Back to Question Center
0

Γιατί η μικρή επιχείρησή σας χρειάζεται λογιστή

1 answers:
.
.
.
. Why your small business needs an accountant

Οι λογιστές δεν είναι υπερήρωες - sofas en chile. Κανένας από αυτούς δεν φορούσε κοστούμια πλήρους σώματος για να δουλέψει, και ο Marvel δεν βγαίνει με "1040Man". ταινία οποτεδήποτε σύντομα. Αλλά δεδομένου του ποσού του χρόνου και του χρήματος που θα σώσει την μικρή επιχείρησή σας, θα μπορούσαν να είναι.

.

Ακόμη και όταν τα χρήματα είναι σφιχτά, η πρόσληψη ενός λογιστή είναι μια έξυπνη επένδυση. Η αξία της συμμόρφωσης των οικονομικών σας στοιχείων και των φόρων σας σωστά θα αντισταθμίσει σχεδόν πάντα το κόστος. Και σε περίπτωση που αμφιβάλλετε για ποιο λόγο ίσως χρειαστείτε ένα, εδώ είναι όλα τα πράγματα που κάνουν τόσο καλύτερα όσο και γρηγορότερα από ό, τι μπορείτε.

.

Πώς να γνωρίζετε εάν η μικρή επιχείρησή σας χρειάζεται λογιστή

.

Συνήθως, η απάντηση είναι "πάντοτε, â €;. αλλά σε περίπτωση που χρειάζεστε κάποια προειδοποιητικά σημάδια για να σας χαστούμε στο πρόσωπο, εδώ είναι τι να εξετάσετε για να δείτε εάν χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια.

.

Πρώτον, αν κοιτάζετε τους ισολογισμούς είναι σαν να διαβάζετε αραμαϊκά για σας, ίσως χρειαστείτε έναν λογιστή. Λογιστική και χρηματοδότηση donâ € ™ t έρχονται φυσικά σε όλους, και αν youâ € ™ re πιο δημιουργικός / λειτουργικός τύπος από ένα άτομο αριθμούς, έχοντας μια επαγγελματική λαβή αυτό είναι απαραίτητο.

.

Ακόμα και αν είστε άνετοι με αριθμούς, σκεφτείτε πόσο χρόνο ξοδεύετε στα βιβλία και πόσο αξίζει ο χρόνος σας. Αν ξοδεύετε δύο ώρες την ημέρα στους ισολογισμούς, στους φόρους και στον μισθό και αυτό είναι χρόνος που θα μπορούσατε να δαπανήσετε κέρδη για την επιχείρησή σας, ίσως ένας λογιστής είναι μια καλή ιδέα.

.

Στις ίδιες γραμμές, εάν αισθάνεστε ότι η εταιρεία σας έχει μείνει στάσιμη, ή δεν μπορεί να αναπτυχθεί επειδή είστε παγιδευμένοι με οικονομικό έργο, να προσλάβετε κάποιον για να το κάνετε. Ένας λογιστής δεν μπορεί να αυξήσει την επιχείρησή σας για σας, αλλά μπορεί να σας ελευθερώσει για να επικεντρωθεί σε νέα προϊόντα και επέκταση.

.

Επίσης, εάν δεν έχετε καταφέρει ακόμα να μετρήσετε τις ταμειακές ροές, χρειάζεστε απολύτως έναν λογιστή. Οι επιχειρήσεις που έχουν υψηλά έσοδα, αλλά ελάχιστα κέρδη, διαφεύγουν σαφώς χρήματα κάπου και οι λογιστές θα βρουν αυτή τη διαρροή. Και αυτή η εξωτερική προοπτική είναι επίσης χρήσιμη.

.

Τι μπορεί να κάνει ένας λογιστής για μένα; ​​

.

Ο λογιστής θα εξορθολογίσει όλα όσα εμπλέκονται στις μικρές επιχειρήσεις. Από την παροχή βοήθειας με το επιχειρηματικό σας σχέδιο για τη βοήθεια με τους φόρους στην παρουσίαση στους επενδυτές, οι λογιστές θα κάνουν ό, τι κάνετε ευκολότερο και πιο αποτελεσματικό. Καταργώντας το, δείτε πώς θα σας βοηθήσουν σε διάφορα στάδια της διαδικασίας:

.

Ξεκινώντας

.

Το επιχειρησιακό σχέδιο - αυτό το μεγάλο έγγραφο που βάζετε μαζί πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο - περιλαμβάνει ένα τμήμα για τα οικονομικά και τη χρηματοδότηση. Για δημιουργικούς τύπους, αυτό είναι ένα κουραστικό, βαρετό τμήμα που θέλετε να πληρώσετε κάποιον άλλο για να γράψετε. Αλλά σε αντίθεση με τα μαθήματα κολέγιο, μπορείτε!. Λογιστές μπορούν λίγο πολύ να βάλουν μαζί αυτό το τμήμα για εσάς όσο έχουν τις σωστές πληροφορίες. Και μπορείτε να επικεντρωθείτε σε πράγματα διασκέδασης όπως η ανάπτυξη προϊόντων και το μάρκετινγκ.

.

Μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να καταλάβετε ποιο είδος επιχείρησης θα πρέπει να ξεκινήσετε. Αν το C-corp, S-corp, και LLC ακούγεται σαν το Sesame Street σε χορηγεί, λάβετε βοήθεια από έναν λογιστή. Θα σας δείξουν επίσης πώς να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη και να προστατέψετε τα περιουσιακά σας στοιχεία, αν η επιβίωσή σας εξαρτάται από την επιτυχία των επιχειρήσεων.

