Back to Question Center
0

Οι ακτίνες της αισιοδοξίας είναι εμφανείς στο κράτος χρηματοδότησης franchise

1 answers:
.
.
.
. cargo box bike.jpg?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575725890000000" alt="State of Franchise Financing">

Στο σημερινό ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον, τα περιθώριά μας συνεχίζουν να πιέζονται από κάθε κατεύθυνση. Οι μισθοί συνεχίζουν να φουσκώνουν, τα εμπορεύματα συνεχίζουν να ανεβαίνουν, και το κόστος των χρημάτων κυμαίνεται άγρια. Το επίκεντρο του Συνεδρίου Franchising Multi-Unit 2013 ήταν η "Οδήγηση της κερδοφορίας". Ως ομάδα, αναγνωρίζουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα ως ιδιοκτήτες επιχειρήσεων franchise. Μαζί, διαθέτουμε τους πόρους για να αναπτύξουμε στρατηγικές που θα συνεχίσουν να οδηγούν κέρδη στην κατώτατη γραμμή!

Οι ιδιοκτήτες franchise πολλαπλών μονάδων από όλη τη χώρα απάντησαν στην κλήση και ήρθαν να επωφεληθούν από τη μάθηση και την έμπνευση που. θα προέρχονταν από αυτή τη διάσκεψη. Μία από τις μεγάλες ισοπαλίες, όπως πάντα, ήταν ο Darrell Johnson, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της FRANdata , μιας εταιρείας που μελετά και αναφέρει τη βιομηχανία franchise.

Ο Johnson είναι ένας συχνός ομιλητής σε συνέδρια franchise, και όταν μιλάει, οι άνθρωποι ακούνε. Αναφέρεται ως ο Γκουρού του Franchise Financing, η αρχή, ο φασκόμηλος, ο ειδικός, ο αναλυτής, ο εμπειρογνώμονας. Και για έναν καλό λόγο: Είναι ίσως 95 τοις εκατό σωστό στις προβλέψεις του για την κατάσταση χρηματοδότησης franchise . Ποτέ δεν ζάχαρη την αλήθεια. Όταν είπε ότι τα πράγματα θα χειροτερέψουν, το έκαναν. Και όταν είπε ότι τα πράγματα πήγαιναν στο επίπεδο, έκαναν.

που μας φέρνει σε αυτό το έτος "2013" και το γεγονός ότι αυτή τη φορά, το μήνυμά του ήταν ελαφρώς διαφορετικό για το πώς τα πράγματα τείνουν. Ενώ η οικονομία δεν είναι ακόμα μεγάλη, αρχίζει να γυρίζει λίγο. Ο Johnson το περιέγραψε ως προς το πόσο οι ευρύτεροι οικονομικοί παράγοντες εξακολουθούν να επηρεάζουν τις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία franchising ειδικότερα. Ο καταναλωτής εξακολουθεί να μην είναι αρκετά χαμηλός. υπάρχει ακόμα πάρα πολύ από εκεί έξω. Η αγορά κατοικίας βελτιώνεται, αλλά χρειάζεται περισσότερο χρόνο. Η εμπιστοσύνη των καταναλωτών εξακολουθεί να είναι χαμηλή, και παρόλο που οι δαπάνες λιανικής αυξάνονται, δεν αυξάνεται αρκετά γρήγορα. Η μικρή εμπιστοσύνη των επιχειρήσεων, όμως, αρχίζει να αυξάνεται λίγο.

Πώς δανείζονται οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις εναντίον αυτού του ευρύτερου οικονομικού τοπίου;. Η πρόσβαση στο κεφάλαιο βελτιώνεται και είναι αλήθεια ότι οι τράπεζες έχουν αυξήσει το δανεισμό λόγω της αύξησης των καταθέσεων τους. Πιστωτικοί αξιωματικοί χαλαρώνουν λίγο, επίσης. Αλλά, η προθυμία δανεισμού δεν είναι ακριβώς εκεί.

Ενώ η SBA βοηθάει ορισμένους, δανείζει στους εμπόρους χαμηλού κινδύνου που έχουν ήδη τα χρήματα. Ο πιστωτικός κίνδυνος παραμένει σφιχτός. Από το 09 έως το 11, το ποσοστό αποτυχίας της SBA αυξήθηκε από 13% σε 18%. Αυτό είναι τεράστιο!

Ο Johnson συμπεριέλαβε ένα από τα αγαπημένα μου αποσπάσματα από τον Winston Churchill: Οι ΗΠΑ το παίρνουν αμέσως αφού εξαντλήσουν όλες τις άλλες επιλογές. Βέβαια, αυτή είναι η λέξη της γλώσσας, αλλά αυτά είναι τα γεγονότα: Ναι, η οικονομία βελτιώνεται. Μπορεί να μην το βλέπετε ή να το αισθάνεστε ακόμα, αλλά οι αριθμοί λένε ότι γίνεται όλο και καλύτερος. Η οικονομία δεν μπορεί ποτέ να επιστρέψει στον τρόπο που ήταν, αλλά τα πράγματα τελικά γίνονται όλο και καλύτερα.

Β

Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά του Â jscreationzs / FreeDigitalPhotos. καθαρό .

.
.
. Scott Kantor
.
.

Ο Scott Kantor είναι ο Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της BFS Capital. Με έμφαση στην ανάπτυξη Franchise, η Scott συνεργάζεται με την BFS Capital για να επιτύχει το στόχο της παροχής κεφαλαίου κίνησης σε ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Η BFS Capital είναι υπερήφανη που είναι μια διαπιστευμένη εταιρεία BBB με βαθμολογία Α +. Ακολουθήστε το BFS στο Google+ , Twitter και Facebook .

.
.
April 13, 2018