Back to Question Center
0

Πώς η μικρή επιχείρησή σας μπορεί να μειώσει τα απόβλητα τροφίμων

1 answers:
.
.
- melhor servidor de revenda de hospedagem.
. How Small Business Reduce Food Waste Restaurants

Γνωρίζατε ότι, σύμφωνα με τους ανθρώπους πίσω από την Παγκόσμια Ημέρα Τροφίμων, ο κόσμος πετάει σχεδόν το ένα τρίτο του συνόλου των τροφίμων που παράγει;. Δυστυχώς, οι ΗΠΑ είναι ένας από τους κύριους ενόχους των αποβλήτων τροφίμων παγκοσμίως, καθώς οι Αμερικανοί χάνουν σχεδόν το 40% των τροφίμων που αγοράζουμε.

Όχι μόνο αυτός ο βαθμός σπατάλης τροφίμων είναι απαράδεκτος όταν τόσοι πολλοί άνθρωποι πεινούν κάθε μέρα, αλλά κοστίζουν επίσης τα χρήματα των επιχειρήσεων μας. Και όταν τρέχετε μια μικρή επιχείρηση, ρίχνοντας φαγητό στα σκουπίδια είναι ουσιαστικά το ντάμπινγκ μετρητών σε ένα χώρο υγειονομικής ταφής.

Το ζήτημα των απορριμμάτων τροφίμων δεν αποτελεί πρόβλημα μόνο για τις επιχειρήσεις στον κλάδο των υπηρεσιών εστίασης όπως τα εστιατόρια . Ακόμη και η λογιστική σας επιχείρηση ή η επιχείρηση λιανικής πώλησης μπορεί να σπαταλάτε τρόφιμα με τρόπους που δεν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε. Επιπλέον, όπως περιγράφεται σε αυτόν τον οδηγό, η ξενοδοχειακή βιομηχανία μπορεί επίσης να εργαστεί για τη μείωση του αποτυπώματος των απορριμμάτων τροφίμων. Έτσι, εδώ είναι μερικές συμβουλές τόσο για τις μικρές επιχειρήσεις όσο και για τις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών εστίασης σχετικά με το πώς
μειώνουμε τα απόβλητα τροφίμων .

Ξεπεράστε την αγάπη σας για χύμα.

Ναι, το μυαλό μας ήταν όλοι μαζί συλλέχθηκαν όταν ανακαλύψαμε τον Costco και το θαύμα που βρισκόταν σε τσάντα 3 κιλών από κουλούρια. Αλλά, σοβαρά, νομίζετε ότι μπορείτε πραγματικά ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ότι πολλές pretzels;. Πιθανώς όχι. Το μαζικό μπορεί αρχικά να φανεί φθηνότερο, αλλά όταν πετάτε τα μισά από αυτά που αγοράζετε, δεν είναι. Εάν δεν πιστεύετε ρεαλιστικά ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα τρόφιμα που σκέφτεστε να αγοράσετε χύμα, τότε μην το αγοράσετε.

Donâ € ™ t ζουν με τη λήξη ή â € œbest byâ €;. ημερομηνίες.

Ίσως όταν πρόκειται για φρέσκα προϊόντα, ψάρια και άλλες πρωτεΐνες, πετώντας κάτι μόλις περάσει η κορυφή της είναι μια μεγάλη ιδέα. Αλλά χάνοντας μια ολόκληρη περίπτωση σόδα επειδή έχει περάσει κάποια αυθαίρετη ημερομηνία είναι απλώς ανόητη. Οι κατασκευαστές δημιουργούν αυτές κυρίως έτσι ώστε να αγοράσετε περισσότερα, οπότε χρησιμοποιήστε την κοινή λογική και χρησιμοποιήστε τα πράγματα μέχρι να φανεί σαν να μην πρέπει.

Ενθαρρύνετε τους υπαλλήλους να λαμβάνουν τα υπολείμματα στο σπίτι.

Αυτή η γιγαντιαία πιατέλα των bagels και των κρύων τεμαχίων που πήρατε για την ημέρα εκτίμησης των εργαζομένων ήταν μια υπέροχη χειρονομία, παρά το γεγονός ότι οι υπάλληλοί σας έτρωγαν μόνο τα μισά. Ενθαρρύνετε τους ενεργά να πάρουν τα απομεινάρια στην πατρίδα τους στις οικογένειές τους ή απλώς να σώσουν για μεσημεριανό γεύμα την επόμενη μέρα.

