Back to Question Center
0

Πού το HRMS Cloud ταιριάζει στο μέλλον του HR;

1 answers:
.
.

. Where Does HRMS Cloud Fits Into The Future Of HR?

.
- iwhite.
.

Η παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη επιδιώκει τον ανταγωνισμό. Και για να παραμείνουν μπροστά στο διαγωνισμό οι επιχειρήσεις απαιτούν τη συγκέντρωση νέων ταλέντων. Σήμερα, οι οργανώσεις επικεντρώνονται στην πρόσληψη, διατήρηση και ανάπτυξη εργαζομένων ·. υπάρχουν και άλλες εταιρείες που βλέπουν το ανθρώπινο δυναμικό με νέο τρόπο. Ήθελαν να μεταφέρουν την ΥΕ τους σε άλλο επίπεδο. και αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την εφαρμογή του HRMS Cloud μέσα στο σύστημα.

Το τμήμα ανθρωπίνων πόρων αποτελεί καρδιά οποιουδήποτε οργανισμού και ουσιαστικό στοιχείο της συνεχιζόμενης επιτυχίας της εταιρείας. Ως εκ τούτου;. εάν το τμήμα HR σας δεν υποστηρίζεται με ένα ενημερωμένο Λογισμικό Συστήματος Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού , μπορεί να επιβραδύνει την επιχειρηματική σας διαδικασία. δημιουργώντας απογοήτευση και μπερδεύοντας τα πράγματα μεταξύ των εργαζομένων και της διοίκησης.

Μια πρόσφατη έρευνα ανέφερε ότι περίπου το 39% των Διευθύνοντων Συμβούλων αισθάνονται ότι οι ομάδες HR τους είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις καθώς και να αποκτήσουν νέα ταλέντα, διατηρώντας τα καλύτερα ταλέντα και αναπτύσσοντας το ίδιο με. έχοντας εφαρμόσει λύσεις SAAS HR.

Οι εταιρείες εξακολουθούν να βρίσκονται σε δίλημμα για την εφαρμογή λύσεων βασισμένων σε νέφος . Δεν είναι ακόμα σίγουροι αν θα είναι μια σωστή κίνηση, καθώς οι οργανισμοί φοβούνται ότι η τεχνολογία που βασίζεται στο σύννεφο θα είναι δαπανηρή και περίπλοκη. Οχι, δεν είναι. Μάλλον μπορείτε να έρθετε σε επαφή με μια επαγγελματική HRMS εταιρεία παροχής λύσεων σύννεφο όπως η Single Point HR μπορεί να σας παρέχει προσαρμοσμένο HRMS σύννεφο λογισμικό .

Το HRMS Cloud είναι το επόμενο φύλο που οι επιχειρήσεις έχουν ήδη αρχίσει να υιοθετούν. Με άφθονα οφέλη από την εφαρμογή HRMS βασισμένο σε σύννεφο λογισμικό. Το HR Point εξηγεί το HRMS ταιριάζει στο μέλλον του HR .

HRMS Cloud Software For Comprehensive & amp;. Ενιαία Προσέγγιση για την επαναφορά του HR

. )

1.

Η αλλαγή που παρατηρείται συνεχώς στην HR - η έλλειψη ταλέντων, η ψηφιακή εμπλοκή, οι πολυπαραγοντικές και οι πραγματικές ώρες εργασίας σημαίνουν ότι. Οι υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού πρέπει να είναι εύκολη, γρήγορη, βολική και εύκολη στην υιοθέτηση. Το σύστημα Cloud HR προσφέρει γρήγορη πρόσβαση σε εφαρμογές σε ένα εξατομικευμένο, αυτοεξυπηρετούμενο, συνδεδεμένο και ασφαλές περιβάλλον, μειώνοντας το χρόνο που αφιερώνεται σε πολλά συστήματα. Με βάση τις εμπειρίες HR ενός σημείου, περίπου το 62% του κόστους των ανθρώπινων πόρων μπορεί να αποβληθεί με τη χρήση λύσεων HRMS Cloud Computing . Με την αύξηση της ταχύτητας και την απόκτηση επιχειρησιακής αριστείας στην παροχή υπηρεσιών HR, ως εκ τούτου,. οι επιχειρήσεις είναι σε καλύτερη θέση να αυξήσουν ή να μειώσουν την ανάπτυξη και τις προκλήσεις.

2. Θετική δέσμευση των εργαζομένων & amp;. Τα επίπεδα ικανοποίησης είναι κρίσιμα

Το ενιαίο σημείο HR αποκαλύπτει ότι, όταν η οργάνωση κάνει για να πάρει δικαίωμα εμπλοκής, οι εργαζόμενοι θα αισθάνονται παραγωγικοί ως εκ τούτου?. είναι λιγότερο πιθανό να αναζητήσουν εργασία αλλού.

Η εμπειρία των εργαζομένων δεν πρέπει να είναι λιγότερο ελκυστική από τις εμπειρίες που προσφέρετε στους πελάτες σας. Σύστημα λογισμικού HR βασισμένο σε σύννεφα βασίζεται σε εμπλουτισμό της ζωής των εργαζομένων με πλούσιες εμπειρίες ποιότητας καταναλωτών. Οι ολοκληρωμένες ηλεκτρονικές εφαρμογές, οι πύλες εργαζομένων με αυτοεξυπηρέτηση και εργαλεία συνεργασίας όπως τα blogs, οι συζητήσεις και τα κοινωνικά δίκτυα στο χώρο εργασίας επιτρέπουν τη σύνδεση σε πραγματικό χρόνο μεταξύ διευθυντικών στελεχών και υπαλλήλων και παρέχει στο HR τα εργαλεία δημιουργικής ενθάρρυνσης και κινητοποίησης του εργατικού δυναμικού.

