Back to Question Center
0

Φιλανθρωπικό Δίνοντας: Πώς λειτουργεί για τις μικρές επιχειρήσεις

1 answers:
.
.
.
. rehvid parima hinnaga.4525,0.51&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131605850760000000" alt="Charitable Giving Works for Small Business">

"Γιατί δίνουμε ότι παίρνουμε";. δεν είναι μόνο μια καλή φιλοσοφία για τα άτομα. Η φιλανθρωπική χορηγία μπορεί επίσης να αποκομίσει μεγάλα οφέλη για τις μικρές επιχειρήσεις . Â

.

Οι φιλανθρωπικές οργανώσεις έλαβαν σχεδόν $ 18. 5 δισεκατομμύρια από τις εταιρείες το 2015 , σχεδόν τέσσερα τοις εκατό από το προηγούμενο έτος. Μια εταιρεία δικτύωσης αφιερωμένη στις μικρές επιχειρήσεις, η Alignable, είπε το 2015 ότι το 95% των μικρών επιχειρήσεων σχεδίαζε κάποιο είδος φιλανθρωπικής δωρεάς .

.

Αυτό που δεν είναι δυνατόν να μετρηθεί είναι η απόδοση γενναιοδωρίας σε επιχειρήσεις που ήταν σε θέση να προωθήσουν τις ενέργειές τους για τη δημιουργία καλής θέλησης, την προώθηση της αναγνωρισιμότητας του σήματος και τη βελτίωση του ηθικού στο χώρο εργασίας. Â

.

Η γενναιοδωρία μπορεί επίσης να βοηθήσει τις εταιρείες να αποκτήσουν νέους πελάτες και να βελτιώσουν την εμπιστοσύνη των πελατών. Μια μελέτη Cone Communications από το 2015 διαπίστωσε ότι (93) 93% των καταναλωτών έχουν μια θετικότερη εικόνα μιας επιχείρησης όταν υποστηρίζει μια αιτία που ενδιαφέρονται. Â

.

Αλλά όπως και με όλα τα άλλα, οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων πρέπει να εξετάσουν προσεκτικά και να σχεδιάσουν τον καλύτερο τρόπο για να πάνε για τις φιλανθρωπικές τους δραστηριότητες. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη σας.

.

Βεβαιωθείτε ότι η φιλανθρωπία σας είναι σχετική

.

Έχει νόημα να βρούμε μια αιτία που σχετίζεται με την επιχείρησή σας. Οι πιθανότητες είναι ότι έχετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μικρών επιχειρήσεων σας και, όπως και με όλα τα άλλα, θα αποκομίζετε πολύ περισσότερα εάν η αιτία σας έχει νόημα. Αν η επιχείρησή σας δωρεά σε μια φιλανθρωπική οργάνωση που επηρεάζει την αγορά-στόχο σας, είστε επίσης πιο πιθανό να αλληλεπιδράσετε με ανθρώπους που θα τείνουν να αγοράσουν το προϊόν ή την υπηρεσία σας.

.

Αν έχετε ένα κατάστημα κατοικίδιων ζώων, ένα καταφύγιο ζώων θα ήταν μια τέλεια δωρεάν αιτία ή μια τράπεζα τροφίμων για ένα εστιατόριο.

.

Για τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, των οποίων η πελατειακή βάση είναι κατά κύριο λόγο τοπική, είναι συνήθως καλύτερα να ψάχνετε για κοντινά φιλανθρωπικά ιδρύματα. Μέσω της βοήθειας της δικής σας κοινότητας , η συμμετοχή σας έχει μεγαλύτερη σημασία, καθώς μπορεί να ενισχύσει την ευημερία της οικογένειας, των φίλων και των πελατών σας. Και η δωρεά σας θα είναι σίγουρα μια σπίθα για την αύξηση της εμπιστοσύνης των πελατών εάν έχει άμεσο αντίκτυπο σε αυτούς.

.

