Back to Question Center
0

Πώς να μειώσετε τον κύκλο εργασιών των εργαζομένων

1 answers:
.
.
. comprar certificado ssl.jpg?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575727030000000" alt="How to Reduce Small Business Turnover">

Ο κύκλος εργασιών επανέρχεται. Είδαμε λιγότερο από αυτό κατά τη διάρκεια του οικονομικού κέντρου. Αλλά, όπως ίσως έχετε παρατηρήσει, οι υπάλληλοι αλλάζουν θέσεις εργασίας ξανά. Αλλά υπάρχουν πράγματα που μπορούν να κάνουν οι εργοδότες για να περιορίσουν το κύκλο εργασιών στο ελάχιστο.

Ο κύκλος εργασιών -που πρέπει να προσλάβει νέους υπαλλήλους για να αντικαταστήσει όσους εγκαταλείπουν- είναι μια αποστράγγιση στις μικρές επιχειρήσεις . Είναι ακριβό. Είναι πάντα πιο αποδοτικό από πλευράς κόστους να κρατάς έναν καθιερωμένο υπάλληλο (υποθέτοντας ότι τον θέλεις να μείνει) παρά να μισθώσεις ένα νέο. Είναι δαπανηρό να προσλαμβάνουν, να επιβιβάζονται και να εκπαιδεύουν νέους ανθρώπους. Ήρθε η ώρα να περάσετε να κάνετε άλλα, πιο παραγωγικά πράγματα, και υπάρχει ένας ορισμένος χρόνος διακοπής, ενώ η νέα μίσθωση φτάνει στην ταχύτητα. Οι εισερχόμενες και αποχωρήσεις των εργαζομένων μπορούν επίσης να διαταράξουν τους άλλους καθώς γεμίζουν τα κενά που αφήνονται από μια ανοικτή θέση και αναρωτιούνται πώς θα ενταχθούν τα νέα παιδιά.

Είναι αμφισβητήσιμο, ειδικά στις μικρότερες επιχειρήσεις,. κάποιος κύκλος εργασιών είναι αναπόφευκτος. Ανεξάρτητα, πρέπει να λάβετε μέτρα για να το ελαχιστοποιήσετε. Για αρχάριους, υπάρχουν ορισμένα βασικά στοιχεία που οι υπάλληλοί σας θέλουν και αναμένουν ως μέρος της ανειλημμένης ή σιωπηρής σύμβασης εργασίας. Όταν οι εργαζόμενοι αισθάνονται ότι είναι ενεργοί, αξιόλογοι συνεισφέροντες στην επιχείρηση και ότι έχετε να τους αντιμετωπίσουμε με ειλικρίνεια, οι λόγοι για να αποχωρήσετε και να εξαφανιστούν. Συνήθως ενσωματώνετε αυτά τα χαρακτηριστικά / αρχές στην καθημερινή ζωή της επιχείρησής σας;

.
  • Επιβεβαίωση ή / και ανταμοιβή
  • .

.
  • Σαφήνεια
  • .

.
  • Επικοινωνία
  • .

.
  • Συνέπεια
  • .

.
  • Απευθείας
  • .

.
  • Συμμετοχή και εμπλοκή
  • .

.
  • Ενδυνάμωση
  • .

.
  • Δικαιοσύνη
  • .

.
  • ευκαιρία ανάπτυξης
  • .

.
  • Επενδύσεις (εσείς σε αυτές)
  • .Ο διαμεσολαβητής και ο προπονητής της σύγκρουσης Vivian Scott συμβουλεύει τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων να κοιτάζουν στον καθρέφτη όταν αναλύουν τον κύκλο εργασιών των υπαλλήλων και τους τρόπους μείωσης του. Προτείνει να εξετάζετε τα πάντα από το πώς συνεντεύεστε και να νοικιάσετε - Κάνετε ό, τι μπορείτε για να εμπλέξετε πραγματικά τους υποψηφίους και να εμπλέξετε άλλους υπαλλήλους στη διαδικασία; -Το πώς διαχειρίζεστε (ελαφρώς) και ανταμείβετε καλές επιδόσεις (συχνά) στο πώς χειρίζεστε προβλήματα. (αμέσως). Μία εξαιρετικά μεγάλη συμβουλή: Μόλις προσληφθούν , οι εργαζόμενοι κάνουν την δουλειά τους! Η υπερβολική επίβλεψη / έλεγχος και οι αποφάσεις της επιτροπής είναι πραγματικοί δολοφόνοι κινήτρων και οι υπάλληλοί σας θα ελέγχουν τις διαφημίσεις απασχόλησης σε χρόνο μηδέν.

