Back to Question Center
0

Συμβουλές προετοιμασίας επιχειρηματικών δεδομένων για φυσικές καταστροφές

1 answers:
.
.
.
- cost of long term care insurance in minnesota. Business Data Preparation Tips Natural Disasters

Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα â € œfunâ €;. για μια φυσική καταστροφή.

.

Σίγουρα, κατά τη διάρκεια της εποχής τυφώνα στη Φλώριδα, μερικοί άνθρωποι ρίχνουν â € œτουρκικά partiesâ €;. και να χρησιμοποιήσετε όλο το κρέας στην καταψύκτη που ξέρουν πρόκειται να χαλάσει μετά την αναπόφευκτη εβδομαδιαία διακοπή ρεύματος. Αλλά μόλις τελειώσει το μπάρμπεκιου, η πραγματικότητα μπαίνει. Και αν μάθαμε κάτι από το 2012 Super Storm Sandy , υπάρχουν μερικά σοβαρά κομμάτια για να πάρεις.

.

Όταν τρέχετε μια μικρή επιχείρηση, ένα από αυτά τα μεγαλύτερα κομμάτια είναι τα δεδομένα σας. Στοιχεία πελάτη. Στοιχεία προμηθευτή. Στοιχεία πωλήσεων. Ό, τι και αν είναι, εάν ήταν αποθηκευμένο στον διακομιστή της εταιρείας σας και ο διακομιστής βρίσκεται τώρα κάτω από δύο πόδια νερού, καλύτερα να έχετε ένα αρχειοθετημένο αντίγραφο κάπου. Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας αναφέρεται στη διαδικασία αρχειοθέτησης που σας επιτρέπει να επαναφέρετε τα αρχικά δεδομένα μετά από μια απώλεια.

.

Αλλά η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων δεν είναι τόσο απλή όσο η τοποθέτηση όλων σε ένα σκληρό δίσκο και η ρίψη σε ασφαλές.

.

Ποιος είναι λοιπόν ο καλύτερος τρόπος για την εταιρεία σας να ετοιμάσει τα δεδομένα της για μια φυσική καταστροφή;. Μιλήσαμε με μερικούς ανθρώπους στις United Data Technologies , μία εταιρεία πληροφορικής που ειδικεύεται στη διαχείριση των ΤΠ για μικρές επιχειρήσεις και μας έδωσαν κάποιους δείκτες.

.

Ποιες είναι οι επιλογές αποθήκευσης μου

.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να εξετάσετε είναι ακριβώς πώς θα κάνετε backup για τα δεδομένα σας.

.

Πιθανότατα, ο πιο ασφαλής και αξιόπιστος τρόπος για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας σε περίπτωση καταστροφής είναι αποθήκευση σύννεφων . Αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει την αποστολή δεδομένων - τυπικά κρυπτογραφημένων - σε αρκετούς εκτός διακομιστή διακομιστές που αποθηκεύουν τα δεδομένα σας.

.

"Ένα από τα πλεονεκτήματα του σύννεφου είναι ότι δίνει στις μικρές επιχειρήσεις πρόσβαση στην ίδια τεχνολογία με τις μεγάλες επιχειρήσεις, â €;. λέει ο Darryl Sicker, Διευθυντής λύσεων σύννεφων στο UDT. Οι υπηρεσίες cloud διατίθενται σε πολλά σχήματα και μεγέθη και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παροχή λύσεων σε όλα σχεδόν τα επιχειρηματικά περιβάλλοντα.

.

Είναι επίσης προσβάσιμες 24 ώρες το 24ωρο μέσω του Διαδικτύου. Φυσικά το εγγενές πρόβλημα με αυτό είναι ότι χρειάζεστε Διαδίκτυο. Κάτι δεν είναι πάντα διαθέσιμο μετά από μια φυσική καταστροφή.

.

Ίσως θελήσετε να σχεδιάσετε μια τοποθεσία που θα έχει Internet αν η περιοχή σας δεν μοιάζει με ξενοδοχείο ή απομακρυσμένο γραφείο σε άλλη πόλη. Αν και σε αυτό το σημείο, η συνδιαλλαγή μπορεί να έχει νόημα.

.

Το Colocation είναι η πρακτική της αποθήκευσης όλων των δεδομένων σας σε μια ξεχωριστή τοποθεσία, ιδανικά μακριά από το γραφείο στο σπίτι σας. Με αυτόν τον τρόπο, εάν η περιοχή σας υποστεί σοβαρές ζημιές από φυσική καταστροφή, τα δεδομένα σας είναι κάπου που δεν είναι. Και αν έχετε τη δυνατότητα να βγείτε από την πόλη, μπορείτε να έχετε πρόσβαση πολύ εύκολα.

.

Αν θέλετε να κρατήσετε τα δεδομένα σας κοντά στο σπίτι, οι σκληροί δίσκοι είναι σαν τον παλιό σας έμπιστο φίλο, ο οποίος έχει κολλήσει, παρά το πολύ δροσερό "Cloud". â € ??. Εάν δεν έχουν χαθεί ή καταστραφεί στην καταστροφή, οι σκληροί δίσκοι επιτρέπουν την ταχύτερη ανάκτηση και κοστίζουν ένα κλάσμα σύννεφων. Για μεγάλες ποσότητες δεδομένων, ορισμένες εταιρείες εξακολουθούν να χρησιμοποιούν μαγνητική ταινία αποθήκευσης, αν και αυτό είναι κυρίως για την αρχειοθετημένη πληροφορία.

