Back to Question Center
0

Δέκα Κοινά Προβλήματα Εστιατορίων και Πώς να τα Fix

1 answers:
.
.
.
. optimum protein tozu fiyatlari.46846846846846846,0.576&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575734350000000" alt="Ten Common Restaurant Problems How Fix Them">

Πρέπει να είστε λίγοι μπύρες με ένα κιβώτιο έξι για να ανοίξετε ένα εστιατόριο. Είναι αγχωτικό, είναι θορυβώδες, εξαρτάται από ανθρώπους που είναι εξαιρετικά υποδεέστεροι και οι πιθανότητές σας για επιτυχία δεν είναι ακριβώς â € œgoodâ €. Είναι μια άσκηση στην υπομονή, και οι περισσότεροι ιδιοκτήτες εστιατορίων θα πουν ότι αισθάνονται ότι όλος ο χρόνος τους δαπανώνται βάζοντας φωτιά. Μερικές φορές κυριολεκτικά.

.

Αλλά δεν είστε μόνος, ιδιοκτήτης εστιατορίου. Πολλά από τα προβλήματά σας μοιράζονται και άλλοι εστιάτορες. Και πολλοί από αυτούς είναι σταθεροποιήσιμοι. Εδώ είναι δέκα κοινά προβλήματα εστιατόρια αντιμετωπίζουν, και πώς να τα διορθώσετε.

.

Πρόβλημα 1: Μείωση του κεφαλαίου

.

Το άνοιγμα ενός εστιατορίου δεν είναι μια φτηνή πρόταση και ακόμα και μετά την εγγραφή σας στο κόστος για τις εκκινήσεις σας, μπορεί να μην είστε σε θέση να αρχίσετε να εργάζεστε μόλις ελπίζατε. Ή οι πελάτες μπορεί αργά να περπατήσουν μέσα από την πόρτα. Είχατε αρκετά χρήματα για να σηκωθείτε, αλλά τώρα δεν έχει μείνει τίποτα και το εστιατόριό σας δεν έχει απογειωθεί ακόμα.

.

Η λύση: Πρώτον, βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετά χρήματα για να λειτουργείτε για τουλάχιστον ένα χρόνο χωρίς να κάνετε κέρδος. Και έχετε λίγο επιπλέον για απρόβλεπτες καταστροφές. Εάν διαθέτετε προϋπολογισμό για αυτό στο επιχειρηματικό σας σχέδιο, οι δυνητικοί επενδυτές δεν θα φοβούνται. Αντίθετα, θα σκέφτονται ότι είστε ρεαλιστές και υπεύθυνοι.

.

Πρόβλημα 2: Διαφοροποίηση του εαυτού σας

.

Φαίνεται ότι κάθε νέο εστιατόριο είναι ένας συνδυασμός της αμερικανικής κουζίνας, της κουζίνας σε τραπέζι, της παγκόσμιας κουζίνας Fusion. Αυτό σημαίνει απολύτως τίποτα και δεν πρόκειται να δελεάσει τους επισκέπτες να έρθουν στη δική σας θέση αντί για ένα παρόμοιο κοντά. Ο ανταγωνισμός στα εστιατόρια είναι σκληρός, και αν δεν έχετε μια θέση, έχετε αποτύχει πριν ξεκινήσετε.

.

Η λύση: Κοιτάξτε την τοπική αγορά και δείτε πού μπορείτε να παρέχετε κάτι που ο ανταγωνισμός δεν κάνει. Ίσως να είναι άποψη. Ίσως αυτό είναι ένα θλιβερό θέμα. Ίσως είναι ένα είδος κουζίνας που δεν εξυπηρετεί κανένα άλλο εστιατόριο. Αλλά πρέπει να είστε σε θέση να απαντήσετε στην ερώτηση "Πώς είστε μοναδικοί;". ή αλλιώς είστε βυθισμένοι.

.

Πρόβλημα 3: Το μενού

.

Έχεις έναν τόνο υπέροχων ιδεών και τους αγαπάς όλους .. έτσι τους ρίχνεις στο μενού. Τώρα, οι χρόνοι εισιτηρίων σας είναι αστρονομικοί επειδή οι σεφ δεν μπορούν να κάνουν τα πράγματα μαζί, η τιμολόγησή σας είναι εξ ολοκλήρου και οι επισκέπτες έχουν έναν δύσκολο χρόνο να καθορίσουν τι ακριβώς κάνει το εστιατόριό σας.

