Back to Question Center
0

Χαρακτηριστικά από τη διάσκεψη franchising Multi-Unit 2013

1 answers:
.
.
.
- high pr backlink. Multi Unit Franchising Conference 2013

Η διάσκεψη franchising πολλαπλών μονάδων ήταν μια επιτυχία και πάλι. Υπήρχαν εξαιρετικοί ομιλητές, καταπληκτικές συζητήσεις σε ομάδες και διαλείμματα, για να μην αναφέρουμε τη δικτύωση με τους απόλυτους μεγαλύτερους ανθρώπους στον κόσμο.

Στη διάσκεψη αυτού του έτους, υπήρχε κάτι για όλους. Ως συνήθως, η Συμβουλευτική Επιτροπή έβγαλε όλες τις στάσεις όσον αφορά τον προγραμματισμό. Ως συμμετέχοντες, όχι μόνο μάθαμε περισσότερα για την επιχειρηματική δραστηριότητα , αλλά και πολλές έμπνευση και πολλά μαθήματα ζωής.

Εδώ είναι μερικά από τα σημαντικότερα σημεία:

.
  • Capt. Mark Kelly , βασικός ομιλητής (που απεικονίζεται παραπάνω), διοικητής της τελικής αποστολής του διαστημικού λεωφορείου Endeavour, US Navy Aviator, συγγραφέας
  • .

Capt. Η Kelly ήταν ίσως η αγαπημένη μου και όχι μόνο για τη μεγάλη εικόνα που είχα πάρει μαζί της!. Ήταν τόσο ενθουσιώδης, ένας κανονικός τύπος με μια πραγματική αίσθηση ταπεινότητας - παρά τα πολλά του επιτεύγματα. Και φυσικά, υπάρχει η σύζυγός του Gabby Gifford, η σύζυγος που τραυματίστηκε τραγικά στο κεφάλι λίγο περισσότερο από ένα χρόνο πριν.

Capt. Η Κέλι μίλησε για τις 39 αποστολές μάχης του ως μαχητή και για να ξεπεράσει τις αντιξοότητες, ειδικά μετά την τραγωδία της οικογένειάς του. Ακούστηκε πολύ όπως οποιοσδήποτε από εμάς, όταν περιέγραψε παραπονούνται για έναν επώδυνο αγκώνα με το πρωινό ένα πρωί - και την αντίδρασή του - η φωνή του συζύγου του που γρήγορα αποκατέστησε την προοπτική του.

.
  • Peter Gruber , Κεντρικός Ομιλητής, Παραγωγός Κινηματογράφου, Συγγραφέας, .

Ο Gruber μίλησε για τη σημασία της αφήγησης ιστοριών στις επιχειρήσεις και τη σύνδεση με άλλους μέσω ιστοριών. Σίγουρα τα κοινωνικά μέσα εξυπηρετούν έναν σκοπό, αλλά αν περιοριστούμε μόνο σε 140 χαρακτήρες στο Twitter, για παράδειγμα, χάνουμε την ανθρώπινη αφή και τη δυνατότητα σύνδεσης;. Στο τέλος της ημέρας, πρέπει να είμαστε σε θέση να πούμε ιστορίες, να μιλάμε ο ένας στον άλλο και να συμμετέχουμε.

.
  • Darrell Johnson , Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της FRANdata
  • .

FRANdata μελέτες και εκθέσεις σχετικά με τη βιομηχανία franchising, και Johnson είναι συχνός ομιλητής σε αυτά τα συνέδρια. Τα τελευταία χρόνια, τα νέα που ανέφερε ο Johnson δεν ήταν καλά. Αλλά φέτος, για πρώτη φορά, υπήρχαν κάποιες ατέλειες αισιοδοξίας. Μείνετε συντονισμένοι για την επερχόμενη θέση μου για όλες τις ειδήσεις από Johnson και FRANdata.

.
  • David Akers , έξι φορές Pro Bowler και NFL Kicker .

Το θέμα του εμπνευστικού μηνύματος του Akers ήταν «Αλλαγή μιας ζωής. δεν χρειάζεται να αλλάξετε ολόκληρο τον κόσμο, â €;. καθώς μίλησε για το Franchising Cares.

Η επιστροφή είναι πολύ σημαντική για τη βιομηχανία franchise. Ο Akers μας υπενθύμισε ότι βοηθάμε έναν κάθε φορά, είτε βοηθούμε βετεράνους, άλλους που έχουν ανάγκη είτε τους πελάτες μας γενικά.

Και αν οι ομιλητές δεν ήταν αρκετοί, όλοι οι συμμετέχοντες εμπνεύστηκαν και μετακόμισαν ο Rocco Fiorentino, νεώτερος του The Little Rock Foundation για τους Τυφλούς και τους Οπτικά, που τραγούδησαν τον Θεό να ευλογεί την Αμερική.

Αλλά όπως έχω βιώσει στο παρελθόν, μερικές από τις καλύτερες έμπνευση και μάθηση προήλθαν από τους ίδιους τους φορείς εκμετάλλευσης franchise πολλαπλών μονάδων. Είναι πραγματικά μια από τις μοναδικές πτυχές της βιομηχανίας franchise στο σύνολό της ότι οι ανταγωνιστές μπορούν να έρθουν μαζί για να μοιραστούν τις επιτυχίες τους, τις γνώσεις και την εμπειρία μεταξύ τους. Δεν μπορώ να μιλήσω γι 'αυτούς, αλλά για μένα, το μήνυμα είναι ότι αυτοί είναι άνθρωποι που πιστεύουν τόσο ολόψυχα στη βιομηχανία δικαιόχρησης, ότι θέλουν όλοι να πετύχουν και στην πραγματικότητα ριζονούν για τις επιτυχίες του άλλου. Με έμφαση στην ανάπτυξη Franchise, η Scott συνεργάζεται με την BFS Capital για να επιτύχει το στόχο της παροχής κεφαλαίου κίνησης σε ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Η BFS Capital είναι υπερήφανη που είναι μια διαπιστευμένη εταιρεία BBB με βαθμολογία Α +. Ακολουθήστε το BFS στο Google+ , Twitter και Facebook .

.
.
April 13, 2018