Back to Question Center
0

Top 4 Outsourcing Λογιστικά και Παροχείς Υπηρεσιών Λογιστικής στην Ινδία

1 answers:

Αν πάμε μια δεκαετία πίσω, outsourcing ήταν ένα προνόμιο που απολαμβάνουν μόνο μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες. Ήταν αυτοί που κατά πρώτο λόγο συνειδητοποίησαν πόσο εύκολα θα μπορούσαν να αυξήσουν την ποιότητα των δραστηριοτήτων τους και να μειώσουν το κόστος τους υπηρεσίες λογιστικής και λογιστικής outsourcing . λειτουργία - βασιλικος πολτος σε παιδια. Σήμερα τα ίδια πλεονεκτήματα υψηλότερης ποιότητας και χαμηλότερου κόστους είναι διαθέσιμα σε μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις. Εκτός από ορισμένες από τις κρίσιμες πτυχές όπως η κατάρτιση προϋπολογισμού, η παρακολούθηση των συλλογών και η επαλήθευση αποθεμάτων, όλες οι άλλες πιθανές δραστηριότητες F & A μπορούν εύκολα να ανατεθούν σε εξωτερικούς συνεργάτες.

«Με την εξωτερική ανάθεση των λογιστικών σας πράξεων σε μια επαγγελματική λογιστική εταιρεία, προσλαμβάνετε αποτελεσματικά μια ομάδα εμπειρογνωμόνων. Οι επαγγελματίες λογιστές γνωρίζουν τους φορολογικούς κώδικες και τους νόμους προς τα πίσω και προς τα εμπρός - είναι η δουλειά τους. Εργάζονται όλο το εικοσιτετράωρο για την επιχείρησή σας, διατηρώντας τις τελευταίες φορολογικές πληροφορίες, παρέχοντας κάλυψη πλήρους απασχόλησης μόνο για μερική απασχόληση. Οι επιλογές προσωπικού θεωρούνται και εκτελούνται ανά εργασία, έτσι θα έχετε μόνο τα πιο έμπειρα και εξειδικευμένα άτομα στο πλευρό σας, ακριβώς εκεί που τα χρειάζεστε. " - Business2Community

Top 4 Outsourcing Accounting and Bookkeeping Service Providers in India

Χορηγία εικόνας: λογιστική. com

Η λογιστική και η λογιστική εξωτερική ανάθεση είναι μια αυξανόμενη τάση στην παγκόσμια αγορά. Και γιατί δεν θα ήταν έτσι;. Με πολυάριθμα οφέλη που προσφέρουν οι εξωτερικές λογιστικές υπηρεσίες μπορούν να βοηθήσουν τις μικρές επιχειρήσεις και τις νεοσύστατες επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να αναπτυχθούν.

Οι υπηρεσίες λογιστικής και λογιστικής outsourcing μπορούν να ωφελήσουν τη μικρή επιχείρησή σας με -

  • Σας αφήνουμε να εστιάσετε στις επιχειρηματικές σας προτεραιότητες φροντίζοντας τις μη κεντρικές λογιστικές λειτουργίες σας
  • .
  • Σας παρέχουμε τακτικές ενημερώσεις και λεπτομερείς αναφορές
  • Αποταμίευση σε κόστος HR
  • Παρακολούθηση του κόστους και του προϋπολογισμού
  • Παροχή.
  • Σας προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις
  • Επωφεληθείτε την επιχείρησή σας με την εξειδίκευση των ειδικευμένων CAs
  • Δίνοντας σας το πλεονέκτημα μηδενικών σφαλμάτων, καθώς είναι εντελώς.

Οι φορείς παροχής υπηρεσιών λογιστικής και λογιστικής εξωτερικής ανάθεσης είναι επίσης εξοικειωμένοι με τα κανονιστικά καταστατικά.

«Πολλές εταιρείες δεν συνειδητοποιούν ότι πηγαίνουν στο γεγονός ότι διαχειρίζονται ένα outsourced πάροχο πιο αυστηρά από ό,. "είπε ο Jag Dalal, διευθύνων σύμβουλος της ηγετικής σκέψης της Διεθνούς Ένωσης Επαγγελματιών Outsourcing (IAOP).

Ευγένεια εικόνας: ejoggingstrollersreviews.

Όταν πρόκειται για την οικοδόμηση μιας νέας σχέσης εξωτερικής ανάθεσης, το μεγαλύτερο δίλημμα είναι να επιλέξουμε τις καλύτερες και τις περισσότερες. κατάλληλο πωλητή για την επιχείρησή σας. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Εξετάζοντας παράγοντες όπως η παρελθούσα απόδοση, τα απαιτούμενα σύνολα δεξιοτήτων, η χρησιμοποιούμενη τεχνολογία και η αξιοπιστία, έχουμε αναγράψει εδώ τα καλύτερα τέσσερα outsourcing λογιστικά και λογιστικά προγράμματα παροχής υπηρεσιών στην Ινδία.

