Back to Question Center
0

Πώς να παρακινήσετε τους χιλιετούς υπαλλήλους σας

1 answers:
.
.
.
. How to Motivate Your Millennial Employees

Παιδιά αυτές τις μέρες - otto registrierung.

Με το Instagram και το Snapchat και τα ρολόγια Dick Tracy Apple. Ποιος τους καταλαβαίνει πια;. Τους προσφέρετε μια αύξηση, και το κάνουν να δουλεύει από το σπίτι. Μπορείτε να τους δώσετε μια μεγάλη κριτική και ρωτούν γιατί δεν είπατε τίποτε νωρίτερα.

Είναι σχεδόν τόσο απογοητευτικό όσο μια σχέση. Σχεδόν.

Το θέμα είναι ότι οι χιλιετηρίδες - που καθορίζονται περισσότερο ή λιγότερο από όσες γεννήθηκαν μεταξύ του 1980 και του 2000 - θα φτάσουν το 75% του εργατικού δυναμικού έως το 2025. Και αν δεν μπορείτε να παρακινήσετε. χιλιάδες που εργάζονται για την επιχείρησή σας, μπορεί να τους χάσετε γρήγορα. Πώς λοιπόν κρατάς αυτά τα παιδιά που δουλεύουν στην πλάτη;. Εδώ είναι μερικοί τρόποι για να παρακινήσετε τους χιλιετούς υπαλλήλους που προσλαμβάνετε για τις μικρές επιχειρήσεις σας .

Οι Millennials, περισσότερο από τις προηγούμενες γενιές, εκτιμούν τη συμβολή τους στη συνολική επιτυχία. Δεν θα ανταποκριθούν καλά αν απλά κολλήσουν σε μια γωνιά και τους είπαν να δουλέψουν σε κάτι. Αντίθετα, χιλιετηρίδες προσπαθούν να δουν ποια είναι η συνολική αποστολή της εταιρείας και πώς ταιριάζουν σε αυτήν.

Σε μια μικρή επιχείρηση, θα πρέπει να είναι σχετικά εύκολο να ενημερώσετε τους χιλιετούς υπαλλήλους σας, δεδομένου ότι δεν έχετε ότι πολλά διαφορετικά τμήματα πρέπει να εξηγήσετε. Αλλά μπορείτε ακόμα να βοηθήσετε τη διαδικασία δημιουργώντας ένα χώρο εργασίας χωρίς θαλάμους, όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να δουν και να ακούσουν τι κάνουν όλοι οι άλλοι. Η επικοινωνία με τους συνολικούς στόχους της επιχείρησής σας και η διαφάνειά σας θα οδηγήσουν σε μεγάλο βαθμό στην εμφάνιση χιλιετηρίδων που καταλαβαίνετε και σέβονται τις ανάγκες τους.

Θυμηθείτε τη μεγάλη ύφεση;. Ναι, τελείωσε, όπως την περασμένη εβδομάδα. Οι περισσότεροι χιλιετηρίδες θυμούνται καλά την ύφεση, ειδικά εκείνοι που βγήκαν από το σχολείο μόνο για να βρουν λίγες προοπτικές απασχόλησης.

Δεδομένου ότι οι πρώτες εμπειρίες τους με τις θέσεις εργασίας ήταν συνήθως αυτές που πληρώνονταν πολύ άσχημα, οι χιλιετίες χρησιμοποιούνται για εναλλακτικές μορφές κινήτρων. Σε γενικές γραμμές, τα χρήματα δεν είναι ακριβώς το κίνητρο για τους οδηγούς που ήταν σε προηγούμενες γενιές.

Προσφέροντας πράγματα όπως δωρεάν γεύματα ή κάρτες στεγνού καθαρισμού ή διέλευσης είναι τρόπος να γεφυρωθεί αυτό το κενό. Τυχαία απουσία χρόνου ή εταιρικά προνόμια είναι ένα άλλο. Μπορείτε να πάρετε τόσο δημιουργική όσο θέλετε με αυτό και, ως μια μικρή επιχείρηση, αυτό πραγματικά λειτουργεί προς όφελός σας. Όταν ανταγωνίζεστε εταιρείες με περισσότερα χρήματα, δεν είστε σχεδόν στο μειονέκτημα που ήσαστε πριν από χρόνια όταν πρόκειται για την ευτυχία των εργαζομένων της χιλιετίας.

Πολλές εταιρίες τεχνολογίας έχουν προσφέρει επιλογές μετοχών στους νέους χιλιετούς υπαλλήλους, οι οποίες μπορεί να λειτουργούν για εσάς αν είναι κάτι που η εταιρεία σας βλέπει ως περιουσιακό στοιχείο κάτω από το δρόμο.

Αυτό είναι το "Everybodyâ € ™ s winnerâ €;. γενιά. Itâ € ™ s επίσης η γενιά που βάζει την αυτο-αξία του για το πόσα â € œlikesâ €;. μια εικόνα παίρνει μέσα σε μια πρώτη μισή ώρα στο Instagram. Έτσι εάν δεν είστε αποτελεσματικά â € œlikingâ €;. τι κάνουν στην εργασία τους, μπορεί να διαγράψουν ό, τι έκαναν και να μην κάνουν δουλειά για τις επόμενες δύο ημέρες.

