Back to Question Center
0

Κατανοήστε τον ρόλο ενός εικονικού CFO στη διαδικασία συγκέντρωσης κεφαλαίων

1 answers:
Ο CFO India εξηγεί ότι μια εικονική υπηρεσία cfo είναι εκείνη όπου μια ΜΜΕ έχει εσωτερική ομάδα χρηματοδότησης και λογαριασμών αλλά δεν έχει CFO εσωτερικού. , ένας εταίρος χρηματοδότησης στο ταξίδι ανάπτυξης. Μια εικονική λύση λύσεων CFO βοηθά τις ΜΜΕ και τις ομάδες τους για διάφορες οικονομικές προκλήσεις, κατευθύνοντας τους αποτελεσματικά, θεσπίζοντας οικονομικές διαδικασίες και παρέχοντας επαγγελματικές συμβουλές, αναλύσεις και υποστήριξη στη διοίκηση.

Η πρόσληψη Οι υπηρεσίες outsourcing CFO είναι μια δαπανηρή πρόταση για πολλές ΜΜΕ. και σταθερότητα - repair my asphalt cracks in dc. Οι εικονικοί οικονομικοί διευθυντές συνήθως παρέχουν συμβουλές σχετικά με τη διαχείριση της χρηματοδότησης και της λογιστικής, τη συμμόρφωση, την εταιρική διακυβέρνηση, την υποβολή εκθέσεων και τις στρατηγικές συμβουλές. Ένας εικονικός CFO οδηγός ως οικονομικός μέντορας για την οικονομική επιτυχία μιας επιχείρησης.

Ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες και οι ΜΜΕ είναι η αύξηση των επενδύσεων για τις επιχειρήσεις τους. Η χρηματοδότηση λειτουργεί ως καύσιμο για την επιχείρηση και η αύξηση των επενδύσεων στο χρόνο είναι μια πρωταρχική πιο σημαντική δραστηριότητα για κάθε επιχείρηση. Ενώ επενδύει σε μια εταιρεία, ένας επενδυτής συχνά αναζητά μια ομάδα ονείρων, ένα σύνολο ανθρώπων στους οποίους μπορούν να στοιχηματίζουν τα χρήματά τους και να έχουν την πεποίθηση ότι οι επιχειρηματίες μπορούν να εκτελέσουν τις ιδέες όπως έχουν προγραμματίσει.

Συχνά δίνουν σημασία στην ομάδα πέρα ​​από την περιγραφή του προϊόντος. Δεδομένου ότι τα χρηματοοικονομικά είναι εξαιρετικά κρίσιμα, ο οικονομικός διευθυντής επιχειρήσεων έχει ένα ρόλο που θεωρείται δεύτερο μόνο για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο. Αν κάποιος σαρώνει την επιχειρηματική ιστορία, θα παρατηρήσει ότι οι περισσότεροι από τους επιτυχείς CFO πήγαν να γίνουν CEO των εταιρειών τους, αν και όχι απαραίτητα σε ένα μόνο βήμα.

Παρακάτω είναι ο κατάλογος βασικών χαρακτηριστικών του Εικονικού CFO που κάνει τον ρόλο τους στη διαδικασία συγκέντρωσης κεφαλαίων

. 3)

Δεδομένου ότι οι οικονομικοί διευθυντές προέρχονται από τεχνικό υπόβαθρο χρηματοδότησης και είναι συνήθως είτε CA είτε CFA, είναι μια από τις ικανότητές τους να εξετάζουν το οικονομικό έργο με τη μέγιστη λεπτομέρεια. Στην πραγματικότητα, οι καλοί εικονικοί CFO είναι εκείνοι που μπορούν να διαβάσουν καλά μεταξύ των αριθμών. Σχεδιάστε την εικονική CFO και συζητήστε όλες τις σημαντικές διαδικασίες μιας επιχείρησης για να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά τα κεφάλαια και να οδηγήσετε στην εξοικονόμηση χρημάτων για την εταιρεία.

Λειτουργία Αριστεία

Η αύξηση της χρηματοδότησης απαιτεί την εφαρμογή των βασικών λειτουργικών διαδικασιών. Ωστόσο, ταυτόχρονα, είναι σημαντικό να εγκαταστήσετε το σωστό ποσό διαδικασίας, αναφοράς και δομής. Εάν υπερκεράσει, αυτό μπορεί να επιβραδύνει το σύστημα, αλλά αν το διαχειριστεί καλά από τους συμβούλους CFO , μπορεί να βοηθήσει στην ομαλή λειτουργία της επιχείρησης και την ανάπτυξη του κινητήρα. Μια τέτοια λειτουργία βοηθά στην καλύτερη και ταχύτερη κλιμάκωση της οργάνωσης.

Κάνοντας τη συμφωνία

Ο εικονικός CFO δεν διαχειρίζεται μόνο τη διαδικασία χρηματοδότησης,. ροή στην εταιρεία. Οι εικονικοί οικονομικοί διευθυντές έχουν συνήθως ιστορικό καταγεγραμμένων και κλειστών μετοχικών συμφωνιών και διαθέτουν έναν μακρύ κατάλογο δυνητικών πηγών χρηματοδότησης που είναι πρόθυμοι να λάβουν την κλήση τους. Οι εικονικοί οικονομικοί διευθυντές επεκτείνουν επίσης τις προσδοκίες χρηματοδότησης των επιχειρηματιών, γνωρίζοντας ποια έξοδα θα μειώσουν ή θα αναβληθούν χωρίς να βλάψουν την επιχείρηση.

