Back to Question Center
0

Μικρά φορολογικά λάθη επιχειρήσεων και πώς να τα αποφύγετε

1 answers:
.
.
.
. Small Business Tax Mistakes

Το IRS δεν είναι γνωστό για την αίσθηση του χιούμορ - app entwicklung fuer ios.

.

Σίγουρα, μπορεί να εμφανιστείτε σε έναν έλεγχο και να προσπαθήσετε και να σπάσετε ένα αστείο για κάποια πράγματα - να γλιστρήσετε μέσα από τις ρωγμές. â € ??. Αλλά κανείς δεν γελεί .. ούτε καν τον εν λόγω ελεγκτή, όταν παίρνει ένα ωραίο μεγάλο σπίτι ελέγχου στην κυβέρνηση.

.

Έτσι είναι καλύτερα να αποφύγετε αυτή την κατάσταση, φυσικά.

.

Ακριβώς επειδή τρέχετε μια επιτυχημένη επιχείρηση δεν σημαίνει ότι ξέρετε πώς να πλοηγηθείτε στον κόσμο των φόρων των επιχειρήσεων . Ακόμα και αν προσλάβετε έναν επαγγελματία, εάν έχετε κάνει λίγα λάθη καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, τότε μπορούν να σας βοηθήσουν τόσο πολύ. Εδώ είναι εννέα από τα πιο κοινά φορολογικά λάθη μικρών επιχειρήσεων και πώς μπορείτε να τα αποφύγετε.

.

Μη διαχωρισμός προσωπικών και επιχειρηματικών λογαριασμών

.

Σύμφωνα με την εταιρεία Inc., το 45% των λογιστών ανέφερε ότι δεν διαχωρίζει προσωπικούς και επιχειρηματικούς λογαριασμούς ως το πιο συνηθισμένο λάθος που κάνουν οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων. Ακόμη και σε μια μικρή επιχείρηση, παίρνοντας λίγο από τον προσωπικό σας λογαριασμό και λίγο από τον επιχειρηματικό λογαριασμό, θα έχετε να ανακατεύετε στο τέλος του χρόνου για να υπολογίσετε ακριβώς πόσα χρήματα βάζετε σε κάθε λογαριασμό. Και στο ατυχές γεγονός που η επιχείρησή σας ελέγχεται από το IRS , θα είναι σχεδόν αδύνατο να αποδείξετε τους αριθμούς σας. Δημιουργήστε λοιπόν λογαριασμούς, ίσως ακόμη και με διαφορετικά ιδρύματα, και μην μιλάτε ποτέ τα δύο.

.

Συνειδητοποιώντας ότι έχετε πάρει πολύ περισσότερους φόρους πέρα ​​από το IRS

.

Σκέφτηκα λοιπόν ότι η μεγάλη μεγάλη τριμηνιαία πληρωμή που κάνατε στον θείο Σαμ ήταν το τέλος του φορολογικού σας λογαριασμού;. ΩΑ!. Αχ, φυσικά, υπάρχουν οι κρατικοί και τοπικοί φόροι που πρέπει να λάβετε υπόψη, καθώς και ο φόρος μισθωτών υπηρεσιών, ο φόρος αυτοαπασχόλησης, ο ειδικός φόρος κατανάλωσης, ο φόρος ακίνητης περιουσίας και ο φόρος επί των πωλήσεων. Ναι, θα πρέπει να πληρώνετε φόρο επί των πωλήσεων κάθε φορά που πωλείτε κάτι, αν και αυτό που "κάτι". είναι ποικίλλει από κράτος σε κράτος. Μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας συμπληρώνοντας έως και 30 φορολογικές δηλώσεις ανά έτος. Έτσι, η πρόσληψη ενός επαγγελματία μπορεί να σας εξοικονομήσει κάποιες παρενοχλήσεις.

.

Κατάταξη των εργαζομένων σας κατά λάθος

.

Η ταξινόμηση των εργαζομένων σας ως εργολάβων είναι δελεαστική, δεδομένου ότι το φορτίο επιβαρύνει τον φόρο μισθωτών υπηρεσιών σαφώς από τους ώμους σας και το μετατοπίζει στο δικό τους. Αλλά καλώντας όλοι έναν "σύμβουλο";. σημαίνει πολύ περισσότερο από το να μην τους έχουν επίσημη μισθοδοσία. Εάν έχετε ανθρώπους που χρησιμοποιούν το γραφείο σας για να δουλέψουν και ελέγχετε όταν έρχονται και όταν η εργασία τους οφείλεται, καλά, αν περπατάει σαν πάπια .. Το IRS θα το δει και θα αξιολογήσει μερικά πολύ σοβαρά πρόστιμα. αν πιστεύουν ότι έχετε ταξινομηθεί κάποιος λανθασμένα. Έτσι, αν προσπαθείτε να πληρώσετε τους ανθρώπους ως εργολάβοι, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα αντιμετωπίζετε με αυτόν τον τρόπο.

.

Μη πληρωμή φόρου αυτοαπασχόλησης

.

Ακριβώς επειδή πληρώνετε φόρους μισθοδοσίας για τους υπαλλήλους σας δεν σημαίνει ότι απαλλάσσεστε από τον φόρο αυτοαπασχόλησης για τον εαυτό σας. Συνήθως, αν κάνετε περισσότερα από $ 400 το χρόνο από την επιχείρησή σας, πρέπει να πληρώσετε φόρους γι 'αυτό.

.

Μη πραγματοποίηση τριμηνιαίων φορολογικών πληρωμών

.

