Back to Question Center
0

Πώς να αντιμετωπίσετε τους εργαζόμενους που είναι κακά μήλα

1 answers:
.
.
.
. custom bookshelves in melbourne au.jpg?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131605846660000000" alt="How Deal Employees Who Bad Apples">

Ένα "τραγανό μήλο";. ο εργαζόμενος μπορεί να κάνει τη ζωή άθλια για όλους σε ένα χώρο εργασίας, αλλά μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολο για έναν ιδιοκτήτη μικρής επιχείρησης.

.

Η τοξική ατμόσφαιρα που δημιουργείται από έναν μόνο υπάλληλο μπορεί να βλάψει ολόκληρη την ομάδα σας και ειλικρινά μια μικρή επιχείρηση έχει λιγότερα επίπεδα προστασίας από τον αντίκτυπο ενός προβληματικού υπαλλήλου από μια μεγάλη εταιρεία.

.

â € œBad applesâ €;. έχουν διαφορετικούς τρόπους να είναι ένας πόνος για να αντιμετωπίσουν, συμπεριλαμβανομένων εκείνων των χρόνιων καταγγελιών και κουτσομπολιών που ενδιαφέρονται περισσότερο για τη συγκέντρωση των συναδέλφων από την άσκηση της εργασίας τους. όσοι είναι χρονίως καθυστερημένοι. εργαζόμενοι που δεν εκτελούν τα καθήκοντά τους αναγκάζοντας τους άλλους να τις ολοκληρώσουν και εκατοντάδες άλλες συμπεριφορές. Υπάρχουν επίσης πιο σοβαρά ζητήματα, όπως οι ηθικές ή ποινικές παραβιάσεις ή ο ακραίος εκφοβισμός και η παρενόχληση, τα οποία θα απαιτήσουν εξειδικευμένη νομική βοήθεια για την επίλυση.

.

Η καλύτερη συμβουλή που ένας ψυχολόγος της Νέας Υόρκης έδωσε στους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων ήταν να αποκόψουν γρήγορα οποιοδήποτε πρόβλημα με έναν υπάλληλο με προβλήματα. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να κάνετε ακριβώς αυτό.

.
 • Μη βάζετε το κεφάλι σας στην άμμο και ελπίζετε ότι το πρόβλημα θα ξεφύγει μόνο του. Ένας υπάλληλος μπορεί απλώς να χρειαστεί να υπενθυμίσει τι αναμένεται να εκτελέσει αποτελεσματικά την εργασία του. Είναι δυνατόν ένας υπάλληλος να μην συνειδητοποιήσει ότι συμπεριφορές όπως η συνεχής παράπονα ή μια επιχειρηματολογική στάση προκαλούν ζητήματα. Το σοκ από το να τους μιλήσει ο προϊστάμενος μπορεί να είναι αρκετό για να εξομαλύνει τη συμπεριφορά τους, ειδικά αν είναι κάτι σαν χρονοκαθυστέρηση ή ξοδεύει πάρα πολύ χρόνο σε ένα γραφείο υπαλλήλων που μιλάει για ανοησίες. Όταν αντιμετωπίζετε το πρόβλημα, αναγκάζετε το άτομο να κάνει μια επιλογή για να διορθώσει τη συμπεριφορά του ή να αρχίσει να αναζητά άλλη δουλειά.
 • .
 • .

  Όταν μιλάτε με έναν υπάλληλο, μην το κάνετε ποτέ προσωπικά και επιτεθείτε στο άτομο. Η προσωπική κριτική δεν πρόκειται να βοηθήσει. Πρέπει να είστε αντικειμενικοί και να δώσετε μια λεπτομερή περιγραφή του θέματος και να δώσετε παραδείγματα. Επίσης, καταστήστε σαφές πώς επηρεάζει τους συναδέλφους. Θέλετε να τους πείτε πώς να επιλύσετε τη συμπεριφορά προβλημάτων, όπως πρέπει να είστε έγκαιρα κάθε μέρα, εκτός από καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

  .
 • .
 • Δώστε στον εργαζόμενο την ευκαιρία να απαντήσει . Σε μια μικρή επιχείρηση με λίγους υπαλλήλους, μπορεί να ακούτε μόνο μία πλευρά του ζητήματος που αφορά άλλους εργαζόμενους. Να είστε δίκαιοι και να θυμάστε ότι μερικές φορές οι πρώτες εντυπώσεις μπορεί να είναι παραπλανητικές. Ακούστε την απάντηση με ανοιχτό μυαλό. Μπορείτε να συνειδητοποιήσετε ότι μια διαφορετική προσέγγιση είναι απαραίτητη για την πλήρη επίλυση του προβλήματος. Εάν είστε δίκαιοι, οι άλλοι υπάλληλοί σας θα γνωρίζουν ότι δίνετε κάθε ευκαιρία να επιλύσετε το ζήτημα, αλλά επίσης ότι δεν φοβάστε να αντιμετωπίσετε προβλήματα.
 • .
 • Όλα τα έγγραφα . Από την αρχική συζήτηση και καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει καλές σημειώσεις. Ακόμη και αν παίρνετε όλα τα σωστά βήματα, μπορεί να αντιμετωπίσετε νομικές προκλήσεις, έτσι ώστε η καταγραφή του να βοηθήσει την περίπτωσή σας.
 • .
 • Δηλώστε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την επίλυση του προβλήματος . Πρέπει να δώσετε ένα πρόγραμμα για τον υπάλληλο για να βελτιώσει τη συμπεριφορά του, διαφορετικά μπορεί να φαίνεται σαν να μην το κάνετε σοβαρό. Όταν οι άνθρωποι δίδονται προθεσμίες, ξέρουν ότι εννοείς τις επιχειρήσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δώστε θετική και αρνητική ανατροφοδότηση ανάλογα με την περίπτωση.
 • .
 • Αν ο εργαζόμενος εξακολουθεί να παραμένει με τις προβληματικές συμπεριφορές, ίσως χρειαστεί να πυροβολήσετε το άτομο. Ανεξάρτητα από την κατάσταση, η εκτόξευση ενός ατόμου είναι πολύ δύσκολο πράγμα. Θα πρέπει να είστε όσο το δυνατόν πιο σεβαστό και άμεσο. Καταγράψτε τι πρόκειται να πείτε στον εργαζόμενο εκ των προτέρων και καταθέστε το έγγραφο σε περίπτωση που υπάρχει αγωγή. Μην κάνετε προσωπικά σχόλια ή κριτικές.
 • .
.
.
. Erica Stone
.
.

Η Erica είναι ένας βετεράνος δημοσιογράφος και συντάκτης της οποίας η εμπειρία περιλαμβάνει τους Dow Jones Newswires και το Associated Press. Έχει γράψει σε διάφορα θέματα που κυμαίνονται από τον αθλητισμό μέχρι σύνθετα οικονομικά ζητήματα.

.
.
April 13, 2018