1) Finsmart Solutions

Η Finsmart Solutions . τη συμμόρφωση, τον υπολογισμό και την καταβολή των υποχρεωτικών τελών, τη συμμόρφωση με το νόμο, το κλείσιμο μηνιαίων βιβλίων και τις μηνιαίες εκθέσεις διαχείρισης. Λειτουργεί ως «Εικονικός Λογιστής» που παρέχει υποστήριξη σε άλλους τομείς, όπως συντήρηση αρχείων, συμβουλές για λογιστικές διαδικασίες και ελέγχους, παρέχοντας τις απαραίτητες πληροφορίες και λεπτομέρειες στους ελεγκτές και παρακολουθώντας τις ερωτήσεις των ελεγκτών. Η Finsmart παρέχει επίσης λογιστικές υπηρεσίες "onsite" όπου το προσωπικό της επισκέπτεται το γραφείο του πελάτη με προκαθορισμένη συχνότητα για τη διαχείριση των λογιστικών εργασιών.

2) Radisson Consulting

Η Radisson Consulting είναι ένα εμπιστευτικό όνομα στην ινδική αγορά. Προωθούμενη από επαγγελματίες υψηλής εξειδίκευσης με αποδεδειγμένο ιστορικό, η Radisson Consulting majly επικεντρώνεται στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών συμμόρφωσης που εφαρμόζει για να βοηθήσει τους πελάτες της στην ανάπτυξη και επέκταση των δραστηριοτήτων τους. Η Radisson Consulting παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον τομέα των φορολογικών, κανονιστικών, ασφαλιστικών, εταιρικών οικονομικών και συμβουλών σε θέματα ακίνητης περιουσίας.

3) Adventus Business Services

Η Adventus Business Services 7 προσφέρει υπηρεσίες λογιστικής που στοχεύουν στην παροχή βοήθειας στους πελάτες με τις ανάγκες διαχείρισης,. μειώνοντας έτσι τα λειτουργικά τους έξοδα χρηματοδότησης και λογαριασμών. Η Adventus καλύπτει όλο το εύρος της λογιστικής από τη δημιουργία, την υποστήριξη, τη συντήρηση και την παροχή συμβουλών μέσω των επαγγελματικών και εξατομικευμένων υπηρεσιών τους. προσφέροντας γρήγορο χρόνο ανακύκλωσης και πρότυπα ποιότητας. Η ομάδα F & A της Adventus Business Services, που ιδρύθηκε στην εμπειρία Big 4, προσφέρει την πλήρη σουίτα υπηρεσιών F & A, από την επεξεργασία συναλλαγών έως την ανάλυση αναλύσεων αποφάσεων και τη διαχείριση κινδύνων. Έχουν αναλάβει και υλοποιήσει έργα για εταιρείες όπως η Punj Lloyd, η Emerald Group Publishing, η NPCL, η BMW, η Hilux Autoelectric και η Benetton.

4) CA Matters Online

Η CA Matters Online παρέχει επιχειρηματικές δραστηριότητες outsourcing σε επιχειρήσεις σε όλη την Ινδία. Όταν πρόκειται για λογιστική και λογιστική outsourcing, η CA Matters Online προσφέρει υπηρεσίες όπως μηνιαία τήρηση λογιστικών βιβλίων, φορολογική συμμόρφωση, έλεγχος και διασφάλιση, εσωτερικοί έλεγχοι, διαχείριση μισθοδοσίας και συμμόρφωση με το εταιρικό δίκαιο. Η εταιρία παρέχει επίσης ψηφιακές υπογραφές με e-mudhra με μάρκες USB Trust-key σε ανταγωνιστικές τιμές. Με το CA Matters Online, οι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους 24X7 με εξατομικευμένες αναφορές MIS διαθέσιμες κάθε τρίμηνο. Παρέχουν προσαρμοσμένες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών και προσφέρουν διαφορετικά πακέτα στις νεοσύστατες επιχειρήσεις κατά τα πρώτα δύο χρόνια λειτουργίας τους.

Πολλές μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις αποκομίζουν ήδη οφέλη από την λογιστική και τη λογιστική της εξωτερικής ανάθεσης . υπηρεσίες σε επαγγελματίες παροχείς υπηρεσιών. Η ανάθεση σε εξωτερικούς συνεργάτες των καθηκόντων σας λογιστικής και λογιστικής είναι ένας πολύ καλός τρόπος να αποκτήσετε πλήρη, πλήρη γνώση της διαδικασίας F & A σας χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε για αυτήν όλο το εικοσιτετράωρο. Η δουλειά σας γίνεται πολύ πιο εύκολη, ομαλή και αποτελεσματική, θέτοντας τους λογαριασμούς σας στα χέρια μιας πολύ έμπειρης εταιρίας λογιστικής outsourcing που κατανοεί τις βέλτιστες πρακτικές και ξέρει πώς να κάνει σωστά το προσωπικό για ορισμένες εργασίες.

Χορηγία εικόνας: Kinum. com

April 13, 2018