.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών

.

Η καθημερινή επίσκεψη του μετανάστη αισθάνεται σαν μια χιονοστιβάδα χιονιού με αιχμηρά άκρα;. Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ τη φράση "ότι ο έλεγχος $ 50.000 είναι σε αυτό το σωρό κάπου;". Εσείς, φίλε, έχετε επίσημα κατακλυστεί από χαρτιά. Δεν είστε η μόνη μικρή επιχείρηση για να χάσετε εντελώς το κομμάτι του ποιος σας χρωστάει χρήματα και ποιος οφείλετε, αλλά δεν πρέπει να είναι αυτός ο τρόπος. Η αποστολή τιμολογίων, επιταγών και άλλων πληρωμών σε έναν λογιστή ή λογιστή θα σας βοηθήσει να οργανώσετε και να μειώσετε το άγχος των συντριπτικών γραφειοκρατικών διαδικασιών. Μπορούν επίσης να βεβαιωθούν ότι έχετε υπαλλήλους και ανεξάρτητους εργολάβους που ταξινομούνται κατάλληλα, για να αποφύγετε τυχόν προβλήματα από το IRS κάτω από τη γραμμή. Σε αυτές τις γραμμές, οι λογιστές μπορούν να χειριστούν τις μισθοδοτικές μονάδες, αν δεν το αναθέσετε ήδη. Μπορούν επίσης να συγκεντρώσουν μια πειστική οικονομική δήλωση που μπορείτε να παρουσιάσετε στους δανειστές ή / και στους επενδυτές σας, καθώς και σε πιθανούς νέους επενδυτές κάτω από τη γραμμή.

.

Φόροι

.

Το πιο προφανές όφελος για την πρόσληψη ενός λογιστή είναι η βοήθεια με τους φόρους. Ακόμη και αν έχετε μια στοιχειώδη κατανόηση του φορολογικού κώδικα, δεν γνωρίζετε τόσο πολύ όσο ο λογιστής σας. Όλη η δουλειά τους είναι να ενημερώνονται για τους πιο πρόσφατους νόμους και κανονισμούς, και όχι μόνο να διασφαλίσετε ότι είστε συμμορφωμένοι, θα μεγιστοποιήσουν τις εκπτώσεις σας.

.

Οι λογιστές θα σας βοηθήσουν επίσης να υπολογίσετε τις τριμηνιαίες πληρωμές φόρων και να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε τυχόν ποινές για υποπληρωμές. Μπορούν να ταξινομήσουν τα W2s και 1099s σας, να διαχειριστούν τον φόρο μισθωτών υπηρεσιών και να σας καθοδηγήσουν σχετικά με τον τρόπο καταβολής του φόρου επί των πωλήσεων κατάλληλα. Και ο ουρανός απαγορεύει να βλέπεις ποτέ τη λέξη "διαπίστωση";. σε επίσημη αλληλογραφία IRS, μπορούν να βοηθήσουν και με αυτό.

.

CPA ή λογιστής

.

Μόλις αποφασίσετε να πάρετε κάποια λογιστική βοήθεια, πρέπει να αποφασίσετε αν θα συνεργαστείτε με έναν Ορκωτό Ελεγκτή Λογιστή ή Λογιστή. Τα CPA είναι πιστοποιημένα από το κράτος στην πολιτεία σας και έχουν την άδεια να υποβάλλουν φόρους εκ μέρους σας, καθώς και διάφορες άλλες λειτουργίες. Μπορούν επίσης να σας τρέξουν $ 150- $ 400 την ώρα. Και πάλι, αν πιστεύετε ότι ο χρόνος σας αξίζει περισσότερο, τότε αυτή είναι η διαδρομή.

.

Οι βιβλιοπώλες είναι ελαφρώς λιγότερο ευπροσάρμοστο σε ό, τι μπορούν να κάνουν και το εύρος των γνώσεων τους, αλλά για την καθημερινή συντήρηση πληρωτέων λογαριασμών και των απαιτήσεων είναι μια πολύ φθηνότερη επιλογή. Συνήθως κοστίζουν μεταξύ $ 30- $ 50 την ώρα και μπορούν να πάρουν ένα μεγάλο κομμάτι από το φόρτο εργασίας σας. Ανεξάρτητα από την επιλογή που επιλέγετε, μπορείτε πάντα να διαπραγματευτείτε μια αμοιβή και να ενοικιάσετε σε βάση ανά σχέδιο, αν νομίζετε ότι χρειάζεστε μόνο μία κατά τη διάρκεια του φορολογικού χρόνου.

.

Ανεξάρτητα από την επιχείρησή σας, ένας λογιστής είναι πάντα μια καλή ιδέα. Θα χαλαρώσουν χρόνο για εσάς, θα ελέγξουν τα οικονομικά της επιχείρησής σας, θα ελαχιστοποιήσουν τις πιθανότητές σας για έλεγχο και θα βεβαιωθούν ότι είστε πάντα φορολογικοί. Κόμικα εικονίδια βιβλίο δεν είναι, αλλά έρχονται φορολογική σεζόν theya σίγουρα θα σώσει την ημέρα.

.
.
.

Ο Matt Meltzer είναι καθηγητής επιχειρηματικής επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι. Είναι παλαίμαχος του Σώματος Θαλάσσιων Σωμάτων των Ηνωμένων Πολιτειών και είναι κάτοχος πτυχίου στην εμπορική διοίκηση από το UM, καθώς και μεταπτυχιακό στη μαζική επικοινωνία του Πανεπιστημίου της Φλόριντα.

.
.
April 17, 2018