Απολαύστε μικρότερες μερίδες στο μεσημεριανό γεύμα.

Σε εκείνες τις περιπτώσεις, όταν πηγαίνετε για ένα γεύμα ομαδικής κατασκευής, εξετάστε τα μεγέθη των μεριδίων πριν από την παραγγελία. Εάν βγείτε έξω για φαγητό, πάρτε ένα σημείο με λογικά, φαγητά με γεύμα. Αν παραγγείλετε, μην πάτε καρύδια και παραγγείλετε 3 σάντουιτς για κάθε υπάλληλο, επειδή θέλετε να μοιάσετε με τον Άγιο Βασίλη του Μετρό. Να μετριέται κατά την παραγγελία τροφίμων για την πρόληψη των αποβλήτων.

Αποθηκεύστε το ψυγείο σας με τον σωστό τρόπο.

Υπάρχει, πιστεύετε ή όχι, μια πολύ συγκεκριμένη επιστήμη για το πώς αποθηκεύετε το ψυγείο σας. Μπορεί να έχετε πάρει υποσυνείδητα από την παρακολούθηση των γονέων σας, αλλά αν όχι Foodrepublic. com έχει μια infographic που το χωρίζει όμορφα.

Φυλάσσετε κατάλληλα τα τρόφιμα.

Ακριβώς επειδή τα τυριά δεν χρειάζονται ψυγείο δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα αποθηκεύετε οπουδήποτε αισθάνεστε. Κρατήστε τα πράγματα που μπορούν να παραμείνουν γερά σε αεροστεγή δοχεία και σιγουρευτείτε ότι αποθηκεύετε φαγητό όπου είναι ορατό, για να αποφύγετε την εύρεση μίας μαύρης ασαφούς μάζας στο πίσω μέρος του ντουλαπιού.

Δώστε αχρησιμοποίητα τρόφιμα.

Εάν φαίνεται απολύτως ότι τα αντικείμενα στο γραφείο σας δεν θα χρησιμοποιηθούν ποτέ, θα τα δωρίσετε σε κάποιον που θα τα χρησιμοποιήσει. Πολλοί αγρότες θα πάρουν το αχρησιμοποίητο φαγητό σας για ζωοτροφές και οι τοπικές τράπεζες τροφίμων θα καλωσορίζουν πάντα τα κονσερβοποιημένα / σφραγισμένα αντικείμενα.

Χρησιμοποιήστε τη μέθοδο FIFO.

Παρόλο που φαίνεται ότι αυτές τις μέρες, ακόμη και η McDonald's τραγουδάει τους â € œfreshâ €;. συστατικά, ας είμαστε ειλικρινείς: Μερικές φορές δεν χρησιμοποιείτε το κεφάλι του λάχανου την ίδια μέρα που το αγοράζετε. Το εστιατόριό σας μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε τα απόβλητα τροφίμων χρησιμοποιώντας το "First In, First Out". (FIFO) για να διασφαλίσετε ότι χρησιμοποιείτε πρώτα τα πρώτα στοιχεία που αγοράσατε. Αν νομίζετε ότι αυτό επηρεάζει την ποιότητα του φαγητού σας, τότε αγοράστε μόνο λιγότερα.

Αξιοποιήστε στο έπακρο τα αποκόμματα σας.

Πιθανότατα γνωρίζετε ήδη μερικές αμυγδαλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα απορρίμματα σας, όπως η χρήση απομιμήσεων πρωτεΐνης στο απόθεμα και το ψωμί χέρι για κρουτόν. Αλλά οι New York Times δημοσίευσαν έναν φανταστικό κατάλογο συμβουλών για τη μείωση των απορριμμάτων τροφίμων . Μερικά από τα σημαντικότερα σημεία περιλαμβάνουν:

.
  • Sauté μαρούλι που έχει αρχίσει να μαραίνονται στο ελαιόλαδο και εποχής με σκόρδο ή ασκαλώνια.
  • .
  • Blanch και έπειτα καθαρά καρότο κορυφές σε chimichurri ή πέστο.
  • .
  • Χρησιμοποιήστε το ξινόγαλο για να κάνετε τηγανίτες ή άλλα ψημένα προϊόντα που απαιτούν το βουτυρόγαλα.
  • .
  • Χρησιμοποιήστε γεμιστό ψωμί για γαλλική φρυγανιά, κρουτόν και πάστα ψωμιού.
  • .


Παρακολουθήστε τι ρίχνετε.