.

Η λύση: Βρείτε μια χούφτα πράγματα, και τα κάνετε πραγματικά καλά. Αφήστε το Cheesecake Factory να έχει ένα μενού που είναι μεγαλύτερο από κάποια βιβλία χημείας. Θα βρεθείτε χωρισμένοι έχοντας ένα ή δύο πιάτα υπογραφής που κανείς δεν μπορεί να βρει αλλού. Και στη διαδικασία θα εξοικονομήσετε το κόστος των τροφίμων, θα κάνετε την κουζίνα σας πιο αποτελεσματική και θα δώσετε στο εστιατόριο σας μεγάλη ταυτότητα.

.

Πρόβλημα 4: Πρόσληψη κατάλληλου προσωπικού

.

Μεταξύ της ανάπτυξης του μενού, το σχεδιασμό του εστιατορίου, το χειρισμό των οικονομικών και την επική οδύσσεια που παίρνει τις άδειες πόλης, το προσωπικό προσλήψεων έχει πέσει από το δρόμο. Προσπαθείτε να προβάλετε τους σωστούς ανθρώπους, αλλά τελικά καταλήγετε να προσλαμβάνετε όποιον εμφανιζόταν εγκαίρως και δεν είχε μυρωδιά σαν bourbon. Η εξυπηρέτησή σας δεν είναι όπου θέλετε να είναι, αλλά ο χρόνος για να βρείτε τους καλύτερους ανθρώπους δεν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

.

Η λύση: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βεβαιωθείτε ότι έχετε προσλάβετε και εκπαιδεύσετε το σωστό προσωπικό , αλλά αν δεν έχετε χρόνο να είστε τόσο σχολαστικός. , μίσθωση διευθυντών που κάνουν. Όταν συνεντεύεστε διευθυντές, αναζητήστε όσους γνωρίζουν πώς να εντοπίζουν καλούς διακομιστές και να εμφανίζουν κάποια προσήλωση. Οι διακομιστές σας είναι μια περιστρεφόμενη πόρτα και κάθε εβδομάδα αναρωτιέστε αν μπορείτε να συμπληρώσετε το χρονοδιάγραμμα του Σάββατο το βράδυ.

.

Η λύση: Κάντε το εστιατόριό σας ένα μέρος όπου όλοι θέλουν πραγματικά να εργαστούν. Μην αντιμετωπίζετε το προσωπικό σας σαν υπάλληλοι, μάλλον, ακούτε τις ανησυχίες τους, ενσωματώνετε τις ιδέες τους και επενδύετε λίγο χρόνο και χρήμα στην οικοδόμηση ομάδας. Και αν έχετε servers standout, κάντε ό, τι μπορείτε για να τους κάνει ευτυχείς, ώστε να donâ € ™ t άλμα πλοίο για το επόμενο ζεστό εστιατόριο.

.

Πρόβλημα 6: Πρέπει να διατηρήσουμε τους φτωχούς εργαζομένους

.

Η πρόσληψη έχει γίνει τόσο δύσκολη και χρονοβόρα ώστε να είστε αναγκασμένοι να κρατήσετε τους φτωχούς υπαλλήλους ή να διακινδυνεύσετε να είστε στελεχωμένοι. Οι στάσεις τους δεν επηρεάζουν μόνο το υπόλοιπο προσωπικό σας, αλλά γίνονται εμφανείς στους επισκέπτες.

.

Η λύση: Επενδύστε λίγο χρόνο για να τους βοηθήσετε να βελτιωθούν. Ζητήστε την αιτία της στάσης τους ή μάθετε τι χρειάζονται για να κάνουν τη δουλειά τους καλύτερα και κάντε το καλύτερό σας για να το προσαρμόσετε. Η βελτίωση ενός υφιστάμενου υπαλλήλου κοστίζει πολύ λιγότερο χρόνο και χρήμα από την πρόσληψη ενός νέου. Αλλά ταυτόχρονα ίσως θελήσετε να ξεκινήσετε να προσλαμβάνετε κάποιο επιπλέον προσωπικό σε περίπτωση που αυτές οι βελτιώσεις;. donà ¢ â, ¬ â "¢ t work out.

.

Πρόβλημα 7: Μάρκετινγκ

.

