Back to Question Center
0

Απρίλιος Εστίαση: Ώρα για την Καθαρή Άνοιξη για τις Μικρές Επιχειρήσεις

1 answers:
.
.
- интернет маршрутизатор.
. Small Business Spring Cleaning

Καθώς οι καιρικές συνθήκες και η φύση αρχίζουν τη διαδικασία ανανέωσης, έτσι μπορούμε. Στην πραγματικότητα, είμαστε σχεδόν φυσικά προγραμματισμένοι να θέλουμε να ρίξουμε το παλιό, να καθαρίσουμε τα αράχνες αράχνης και να αρχίσουμε ξανά τον Απρίλιο. Είμαστε αισιόδοξοι, έτοιμοι να δοκιμάσουμε νέα πράγματα. Ολα είναι πιθανά. Βγάζουμε τον καθαρισμό της άνοιξης με εκδίκηση.

Οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων δεν διαφέρουν. Παρόλο που ο Ιανουάριος σηματοδοτεί την νέα αρχή ενός νέου έτους, η έναρξη του δεύτερου τριμήνου του έτους φέρνει μαζί του μια διαφορετική ευκαιρία. Είναι η εποχή του χρόνου να γονιμοποιήσετε και να κλαδέψετε για να ωθήσετε την ανάπτυξη νέων επιχειρήσεων - να ακονίσετε τις επιχειρηματικές σας ιδέες, να αναδιοργανώσετε την επιχείρησή σας ή να εμπορευτείτε την επιχείρησή σας με διαφορετικούς τρόπους.

Με ένα τέταρτο κάτω και τρία για να πάει, υπάρχει χρόνος για να ρυθμίσετε και να τελειοποιήσετε όπου χρειάζεται. Αυτός ο τύπος â € ~spring καθαρισμόςâ € ™ απαιτεί τη θέση των τριών Râ € ™ s να εργαστούν:

.

Αντανακλά. Φρεσκάρω. Επαναφορά.

.
  • Reflect. Ως ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης, έχετε μια αίσθηση του τι λειτουργεί καλά και τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων γίνονται πράγματι αρκετά έμπειροι στη διεξαγωγή ενός συνεχιζόμενου διανοητικού ελέγχου για όλα που συμβαίνουν γύρω τους. Για τον καθαρισμό κατά την άνοιξη, εστιάστε στα πράγματα που θα σας δώσουν τις μεγαλύτερες νίκες και θα αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας σας τα επόμενα τρία τρίμηνα.
  • .
  • Ανανέωση. Αυτό θα μπορούσε να ανανεώσει πλήρως τη διαδικασία χρέωσής σας. Ή θα μπορούσε να σημαίνει ένα φρέσκο ​​παλτό χρώματος. Αλλά προτού αντιμετωπίσετε τις γενικές επισκευές ή / και μικροαλλαγές, προσδιορίστε τι είναι γεμάτο. Πρέπει κάτι να πάει εντελώς ή απλά να ξαναρχίσει;
  • .
  • Επαναφορά. Το κουμπί επαναφοράς είναι πολύ φανταστικό και μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος του ιδιοκτήτη της μικρής επιχείρησης. Μόλις κάνετε τις αξιολογήσεις και εντοπίσετε τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε, τοποθετήστε τις στη θέση τους και πιέστε επαναφορά. Μπορεί να είναι η αρχή μιας εντελώς νέας μπάλας.
  • .

Αλλά ο καθαρισμός με άνοιξη μπορεί να πάρει μια δική του ζωή. Έχετε αρχίσει ποτέ να καθαρίζετε μόνο ένα ντουλάπι για να βρεθείτε ξαφνικά να μετακομίζετε στα ντουλάπια της κουζίνας;. Και ενθουσιασμένος για να το κάνετε αυτό; Το ίδιο ισχύει και για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων. Η απόρριψη του παλιού ή παρωχημένου ή μη-πλέον χρήσιμου μπορεί να φέρει μια τέτοια αίσθηση ολοκλήρωσης που θέλουμε απλά να συνεχίσουμε. Αλλά δεν παρασύρεται. Η καλύτερη τελειοποίηση γίνεται με σύνεση, με προσοχή.

