Back to Question Center
0

Top 10 SEO Friendly Web Designs Συμβουλές για να είναι ένα στιγμιαίο χτύπημα

1 answers:

Κάθε επιχείρηση πρέπει να φιλοδοξεί για ένα SEO φιλικό σχεδιασμό ιστοσελίδων. Ζούμε σε έναν δυναμικό, γρήγορο και κατανοητό κόσμο. Όλα όσα θέλουμε, χρειάζονται και επιθυμούν είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Ως εκ τούτου, για να αναπτυχθεί οποιαδήποτε επιχείρηση, είναι πολύ σημαντικό να δημιουργηθεί ο δικός της χώρος και η παρουσία στο διαδίκτυο. Αυτό είναι δυνατό μέσω ενός ανταποκρινόμενου σχεδιασμού ιστού .

Σήμερα, μια επιχείρηση δεν είναι μόνο για τα έσοδα που παράγει - registration life corp products. Πρόκειται για το ποσό αναγνώρισης και επωνυμίας που έχει. Πρόκειται για την ανταπόκριση των επιχειρήσεων στην αλλαγή. Μια επιχείρηση χρειάζεται έναν καλό σχεδιασμό ιστοσελίδων για να βελτιώσει την κατάταξη αναζήτησης στις μηχανές αναζήτησης και να αυξήσει την παρουσία της στο διαδίκτυο.

Ενώ η αγορά είναι πλημμυρισμένη με σχεδιαστές ιστοσελίδων και σε απευθείας σύνδεση επιχειρήσεις με τη δική τους ιστοσελίδα, συναντάμε συχνά ότι ένα σχέδιο που μας κάνει να πάμε WOW!. Αυτό είναι που κάνει μια επιχείρηση ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. είναι ένας βασικός τρόπος με τον οποίο μια επιχείρηση μπορεί να συνδεθεί με το κοινό-στόχο της και ως εκ τούτου είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί ότι γίνεται με τον σωστό τρόπο. Σύμφωνα με μια έρευνα, 3 στους 10 χρήστες που επισκέπτονται έναν ιστότοπο έχουν την τάση να εγκαταλείπουν τον ιστότοπο χωρίς να πραγματοποιούν αγορές λόγω διαφόρων παραγόντων, όπως η ανάγκη να εισέλθουν σε πολλές λεπτομέρειες, περιττές αποσπάσεις από την προσοχή, λανθασμένες πληροφορίες, υπερβολικό κείμενο,. και δεν είναι σε θέση να βρει το απαραίτητο προϊόν. Αυτό θα κοστίσει πολλά για τον οργανισμό, καθώς κάθε χαμένος πελάτης σημαίνει κέρδος σε κάποια άλλη εταιρεία, καθώς και επιβλαβείς επιπτώσεις στην επωνυμία.

Πηγή εικόνας

Συμβουλές για να είναι ένα άμεσο χτύπημα από 10 πιο σχεδιαγράμματα διαφήμισης στο Web

. Εδώ είναι μερικά εξαιρετικά λαμπρά σχέδια ιστοσελίδων και τι μικρές επιχειρήσεις μπορούν να μάθουν από αυτά για να δημιουργήσουν το δικό τους SEO φιλικό web design . Ενώ σχεδόν κάθε επιτυχημένη επιχείρηση έχει κάτι μοναδικό στην ιστοσελίδα της, τα ακόλουθα είναι μερικά που είναι πολύ απλά στην εμφάνισή τους και την παράδοση μηνυμάτων που τους αξίζει να πάρουν συμβουλές από. Δεν πρόκειται να εξετάσουμε μεγάλες επιχειρήσεις που έχουν εκατομμύρια να επενδύσουν στα σχέδια τους στο διαδίκτυο. Τα παραδείγματα που πρόκειται να εξετάσουμε είναι απλά SEO φιλικά σχέδια ιστοσελίδων μικρών επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου εκκίνησης στην Ινδία.

Chumbak

Ποιος μπορεί να πιστέψει ότι αυτή η εταιρεία ξεκίνησε ως μια ιδιόμορφη επιχείρηση μαγνητών ψυγείο;. Η ιστοσελίδα ζωντανεύει με μια ποικιλία χρωμάτων και εικόνων προϊόντων υψηλής ανάλυσης που θα προσελκύουν κάθε πελάτη. Η ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε κανένα προϊόν να μην παραβλέπεται. Ακριβώς από το χαριτωμένο λογότυπο κουκουβάγιας που εμφανίζεται όταν φορτώνεται η σελίδα, ολόκληρη η σελίδα κραυγάζει την ιδιότητα και τα χρώματα. Μη με πιστέψεις;. Ελέγξτε τον εαυτό σας.

Αυτό το φοβερό ηλεκτρονικό κατάστημα κατοικίδιων ζώων έχει μια χαριτωμένη ιστοσελίδα με μια όμορφη οθόνη

. από όλα τα προϊόντα κατοικίδιων ζώων και μια σαφή απεικόνιση των μαρτυριών των πελατών της. Ποιος λέει ότι πρέπει να επενδύσετε εκατομμύρια σε ένα web design;. Αυτός ο απλός αλλά αποτελεσματικός σχεδιασμός έχει κάνει αισθητή την παρουσία του.

Image Source

Monkie Gears

Αυτή είναι μια ιστοσελίδα που πρέπει να επισκεφθείτε για όλες τις αθλητικές επιχειρήσεις πριν σχεδιάσουν. ιστοσελίδες. Ο σχεδιασμός και η διάταξη το κάνουν να μοιάζει με μια οθόνη παιχνιδιών που περιμένει να παιχτεί!. Η οθόνη έχει μια μινιμαλιστική προσέγγιση με ένα γκριζωπό σκηνικό που επισημαίνει όλα τα προϊόντα και το κείμενο της οθόνης, εξασφαλίζοντας 100% προσοχή των θεατών!. Οποιοσδήποτε επισκέπτεται είναι σίγουρο ότι θα αισθανθεί την αδρεναλίνη βιασύνη ακριβώς από την εμφάνιση ιστοσελίδα καθιστώντας το ένα άμεσο χτύπημα.