3.

Από τη φοβερή ετήσια εκτίμηση και προς πιο ευέλικτες επιλογές 360 μοιρών. Το σύστημά σας HR ή άλλο λογισμικό σας διευκολύνει ή δυσκολεύει περισσότερο;. Όσο για τη λήψη σχολίων, περίπου το 1 στα 5 το θέλουν κάθε εβδομάδα, το οποίο είναι ελαφρώς σκληρό από τη μία φορά το χρόνο "γενική αναδρομή".

HRMS Λογισμικό από Το One Point HR σας δίνει τη δυνατότητα να βοηθήσετε την HR σας από την τυπική μορφή αξιολόγησης σε καινοτόμους τρόπους. όχι μόνο βοηθά τις εταιρείες να βελτιώσουν αλλά. βοηθώντας τους υπαλλήλους να μάθουν για τις επιδόσεις τους και όπου μπορούν να βελτιώσουν.

4. Το HR Cloud Solutions δίνει τη δυνατότητα στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων

Οι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων αντιμετωπίζουν με συνέπεια την αξιολόγηση των αναγκών και των στόχων του εργατικού δυναμικού για την υποστήριξη της ανάπτυξης και της καινοτομίας. Η One Point HR πιστεύει ότι ένα σύστημα HR βασισμένο σε σύννεφα χρησιμοποιεί δεδομένα, πίνακες ελέγχου και προοδευτικές τεχνικές υποβολής αναφορών για να προσφέρει στους HR και τους διευθυντές εύχρηστες γνώσεις για να κάνουν εποικοδομητικές επιλογές για ταλέντο ή άλλο εργατικό δυναμικό. ανάγκες.

Για παράδειγμα, οι υπεύθυνοι προσλήψεων με επιθετικούς στόχους απόκτησης ταλέντων μπορούν να έχουν γνώση σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τη δραστηριότητα αγωγών ταλέντων. Με θέα 360 μοιρών, οι ομάδες απόκτησης ταλέντων μπορούν να παρακολουθούν και να προσαρμόζουν τις δραστηριότητες πρόσληψης για μια θετική απόδοση επένδυσης (ROI).

5.

Τα διαφορετικά συστήματα και τα κατακερματισμένα όρια αναφοράς HR στον τρόπο με τον οποίο βελτιστοποιεί την παγκόσμια παραγωγικότητα στο χώρο εργασίας. Το HR που βασίζεται σε σύννεφα εξαλείφει τα διαφορετικά συστήματα και διασφαλίζει ότι οι διαδικασίες ανταποκρίνονται στις παγκόσμιες και τοπικές ανάγκες με τις τελευταίες δυνατότητες. Παρέχει επίσης την ευελιξία στις επιχειρήσεις να αντιμετωπίζουν τις τοπικές ανάγκες γύρω από τα δεδομένα, την προστασία της ασφάλειας, τους επιχειρηματικούς κανόνες και τη συμμόρφωση προς την περιοχή τους.

Το HRMS που βασίζεται σε σύννεφα επηρεάζει δραματικά το ρυθμό, τη συμπεριφορά και την ευκινησία των δυναμικών εργατών της ημέρας. Είναι αναγκάζοντας τις επιχειρήσεις να επικεντρωθούν στους υπαλλήλους, φροντίζοντας να έχουν τα κατάλληλα εργαλεία και πληροφορίες για να κάνουν τις δουλειές τους. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το Μονόχρωμο HRMS Cloud και λάβετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο το Cloud μπορεί να ωφεληθεί HR με τις λύσεις που βασίζονται στο cloud HRMS.

- Ενιαίο σημείο HR â € . ) καλύτερο λογισμικό HRMS cloud . Το λογισμικό είναι πλήρως ενσωματωμένο λύση ανθρώπινου δυναμικού και μισθοδοσίας σχεδιασμένο από το έδαφος για να καλύψει τις ανάγκες οργανισμών με πολυπλοκότητα, όγκο ή όραμα. ανάπτυξη.

Το καλύτερο λογισμικό HR στην Ινδία είναι αυτά που επιτρέπουν τον εξορθολογισμό των διαδικασιών, μειώνουν το συνολικό κόστος διαχείρισης των λειτουργιών του ανθρώπινου δυναμικού, παρέχουν ενημερωμένες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο. δημιουργώντας ένα ασφαλές και αξιόπιστο περιβάλλον που επιτρέπει μελλοντική επεκτασιμότητα. Λάβετε υπόψη αυτό κατά τη μετακίνησή σας μέσω του λογισμικού σας HR Â .

Â

Μισθοδοσία χαμηλού κόστους από το τέλος του τέλους & amp;. Λογισμικό ανθρώπινου δυναμικού

Κόστος ξεκινά στο Rs. 50 ανά μήνα ανά εργαζόμενο

.

16)

imagesource .

.
.
.
. Σχόλια -> .
. .
.

April 19, 2018