Πιστεύετε ότι το IRS σας έστειλε αυτά τα δελτία πληρωμής για να σας βοηθήσει;. Όχι, αυτά τα χρήματα οφείλονται στην πραγματικότητα σε αυτές την ημερομηνία που τόσο ευγενικά εκτυπώνονται στη φορολογική σας δήλωση. Απλά βάζοντας τα χρήματα στην άκρη για να πληρώσετε στο τέλος του έτους δεν πρόκειται να το κόψει, θα πρέπει να κάνετε αυτές τις τριμηνιαίες πληρωμές αν θέλετε ή όχι. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν θα σας προσγειωθεί στη φυλακή, αλλά θα υπάρξουν τόκοι και ποινές, γεγονός που αποτελεί μεγάλη απώλεια χρημάτων.

.

Σκέφτεστε ότι μπορείτε να κάνετε φόρους τον εαυτό σας

.

Ίσως λοιπόν έχετε κάποια στοιχειώδη κατάρτιση σε φόρους και νομίζετε ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε μερικές εκατοντάδες δολάρια κάνοντας το μόνοι σας. Αυτό είναι κάτι σαν να παίρνετε μια τάξη ξυλουργικής στο τοπικό κέντρο rec και προσπαθώντας να αναδιαμορφώσετε το σπίτι σας. Σκεφτείτε την πρόσληψη ενός λογιστή ως μέρος της δαπάνης για την πληρωμή των φόρων. Παρόλο που θα σας εξοικονομήσει απολύτως χρήματα μακροπρόθεσμα.

.

Κάνοντας τη δική σας μισθοδοσία

.

Πάνω από τα άλλα 900 πράγματα που πρέπει να κάνετε καθημερινά ως ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης, η μισθοδοσία προσθέτει ένα ειδικό στρώμα επιπλοκών που είναι τόσο μαζικά χρονοβόρο και έχει μεγάλες δυνατότητες καταστροφής. Σίγουρα, οι υπάλληλοί σας δεν θα είναι ευχαριστημένοι εάν δυσκολευτείτε και δεν πληρώνονται εγκαίρως, αλλά χρεώνετε τους φόρους και ψάχνετε ένα ακόμα πιο δυστυχισμένο IRS. Ακόμη και αν ξεκινήσατε μια LLC για να προστατεύσετε την ευθύνη σας, εάν αναφέρετε εσφαλμένα τους φόρους μισθοδοσίας, τότε οι υπάλληλοι της εταιρείας μπορούν ακόμα να θεωρηθούν υπεύθυνοι. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι πάντα, πάντα προσλαμβάνετε έναν επαγγελματία HR ή αναθέτετε τη μισθοδοσία σας .

.

Λαμβάνοντας λίγες μειώσεις στις φορολογικές σας επιβαρύνσεις

.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε εδώ είναι ότι μπορείτε να αφαιρέσετε τις δαπάνες που πραγματοποιήσατε προτού ανοίξετε τις πόρτες σας. Έτσι, αυτά τα έξοδα εκκίνησης είναι απολύτως φορολογικά εκπέμενα. Πέρα από αυτό, τα πράγματα όπως η συντήρηση ρούχων, τα έξοδα αυτοκινήτων, τα γεύματα και τα τμήματα των επαγγελματικών εξόδων ταξιδίου εκπίπτουν επίσης. Δεν μπορούμε να πάμε σε ολόκληρη την λίστα εδώ, αλλά εάν συνεργαστείτε με έναν επαγγελματία, μπορεί να σας οδηγήσει σε όλα. Απλά φροντίστε να μην το παρακάνετε, ή μπορείτε να σηκώσετε κόκκινες σημαίες με το IRS.

.

Μη τήρηση φορολογικού μητρώου

.

Ναι, είναι κουραστικό να βγάζετε το τηλέφωνό σας και να εισάγετε το επιχειρησιακό σας μεσημεριανό στην εφαρμογή παρακολούθησης εξόδων. Και, ναι, ίσως ξεχάσετε να το κάνετε κάποτε. Αλλά αν πρέπει ποτέ να ελεγχθείτε για τα έξοδά σας και έχετε ένα απτό (ή τουλάχιστον ορατό) ημερολόγιο για όλα όσα αγοράσατε, θα κλείσετε τον ελεγκτή σας πραγματικά γρήγορα. Και μπορείτε πραγματικά να θέσετε μια τιμή ενός-upping του IRS;. Όχι, δεν μπορείτε.

.

Φυσικά, αυτό δεν είναι εξαντλητικός κατάλογος και προορίζεται μόνο ως κατευθυντήρια γραμμή. Ενώ αυτά είναι μερικά από τα πιο κοινά φορολογικά λάθη που κάνουν οι μικρές επιχειρήσεις, υπάρχουν πολλές άλλες πιθανές παγίδες που πρέπει να αποφύγετε κατά την κατάθεση των εταιρικών σας φόρων. Η καλύτερη συμβουλή που μπορούμε να σας δώσουμε είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε προσλάβει έναν φοροτεχνικό και να βασίσετε τις επιχειρηματικές σας φορολογικές αποφάσεις στις συστάσεις τους.

.
.
.

Ο Matt Meltzer είναι καθηγητής επιχειρηματικής επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι. Είναι παλαίμαχος του Σώματος Θαλάσσιων Σωμάτων των Ηνωμένων Πολιτειών και είναι κάτοχος πτυχίου στην εμπορική διοίκηση από το UM, καθώς και μεταπτυχιακό στη μαζική επικοινωνία του Πανεπιστημίου της Φλόριντα.

.
.
April 17, 2018