Back to Question Center
0

Η κατανόηση της ανάπτυξης του ηλεκτρονικού εμπορίου B2B το 2017

1 answers:

Μαζί με την ανάπτυξη του Διαδικτύου, πολλές άλλες οντότητες έχουν αυξηθεί δραστικά. Ο κόσμος έχει αρχίσει να φαίνεται σαν ένα μικρό μέρος, και σχεδόν όλα έχουν μετατοπιστεί στο σύννεφο. Ένα τέτοιο πράγμα είναι το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Το ηλεκτρονικό εμπόριο, το οποίο ήταν το σκεπτόμενο παιδί των χονδρεμπόρων, έχει στραφεί τώρα στη λειτουργία B2B. Το ηλεκτρονικό εμπόριο B2B αποτελεί μέρος της κοινωνίας μας για πάνω από δύο δεκαετίες και παρόλα αυτά ο ρυθμός συνεχώς αυξάνεται - comprar dominio peru. Μπορείτε να το κατανοήσετε αυτό με τα στατιστικά στοιχεία του ηλεκτρονικού εμπορίου B2B να γίνει διπλάσιο από το B2C μέχρι το 2020. Η συνεχής ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου B2B έχει φθάσει σε βαθμό που ακόμη και ο τομέας λιανικής πώλησης έχει μετατραπεί σε αυτή τη μορφή. εμπορικός.

Οι αναδυόμενες τάσεις ηλεκτρονικού εμπορίου B2B που αναζητούν το 2017

. Εφαρμογή

Με την ενσωμάτωση και τον αυτοματισμό ως εγγενή φύση του Διαδικτύου, η ανάπτυξη της πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου δεν χρειάζεται περισσότερο από μερικές εβδομάδες για να είναι έτοιμη. Αυτή η ταχεία υλοποίηση βγάζει χρόνο για να αποφασίσει το παράδειγμα πωλήσεων και μάρκετινγκ για να αυτοσχεδιάσει την πλατφόρμα.

Το ηλεκτρονικό εμπόριο και το ηλεκτρονικό εμπόριο περπατούν χέρι-χέρι

Η σημερινή γενιά εκδηλώθηκε. η εποχή των smartphone και, συνεπώς, η διαθεσιμότητα μιας πλατφόρμας στο κινητό (ειδικά οι εφαρμογές και όχι η δυνατότητα ανοίγματος στο πρόγραμμα περιήγησης για κινητά), έχει καταστεί κρίσιμη για να προσεγγίσει όλο και περισσότερους ανθρώπους. Αυτή η τάση άλλαξε πλήρως το πρόσωπο του B2B ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η μηχανή αναζήτησης και η κυκλοφορία

Σύμφωνα με έρευνα, περίπου το 73%. 3) Το ηλεκτρονικό εμπόριο B2B τοποθεσίες, προέρχεται από τις μηχανές αναζήτησης. Οι άνθρωποι προτιμούν να αναζητούν τις απαιτήσεις τους μέσω των μηχανών αναζήτησης και σπάνια υπερβαίνουν τα αποτελέσματα της πρώτης σελίδας. Αυτό, με τη σειρά του, αύξησε την ανάγκη βελτιστοποίησης SEO και αποτελεί πηγή ζωής για πολλούς.

Προσωποποίηση προσελκύει αγοραστές

Με αυτοσχεδιασμούς στην Τεχνητή Νοημοσύνη. «έχει γίνει ένα κλειδί για την προσέλκυση και τη διατήρηση των αγοραστών στις πλατφόρμες. Μια χροιά της εξατομίκευσης, ενεργεί πάντα ως ένα ισχυρό σημείο για να κάνει τους αγοραστές να αισθάνονται καλά, και ως εκ τούτου κρέμονται γύρω από την πλατφόρμα, λίγο περισσότερο.

Κείμενο έναντι οπτικού περιεχομένου

Το περιεχόμενο είναι η προϋπόθεση για οποιαδήποτε πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου. αγοραστές προς τον εαυτό της και να τις διατηρήσουν. Αυτό γίνεται ακόμη πιο σημαντικό στην περίπτωση του μοντέλου B2B.

Το περιεχόμενο κειμένου είναι σημαντικό για να προσεγγίσετε τον αγοραστή, χρησιμοποιώντας το SEO και, συνεπώς, να βελτιώσετε τη θέση σας στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης. Μόλις ο χρήστης προσγειωθεί στην πλατφόρμα, το οπτικό περιεχόμενο τον υποχρεώνει να παραμείνει και αυτή η τάση φαίνεται να επιταχύνει το 2017.

B2B vs. B2C.

Σύμφωνα με την πρόσφατη μελέτη, το μοντέλο B2B αναμένεται να αυξηθεί πέρα ​​από το B2C εντός τριών ετών. Τούτου λεχθέντος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι το μοντέλο B2B και B2B2C (που ονομάζεται επίσης μοντέλο άμεσης και αγοράς), και οι δύο αναδύονται με πολύ γρήγορο ρυθμό, λόγω της απαίτησης των αγοραστών να αναζητούν συνεχώς επιλογές. Το μοντέλο B2B ηλεκτρονικού εμπορίου συνεργάζεται στενά με τους αντιπροσώπους πωλήσεων και, επομένως, καθιστά ακόμη καλύτερη την παράλληλη ροή εργασιών.

Διαμόρφωση ως εργαλείο για την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου B2B

Με τον έντονα αυξανόμενο ανταγωνισμό,. αρκετά περίπλοκο για να το διαχειριστεί χειροκίνητα. Η διαμορφωμένη πλατφόρμα παρέχει επομένως επιλογές για αλλαγή τιμών, προδιαγραφές προϊόντων, διαθέσιμες εκπτώσεις, αλλαγή γλώσσας και πολλά άλλα.

Με τη διαμόρφωση, το SEO, τις ενσωματώσεις, τη διαθεσιμότητα σε όλες τις πλατφόρμες (Android, iOS και τον ιστό) και την εξατομίκευση, η δυνατότητα να διατηρηθούν οι αγοραστές ενισχύεται,. είναι μάρτυρας σε σχέση με το B2B ηλεκτρονικό εμπόριο, γίνεται υπέροχη.

April 13, 2018