Έχετε υπέροχο φαγητό. Η υπηρεσία σας είναι σε σημείο. Έχετε καλές κριτικές online. Αλλά ακόμα, οι άνθρωποι δεν είναι επένδυση για να έρθει μέσα. Δεν είναι αρκετοί άνθρωποι ξέρουν για το εστιατόριο σας, και πρέπει να το αγοράσετε καλύτερα.

.

Η λύση: Πρώτον, θα πρέπει να έχετε δημιουργήσει ένα σχέδιο μάρκετινγκ στο επιχειρηματικό σας σχέδιο, συμπληρώνοντας τους στόχους των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και την παραδοσιακή ενημέρωση των μέσων ενημέρωσης. Αν αυτό δεν λειτουργεί, ίσως θελήσετε να αναζητήσετε την πρόσληψη ενός ειδικού κοινωνικών μέσων ενημέρωσης ή μιας εταιρίας δημοσίων σχέσεων για να σας βοηθήσει με την προώθηση. Αν δεν είστε στον προϋπολογισμό σας, δοκιμάστε τα τοπικά κοινωνικά μέσα ενημέρωσης για τους επηρεαστές τροφίμων όπως bloggers, δημοσιογράφους και Instagrammers και καλέστε τους για να δοκιμάσουν τον τόπο.

.

Πρόβλημα 8: Ταμειακή ροή

.

Το εστιατόριό σας φαίνεται απασχολημένο, οι άνθρωποι του αρέσουν, εσείς βρίσκεστε σε πολλά χρήματα, αλλά κατά κάποιο τρόπο εξακολουθείτε να αναχωρείτε τους ελέγχους στο τέλος του μήνα. Οι αποδόσεις έχουν ένα πρόβλημα ταμειακών ροών.

.

Η λύση: Η ταμειακή ροή σταθεροποίησης δεν είναι ποτέ απλή. Πρέπει να καταλάβετε την αιτία για να βρείτε την καλύτερη λύση. Αν υποψιάζεστε ότι έχετε πρόβλημα με ταμειακές ροές, κάντε κλικ στο εδώ για λεπτομερείς λύσεις.

.

Πρόβλημα 9: Εξισορρόπηση των βιβλίων

.

Είστε πίσω εβδομάδες στα βιβλία σας, και δεν είστε σίγουροι πόσα χρήματα οφείλετε, πόσα πρέπει να πληρώσετε και πόσα θα μείνουν στο τέλος του μήνα. Η λογιστική φάνηκε αρκετά απλή, αλλά συνεχίζει να πιέζεται προς το πίσω καυστήρα.

.

Η λύση: Αναθέστε την. Μίσθωση ενός λογιστή για να ισορροπήσει τα βιβλία σας για μια ωριαία αμοιβή έτσι δεν χρειάζεται να. Δεν περιλαμβάνει απαραιτήτως την πρόσληψη υπαλλήλου πλήρους απασχόλησης. Και τι περισσότερο, ο λογιστής σας θα σας ενημερώσει όταν πράγματα όπως η ταμειακή ροή γίνονται σοβαρό πρόβλημα.

.

Πρόβλημα 10: Ζώα υπηρεσιών

.

Είστε προσπαθώντας να διατηρήσετε μια ήρεμη, καθαρή ατμόσφαιρα στο εστιατόριό σας, αλλά οι άνθρωποι με τα υποτιθέμενα «υπηρεσιακά ζώα»;. τραβήξτε τους μέσα, δημιουργώντας επιπλέον θόρυβο και καταστροφή - ή χειρότερα - στη μέση της τραπεζαρίας σας. Νομικά, θα πρέπει να αφήσετε τα νόμιμα ζώα εξυπηρέτησης στο εστιατόριο, αλλά φαίνεται να ξεφεύγετε.

.

Η λύση: Κάτω: κάθε εκπαιδευμένο ζώο υπηρεσίας που ανήκει σε άτομο που έχει νόμιμα μειονεκτική θέση δεν θα φλοιώσει ή ακόμα και θα γίνει αισθητό σε μια κατάσταση εστιατορίου. Εάν ένας σκύλος το κάνει αυτό, είστε καλά μέσα στα δικαιώματά σας να ζητήσετε να φύγει. Το πρόσωπο αυτό δεν μπορεί να επιστρέψει, αλλά οι υπόλοιποι προστάτες θα.

.
.
.

Ο Matt Meltzer είναι καθηγητής επιχειρηματικής επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι.

.
.
April 17, 2018