Έτσι εάν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε, πάρτε συμβουλές από άλλους που ήταν εκεί. Υπάρχουν ορισμένοι τομείς όπου πολλές, αν όχι οι περισσότερες, μικρές επιχειρήσεις θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κάποιο ελατήριο καθαρισμού.

.
  • Τεχνολογία. Αυτός που χτυπάει το σπίτι για πολλούς από εμάς! Οι εμπειρογνώμονες προτείνουν ότι ο καθαρισμός και η οργάνωση της τεχνολογίας σας είναι σαν τον καθαρισμό των παραθύρων σας, καθώς επηρεάζει ουσιαστικά τον τρόπο που βλέπετε και αλληλεπιδράτε με τον κόσμο. Εδώ πρέπει να κάνετε την λίστα ελέγχου τεχνολογίας για την άνοιξη - απλά αλλά κρίσιμα καθήκοντα για την ασφάλεια, το backup σας και ακόμη και τον εκτυπωτή σας.
  • .
  • Χρηματοδοτική ακαταστασία. Συμβόλαια, τιμολόγια, απαιτήσεις, ότι ο οικονομικός έλεγχος με το CPA σας βάζετε μακριά - αυτά είναι τα πράγματα που είναι στο πίσω μέρος του μυαλού σας για πόσο καιρό;. Μπορεί πραγματικά να σας φορέσει, ακόμα κι αν δεν είστε συνειδητά ενήμεροι για αυτό. Η τροφοδοσία όλων των σημερινών μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο. Αλλά πάρτε την μπάλα τροχαίο και να καθιερώσετε ένα χρονοδιάγραμμα για να το κάνει όλα. Απλώς κάνετε ότι θα σας δώσει μια ώθηση και να απελευθερώσετε κάποια ψυχική ενέργεια για τα meatier καθήκοντα.
  • .
  • Φυσική ακαταστασία. Προφανώς η φυσική ακαταστασία γίνεται διανοητική ακαταστασία ότι είτε το γνωρίζουμε είτε όχι, μας εμποδίζει να είμαστε τόσο αιχμηρά και φρέσκα όσο θα μπορούσαμε να είμαστε.
  • .
  • Ιδέες. Η αυγή της άνοιξης τείνει να προκαλέσει νέες ιδέες και φρέσκια σκέψη. Ο πιστοποιημένος προπονητής ζωής Jeanette Eleff προτείνει ότι η άνοιξη είναι ο τέλειος χρόνος για να βοηθήσει αυτή τη διαδικασία μαζί με μια ανάλυση SWOT. Το SWOT είναι μια μορφή στρατηγικού σχεδιασμού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αξιολογήσετε τα δυνατά σημεία, τις αδυναμίες (περιορισμοί), τις ευκαιρίες και τις απειλές της επιχείρησης σας. Ο Eleff λέει ότι το SWOT είναι ένας ενθουσιώδης, διασκεδαστικός, δημιουργικός, ανοιχτός και παραγωγικός τρόπος για να αποκτήσετε μια νέα προοπτική σε οτιδήποτε άλλο από το πώς να βελτιώσετε το ηγετικό ύφος μου;. έως Τι θα χρειαστεί για την επιτυχία του έργου;
  • .

Β

Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά -Marcus- / FreeDigitalPhotos. καθαρό .

.
.
.

Η BFS Capital είναι μια πηγή άμεσης χρηματοδότησης και ένας κορυφαίος πάροχος λύσεων χρηματοδότησης επιχειρήσεων. Ιδρύθηκε το 2002, η BFS Capital παρέχει κεφάλαια κίνησης σε ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και στις 50 πολιτείες. Εκτός από τη χρηματοδότηση, η BFS Capital προσπαθεί να συνεργαστεί με τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων παρέχοντας συμβουλές και πόρους για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις τους να πετύχουν. Στην BFS Capital, είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μια διαπιστευμένη εταιρεία BBB με βαθμολογία A +. Ακολουθήστε μας στο Google+ , Facebook και Twitter ! .

.
.
April 13, 2018