Αυτό είναι ένα ακραίο παράδειγμα γλώσσας-μάγουλα, αλλά το σημείο είναι ότι οι χιλιετηρίδες υποκινούνται από συχνό, άξιο δόξα. Αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα για τις μικρές επιχειρήσεις, επειδή πραγματικά δεν σας κοστίζει τίποτα για να κάνουν τους υπαλλήλους σας να αισθάνονται εκτιμημένοι και να εργάζονται σκληρότερα σε αντάλλαγμα. Και ενώ πολλοί από εμάς πιανεύονται στους καθημερινούς πονοκεφάλους που εκτελούν μια μικρή επιχείρηση, είναι απαραίτητο να αφιερώσετε χρόνο για να αναγνωρίσετε την καλή δουλειά.

Και όπως τυχαία όπως ίσως νομίζετε ότι μπορεί να είναι, οι συχνές προωθήσεις είναι επίσης τεράστια κίνητρα για χιλιάδες ανθρώπους, που βλέπουν έναν απλό τίτλο και την ευθύνη να αυξάνεται ως ένας μεγάλος δείκτης επιτυχίας. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να συμπεριλάβει περισσότερα χρήματα, απλά περισσότερη αναγνώριση ότι μπορούν να χειριστούν τη δουλειά. Και τίποτα δεν επιτρέπει σε ένα άτομο να αναδείξει τη δημιουργικότητά του περισσότερο από ένα μεγάλης κλίμακας έργο του δικού του σχεδιασμού.

Ενώ οι καθημερινές εργασίες είναι αποφασιστικής σημασίας για τη διατήρηση της επιχείρησής σας, μπορείτε να παρακινήσετε τους νεότερους υπαλλήλους σας επιτρέποντάς τους να εργαστούν σε ένα μεγαλύτερο έργο που δημιούργησαν. Αυτό θα σας βοηθήσει, καθώς θα μπορούσε να λύσει ένα πρόβλημα με έναν τρόπο που ποτέ δεν έχετε σκεφτεί. Και τους βοηθά, καθώς τους δίνει την αίσθηση της μεγάλης συμβολής στη συνολική αποστολή.

Αν και είναι μεγάλοι για τους στόχους της ομάδας, την ομαδική εργασία και τους κοινόχρηστους πίνακες, τα χιλιετηρίδια είναι επίσης η πιο ατομικιστική γενιά. Κάποιοι θα μπορούσαν να λένε «σπανιότατα», αλλά αυτό είναι ανακριβές: Οι χίλιες ηλικίες ανατράφηκαν από τους γονείς που ζήτησαν τη συμβολή τους στις αποφάσεις και δεν πειθαρχούσαν όλους τους ίδιους. Έτσι, οι γενικοί κανόνες δεν θα πετάξουν με χιλιετίες.

Οι ημέρες του ωρολογίου έχουν τελειώσει. Χάρη στο Διαδίκτυο, τα χιλιετίες μπορούν να λειτουργούν από οπουδήποτε, σχεδόν όποτε θέλουν. Και αν έχετε μια επιχείρηση που δεν απαιτεί άμεση παρουσία, τότε οι χιλιετηρίδες υπάλληλοί σας μπορεί να αναμένουν την ικανότητα να εργάζονται από το σπίτι.

Παρομοίως, το παραδοσιακό πρόγραμμα 9-σε-6 πηγαίνει επίσης από το δρόμο. Ενώ οι ηλικιωμένοι υπάλληλοι ενδέχεται να προσβληθούν εάν τους καλέσετε μετά από «επιχειρηματικές ώρες», οι χιλιετηρίδες μπορούν να επιλέξουν να πάρουν μερικές ώρες εκτός λειτουργίας στη μέση της ημέρας για να πάνε στην παραλία, στη συνέχεια να δουλέψουν μέχρι τις 22:00.

Δεν έχει σημασία ποιος μισθώνετε, κίνητρα για τους εργαζόμενους αποτελεί μόνιμη πρόκληση για τις μικρές επιχειρήσεις. Αλλά εκτός από τη σκέψη για τη φυλή, το φύλο, τις πολιτιστικές και θρησκευτικές διαφορές, πρέπει πάντα να λογοδοτείτε για την ηλικία. Αυτό που θέλετε δεν θα είναι πάντα αυτό που θέλουν οι υπάλληλοί σας και λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα πράγματα μπορεί να σας κερδίσει αυτό που οι πολυπόθητοι τίτλοι: Cool Boss.

.
.
.

Ο Matt Meltzer είναι καθηγητής επιχειρηματικής επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι. Είναι παλαίμαχος του Σώματος Θαλάσσιων Σωμάτων των Ηνωμένων Πολιτειών και είναι κάτοχος πτυχίου στην εμπορική διοίκηση από το UM, καθώς και μεταπτυχιακό στη μαζική επικοινωνία του Πανεπιστημίου της Φλόριντα.

.
.
April 16, 2018