Μην ξεχάσετε να ρωτήσετε τους υπαλλήλους σας για τη γνώμη τους σχετικά με τα αίτια που πρέπει να στοχεύσετε για τη φιλανθρωπική σας προσφορά. Θα σας επιστραφούν περισσότεροι εργαζόμενοι με κίνητρο εάν αισθάνονται ότι οι απόψεις τους είναι πολύτιμες. Â

.

Σκεφτείτε έξω από το κουτί

.

Οι δωρεές σε μετρητά είναι ο πιο προφανής τρόπος για να δώσετε πίσω, αλλά παρέχοντας το προϊόν ή τις υπηρεσίες σας δωρεάν ή με μειωμένο επιτόκιο εκτιμάται επίσης εάν ο οργανισμός το χρειάζεται πραγματικά. Μια άλλη επιλογή μπορεί να είναι η παροχή κατάρτισης στην εξειδίκευση σας σε άτομα που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από τις γνώσεις σας.

.

Μπορείτε επίσης να κερδίσετε παρέχοντας στους υπαλλήλους σας την ευκαιρία να προσφερθούν εθελοντικά με τις φιλανθρωπικές οργανώσεις που υποστηρίζουν. Η εκμίσθωση των εργαζομένων εθελοντικά κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας ή η ενθάρρυνσή τους να συμμετάσχουν εθελοντικά σε προγράμματα μετά την εργασία στην κοινότητα μπορούν να ενισχύσουν το ηθικό στο χώρο εργασίας.

.

Να σας Due diligence

.

Πριν να ευθυγραμμίσετε τη μικρή επιχείρησή σας με φιλανθρωπικό ή μη κερδοσκοπικό οργανισμό, βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε προσεκτικά τη στολή για να επιβεβαιώσετε ότι επενδύετε τις προσπάθειές σας σε έναν αξιόπιστο οργανισμό. Ακόμα κι αν γνωρίζετε πολλά για τη φιλανθρωπία, θα πρέπει να αναθεωρήσετε γραπτές πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες και τα οικονομικά της.

.

Ελέγξτε τις αξιόπιστες πηγές από τις σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις φιλανθρωπικές και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, όπως η Better Business Bureau (BBB) ​​Wise Giving Alliance , Charity Navigator. , και GuideStar .

.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε παρατηρήσει

.

Ανεξάρτητα από το είδος της φιλανθρωπίας που επιλέγετε, οι εικόνες αποτελούν κρίσιμο μέρος της δημιουργίας δημοσίων σχέσεων, είτε εστιάζετε σε πιο παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης είτε σε κοινωνικά μέσα . Στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, οι εικόνες αποτελούν το κλειδί αν δημοσιεύετε στο Facebook, στο Twitter ή σε άλλα καταστήματα. Μια καλή εικόνα καταγράφει αμέσως την προσοχή, ώστε οι άνθρωποι να θέλουν να διαβάσουν περισσότερα γι 'αυτό.

.

Αν δωρίσετε χρήματα, προσπαθήστε να τραβήξετε μια φωτογραφία που δείχνει πώς η φιλανθρωπία χρησιμοποίησε τα χρήματα. Για παράδειγμα, εάν δώσατε σε μια τράπεζα τροφίμων, έχετε μια φωτογραφία που τραβήξατε από εσάς με τους υπαλλήλους σας και τα αγορασμένα τρόφιμα. Για καταστάσεις όπου εσείς ή οι εργαζόμενοι σας δίνουν χρόνο, προσπαθήστε να φέρετε μια φωτογραφία που δείχνει ότι όλοι έχουν καλό χρόνο εθελοντισμού.

.

Α .

.
.
. Erica Stone
.
.

Η Erica είναι βετεράνος δημοσιογράφος και συντάκτης της οποίας η εμπειρία περιλαμβάνει τη Dow Jones Newswires και το Associated Press. Έχει γράψει σε διάφορα θέματα που κυμαίνονται από τον αθλητισμό μέχρι σύνθετα οικονομικά ζητήματα. Â .

.
.
April 24, 2018