Back to Question Center
0

Πώς να κάνετε επιχειρηματικά σχέδια για μικρές επιχειρήσεις στην Ινδία

1 answers:

Επιχειρηματικό Σχέδιο ... Δημιουργεί ένα σχέδιο για την επιτυχία

Σχεδιάζοντας την επιχείρησή σας - Σκέφτεστε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, αλλά ψάχνετε για λίγο. καθοδήγηση για να διασφαλίσετε ότι κατευθύνεστε προς τη σωστή κατεύθυνση - nudos de corbata doble.

Πολλοί επιχειρηματίες συντάσσουν ένα επιχειρηματικό σχέδιο Γιατί είναι σημαντικό να προετοιμαστεί ένα επιχειρηματικό σχέδιο;. 3) μόνο όταν χρειάζονται χρηματοδότηση εκκίνησης. Ωστόσο, το σχέδιό σας είναι πολύ περισσότερο από ένα έγγραφο για τις τράπεζες και τους επενδυτές να διαβάζουν. είναι ένας πολύτιμος οδικός χάρτης για την έναρξη και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Για να θέσετε την επιχειρηματική σας ιδέα σε χαρτί, πρέπει να σκεφτείτε και να διερευνήσετε τους πολλούς παράγοντες που απαιτούνται για να βεβαιωθείτε ότι η επιχείρησή σας είναι επιτυχημένη. Με ένα σχέδιο, όχι μόνο μπορείτε να εντοπίσετε πιθανές αδυναμίες, ευκαιρίες και απειλές, το σχέδιό σας μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με την επιχείρησή σας προτού δεσμευθείτε νόμιμα ή οικονομικά.

Τι πρέπει να συμπεριλάβετε στο επιχειρηματικό σας σχέδιο ..
. )

Ποιες είναι οι κρίσιμες συνιστώσες του κερδοφόρου επιχειρηματικού σχεδίου

. το επάνω μέρος της σελίδας, ακριβώς κάτω από το όνομα της επιχείρησής σας, περιλαμβάνει μια επισκόπηση μιας επιχείρησης της επιχείρησής σας που συνοψίζει την ουσία του τι κάνετε. Αυτό μπορεί να είναι μια γραμμή ετικέτας, αλλά είναι συχνά πιο αποτελεσματική εάν η πρόταση περιγράφει τι κάνει στην πραγματικότητα η εταιρεία σας.

Πρόβλημα
Περιγράψτε το πρόβλημα που επιλύετε στην αγορά. Κάθε επιχείρηση επιλύει ένα πρόβλημα για τους πελάτες της και καλύπτει μια ανάγκη στην αγορά.

Λύση
Αυτό είναι το προϊόν ή η υπηρεσία σας. Πώς αντιμετωπίζετε το πρόβλημα που εντοπίσατε στην αγορά;

Αγορά-στόχος
Ποιος είναι ο ιδανικός πελάτης σας;. Πόσοι από αυτούς είναι εκεί;. Είναι σημαντικό εδώ να είμαστε συγκεκριμένοι. Αν είστε εταιρεία υποδημάτων, δεν στοχεύετε σε "όλους" μόνο επειδή όλοι έχουν πόδια. Πιθανότατα εστιάζετε σε ένα συγκεκριμένο τμήμα της αγοράς, όπως οι "στυλίσιοι άνδρες" ή οι "δρομείς". "

Ανταγωνισμός
Πώς αντιμετωπίζει η αγορά-στόχος σήμερα το πρόβλημά σας;. Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις ή υποκατάστατα στην αγορά;. Κάθε επιχείρηση έχει κάποια μορφή ανταγωνισμού και είναι κρίσιμης σημασίας να παρέχει μια γενική εικόνα στο σύνολό σας.

Ομάδα
Δώστε μια σύντομη επισκόπηση της ομάδας σας και μια σύντομη εξήγηση γιατί εσείς και η ομάδα σας είστε οι κατάλληλοι άνθρωποι για να πάρετε την ιδέα σας στην αγορά. Οι επενδυτές έβαζαν τεράστιο βάρος στην ομάδα - ακόμα περισσότερο απ 'ό, τι στην ιδέα - επειδή ακόμη και μια μεγάλη ιδέα χρειάζεται μεγάλη εκτέλεση για να γίνει πραγματικότητα.

Οικονομική περίληψη
Επισημάνετε τις βασικές πτυχές του οικονομικού σας σχεδίου, ιδανικά με ένα γράφημα που δείχνει τις προγραμματισμένες πωλήσεις, τα έξοδα και την αποδοτικότητά σας. Εάν το επιχειρησιακό μοντέλο (δηλ., "Πώς κερδίζετε χρήματα") χρειάζεται πρόσθετες εξηγήσεις, αυτό θα το κάνατε.

