Back to Question Center
0

Οι τακτικές μάρκετινγκ του Απριλίου που εργάστηκαν

1 answers:
.
.
.
. klassische maenner uhren.jpg?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131605846860000000" alt="April Fools Marketing Tactics Worked">

1 Απριλίου st είναι μια ημέρα για τους ανόητους, αλλά υπήρξαν κάποιες πολύ έξυπνες ιδέες μάρκετινγκ όλα αυτά τα χρόνια.

.

Πολλές επιχειρήσεις χρησιμοποίησαν τα αστεία ημέρας του Απριλίου Foolsâ € ™ για να αυξήσουν την αναγνώριση, την ομογενοποίησή τους και τελικά να ενισχύσουν τις πωλήσεις. Hereâ € ™ s μια στρογγυλή-up από μερικές από τις πιο επιτυχημένες φάρσες.

.

Taco Liberty Bell

.

Είναι σίγουρα μια από τις πιο διάσημες εκστρατείες μάρκετινγκ της 1ης Απριλίου . Η Taco Bell έβαλε διαφημίσεις πλήρους σελίδας σε επτά μεγάλες εφημερίδες σε ολόκληρη τη χώρα το 1996 λέγοντας ότι είχαν αγοράσει το Liberty Bell για να μειώσουν το χρέος και να το μετονομάσουν στο Taco Liberty Bell. Τόσο η έδρα της εταιρείας όσο και η Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου βομβαρδίστηκαν με τηλεφωνήματα. Το μεσημέρι, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ήταν μια φάρσα.

.

Ενώ η εκστρατεία κοστίζει 300.000 δολάρια, προέκυψε δωρεάν δημοσιότητα αξίας 25 εκατομμυρίων δολαρίων, με τις πωλήσεις να αυξάνονται κατά $ 1 εκατομμύριο για τις δύο πρώτες ημέρες του Απριλίου.

.

Πεδίο εφαρμογής: Στοματικό διάλυμα αρωματισμένου με μπέικον

.

Πριν από τέσσερα χρόνια, το Scope βγήκε με μια ανακοίνωση λίγο πριν από την 1η Απριλίου st για ένα νέο προϊόν: το μπέικον με γεύση στο στόμα. Η Proctor και η Gamble ξεκίνησαν μια ειδική ιστοσελίδα, μια εκστρατεία δημοσίων σχέσεων και εκτεταμένες προσφορές κοινωνικών μέσων για το νέο της προϊόν, συμπεριλαμβανομένου του Twitter hashtag #scopebacon. Μια θέση έλαβε πάνω από 30.000 συμπαθεί και πάνω από 11.000 σχόλια, η οποία ήταν σημαντικά μεγαλύτερη από τις συνήθεις απαντήσεις κοινωνικών μέσων του Scope. Αυτή η φάρσα ήταν πολύ επιτυχημένη για να πάρει δωρεάν τη διαφήμιση σε όλη τη χώρα, αν και περισσότεροι από λίγοι καταναλωτές απογοητεύτηκαν για να ανακαλύψουν ότι ήταν απλώς ένα αστείο.

.

Πρεσβευτές του Redbox Kiosk

.

Το 2016, η υπηρεσία ενοικίασης DVD Redbox δημοσίευσε στο διαδίκτυο ότι αναζητούσε ανθρώπους που τους αρέσουν ταινίες και παιχνίδια και αγαπούν να κάθονται σε ένα μέρος για 8+ ώρες επιπλέον για να είναι "AmbassadorsKiosk";. που θα παραδίδει ταινίες και βιντεοπαιχνίδια μέσα από τα κόκκινα περίπτερα της εταιρείας. Η εταιρεία συμπεριέλαβε επίσης διαφημιστικό κωδικό στην αγγελία για ενοικιάσεις την 1η Απριλίου . Αυτοί που πήγαν να υποβάλουν αίτηση στην ιστοσελίδα της εταιρείας ήταν σε θέση να δουν μια ανακοίνωση λέγοντας ότι ήταν ένα αστείο.

.

Η φάρσα κυκλοφόρησε ευρέως στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και η εταιρεία έλαβε μεγάλη προσοχή στο διαδίκτυο, φέρνοντας θετικές απαντήσεις.

.

Virgin Cola Cans Turned Blue

.

Η Virgin Cola, που ανήκει στον όμιλο Richard Branson, ανακοίνωσε το 1996 ότι ανέπτυξε μια τεχνολογία για να κάνει τα κόκκινα δοχεία της να γίνουν μπλε όταν το ποτό έληξε και η κατανάλωση κόλα σε μπλε δοχείο ήταν επικίνδυνη. Εν τω μεταξύ, η Pepsi μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο φωτεινό μπλε δοχείο.

.

Παρότι η Virgin Cola δεν ήταν μια μεγάλη επιτυχία, η εμπορία του cola βοήθησε να πάρει το όνομα της εταιρείας γνωστό και έχτισε τις βάσεις για τις πολύ επιτυχημένες Virgin Airlines.

.

Ο αριστεροί χειριστές

.

Η Burger King έβαλε μια διαφήμιση πλήρους σελίδας στις Η.Π.Α. Today στις 1 Απριλίου 1998, ανακοινώνοντας την εισαγωγή του αριστερής χεριού. Ενώ είχε όλα τα ίδια χαρακτηριστικά ενός αρχικού Whopper, τα καρυκεύματά του περιστράφηκαν κατά 180 μοίρες για να αναδιανείμουν το βάρος του σάντουιτς προς τα αριστερά, έτσι ώστε τα μαρούλια και άλλα επιθέματα να μην πετάξουν στα δεξιά.

.

Την επόμενη μέρα ο Burger King δημοσίευσε ένα δελτίο τύπου λέγοντας ότι αν και ο αριστερής χέρι ήταν μια φάρσα, χιλιάδες πελάτες είχαν πάει σε εστιατόρια για να ζητήσουν το νέο σάντουιτς. Είπε επίσης ότι ένας μεγάλος αριθμός ζήτησε επίσης το δεξιόχειρο burger.

.

Έπιπλα που σας λέει τι σκέφτεται πραγματικά

.

Πέρυσι, η Houzz, μια ιστοσελίδα και μια διαδικτυακή κοινότητα για το εσωτερικό σχεδιασμό και άλλα συναφή θέματα, ανακοίνωσε μια νέα σειρά επίπλων οικιακού εξοπλισμού με αισθητήρες ανίχνευσης βρωμιάς, που σας ενημερώνουν επίσης για την εμφάνιση μουντζιών και ρυτίδων. Η φάρσα έδωσε πολλή δωρεάν δημοσιότητα σε δημοσιεύσεις όπως το Time Magazine . Επίσης, επέστησε αρκετούς ανθρώπους στην ιστοθέση τις ημέρες που ακολουθούν την 1η Απριλίου st για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα γραμμή.

.

Έχετε παίξει ποτέ μια ημέρα φάρσα του Απριλίου Foolâ € ™ s για τους πελάτες σας;. Αν ναι, πείτε μας για το marketing @ bfscapital. com ! .

.
.
. Erica Stone
.
.

Η Erica είναι βετεράνος δημοσιογράφος και συντάκτης της οποίας η εμπειρία περιλαμβάνει τη Dow Jones Newswires και το Associated Press. Έχει γράψει σε διάφορα θέματα που κυμαίνονται από τον αθλητισμό μέχρι σύνθετα οικονομικά ζητήματα. Â .

.
.
April 13, 2018