Back to Question Center
0

VIDEO: Υγιέστεροι δανειολήπτες μικρών επιχειρήσεων στον Ορίζοντα το 2013

1 answers:
.
.
.
.

Τον περασμένο μήνα, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της BFS, ο Marc Glazer είχε την ευκαιρία να μιλήσει για μια υγιέστερη και πιο αισιόδοξη Main Street. Η έκθεση Coleman παρέχει webinars για τους τραπεζίτες μικρών επιχειρήσεων και φιλοξενεί διάφορες εξειδικευμένες εκδηλώσεις στον χρηματοπιστωτικό κλάδο - app entwicklungskosten. Εκδίδουν δύο καθημερινά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε περισσότερους από 23.000 επαγγελματίες δανεισμού μικρών επιχειρήσεων .Πηγή: http: // www. colemanreport.

Κοιτάζοντας πίσω την τελευταία δεκαετία ή έτσι, είναι εύκολο να ξεχάσουμε τις μυριάδες των αλλαγών της βιομηχανίας. , οι μικρές επιχειρήσεις και η χώρα έχουν περάσει από τότε που ο Marc μεταμόρφωσε αρχικά μια πύλη μικρών επιχειρήσεων, 4SmallBusiness. com , σε εταιρεία ειδικής χρηματοδότησης, BFS Capital .

Ακόμη και όταν ανέλαβε τη μεγάλη δέσμευση του 2008 να αναπτύξει σοβαρά την BFS Capital, δεν θα μπορούσε ποτέ να προβλέψει τα πολλά γεγονότα - «οικονομικά και άλλα» - που θα είχαν τόσο τεράστιο αντίκτυπο στους πελάτες μας. ) για τις μικρές επιχειρήσεις σε ολόκληρη την Αμερική. Για να μην αναφέρουμε πώς μοναδικά η BFS Capital θα ήταν τοποθετημένη για να βοηθήσει πολλούς από αυτούς με λύσεις κεφαλαίου όταν τις χρειάζονταν περισσότερο.

Τα τελευταία χρόνια, αρχίσαμε να βλέπουμε τις μικρές επιχειρήσεις να αναζητούν πραγματικά χρήματα κυρίως για την ανάπτυξη. Στην πραγματικότητα, εξήντα τοις εκατό των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων που ερωτήθηκαν αντιμετώπισαν δυσκολίες λήψης δανείων από παραδοσιακούς δανειστές για αναπτυξιακές ανάγκες, έτσι πολλοί αναγκάζονται να αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις χρηματοδότησης.

Αλλά τι γίνεται με την υγεία των επιχειρηματικών πελατών μας και την ποιότητα των συναλλαγών που μπορούμε να κάνουμε μαζί τους;. Τα καλά νέα είναι ότι τα ποσοστά αθέτησης (BFS Capital) μειώθηκαν ελαφρά. Ο Marc πιστεύει ότι αυτός είναι ένας συνδυασμός των μακροοικονομικών συνθηκών γύρω από το U. S, αλλά ότι πρόκειται για χρηματοδότηση υψηλότερων ποιοτικών, μεγαλύτερων επιχειρήσεων που από την πλευρά μας είναι απλώς πιο σταθερές. Και πού εντάσσονται οι Επιχειρηματικές Χρηματοπιστωτικές Υπηρεσίες στον αστερισμό της χρηματοδότησης μικρών επιχειρήσεων, και οι δύο «παραδοσιακές»;. και "εναλλακτική";. Και το BFS έχει «τυποποιημένο»;.

Αν και με τα βραχυπρόθεσμα επιχειρηματικά δάνεια με βραχυπρόθεσμα έσοδα Â και τις προκαταβολές των εμπορικών μετρητών , έχουμε την ικανότητα να . με μόλις 5.000 δολάρια μέχρι και 1 εκατομμύριο δολάρια, υπάρχουν κάποιες θέσεις στο συνεχές, όπου οι συμφωνίες μας συσσωρεύονται. Το δικό μας â € œsweet spotâ €;. για το μέγεθος της συμφωνίας είναι στην περιοχή $ 25.000 έως $ 75.000. Σε ό, τι αφορά το επιχειρηματικό τομέα - τα εστιατόρια, οι λιανοπωλητές και οι υπηρεσίες συνθέτουν το μεγαλύτερο μέρος της επιχείρησής μας. Ωστόσο, με την έλευση του δανείου μας για μικρές επιχειρήσεις πριν από μερικά χρόνια, είμαστε πλέον ανοιχτοί στην παραγωγή, τη διανομή και ούτω καθεξής.

Τι γίνεται με την αποπληρωμή;. Ως επί το πλείστον, οι πελάτες μας συνήθως πραγματοποιούν καθημερινές αυτόματες πληρωμές. Αν ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης χρησιμοποιεί το προϊόν προόδου μετρητών του εμπόρου, η εξόφληση είναι ένα σταθερό ποσοστό των ημερήσιων πωλήσεων πιστωτικών καρτών. Εάν μια επιχείρηση επωφελείται από το προϊόν δανείου μας, η επιστροφή είναι ένα καθημερινό σταθερό ποσό, αν και αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι εβδομαδιαία.

Τα προϊόντα μας βοηθούν τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με οποιαδήποτε επιχειρηματική ανάγκη, από ευαίσθητες στο χρόνο ευκαιρίες ανάπτυξης σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που χρειάζονται γρήγορη πρόσβαση στο κεφάλαιο κίνησης. Είμαστε πραγματικά πρωταθλητές μικρών επιχειρήσεων και είμαστε αφοσιωμένοι στο να τους βοηθήσουμε να πετύχουν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δάνεια μικρών επιχειρήσεων και τις προκαταβολές μετρητών του εμπόρου ή για να δείτε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Καλέστε 1-866-905-4334 ή συμπληρώστε την φόρμα αίτησης και ένας εκπρόσωπος θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Με περισσότερα από 13 χρόνια εμπειρίας σε μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, όπως η JP Morgan Chase, η Capital One και η Bank One, η Alison κατανοεί τις καθημερινές ανάγκες των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων και τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η χρηματοδότηση για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης. Το περιεχόμενό της επικεντρώνεται στις στρατηγικές μάρκετινγκ και στους πόρους για τις μικρές επιχειρήσεις καθώς και σε συμβουλές για τον τρόπο εξασφάλισης χρηματοδότησης για οποιαδήποτε επιχειρηματική δαπάνη. Συνδεθείτε με το Alison στο LinkedIn και Google+ .

.
.
April 17, 2018