Αυτό είναι περίπου τόσο συνηθισμένο - και ως συνήθως αγνοείται - συμβουλές ως παρακολούθηση των θερμίδων που τρώτε για να χάσετε βάρος. Αλλά η προσεκτική παρακολούθηση της χρήσης των τροφίμων σας και η παρακολούθηση της ποσότητας των τροφίμων που πετάτε θα δείξουν πού μπορείτε πραγματικά να μειώσετε τις παραγγελίες σας. Ή τουλάχιστον, μπορεί να σας εμπνεύσει να βρείτε τρόπους για να χρησιμοποιήσετε το φαγητό με δημιουργικούς τρόπους πριν χαλάσει.

Σερβίρετε μικρότερα επιδόρπια.

Πραγματικά, θα μπορούσατε να πάρετε αυτό το βήμα παραπέρα και απλώς να εξυπηρετήσετε μικρότερες μερίδες παντού. Αλλά οι πιθανότητες είναι ότι τα επιδόρπια σας σπάνια τελειώνουν και πιθανόν να μειώσετε το ποσό των τροφίμων που χρησιμοποιείτε σε αυτά, να μειώσετε τις τιμές και να διατηρήσετε το ίδιο περιθώριο κέρδους. Εξάλλου, πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι το 71% των ενηλίκων προσπαθούν να φάνε πιο υγιεινά στα εστιατόρια από ό, τι πριν από δύο χρόνια. Επωφεληθείτε από αυτή την τάση εξυπηρετώντας επιδόρπια με μικρότερα μεγέθη μερίδας.

Αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση πρωτεϊνών και την παραγωγή.

Οι πωλήσεις περιορισμένης διάρκειας είναι όλες καλές και καλές όταν αγοράζετε μαγνητοταινιακή ταινία ή χαρτοπετσέτες. Αλλά όταν αγοράζετε μπρόκολο;. Οχι τόσο πολύ. Ακόμα κι αν ο πωλητής σας προσφέρει τη μεγαλύτερη έκπτωση στο μπρόκολο που έχετε δει ποτέ, θυμηθείτε ότι θα πάει κακό. Έτσι, αν δεν έχετε ένα μεγάλο σχέδιο για να μετακινήσετε όλα αυτά, αντισταθείτε στον πειρασμό και να αγοράσετε πρωτεΐνες και να παράγουν μόνο επειδή είναι βαθιά μειωμένη από τον πωλητή σας.

Επιθεωρήστε τους προμηθευτές σας.

Η απόρριψη από τα σουπερμάρκετ των λαχανικών μπορεί να είναι μία από τις μεγαλύτερες αιτίες των αποβλήτων τροφίμων στον βιομηχανικό κόσμο. Και μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να το αντιμετωπίσετε αποδεχόμενοι υποπαραγωγικά προϊόντα. Αλλά donâ € ™ t κάνει. Τις περισσότερες φορές, θα καταλήξετε να το πετάξετε γιατί πηγαίνει άσχημα γρηγορότερα, και τώρα έχετε δαπανήσει ακριβώς χρήματα για να χάνετε τροφή.

Λάβετε δημιουργικές με ειδικές προσφορές.

Αν αγνοήσατε το μεγαλύτερο μέρος αυτού του άρθρου, αγοράσατε χύμα, απολαύσατε τις προσφορές και προγραμματίσατε μεγάλες μερίδες, εξακολουθεί να υπάρχει ελπίδα για εσάς. Πες στο σεφ ότι έχεις κάποια πράγματα που πρέπει να πουλήσεις και «έκπληξη» - αυτό είναι που θα χαρακτηρίσουμε ως αύριο ξεχωριστό. Τώρα δημιουργήστε. Αυτό είναι αυτό που πληρώνετε για το σεφ σας.

Είτε τρέχετε ένα εστιατόριο είτε μια μικρή επιχείρηση που δεν ανήκει στον κλάδο των υπηρεσιών εστίασης, μπορείτε σίγουρα να συμβάλλετε στο να μειώσετε τα απόβλητα τροφίμων ακολουθώντας τις συμβουλές που περιγράψαμε παραπάνω.

.
.
.

Ο Matt Meltzer είναι καθηγητής επιχειρηματικής επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι. Είναι παλαίμαχος του Σώματος θαλάσσιων σωμάτων των Ηνωμένων Πολιτειών και έχει πτυχίο πανεπιστημίου στην διοίκηση επιχειρήσεων από το UM, καθώς και μεταπτυχιακό δίπλωμα μαζικής επικοινωνίας από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα.

.
.
April 25, 2018