Απαιτήσεις χρηματοδότησης
Εάν συγκεντρώνετε χρήματα για να ξεκινήσετε ή να αναπτύξετε την επιχείρησή σας, πρέπει να συμπεριλάβετε τις λεπτομέρειες αυτού που χρειάζεστε στην περίληψη. Μην ενοχλείτε να συμπεριλάβετε όρους μιας πιθανής επένδυσης, όπως θα συζητηθεί αργότερα αργότερα. Αντ 'αυτού, απλώς συμπεριλάβετε μια σύντομη δήλωση που υποδεικνύει πόσα χρήματα πρέπει να συγκεντρώσετε για να πάρετε την επιχείρησή σας από το έδαφος.

Ορόσημα και έλξη
Το τελευταίο βασικό στοιχείο μιας σύνοψης που θα θέλουν να δουν οι επενδυτές είναι η πρόοδος που έχετε επιτύχει μέχρι στιγμής και τα μελλοντικά ορόσημα που σκοπεύετε να χτυπήσετε. Εάν μπορείτε να δείξετε ότι οι πιθανοί πελάτες σας ενδιαφέρονται ήδη - ή ίσως ήδη αγοράζουν - το προϊόν ή την υπηρεσία σας, αυτό είναι καλό να το επισημάνετε.

Μπορείτε να παραλείψετε τη σύνοψη (ή να μειώσετε σημαντικά το πεδίο εφαρμογής) εάν γράφετε ένα εσωτερικό επιχειρηματικό σχέδιο που είναι καθαρά στρατηγικός οδηγός για την επιχείρησή σας.

Τι πρέπει να αποφύγετε στο επιχειρησιακό σας σχέδιο

  • . προβολές. (Μακροπρόθεσμα σημαίνει πάνω από ένα χρόνο.) Καλύτερα να τηρείτε τους βραχυπρόθεσμους στόχους και να τροποποιήσετε το σχέδιο καθώς η επιχείρησή σας εξελίσσεται. Πολύ συχνά, ο προγραμματισμός μεγάλης εμβέλειας δεν έχει νόημα, επειδή η πραγματικότητα της επιχείρησής σας μπορεί να διαφέρει από την αρχική σας ιδέα.
  • Αποφύγετε την αισιοδοξία. Στην πραγματικότητα, για να αντισταθμίσει την αισιοδοξία, να είστε εξαιρετικά συντηρητικοί στην πρόβλεψη των κεφαλαιακών απαιτήσεων, των προθεσμιών, των πωλήσεων και των κερδών. Λίγα επιχειρηματικά σχέδια προβλέπουν σωστά πόσα χρήματα και χρόνο θα χρειαστούν.
  • Αποφύγετε τη γλώσσα ή τις εξηγήσεις που είναι δύσκολο να κατανοήσετε. Μην παραβλέπετε να εξηγείτε ποιες θα είναι οι στρατηγικές σας σε περίπτωση επιχειρηματικών δυσχερειών.
  • Μην εξαρτάτε αποκλειστικά από τη μοναδικότητα της επιχείρησής σας ή ακόμα και από μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εφεύρεση. Η επιτυχία έρχεται σε εκείνους που ξεκινούν επιχειρήσεις με μεγάλη οικονομία και όχι κατ 'ανάγκην μεγάλες εφευρέσεις.

How To Make Business Plans for Small Business in India

Είτε είστε νεοσύστατη επιχείρηση που χρειάζεται να προσελκύσει κεφάλαια επιχειρηματικού κινδύνου είτε μια επιτυχημένη επιχείρηση που σχεδιάζει για το μέλλον,. έγγραφο που περιγράφει τους στόχους και το σχέδιο δράσης σας είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων σας.

Στο σημερινό ανταγωνιστικό περιβάλλον, ένα καλά αναπτυγμένο επιχειρηματικό σχέδιο δεν είναι πλέον πολυτέλεια, αλλά απόλυτη αναγκαιότητα. Είτε είστε επιχειρηματική επιχείρηση που χρειάζεται να προσελκύσει κεφάλαια επιχειρηματικού κινδύνου είτε μια επιτυχημένη επιχείρηση που σχεδιάζει για το μέλλον, ένα γραπτό έγγραφο που περιγράφει τους στόχους και το σχέδιο δράσης σας είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων σας.

Οι επαγγελματίες έχουν γράψει επιχειρηματικά σχέδια για διάφορους κλάδους. Συνεργάζονται στενά με χρηματοοικονομικές πηγές για να αναπτύξουν εμπορεύσιμα σχέδια που σας δίνουν ένα πλεονέκτημα με τους επενδυτές κεφαλαίων επιχειρηματικού κινδύνου. Φυσικά, μια από τις πιο σημαντικές λειτουργίες ενός επιχειρηματικού σχεδίου είναι η ακριβής πρόβλεψη μιας ρεαλιστικής κατάστασης εσόδων για την επιχείρησή σας. Χρησιμοποιώντας ποικίλες τεχνικές, οι επαγγελματίες μας θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε προβλέψεις πωλήσεων, εξόδων και ταμειακών ροών, καθώς και να προσδιορίσετε τις κρίσιμες ανάγκες κεφαλαίου. Αυτή η διαδικασία θα προσδιορίσει πρώτα τη σκοπιμότητα του επιχειρηματικού σας σχεδίου, καθώς και τις πιθανές περιοχές αδυναμίας που ίσως χρειαστεί να αντιμετωπιστούν. Αυτό το ζωτικής σημασίας εργαλείο μπορεί να σας δώσει ένα κρίσιμο πλεονέκτημα σε ένα συνεχώς αυξανόμενο ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Για να διαβάσετε τις πρόσφατες ενημερώσεις και νέα κάντε κλικ εδώ . Η TCF είναι αποκλειστικά συνδεδεμένη με την The Chugh Firm, ΗΠΑ και είναι μια ομάδα εξειδικευμένων Εγκεκριμένων Λογιστών (CA), οι Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές (CPA) που έχουν μια πολύπλοκη κατανόηση της πολυπλοκότητας της επιχείρησής σας. Consulting, Tax Advisory & amp;. Καταγγελία, διαχείριση μισθοδοσίας και λογιστικές ανάγκες.