Αυτό είναι ένα άλλο παράδειγμα του τι μπορούν να κάνουν τα χρώματα για να επηρεάσουν την απόφαση αγοράς ενός πελάτη. Το όλο σκηνικό διατηρείται απλό και απλό, εκτός από τα πολύχρωμα προϊόντα που ξεχωρίζουν και το κάνουν πολύ ελκυστικό και ελκυστικό. Η χρήση των κουμπιών CTA είναι πολύ βελτιστοποιημένη με κάθε κομμάτι του σχεδιασμού της ιστοσελίδας που φαίνεται να εξυπηρετεί κάποιο σκοπό. Η διάταξη καρτών παραμένει απλή και δελεαστική με τις εικόνες υψηλής ανάλυσης. Η όλη διάταξη του ιστότοπου διατηρείται ελάχιστη και απολύτως απλή, διατηρώντας ολόκληρη την εστίαση στο προϊόν και τις προσφορές. Η απλή διάταξη καρτών με εικόνες υψηλής ανάλυσης τους δίνει μια εξαιρετικά οργανωμένη αίσθηση, καθιστώντας την όλη εμπειρία αγορών ευχάριστη. Όποιος πίστευε ότι μια τέτοια λαμπρότητα μπορεί να εμφανιστεί με τέτοια απλότητα;

Image Source

Red Wolf

. επιχείρηση που έχει κάνει μεγάλη μέσω του σχεδιασμού ιστοσελίδων της. Είναι εκπληκτικό το πόσο μια επιχείρηση μπορεί να συνδεθεί με το κοινό με ένα απλό και πρακτικό σχεδιασμό. Αυτή η εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου αποτελεί ένα τέλειο παράδειγμα επικοινωνίας χωρίς να λέει πολλά. Οι σαφείς και υψηλής ανάλυσης εικόνες και CTAs το λένε όλα. Η διάταξη πλακόστρωτου δικτυακού τόπου δίνει στην ιστοσελίδα μια φρέσκια και νεανική εμφάνιση χωρίς να το κάνει πολύ συγκεχυμένο και γεμάτο.

Nappa Dori

Αυτή η ιστοσελίδα έχει να κάνει με την κομψότητα και την λεπτότητα. Η διάταξη έχει μια αίσθηση πλούτου και δικαιωμάτων. Αυτό έχει πολύ νόημα καθώς η επιχείρηση μπορεί να υπερηφανεύεται για την καλύτερη ποιότητα χειροποίητων δερμάτινων ειδών. Οι εικόνες κύλισης και τα γεωμετρικά μοτίβα φωνάζουν ελίτ και δημιουργούν ένα οπτικό αντίκτυπο στο κοινό, κάνοντάς το να φαίνεται σαν τον παράδεισο ενός ταξιδιώτη. Απλό αλλά βασιλικό είναι ο τρόπος να πάτε.

Image Source

Kulture Shop

Μια μινιμαλιστική σχεδίαση με απλά σχέδια και πλακάκια μπορεί να μην ακούγεται πολύ ελκυστική. Μια επίσκεψη σε αυτόν τον ιστότοπο είναι βέβαιο ότι θα σας πω διαφορετικά. Ολόκληρη η εστίαση είναι να τη διατηρήσετε πολύ απλή και να αποθαρρύνετε λιγότερο το κοινό. Η κατηγορία προϊόντων με βάση τη δημοτικότητα είναι βέβαιο ότι θα αφήσει το κοινό να διασκεδάζει!. Οι κατηγορίες εμφανίζονται με πολύ σχετικές και σαφείς εικόνες που καθιστούν αυτονόητη και εύκολη την κατανόησή τους για τους θεατές. Ο ιστότοπος είναι σε θέση να συνδεθεί προσωπικά με τους χρήστες, εισάγοντάς τους στους σχεδιαστές και με εικόνα υψηλής ανάλυσης του καταστήματός τους στη Βομβάη.

Tappu Ki Dukaan

Γιατί αγαπούσα τα πάντα για αυτή την ιστοσελίδα Δεν έχω ιδέα. Δεν είναι αυτός ο λόγος για τον οποίο κάποια σχέδια ιστού είναι επιτυχημένα;. Από το όνομα της εταιρείας, όλα σχετικά με αυτήν την επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου είναι φρέσκα και περίεργα. Με την ήπια και οπτικά ελκυστική επιλογή χρωμάτων και τις λεπτές μικροδραστικές αλληλεπιδράσεις, αυτή η ιστοσελίδα σίγουρα τηρεί τις προσδοκίες της ιδιοτέλειας που δημιουργεί το όνομά της στο μυαλό του θεατή. Η εύκολη πλοήγηση και η σχεδίαση ιστοσελίδων την καθιστούν πολύ ελκυστική και ένα άμεσο χτύπημα.

Πηγή εικόνας

Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα λανθασμένο με μικρά budget web σχέδια και απλές διατάξεις. Οι πιο σημαντικές πτυχές είναι ο αντίκτυπος που μπορεί να δημιουργήσει και η ικανότητά του να εκπροσωπεί αποτελεσματικά το εμπορικό σήμα. Το σχέδιο δεν χρειάζεται να είναι φανερό ή περίπλοκο για να προσελκύσει το ακροατήριό του. Ένα απλό θα μπορούσε απλώς να κάνει το κόλπο!

April 13, 2018