.

Αποφασίζοντας για την καλύτερη μέθοδο για εσάς

.

Η αποθήκευση σύννεφων είναι η καλύτερη επιλογή για να διασφαλιστεί ότι τα δεδομένα είναι ασφαλή, ακόμη και αν δεν είναι άμεσα προσβάσιμα. Αλλά itâ € ™ s επίσης εξαιρετικά δαπανηρή "και η διατήρηση όλων των στοιχείων της εταιρείας σας σε ένα σύννεφο μπορεί να μην είναι δαπάνη που μπορείτε να διατηρήσετε. Έτσι θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα.

.

Κοιτάξτε τα πιο ευαίσθητα και κρίσιμα δεδομένα σας - ίσως τα κορυφαία 20% - και τα βάζετε στο σύννεφο. Στη συνέχεια, βάλτε αυτό το κορυφαίο 20% συν όλα τα υπόλοιπα στους σκληρούς δίσκους ή σε απομακρυσμένες τοποθεσίες.

.

"Προετοιμασία είναι για την κατανόηση του πόσο ο κίνδυνος η επιχείρησή σας μπορεί πραγματικά να αντέξει οικονομικά, â €;. λέει ο Matt Gallo, Διευθυντής Πωλήσεων και Υπεύθυνος Πληροφορικής με την UDT. Αυτό, ισορροπημένο με το πόσο μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να επενδύσετε σε αυτό, διατηρώντας παράλληλα το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σας, είναι αληθινή ετοιμότητα για καταστροφές. "

.

Εάν ο προϋπολογισμός επιτρέπει, ακολουθήστε τον κανόνα 3-2-1: Τρία αντίγραφα όλων των δεδομένων, αποθηκευμένα με δύο τρόπους, ένα από τα οποία δεν βρίσκεται στο γραφείο σας. Εάν μπορείτε να το διαχειριστείτε, μπορείτε να αντιμετωπίσετε σχεδόν κάθε καταστροφή.

.

Προγραμματισμός μπροστά και έλεγχος

.

Αρχικά, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων σας συχνά. Ορισμένες εταιρείες το κάνουν κυριολεκτικά στο τέλος κάθε μέρα, αλλά ακόμα κι αν η επιχείρησή σας δεν είναι αυτή που οδηγείται από δεδομένα, μια φορά την εβδομάδα είναι μάλλον σοφός.

.

Φυσικά, ξοδεύοντας ένα σωρό χρήματα σε φανταχτερά αντίγραφα ασφαλείας είναι μόνο η μισή μάχη. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να καθίσετε στα χαλάσματα του γραφείου σας μετά από σεισμό και να συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχετε υποστηρίξει τίποτα που μπορείτε να ανακτήσετε.

.

Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι η μικρή σας επιχείρηση διαθέτει ένα πρόγραμμα αποκατάστασης καταστροφών και δοκιμάστε τακτικά τη διαδικασία ανάκτησης δεδομένων. Τουλάχιστον μία φορά το μήνα, εκτελέστε την υπάρχουσα τεχνολογική σας υποδομή και αποκτήστε πρόσβαση στα δεδομένα σας από το σύννεφο. Στη συνέχεια, εκτελέστε τους σκληρούς δίσκους και τις ταινίες σας για να βεβαιωθείτε ότι όλα τα δεδομένα είναι εκεί που πρέπει να είναι. Ίσως θελήσετε να το κάνετε αυτό και σε τυχαία χρονικά διαστήματα καθόλη τη διάρκεια του μήνα, αν για κανέναν άλλο λόγο παρά για να έχετε κάποια καλή πρακτική όταν το μεγάλο χτυπά.

.

Επίσης, μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τα αντίγραφα ασφαλείας για όλους τους φορητούς υπολογιστές της εταιρείας σας. Μέχρι τα δύο τρίτα των δεδομένων της εταιρείας σας μπορούν να ζήσουν κάπου αλλού από το γραφείο σας στο σπίτι. Ειδικά εάν έχετε απομακρυσμένους αντιπροσώπους πωλήσεων ή υπαλλήλους στον τομέα, επιστρέψτε τους φορητούς υπολογιστές τους και εκτελέστε δοκιμές σε αυτούς εξίσου συχνά.

.

Ακόμη και τα καλύτερα σχεδιασμένα σχέδια μπορεί ακόμα να αποτύχουν όταν μια φυσική καταστροφή χτυπά. Αλλά με το σωστό σχεδιασμό, τις συχνές δοκιμές και την αποτελεσματική άσκηση, μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασία γρήγορα. Ακόμη και αν άλλες πτυχές της επιχείρησής σας χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να επανέλθουν στο φυσιολογικό, τουλάχιστον τα δεδομένα σας θα είναι εκεί όταν τα χρειάζεστε.

.

Για περισσότερες συμβουλές για να προετοιμάσετε την επιχείρησή σας για φυσική καταστροφή, επισκεφτείτε τη σελίδα προγραμματισμού καταστροφών της Διοίκησης Μικρών Επιχειρήσεων .

.
.
.

Ο Matt Meltzer είναι καθηγητής επιχειρηματικής επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι. Είναι παλαίμαχος του Σώματος θαλάσσιων σωμάτων των Ηνωμένων Πολιτειών και έχει πτυχίο πανεπιστημίου στην διοίκηση επιχειρήσεων από το UM, καθώς και μεταπτυχιακό δίπλωμα μαζικής επικοινωνίας από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα.

.
.
April 25, 2018