Ήχος & amp;. αξιόπιστες συμβουλές

Είναι σημαντικό να διατηρούνται οι εσωτερικές συζητήσεις της εταιρείας μόνο στα βασικά μέλη της εταιρείας. Ένας εικονικός CFO είναι αξιόπιστος σύμβουλος του Διευθύνοντος Συμβούλου και άλλων στελεχών. Η διεξαγωγή μιας επιχείρησης είναι ένα μοναχικό ταξίδι και ο σύμβουλος CFO μπορεί να είναι μια βασική αντικειμενική πηγή συμβουλών και συμβουλίου για να πάρει μεγάλες ή μικρές οικονομικές αποφάσεις.

Ο εικονικός CFO μπορεί. απαιτούν να διαδραματίσουν άλλους ρόλους στη διαδικασία συγκέντρωσης κεφαλαίων και να υποστηρίξουν τον επιχειρηματία ενώ παράλληλα προωθούν τον επενδυτή. Συνήθως, ο ρόλος αυτός υπερβαίνει τη χρηματοδότηση για τον CFO και πρέπει να δικαιολογούν σχέδια για λογαριασμό ομάδων HR, τεχνολογίας ή μάρκετινγκ.

Παλαιότερη εμπειρία και δίκτυο

Εικονικός Διευθυντής Οικονομικών Διευθύνσεων διαχειρίζεται λίγες οικονομικές λειτουργίες πελατών και για μια χρονική περίοδο,. δημιουργούν το δικό τους ισχυρό δίκτυο και εμπειρία για να αντιμετωπίσουν διάφορες προκλήσεις κατά τη διάρκεια της ίδιας της επενδυτικής διαδικασίας. Το δίκτυο του CFO βοηθά τους επιχειρηματίες να βρουν περισσότερους πελάτες, συνεργάτες ή επενδυτές. Παράλληλα, η εμπειρία βοηθά στην ομαλή ολοκλήρωση της διαδικασίας και προς το συμφέρον του επιχειρηματία.

Αξιοπιστία

Εικονικός CFO . ενώ στέκεται μαζί με τον επιχειρηματία. Επιπλέον, η εμπειρία της CFO όχι μόνο βοηθά στην αντιμετώπιση των ερωτημάτων και των προτάσεων των επενδυτών, αλλά και φέρνει αξιοπιστία στην επιχείρηση, τη διαδικασία καθώς και τον επενδυτή. Οι επενδυτές, ειδικά στις πρώτες μέρες, επενδύουν χρήματα στους ανθρώπους και όχι στα προϊόντα και έχοντας έναν αξιόπιστο εικονικό CFO απλοποιεί αυτή τη διαδικασία για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Ένας από τους μεγαλύτερους ρόλους που διαδραματίζει ο CFO είναι η μετατροπή της επενδυτικής πρότασης σε. την εύνοια του επιχειρηματία και της επιχείρησης. Μετά την επιτυχή μετατροπή της χρηματοδότησης, η συμφωνία απαιτεί επίσης ορισμένες διαδικασίες και καθήκοντα να παρακολουθούνται επιτυχώς και να συνεχίζουν να ανταλλάσσουν τακτικά τις απαραίτητες εκθέσεις σχετικά με τα επιτεύγματα ορόσημων με τους επενδυτές.

Στη συνέχεια ο ρόλος ενός εικονικού CFO είναι πολύ διαφορετικός από τους παραδοσιακούς ρόλους CFO. Αυτός ο ρόλος απαιτεί μια πιο πρακτική προσέγγιση και καθοδηγεί τον επιχειρηματία στην οικοδόμηση μιας επιτυχημένης σχέσης με τον επενδυτή, τη δημιουργία συναλλαγών, τη διακυβέρνηση, την υποβολή εκθέσεων και άλλα επιχειρησιακά θέματα. Απαιτεί επίσης μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στις τακτικές επιχειρηματικές δραστηριότητες και τη διαδικασία σχεδιασμού. Θεωρητικά, οι ρόλοι των CFO ασχολούνται με τη λογιστική και τη χρηματοδότηση , ωστόσο, στην πραγματικότητα, οι ΜΜΕ αναμένουν να πάρουν ηγετική θέση από τους CFO. Ένας εικονικός CFO στην Ινδία δημιουργεί μια βιώσιμη και απρόσκοπτη διαδικασία για την επιτυχία ενός επιχειρηματία. Η διαδικασία και η συνέπεια είναι ένα κλειδί και ο επιχειρηματίας θα πρέπει να αναζητήσει συμβουλές του CFO σε κάθε βήμα της συγκέντρωσης κεφαλαίων.

Οι επενδυτές σήμερα εμπλέκονται περισσότερο στις επιχειρήσεις και αναζητούν ταχύτερη παράδοση πληροφοριών. Ψάχνουν για προβολές οι οποίες ενημερώνονται τακτικά ανάλογα με τα μεταβαλλόμενα περιβάλλοντα και τις τυποποιημένες εκθέσεις. Μαζί με την χρηματοοικονομική εμπειρογνωμοσύνη, οι επενδυτές σήμερα αναμένουν ότι ένας εικονικός CFO να κατέχει δεξιότητες είναι εξειδικευμένη ανάπτυξη και υπεύθυνος επιχειρηματικός σχεδιασμός . Με τέτοιες νέες προκλήσεις, έχει επιβληθεί στους επιχειρηματίες να προσλαμβάνουν υπηρεσίες outsourcing CFO για να τους βοηθήσουν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των επενδυτών και να καθοδηγήσουν τον επιχειρηματία να οικοδομήσει μια συνετή και οικονομικά υγιή εταιρεία.

April 13, 2018