Εκπαιδευτής και εμπειρογνώμονας καθοδήγησης Η Elise Wile προσφέρει πέντε βήματα για να επενδύσει στους υπαλλήλους σας και να δημιουργήσει ένα χώρο εργασίας που δεν θα θέλουν ποτέ να φύγουν.

.
  1. Επαναπροσδιορίστε τις πρακτικές πρόσληψης . Μίσθωση για δεξιότητες, προσωπικότητα και πολιτιστική προσαρμογή.
  2. .

.
  1. Κάντε ένα θετικό περιβάλλον . Περιορίστε το άγχος για να αποφύγετε την δυσαρέσκεια και την κατάθλιψη μεταξύ των εργαζομένων και να τους κρατήσετε από το να θέλουν να ψάξουν για άλλη δουλειά.
  2. .

.
  1. Διατηρήστε τις αμοιβές και τα οφέλη ανταγωνιστικά . Ακόμα και οι μικρότερες επιχειρήσεις μπορούν να προσθέσουν δημοφιλή πλεονεκτήματα όπως flex-time, telecommuting και κατοικίδια ζώα στην εργασία. Οι εργαζόμενοι δεν θα μπορούν να αναπαράγουν αυτές τις περισσότερες θέσεις εργασίας.
  2. .

.
  1. Είναι η επιχείρησή σας με επίκεντρο την επιχείρηση ή με επίκεντρο τον εργαζόμενο ;. Το τελευταίο λέει στους υπαλλήλους ότι είστε ευτυχείς να τα έχετε, όχι ότι είναι τυχεροί που έχουν δουλειά μαζί σας. Μεγάλη διαφορά.
  2. .

.
  1. Προσφορά επαγγελματικής ανάπτυξης . Όλοι θέλουν μια πρόκληση και μάθουν νέα πράγματα. Οι εργαζόμενοι θα είναι πιο εξειδικευμένοι και θα στείλετε ένα σαφές σημάδι ότι κάνετε μια συνεχή επένδυση στους ανθρώπους σας. .


   Έχετε ακούσει αυτό πριν: Δεν είναι όλα τα χρήματα. Η ευαισθητοποίηση και η ενδυνάμωση των ατόμων είναι εξίσου ή πιο ισχυρό κίνητρο.

   Είναι εικασία κανείς που κατευθύνεται η εικόνα της απασχόλησης. Πώς θα χρειαστεί να ξεπεραστούν οι δεξιότητες των εργαζομένων-εργοδότες;. Και τι θα συμβεί όταν θα πληγούν στο μέλλον οι σοβαρές, προβλέψιμες ελλείψεις εργατικού δυναμικού;. Ένα πράγμα είναι βέβαιο: ο ανταγωνισμός για τους καλοί θα είναι έντονος. η προσκόλληση σε αυτές θα είναι κορυφαία προτεραιότητα για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που θα χρειαστούν ένα οπλοστάσιο δημιουργικών λύσεων για την απόκτηση και διατήρηση.

   Θα πληρώσει για να ξεκινήσει τώρα την εφαρμογή τους. TLNT. com ( Το Business of HR ) απαριθμεί 10 συμβουλές για μείωση του κύκλου εργασιών. Μεταξύ αυτών: Πάρτε εισροές από τους υπαλλήλους σε όλα, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου λειτουργίας της επιχείρησης, παρέχετε τακτικές ανατροφοδοτήσεις, προσφέρετε "ασυνήθιστα" προνόμια και οφέλη και δημιουργείτε ουσιαστικές εμπειρίες των εργαζομένων. Δείτε ολόκληρη τη λίστα εδώ .

   Η εικόνα είναι χαριτωμένη από Grant Cochrane / FreeDigitalPhotos. καθαρό

   .

   Πώς διατηρείτε καλούς υπαλλήλους;. Πείτε μας τι σας δουλεύει για να μειώσετε τον κύκλο εργασιών.

   .
.
.
.

Η BFS Capital είναι μια πηγή άμεσης χρηματοδότησης και ένας κορυφαίος πάροχος λύσεων χρηματοδότησης επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Ιδρύθηκε το 2002, η BFS Capital παρέχει κεφάλαια κίνησης σε ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και στις 50 πολιτείες. Εκτός από τη χρηματοδότηση, η BFS Capital προσπαθεί να συνεργαστεί με τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων παρέχοντας συμβουλές και πόρους για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις τους να πετύχουν. Στην BFS Capital, είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μια διαπιστευμένη εταιρεία BBB με βαθμολογία Α +. Ακολουθήστε μας στο Google+ , Facebook και Twitter ! .

.
April 13, 2018