρηματοδότηση για την επιχείρησή σας και όχι τόσο καλά. Αν είστε πνιγμός στο χρέος δεν μπορείτε να εξυπηρετήσετε και αγωνίζονται να παραμείνουν στη ζωή, μπορούμε να σας προτείνουμε ότι δανεισμός χρημάτων θα κάνει μόνο τα προβλήματα χειρότερα. Από την άλλη πλευρά, όταν εξετάζουμε πράγματα όπως το επιχειρηματικό σας μοντέλο, πώς πληρώνετε τους πωλητές και πώς διαχειρίζεστε τις ταμειακές ροές, ψάχνουμε για την ανάπτυξη της υγείας και . δυναμικό . Η υποκείμενη ερώτηση που θέτουμε είναι η εξής: Θα βοηθήσει η χρηματοδότηση να προωθήσει την επιχείρησή σας προς τα εμπρός;. Η επιχείρησή σας θα είναι καλύτερη με αυτό το κεφάλαιο;

Είμαστε όλοι για να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις με αναπτυξιακό κεφάλαιο ή ευκαιριακά χρήματα.

Αυτοί είναι μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους έχουμε μεγαλώσει και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε, για να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας το 2014 και μετά. Θα θέλαμε να σας βοηθήσουμε να μεγαλώσετε και εσείς.

Καλέστε το 888-370-7716 και θα σας καθοδηγήσουμε προς την οικονομική λύση που είναι η καλύτερη για την επιχείρησή σας.

.
.
. Alison Leon
.
.

Η Alison Leon είναι ο Αντιπρόεδρος του Marketing στο BFS Capital. Με πάνω από 13 χρόνια εμπειρίας σε μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, όπως η JP Morgan Chase, η Capital One και η Bank One, η Alison κατανοεί τις καθημερινές ανάγκες των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων και τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η χρηματοδότηση στην ανάπτυξη μιας επιχείρησης. Το περιεχόμενό της επικεντρώνεται στις στρατηγικές μάρκετινγκ και στους πόρους για τις μικρές επιχειρήσεις καθώς και σε συμβουλές για τον τρόπο εξασφάλισης χρηματοδότησης για οποιαδήποτε επιχειρηματική δαπάνη. Συνδεθείτε με την Alison στο LinkedIn και Google+ .

.
.

April 25, 2018