Στην Ινδία Η TCF έχει παρουσία στο Μπανγκαλόρ, Chennai, Νέο Δελχί, Mumbai, Chandigarh και Ahmedabad. και Ουάσιγκτον, DC. Η ομάδα αποτελείται από ειδικούς εγκεκριμένους λογιστές (CA), οι πιστοποιημένοι δημόσιοι λογιστές (CPA) έχουν μια περίπλοκη κατανόηση της πολυπλοκότητας της Business Consulting, Tax Advisory & amp;. Συμμόρφωση, διαχείριση μισθοδοσίας και λογιστικές ανάγκες. Βοηθάει τακτικά τους πελάτες μας σε θέματα που σχετίζονται με τη φορολογική συμβουλευτική &. Συμμόρφωση, κανονιστική συμμόρφωση, λογιστική και διαχείριση μισθοδοσίας.

Προσπαθούν να παρέχουν αποτελεσματικές και αποτελεσματικές υπηρεσίες σε κάθε πελάτη, είτε πρόκειται για μια μικρή επιχείρηση είτε για μια πολυεθνική εταιρεία. Πολλοί από τους πελάτες μας ξεκίνησαν μαζί μας ως επιχειρήσεις στις αναδυόμενες βιομηχανίες και έμειναν μαζί μας καθώς μεγάλωναν στην αγορά.

How To Make Business Plans for Small Business in India

Το μοντέλο επικύρωσης πλαισίου είναι μια μοναδική μέθοδος που αναπτύχθηκε στην Eucliea Consulting . Το μοντέλο βοηθά στην αναγνώριση των σημείων συμφόρησης που εμποδίζουν τη βελτίωση. Το μοντέλο παρέχει στη συνέχεια τη λύση που θα βοηθήσει στη βελτίωση της απόδοσης της εταιρείας.

Η Eucliea είναι μια εταιρεία συμβούλων στρατηγικής που ξεκίνησε το 2013 και βοηθά τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.

Οι ιδρυτές της εταιρείας έχουν εκτεταμένη και ποικίλη εμπειρία πίσω τους, και μεταξύ των ιδρυτών, συλλογικά έχουν πάνω από 100 χρόνια εμπειρίας.

Η Eucliea consulting έχει αναπτύξει το μοναδικό μοντέλο παράδοσης που αποκαλείται διαδικασία επικύρωσης πλαισίου, που αναπτύχθηκε μετά από εκτεταμένες δοκιμές με πολλές περιπτώσεις κατά την τελευταία δεκαετία.

Η ανώτατη διοίκηση χειρίστηκε εύστοχα οι 4 δυναμικοί επαγγελματίες: ο κ. Prasun Deb, ο κ. Kaushik Chattopadhyay, ο Anupam Sen και ο Rishi Uberoi.

Τα επιχειρηματικά σχέδια είναι κρίσιμα για την επιτυχία κάθε νέας επιχείρησης. Οι επιχειρηματίες πρέπει να αφιερώσουν χρόνο για να τους δημιουργήσουν, ανεξάρτητα από το αν ψάχνετε για επενδυτές. Επιχειρηματικά σχέδια χρησιμεύουν ως πλαίσιο για την επιχείρησή σας και παρέχουν σημεία αναφοράς για να διαπιστώσετε εάν επιτυγχάνετε τους στόχους σας. Από την εμπειρία μου, είναι το κλειδί για να σας βοηθήσουν να σκεφτείτε μέσα από την επιχείρησή σας και να σας κρατήσουμε σε καλό δρόμο.

Η SME Joinup ανυπομονεί να σας συνδέσει με τους κορυφαίους επαγγελματικούς προσανατολισμούς και τους παρόχους πληροφοριών για τις μικρές επιχειρήσεις στην Ινδία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα που αναφέρεται παρακάτω, επίσης μπορείτε να μας καλέσετε στο 8378977112 ή να στείλετε email στο request @ smejoinup. com.

Πηγή εικόνας: chartpoweredtemplate. com, magnoliamedianetwork. com, howtowritebusinessplan.
Πηγή βίντεο: επιχείρηση Ουαλία

April 13, 2018