Back to Question Center
0

Κλειδί ελέγχου πρώτου τετάρτου για επιτυχημένη επιχειρηματική επιτυχία

1 answers:
.
.
.
. servidores dedicados.4625,0.5225&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575725980000000" alt="Assessing First Quarter Performance">

Περιμένετε ένα λεπτό - δεν είχατε αναπνεύσει μόνο ένα μεγάλο αναστεναγμό μετά την ευτυχισμένη ζωή μέσα από τις διακοπές;. Αυτό ήταν πριν από μήνες!. Τώρα είναι ο Απρίλιος και ολόκληρο το πρώτο τρίμηνο του έτους είναι πίσω από εσάς.

Έτσι, πώς κάνατε;. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχετε συγκεκριμένους τρόπους για την αξιολόγηση του πρώτου τριμήνου, ώστε να γνωρίζετε εάν είστε σε καλό δρόμο και μπορείτε επίσης να κάνετε προσαρμογές ενώ εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμη τρία τέταρτα στο έτος;

Ο σύμβουλος μικρών επιχειρήσεων Brian Moran. προτείνει πέντε ερωτήσεις για να ζητήσετε να διατηρήσετε την επιχείρησή σας σε καλό δρόμο:

.
  • Ποιοι είναι οι στρατηγικοί σας στόχοι;. (Ειδικοί, μετρήσιμοι στόχοι για την επιχείρησή σας, όπως έσοδα ή νέοι λογαριασμοί) Â
  • .
  • Ποιο είναι το επιχειρησιακό σας σχέδιο;. (Πώς θα πετύχετε τους στόχους σας και αν δεν είστε τώρα σε καλό δρόμο, πώς θα προσαρμόσετε το σχέδιό σας)
  • .
  • Ποιο είναι το δικό σας εφεδρικό σχέδιο;. (Προβλήματα στο δρόμο τώρα, εμπόδια αργότερα, τόσο καλύτερα να τα αντιμετωπίσουμε τώρα) Â
  • .
  • Ποιος μπορεί να σας βοηθήσει;. (Επωφεληθείτε από οποιονδήποτε και πόρους που παρατάσσονται, όπως προπονητές, δικηγόροι, πωλητές) Â
  • .
  • Πότε είναι η επόμενη μηνιαία σας συνάντηση;. (Υποθέτοντας ότι έχετε μια ομάδα - μηνιαίες συναντήσεις είναι ένας καλός τρόπος για να κρατήσετε όλους σε καλό δρόμο σε πραγματικό χρόνο)
  • .

Ο Moran προειδοποιεί για μια "καλύτερη τύχη το επόμενο έτος";. θέση ότι μερικοί ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων λαμβάνουν όταν βρίσκουν ότι είναι off track. Μην περιμένετε: Πιάσε τον ταύρο από τα κέρατα αυτή τη στιγμή, ενώ είναι καιρός να κάνετε αλλαγές.

Γράφοντας σε ψηφιακούς δίσκους. com, η επιχειρηματική σύμβουλος Patricia Goodman λέει ότι ο πρώτος επαγγελματικός έλεγχος του πρώτου τριμήνου δεν είναι μόνο εφικτός αλλά και αρκετά εύκολος. Ο Goodman λέει ότι, αν και γνωρίζετε ότι εργάζεστε σκληρά για τις τελευταίες 90 ημέρες, είναι σημαντικό να σταματήσετε και να προσδιορίσετε τις απαντήσεις στα ακόλουθα:

.
  • Επιτύχαμε τους στόχους του πρώτου τριμήνου;
  • .
  • Ακόμα και αν το κάναμε, έχει νόημα να συνεχίσει όπως είχε προγραμματιστεί;
  • .
  • Ή - πρέπει να κάνουμε αλλαγές στο σχέδιο πριν από τη συνέχιση; .

Ξεκινήστε με την αναθεώρηση των εγγράφων του σχεδίου σας, και συγκρίνετε â € œprojected 3/31 / 13â €;. με ισχύον 31/3/13. â € ??. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εξετάσει τόσο τα έσοδα όσο και τα έξοδα, και στη συνέχεια να εξηγήσετε τους λόγους στους οποίους βασίζονται τα αποτελέσματά σας. Ακόμη και τα επιφανειακά καλά αποτελέσματα, λέει ο Goodman, απαιτούν μια βαθύτερη εμφάνιση.

Είναι σημαντικό να κάνετε ξεχωριστή ανάλυση των εσόδων και εξόδων, αντίστοιχα. Όταν εξετάζετε τα έσοδα, προσδιορίστε τα πράγματα όπως οι μετατροπές στο διαδίκτυο (οι επισκέπτες οδηγούν σε πωλήσεις) και η μέση τιμή πώλησης ανά αγοραστή;. Που έχετε ιδιαίτερη επιτυχία;. Που λιγοτερες;. Για παράδειγμα, αν οι πωλήσεις υστερούν, θα μπορούσε να είναι η προσφορά σας;. Το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση ;. Ένας συνδυασμός παραγόντων;. Μπορείτε εύκολα να κάνετε κάποια τελειοποίηση ενώ κρατάτε σταθερούς άλλους παράγοντες;. Με αυτό τον τρόπο, θα είστε σε θέση να κάνετε μια πιο ρεαλιστική σύγκριση στις προσεγγίσεις.

Η αναθεώρηση των εξόδων είναι λίγο πιο εύκολη αν έχετε διατηρήσει καλά αρχεία. Η προφανής ερώτηση: Πώς συγκρίνεται η πραγματική σας δαπάνη με τα προβλεπόμενα επίπεδα δαπανών;. Και πέρα ​​από τα σύνολα, οι δαπάνες σας σε συγκεκριμένες κατηγορίες συμφωνούν με αυτό που σχεδιάσατε;. Όπου υπάρχουν αποκλίσεις, ξέρετε ακριβώς γιατί;. Μπορείς να λογαριάσεις για δαπάνες που ήταν πραγματικά απροσδόκητες (και απαραίτητες) σε σχέση με εκείνες που μπορεί να είχαν παραβλεφθεί στο σχεδιασμό;

Δεσμεύστε σε ένα τριμηνιαίο έλεγχο και είστε πολύ πιο πιθανό να έχετε ένα καλύτερο έτος. Οι τακτικοί έλεγχοι θα σας κάνουν επίσης έναν καλύτερο πολεοδόμο, πράγμα που σημαίνει ότι σας "πρόβλεψε";. και â € œactualâ €;. τα αποτελέσματα θα είναι όλο και πιο κοντά. καθαρό .

.
.
.

Η BFS Capital είναι μια πηγή άμεσης χρηματοδότησης και ένας κορυφαίος πάροχος λύσεων χρηματοδότησης επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Ιδρύθηκε το 2002, η BFS Capital παρέχει κεφάλαια κίνησης σε ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και στα 50 κράτη. Εκτός από τη χρηματοδότηση, η BFS Capital προσπαθεί να συνεργαστεί με τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων παρέχοντας συμβουλές και πόρους για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις τους να πετύχουν. Στην BFS Capital, είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μια διαπιστευμένη εταιρεία BBB με βαθμολογία Α +. Ακολουθήστε μας στο Google+ , Facebook και Twitter ! .

.
.
April 17, 2018